Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Moje današnje sanje so bile pa fine. Ko sem se zbudila, sem bila ... srečna x^x .

Hja, sanjalo se mi pa je da sem nosečnica z že vidnim trbuščkom in jasno tudi malo štorasta x:Dx V sanjah sem naredila celo turo: V nekem zboru bi morala peti pa se je nekaj zapletlo in so bile potrebne ponovne vaje in sem se drenjala med stoli da bi se usedla, pa je bilo še prezgodaj tako da sem odšla v trgovino. Zunaj je snežilo, belina povsod, sprehodila sem se do neke stavbe in notri je bila trgovina, ogromna, kot skladišče in sem racala gor in dol in potem iskala blagajno in seveda kako bi prišla ven, saj je bilo že pozno in zdi se mi da je bila itak že zaprta. Notri so bili še nekateri ki so tudi iskali izhod. Nisem ga našla, sem se zbudila. x:Ix

Občutki v teh sanjah so bili lepi, nič napetosti, tako pomirjena sem bila da je bilo prav fajn zjutraj iz postelje xDDx

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa sem danes sanjala,da sem šla po cesti ,še nekdo je bil z mano in ob cesti našla svojega muceka.Ležal je tam,najbrž ga je zadel avto,ker je imel pod glavo krvavo in me milo gledal.Jaz pa nisem vedela kaj naj storim.Vedela sem ,da mu ni pomoči,ampak kaj storiti....občutila sem samo bolečino in nemoč.Vem,da sem jokala in mu govorila,zakaj se je moralo to storiti tebi.Bega pa me,ker ga nisem klicala po njegovem imenu,čeprav ga nisem mogla zamenjati ,ampak po imenu drugega našega mucka,ki nas občasno obišče .Govorila sem Piki,Piki( oranžno tigrasti),a v bistvu je tam ležal Muri(črn). :C:

Amis,a mi lahko pomagaš razumeti moje sanje,

Hvala.

... tele sanje sem si tud v svoj blog zapisala, ker so bile tako žive in mal nenavadne (kot, da so sanje kdaj navadne xDDx )... sanjala sem, da sem dala mulčkom v šoli nalogo, da v koordinatnem sistemu preko osi prezrcalijo začetnici svojega imena in priimka... kao neka vau naloga x:Dx .... meni pa je bilo to nekak neko ful odkritje... in potem sem v sanjah zrcalila svoj 'M'... v različnih barvah, najbolj se spomnim zelene... potem sem zrcalila vse živo preko vodne gladine neke reke in zdelo sem mi je totalno odkritje...

:8): x:Dx

... tele sanje sem si tud v svoj blog zapisala, ker so bile tako žive in mal nenavadne (kot, da so sanje kdaj navadne xDDx )... sanjala sem, da sem dala mulčkom v šoli nalogo, da v koordinatnem sistemu preko osi prezrcalijo začetnici svojega imena in priimka... kao neka vau naloga x:Dx .... meni pa je bilo to nekak neko ful odkritje... in potem sem v sanjah zrcalila svoj 'M'... v različnih barvah, najbolj se spomnim zelene... potem sem zrcalila vse živo preko vodne gladine neke reke in zdelo sem mi je totalno odkritje...

Ful zakon sanje x:Dx

Zanimiv bo slišat kaj pomenjo xDDx

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Danes se mi je sanjalo, da sem vozila kolo, zraven mene pa je bila nekdanja znanka,... na katero imam zelo slabe spomine in temu primeren je bil tudi občutek,... nato sem se s kolesom zapeljala skozi ena velika vrata na odprtem in jo tam odložila,... potem sem sama nadaljevala pot, vendar me kmalu ustavi neka druga ženska in mi začne govoriti, da nimam dovolj kondicije, da bi nadaljevala pot in da naj povem svoj naslov (k psiho),...

Moja razlaga teh sanj je taka. Preteklost in to prvo žensko sem končno pustila za seboj in vse slabo, kar mi je povročila,... ampak še vedno se najde kdo, ki mi ne pusti, da bi nadaljevala svojo pot in me hoče ustaviti.

Morda se motim, ne vem,..

