Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

amis, prevec dela in tecni sefi in stres ... ne, ni vredu! x:Xx x;)x x:Dx

drugace pa sem danes sanjala spet neke hise, kjer sem pocela kdovekaj...

verjetno pospravljala ( se ne spomnim dosti, ampak tako, po feelingu).

pa kaj sem jaz neka sanjska hisna pomocnica postala, ali kaj?! :8):

ampak moram reci, da sem se dobro naspala za spremembo x^x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

tocno tako je tudi res, kot si opisala ...

niti ne tecni po svoji krivdi, ampak ful neka zmeda in situacija in stresn totalno prevec dela in tecnoba in nikjer nobene radosti :vragec:

štekam...ampak boš vse shendlala. kar se pa radosti tiče, je na splošno bolj v izgonu....žal.....

sam enkrat se bo že obrnilo, boš videla :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis, help! :sori:

Sanjala sem, da sem bila v kuhinji z atijem (prvič ga sanjala po nevem kolikem času) in so bile ene police s kruhom- res ful velik kruha,štručke, hlebci, žemljice, itd. In jaz sem atija prepričevala, da se neki čudnega dogaja. In mi ni verjel, je rekel, da je samo kruh tukej, nič drugega. Pol sem pa rekla, nej zapre vrata in počaka mal. In mi2 zapreva vrata in pustiva kuhinjo prazno, pol pa čez par minut vidiva, da se prižge luč, pa en smeh (tak spooky), pa neki se je sprehajalo tm noter- sva videla sence pod vrati. In ati odpre vrata in nč... tist kruh stoji tko kt je prej, pa vse mirno, sam luč je še vedno svetila. In sva še ene 2x ponovila, pa spet isto, spet se luč prižgala, pa neko premikanje...

... pol se pa ne spomnim več...

x?x :OO!:

Scio mi nihil scire

Men se je pa vceraj sanjalo, da sem noseca in da sem poklicala svojega bivsega, da je sel z mano delat splav, pa s tem, da niti otrok ni bil njegov - ne vem cigav je bil xrolleyesx Ka pa nej bi blo to?!

Tnx amis :palec:

Uspeh je drznim zagotovljen!

Amis, help! :sori:

Sanjala sem, da sem bila v kuhinji z atijem (prvič ga sanjala po nevem kolikem času) in so bile ene police s kruhom- res ful velik kruha,štručke, hlebci, žemljice, itd. In jaz sem atija prepričevala, da se neki čudnega dogaja. In mi ni verjel, je rekel, da je samo kruh tukej, nič drugega. Pol sem pa rekla, nej zapre vrata in počaka mal. In mi2 zapreva vrata in pustiva kuhinjo prazno, pol pa čez par minut vidiva, da se prižge luč, pa en smeh (tak spooky), pa neki se je sprehajalo tm noter- sva videla sence pod vrati. In ati odpre vrata in nč... tist kruh stoji tko kt je prej, pa vse mirno, sam luč je še vedno svetila. In sva še ene 2x ponovila, pa spet isto, spet se luč prižgala, pa neko premikanje...

... pol se pa ne spomnim več...

x?x :OO!:

tole meni spet en tak meddimenzijski mix zgleda....

kaj pa je s tvojim atijem?....pol povem naprej....

Men se je pa vceraj sanjalo, da sem noseca in da sem poklicala svojega bivsega, da je sel z mano delat splav, pa s tem, da niti otrok ni bil njegov - ne vem cigav je bil xrolleyesx Ka pa nej bi blo to?!

Tnx amis :palec:

otrok je bil tvoj....in rekla bi, da bi se rada znebila svojih sanj in idej povezanih z bivšim.....

dons se mi je sanjal, da sem sezula cevlje in sem imela cist krvave noge, ampak ne na prstih, kao da bi bile ozhuljene, pac pa tko... hm, na tem mestu kot jezus.. tko zgoraj na.. nartu (a je nart?).. stopala pa so bila bela, gladka, kot od dojencka, skratka vse cist normalno razen da cist krvava.

nic me ni bolelo al pa kaj, tud ni blo grozno, sam mal odstekano je blo videt.

pa zdaj se mi odstekano zdi....