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Hudo! xokx

drugac je pa 'M' med drugim tud runska crka oz. en od simbolov runske pisave, pomeni pa (mdr.) tud napredek, zdruzevanje (partnersko, prijateljsko, tud poroka ipd.), timsko delo in tudi potovanje. xDDx

Morda pa se bos ful zaljubila oz. kaj tacga, ker je zelena (tudi) barva ljubezni? :palec: xDDx

jaz pa sem dons blazno sanjala.. blazno... sam sem vse pozabila... morda pase cez dan spomnim, tko kot sem se tegale.

sanjala sem da sem bila v sobi, od zunaj pa so se k oknu (steklenemu) priblizevale.... majhne ptice...

recimo pogled je bil tak, kot ko si v svetli sobi,. pa je zunaj tema, pa je kup vesh in podobnih letecih modelov zunaj in se zaletavajo v okno, nekatere pa so gor prilepljene.

No tko so bli ti pticki... cist mejhni, tolk velki kot veshe, so trumoma (blazotno jih je blo, pa se kar so prihajali) uletaval k mojemu oknu (nic se pa niso zaletavali, sam tko pojavljal so se).

Bli so torej cist mickeni, ampak PISAAANI :love: taki s copki (kot neki posebni pticki, morda kot iz kakih pravljic, recimo o rajski ptici), skratka, totalno pomanjsani najlepsi mozni pisani ptici..... videza tud slucajno ne kot veshe..... ki jih je blo zunaj velik vec kot je obicajno vesh, recimo skor tolk kot snezink, ko so take velike....

ful pisanih dvocentimetrskih ptickov. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:wOOt: Hej,

kaj nisem imel danes ene odštekane sanje ! :eek:

Sem sanjal žensko, kjera je bila sodnica (okrožno sodišče) in je spala pri meni doma ! x:Dx V bistvu naj bi imela eno obravnavo zoper mene...ko še sam ne vem zakaj se je šlo... :inocent: vem samo to, da me je hotla obsodit...sam sem imel občutek, da me je hotela samo strašit, kao ima že odlok. :o|o:

Pol pa, ko sva se tako mal menla...kaj ni tipica risala na en tak nevsakdanji način...tipo, kot kitajci, ko so pisali z unimi dolgimi čipiči...ona pa je celo risala ene take lepe rizbice v stilu barvane. Spominjam se eno zelo lepo sliko, kjero je narisala...enega ptiča...mislim, da je bil celo fenix...pa tako preprosto je vlekla tiste črte s tem dolgim čopičem...prav sem bil navdušen nad to sliko :2src: ....pa sanje so bile tolk realne, da sem se prav uživel v te...! x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

hudo, sodnica ti je prisla na dom fenixa narisat! :eek: x8Dx :palec:

*

sem se pa se enga insertka svojih spomnila...

smo gledal eno bajto, ampak ne vem ce za zvet, mislim da ne, kot nekak zasilno al zacasno, skratka, dost.... nevpleteno z moje strani, sam bom pa tisto kao uporabljala, tko nekak. no in gledamo kopalnico.. ki je bla pa blazno dolg pa cist ozek prostor, ampak zlo ozek, z dost visokimi stropi....

tko da sem rekla oz. pomislila, aha no saj velka, dolga je se kar, sam saj se niti obrisat nom mogla, brez da s komolcem ob zid trescim...

drugo pa je blo, da so ble totalne shipe steklene, nasprot pa (visja) bajta...

torej direkt me lohk vsakdo gleda iz onih sosednih bajt. :o|o:

in to omenim (ocitno je bil nek 'gazda' al vzdrzevalec al kaj jaz vem zraven, sam se ga ne spomnim, sam kot glasu oz. da je pac bil in mi odgovarjal oz. da sem mu lohk govorila), pa pravi, ne saj pol bodo take zavese... pa eno ubode in jo tko mal kao pritrdi... sam je blo zgoraj ene 20 cm placa, pa spodaj... tko kot v kaksnih kabinah za oblacenje...