*

vcer (al kdaj) pa sem sanjala, da gledam eno oddaljeno goro, visoko, a da VIDIM na vrh nje ljudi, ampak tko kot bi jih z blazotnim povecevalnim gledala... skratka, cist jasno se je razlocil, da hodjio, gibe, take silhuetke so bli..

kot da bi recimo od tu z balkona vidla folk na smarni oz. se bolj neverjetno je blo, ker ni bil hrib, pac pa gora...

(tko nekak so bli oddaljeni, istocasno pa cist zoomirani, se vs sanjah me je presenetil, kako to, da jih tolk dobr vidim).

xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dons se mi je sanjal, da sem sezula cevlje in sem imela cist krvave noge, ampak ne na prstih, kao da bi bile ozhuljene, pac pa tko... hm, na tem mestu kot jezus.. tko zgoraj na.. nartu (a je nart?).. stopala pa so bila bela, gladka, kot od dojencka, skratka vse cist normalno razen da cist krvava.

nic me ni bolelo al pa kaj, tud ni blo grozno, sam mal odstekano je blo videt.

pa zdaj se mi odstekano zdi....

*

vcer (al kdaj) pa sem sanjala, da gledam eno oddaljeno goro, visoko, a da VIDIM na vrh nje ljudi, ampak tko kot bi jih z blazotnim povecevalnim gledala... skratka, cist jasno se je razlocil, da hodjio, gibe, take silhuetke so bli..

kot da bi recimo od tu z balkona vidla folk na smarni oz. se bolj neverjetno je blo, ker ni bil hrib, pac pa gora...

(tko nekak so bli oddaljeni, istocasno pa cist zoomirani, se vs sanjah me je presenetil, kako to, da jih tolk dobr vidim).

xDDx

hm....prvi del: noge predstavljajo premik naprej, pa tudi zmožnost tega premika....mal me bega tale nart...na nartu je namreč področje za limfo.....mogoč bi ti vseeno tista masaža dobro dela...pitje vode....če pa načrtuješ kakšen pomemben "premik naprej" ali spremembo u lajfu, bodi pozorna, ker zna met kakšne posledice....nič nerešljivega, pa vendar

drugi del: gora običajno predstavlja življenje, ambicije, lahko tudi delo, vzpone, duhovnost.....vsekakor se ti tle ni treba mučit s "plezanjem", saj več kot odlično vidiš zadeve točno od tam "kjer si"....

x;)x .... :palec:

.....vsekakor se ti tle ni treba mučit s "plezanjem"

xokx (idealno, mars mam namrec v ribah, ne v kozlu x:px xDDx)..

hudo!! :palec:

nart, limfa?

ja no res mam morda mal bezgavko oteceno, me mal grlo boli, pa najbrz ms dobim, morda je s tem povezano.

sam se mi vseen zdi se neka simbolika not, ki je nekak ne znam razvozlat.. hecno je blo, ko me ni nic bolelo niti se nisem posebej vznemirjala, kot ne bi slo za moje noge, kot da sam opazujem, sploh ne vem, ce sem imela kaksen odnos do tega, so pa ble (skor ziher, no ziher, ker sem se sezula) moje noge. :)

Thanx, res, kako si azhurna! x:Xx :kiss: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xokx (idealno, mars mam namrec v ribah, ne v kozlu x:px xDDx)..

hudo!! :palec:

nart, limfa?

ja no res mam morda mal bezgavko oteceno, me mal grlo boli, pa najbrz ms dobim, morda je s tem povezano.