sem si mislila, ja no boljs je ze kot nic, sam pismu... to me direkt vidjo od povsod. :o|o: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hudo, sodnica ti je prisla na dom fenixa narisat! :eek: x8Dx :palec:

a ni to hecno...!! x:)x Prav me zanima kaj naj bi to pomenilo...!! x:px x:Dx

p.s.sodnica...je bila kr fletna, taka mlada se mi je zdela...ja no...nekaj ćez trideset let :vragec: x:px x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

haha, boga amis, sem glih prej hotla napisat, da a MORMO tolk sanjat sanjat skoz al kaj, skor nalasc, sam da teb 'nagajamo', da svicnes vsakic ko vidis osvezeno tole temo. x:Dx :vragec: :frog:

x;)x

Picasso

dons se mi je sanjal, da mi je zmanjkalo kave, ko sem jo hotla skuhat. brez veze... pac nekaj obicajnega, niti najmanj 'sanjskega'... x:o)x

ampak: spet se mi je o medvedu sanjal (se mi je ze vsaj 1x)...

peljala sem se po cesti (najbrz v kakem avtu, sam tak majhen je mroal bit), z nekom, sam ne vem s kom... in ravno sem nekak zmanjsala hitrost al se nekaj ustavljala, bogve zakaj, da nisem imela velik zagona pa hitrosti, ko pred sabo na cesti zagledam precej divjaskega medveda, ki se al ravno z nekom ali necim bori, lohk pa da je tud sam kake smetnjake prevracal, skratka, nekaj je pocel intenzivno in silovito... morda sem zato zmanjsala hitrost.....

pol me pa zagleda, ono spusti, s cimer se je bockal in prot men.... jaz pa z vso silo gas, cist v majhni brzini... in je ze not po men grabil... in vse je blo cist slow motion in men je srce totalno razbijalo...

potem pa sem mu ali usla ali sem se pa zbudila. :)

ni bla pa prav mora, v bistvu je cist mal cajta trajal, presenetil me je totalno, pa ustrasla sem se ga, sam pol sem pac kar gurala... srce mi je sicer razbijalo, to sem cutla, nisem pa bla v stiski al da bi blo kot mora al pa kaj tacga.

*on je bil lepe tople rjave barve, zlo luskan za medveda, morda je bil zlo mlad al kaj tacga, tko kljub temu da sem se ga ustrasla, mi je bil vsec, nekak..... ni zbujal groze v meni, ampak simpatijo, pac skupaj s strahom, ker je pac zver pa ker je prot men zacel laufat pa po men grabit, jasno da sem se ustrasla. :)

pa bla je kaka gozdna cesta, okol so bla drevesa pa belina. :)

biti brez kave lahko govori o pomanjkanju "poživila".....lahko pa tud nečesa, kar nekomu služi kot neke vrste "obred", čas zase, za razmislek.....itd

medved je simbol moči pa tudi nevarnosti....je sicer že nekaj časa minilo od teh sanj, vendar kažejo na neke ovire na tvoji poti....ki jih rešiš z običajno mirnostjo in svojevrstnim pogledom na stvari in dogodke..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:eek: :eek: ....pišuka, kaj vas je neptun zasul s sanjami..... :switz:

xnckrivx xg:Dx

haha, boga amis, sem glih prej hotla napisat, da a MORMO tolk sanjat sanjat skoz al kaj, skor nalasc, sam da teb 'nagajamo', da svicnes vsakic ko vidis osvezeno tole temo. x:Dx :vragec: :frog:

x;)x

:lol:

biti brez kave lahko govori o pomanjkanju "poživila".....lahko pa tud nečesa, kar nekomu služi kot neke vrste "obred", čas zase, za razmislek.....itd

medved je simbol moči pa tudi nevarnosti....je sicer že nekaj časa minilo od teh sanj, vendar kažejo na neke ovire na tvoji poti....ki jih rešiš z običajno mirnostjo in svojevrstnim pogledom na stvari in dogodke..... :palec:

xokx

Pih! x^x

ja ne tolk, ene 5 dni al kolk.....

hmmm... ovire, ja, recimo... resim? tko, na gas pritisnem pa se kar prepustim - a je to 'resim'? x:Dx x;)x x:px

Hvala Amis! xsrcx :palec:

Picasso

spet sem sanjala, kar je za mene čito neki neobičnega :inocent:

sedela sem v avtu al pa neki podobnega, s tem da je bol volan na desni strani...avta sploh nisem in nisem mogla vžgat pa še mudilo se mi je...prisede en moški...mi vklopi brisalce in izklopi prižke in ugasne luči...in avto normalno vžgem....