sam se mi vseen zdi se neka simbolika not, ki je nekak ne znam razvozlat.. hecno je blo, ko me ni nic bolelo niti se nisem posebej vznemirjala, kot ne bi slo za moje noge, kot da sam opazujem, sploh ne vem, ce sem imela kaksen odnos do tega, so pa ble (skor ziher, no ziher, ker sem se sezula) moje noge. :)

Thanx, res, kako si azhurna! x:Xx :kiss: :palec:

marsa, sej mogoče se bo še kaj pokazalo, kar se narta tiče....bi pa znalo bit povezano s tem vnetjem. da pa se nisi sekiralča je pa tud kristalno jasno. saj maš tud v 3d tak odnos do svojga telesa.... x^x x;)x ...lahko pa izvedeš kakšno čistilno kuro...za kri in limfo...čajčki za preventivo.....lahko pa te "napade" tud sočutje...v kristusovem slogu al pa kaj tazga....lahko boš komu pri čem pomagala...naprimer.....se mi pa zdi, da je tale simbolika večplastna in zna bit povezano z vsem naštetim..... x;)x

Thanx, bom mislila na to (xcivx x;)x)... itak ne bi blo napak, splosno, ne sam zarad konkretne dolocene morebitne tezave ali slabsega delovanja.... :palec:

sanjala sem ful v teh dneh, pa se zbujam in tko in prec preklopim na reality, tko da v hipu pozabim, no vcas dobim pol flash podnev, pa se kakih sanj ali delcka spomnim...

Picasso

Jest sem imela pa spet sanje o vojni. To se mi dogaja že kako leto. Začne se vedno z napadom (streljanje, eksplozije,...) jest se pa skrivam in iščem karkoli s čimer bi se lahko branila, pa nikoli nič ne najdem, potem se pa zbudim, vsa prestrašena in potem vesela da sem samo sanjala. Današnje sanje pa so imele malce drugačen konec: dogajalo se je doma (pred tem so mi bila vsa okolja čisto tuja) in imela sem obrambo (nevem kakšno oz. kaj ampak imela sem občutek da se lahko branim), ko pa sem se zbudila sem si želela da bi zaspala zaspala nazaj in da bi se sanje odvijale naprej.

Nekaj dni nazaj se mi je pa sanjalo, da sem preživela močno eksplozijo skrita za betonski zid :eek: .

Pa ne gledam vojaških filmov, so mi odvratni, kri pa streljanje pa še noži :xx!:

Amis, če boš imela kaj časa, mi prosim povej zakaj takšne sanje, mal me je groza, ker se ponavljajo.

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

jst sm pa sanjala da so mene pa ena 2 sosolca iz sr. sole -taka cudna, k se sploh nismo družl, ustavl policaji . u bistvu smo se mi vozl po lj pa je en sosolc k je sedu na sovoznikovem sedežu zviju džolo. jst sm bla zadih, pa sm mu skos trobla nej ne dela tega. pol smo se pa na križišču pr kliničnem centru prpelal do ene nesreče in so bli tam policaji in so vidl sošolca kok je gandžo tlaču u ruzak. pol smo šli s policaji na postajo pa so neki težil, men je blo pa ful težko, pol so pa rekl da mormo prit u pondelk nazaj, da bomo urin dal da bojo pregledal če smo kej kadil-in pol me je preblisknal, da sm js tut naredla en dim (ampak to sam zato kr so me ful silili). je bla pa u sanjah ena policajka pa je bla ful kul pa to.

kaj si nej pa jst mislim??? x;)x x:Dx

neki ma to veze s krivdo pomoje. mogoč zato kr sem zadnje dni prav pasja??? x:Dx

pa ful se spomnim sanj zadnje dni-ponavad se jih ne spomnem.

aja, kaj pa če sanjaš da je nekdo naredu samomor? kaj bi to pomeniklo?

hvala pa lep večer :palec:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Jest sem imela pa spet sanje o vojni. To se mi dogaja že kako leto. Začne se vedno z napadom (streljanje, eksplozije,...) jest se pa skrivam in iščem karkoli s čimer bi se lahko branila, pa nikoli nič ne najdem, potem se pa zbudim, vsa prestrašena in potem vesela da sem samo sanjala. Današnje sanje pa so imele malce drugačen konec: dogajalo se je doma (pred tem so mi bila vsa okolja čisto tuja) in imela sem obrambo (nevem kakšno oz. kaj ampak imela sem občutek da se lahko branim), ko pa sem se zbudila sem si želela da bi zaspala zaspala nazaj in da bi se sanje odvijale naprej.

Nekaj dni nazaj se mi je pa sanjalo, da sem preživela močno eksplozijo skrita za betonski zid :eek: .

Pa ne gledam vojaških filmov, so mi odvratni, kri pa streljanje pa še noži :xx!:

Amis, če boš imela kaj časa, mi prosim povej zakaj takšne sanje, mal me je groza, ker se ponavljajo.

glih groza ni treba da te je....bi pa bilo dobro ugotovit, kje se v 3d ta vojna dejansko odvija. ker sanje ti govorijo ravno o tem. in glede na pogostost ponavljanja, vse kaže, da zadeva še ni rešena, čeprav zadnje sanje nakazujejo nek napredek v zvezi s tem. razmisli mal na temo: kje v tvojem življenju se odvija vojna? ni nujno, da gre za kreganje in podobne zadeve....lahko gre za nestrinjanje, drugačne življenske nazore ipd. zadeva se lahko odvija na neverbalni ravni in tam jo je dostikrat težje odkrit. načini "nasilja" so različni.....in za to, da nekdo izvaja pritisk na nas, ne potrebuje pesti in orožja....lahko je veliko bolj "sofisticirano"......po zadnjih sanjah sodeč se dogaja v dokaj domačem okolju.....

in ko vemo s kom ali čim imamo spoh opraviti, tudi lažje delujemo v smeri razrešitve.....

:palec:

jst sm pa sanjala da so mene pa ena 2 sosolca iz sr. sole -taka cudna, k se sploh nismo družl, ustavl policaji . u bistvu smo se mi vozl po lj pa je en sosolc k je sedu na sovoznikovem sedežu zviju džolo. jst sm bla zadih, pa sm mu skos trobla nej ne dela tega. pol smo se pa na križišču pr kliničnem centru prpelal do ene nesreče in so bli tam policaji in so vidl sošolca kok je gandžo tlaču u ruzak. pol smo šli s policaji na postajo pa so neki težil, men je blo pa ful težko, pol so pa rekl da mormo prit u pondelk nazaj, da bomo urin dal da bojo pregledal če smo kej kadil-in pol me je preblisknal, da sm js tut naredla en dim (ampak to sam zato kr so me ful silili). je bla pa u sanjah ena policajka pa je bla ful kul pa to.

kaj si nej pa jst mislim??? x;)x x:Dx

neki ma to veze s krivdo pomoje. mogoč zato kr sem zadnje dni prav pasja??? x:Dx

pa ful se spomnim sanj zadnje dni-ponavad se jih ne spomnem.

aja, kaj pa če sanjaš da je nekdo naredu samomor? kaj bi to pomeniklo?

hvala pa lep večer :palec:

andromeda, ne vem, kaj se ti dogaja v 3d. kaže pa na neko družbo, ki ni "vredna" tvojega zaupanja oz. te lahko na tak al drugačen način spravi v težave......predvsem bi bilo dobro, da se v življenju ne pustiš prepričat v stvari, ki jih nočeš. pa družba gor al dol. ....ker ko si enkrat v težavah je šit. s krivdo al pa brez nje. dejstvo je, da rabiš kar nekaj časa, da splezaš ven iz njih.......in če zadnje sanje povežem s prvimi, pol je bolje dobro razmislit. (kar ne pomeni, da boš ti al pa kdo drugi, nardila samomor....da ne bo kakšne pomote!)