drugi del pa je bil, da sem zgubila kamenčeki iz prstana, ki ga ful rada nosim(belo zlato in črna kuglica) in to v spalnici mojih strašev...pa sem si rekla no prav tud to more bit :vio:

hm....a si levičarka mogoče? nekdo ti bo pomagal....verjetno ti je že

prstan....hm....izguba nečesa lahko pomeni tudi konec....zaobljube, ki pa ni nujno partnerska, čeprav gre za veliko bližino.....

Danes se spet spomnim samo nekaj izsekov iz sanj. Najprej se spomnim, da sem iskala en prostor (v sanjah sem točno vedela, kaj) in pogledala na zemljevid, kje bi se dalo prit zraven. Sem približno vedela, kje bi to bilo in se do tja pripeljala z avtom - pa mislim,da je bila zraven sestra. ampak, ko sem bila tam, sem videla, da ni nobenega izvoza (to je bilo nekje spodaj, pod mostom) in da tako ne bom prišla zraven. In potem sem se kar naenkrat znašla v eni stavbi in sem vedela, da če bom šla čez vse kleti, bi lahko prišla do tja. sem začela hodit čez kleti, ki jih je bilo ful v nadstropjih. Po lojtrah dol in nekak je bilo vse ful ozko in vedno ožje. Potem sem prišla do zadnje (ki je bila od moje babice x?x ) in videla že svetlobo od spodaj.Ampak je bila klet totalno založena z gajbicami z jabolki in breskvami. Sem odmaknila prvo, a sem videla, da ne bom mogla odmaknit vseh, ker bi lahko zmečkala vso sadje. In pretežke so bile.

Druge sanje so bile, da sem morala zamenjat gume na avtu in so mi kar poslali bratranca, da bi mi pomagal, čeprav se je men zdelo, da bi lahko to naredila sama. vem, da sva zapeljala na eno črpalko in bi tam zamenjala gume.

Pa spomnim se še enega izseka - da sem imela zamašeno levo stran nosu.

:vio:

No, takole, je bilo še več, samo se ne morem spomnit. x:Ix

Pozdravček,

se ubadaš s sabo? tako kaže. povezanost s podzavestjo, lastno modrostjo....kjer je veliko "hrane" zate....

:palec:

mogoče boš kot posledico tega stika tud nekaj spremenila...zato menjava gum na avtu....pa podporo boš imela, tud če se ti zdi, da zmoreš sama.....

delaš po intuiciji.... x:)x

sanjala sem o orkah..od takih čist majhnih(kot sardince) do ful velkih...blo je tak kot da bi me ful pozdravljale... :)

lepe sanje :)

ti si pa res povezana z morjem :2src: ....kaj naj rečem....morje te ljubi...in če kaj vem, lahko povezavo z morskimi bitji vzpostaviš kadarkoli tudi v budnem stanju..... :palec:

v sanjah me je obiskala meni ljuba osebica, lepe sanje, prav zrla sem v obraz, da ga ne bi pozabila... s to osebo se nisva v v real lajfu videli že nekaj let (ok včeraj sem ji poslala en sms)... in samo luna v raku (grem gledat če je res še) me lahko pripravi da zjutraj eno uro brišem solze, ki kar nočejo nehat tečt... v sanjah sem bila pa tko pomirjena... hm zlata svetloba naju je oblila... tole je nekaj pomenilo ane... ok, grem delat, da ne bom jokavo cmerasto bitje še naprej....

z ljudmi smo lahko skupaj na veliko načinov....in v raznih dimenzijah..... xsrcx

Moje današnje sanje so bile pa fine. Ko sem se zbudila, sem bila ... srečna x^x .