Glede razlage sanj. x:Dx

Misliš, da je možno, da se več razbere iz enih sanj? Ali so sanje čisto nekaj enostavnega.

Malo premlevam... x;)x

Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija.

andromeda, ne vem, kaj se ti dogaja v 3d. kaže pa na neko družbo, ki ni "vredna" tvojega zaupanja oz. te lahko na tak al drugačen način spravi v težave......predvsem bi bilo dobro, da se v življenju ne pustiš prepričat v stvari, ki jih nočeš. pa družba gor al dol. ....ker ko si enkrat v težavah je šit. s krivdo al pa brez nje. dejstvo je, da rabiš kar nekaj časa, da splezaš ven iz njih.......in če zadnje sanje povežem s prvimi, pol je bolje dobro razmislit. (kar ne pomeni, da boš ti al pa kdo drugi, nardila samomor....da ne bo kakšne pomote!)

oj!

za družbo se strinjam, ampak jst sm ful načeln človek in če se neki odločim pol vztrajam do konca! in če vsi ostali neki počnejo jz že sam zarad tega ne bom to počela, ker nočem bit ovca. mogoče gre tle bolj za željo da bi kdaj pa kdaj popustila? x:Dx :xx!:

samomor je biu pa en dan prej na meniju. naredla nej bi ga sestrina kolegica, jz sm pa to zvedla ko sm bla pr sestri na obisku in smo se tko u izi na britof spravlale-pol pa nek stric kliće pa se najavi za obisk pa mu sestra razlož da ne more pridit, ker gramo na pokopališče-ker je kolegica naredla samomor. in šele tako sem izvedela....

drgač pa hvala Amis da me mal usmerjaš po moji podzavesti x:Ix

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Glede razlage sanj. x:Dx

Misliš, da je možno, da se več razbere iz enih sanj? Ali so sanje čisto nekaj enostavnega.

Malo premlevam... x;)x

x:Dx x:Dx

verjetno bi se dalo prebrat še nekaj deset strani nazaj....mogoče bi našel tam kaj zapisano o pogledu na sanje, simbole....itd..... x:Dx x;)x ...pa dobrodošel... :palec:

bi pa bilo lepo in vljudno, če bi si mogoče lahko zamenjal ikonco....veš, ena strašno podobna že obstaja...... x:)x

oj!

za družbo se strinjam, ampak jst sm ful načeln človek in če se neki odločim pol vztrajam do konca! in če vsi ostali neki počnejo jz že sam zarad tega ne bom to počela, ker nočem bit ovca. mogoče gre tle bolj za željo da bi kdaj pa kdaj popustila? x:Dx :xx!:

samomor je biu pa en dan prej na meniju. naredla nej bi ga sestrina kolegica, jz sm pa to zvedla ko sm bla pr sestri na obisku in smo se tko u izi na britof spravlale-pol pa nek stric kliće pa se najavi za obisk pa mu sestra razlož da ne more pridit, ker gramo na pokopališče-ker je kolegica naredla samomor. in šele tako sem izvedela....

drgač pa hvala Amis da me mal usmerjaš po moji podzavesti x:Ix

it's your life....kljub načelnosti se lahko zabrede v težave in glih tako se moraš ven kopat, tud če nimaš osebno "prstov zraven"...ampak, kot rečeno.... x:)x

danse se pa celo spomnem en delče sanj ^x x:Ix

spomnim se, da sem se potopila v vodi in postala eno z njo :8): http://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_dontknow.gif

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

danse se pa celo spomnem en delče sanj ^x x:Ix

spomnim se, da sem se potopila v vodi in postala eno z njo :8): http://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_dontknow.gif

voda predstavlja čustveni svet, pa tudi življenje kot tako....in kam češ bolje kot postati eno s tem..... :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...