Hja, sanjalo se mi pa je da sem nosečnica z že vidnim trbuščkom in jasno tudi malo štorasta x:Dx V sanjah sem naredila celo turo: V nekem zboru bi morala peti pa se je nekaj zapletlo in so bile potrebne ponovne vaje in sem se drenjala med stoli da bi se usedla, pa je bilo še prezgodaj tako da sem odšla v trgovino. Zunaj je snežilo, belina povsod, sprehodila sem se do neke stavbe in notri je bila trgovina, ogromna, kot skladišče in sem racala gor in dol in potem iskala blagajno in seveda kako bi prišla ven, saj je bilo že pozno in zdi se mi da je bila itak že zaprta. Notri so bili še nekateri ki so tudi iskali izhod. Nisem ga našla, sem se zbudila. x:Ix

Občutki v teh sanjah so bili lepi, nič napetosti, tako pomirjena sem bila da je bilo prav fajn zjutraj iz postelje xDDx

ne vem, kakšne plane imaš ....vendar so prav lepi in ti delajo veselje....sicer za njihovo uresničitev potrebuješ še nekaj reči in ne veš točno, kako zadevo izpeljat....ampak ne skrbi....boš našla izhod.... :vio:

Jaz pa sem danes sanjala,da sem šla po cesti ,še nekdo je bil z mano in ob cesti našla svojega muceka.Ležal je tam,najbrž ga je zadel avto,ker je imel pod glavo krvavo in me milo gledal.Jaz pa nisem vedela kaj naj storim.Vedela sem ,da mu ni pomoči,ampak kaj storiti....občutila sem samo bolečino in nemoč.Vem,da sem jokala in mu govorila,zakaj se je moralo to storiti tebi.Bega pa me,ker ga nisem klicala po njegovem imenu,čeprav ga nisem mogla zamenjati ,ampak po imenu drugega našega mucka,ki nas občasno obišče .Govorila sem Piki,Piki( oranžno tigrasti),a v bistvu je tam ležal Muri(črn). :C:

Amis,a mi lahko pomagaš razumeti moje sanje,

Hvala.

mačka je simbol za samostojnost, uživanje, magičnost.....vendar bi rekla, da se tle nanaša na resnične mačke....upam, da je z muckom vse ok.... :palec:

x:Dx Dvomim, saj jo ne poznam ! x:o)x x;)x

poznaš, ne poznaš....ni bistveno...s človekom se lahko na nek način "uloviš" na enaki ali podobni valovni dolžini tudi brez fizičnega poznanstva.... x;)x

verjetno boš še bolj intenzivno spoznavala sebe, svoje različne možnosti, darove, sposobnosti....tudi na bolj nenavadne načine, ki bodo sprva delovali kot čist običajni dogodki....zanimivo bo xsrcx

poznaš, ne poznaš....ni bistveno...s človekom se lahko na nek način "uloviš" na enaki ali podobni valovni dolžini tudi brez fizičnega poznanstva.... x;)x

:o|o: Ne boš verjela, ravnokar sem dobil eno pismo od sodišča...in to od te sodnice, kjero sem sanjal ! x:o)x

Gre se za en primer, ko sem enega tipa pred sedmimi leti vžgal po nosu iz silobrana... :V: in kaj me ni tožil !! :C:

Sam se ne dam...pa tud ficka ne bo videl od mene...kljub temu, da vse kaže, da bo obtožba propadla ! x:)x Bomo vidli 19.04., kako in kaj...še javim ! :palec:

:switz:

Danes se mi je sanjalo, da sem vozila kolo, zraven mene pa je bila nekdanja znanka,... na katero imam zelo slabe spomine in temu primeren je bil tudi občutek,... nato sem se s kolesom zapeljala skozi ena velika vrata na odprtem in jo tam odložila,... potem sem sama nadaljevala pot, vendar me kmalu ustavi neka druga ženska in mi začne govoriti, da nimam dovolj kondicije, da bi nadaljevala pot in da naj povem svoj naslov (k psiho),...

Moja razlaga teh sanj je taka. Preteklost in to prvo žensko sem končno pustila za seboj in vse slabo, kar mi je povročila,... ampak še vedno se najde kdo, ki mi ne pusti, da bi nadaljevala svojo pot in me hoče ustaviti.

Morda se motim, ne vem,..

jp....bi bilo kar res.....zate pa bi blo dobro, da skenslaš svoj občutek, da ne znaš, ne zmoreš, da ti ne bo uspelo.....pol tak folk enostavno ne bo več prihajal k tebi....kar zaupaj si in pojdi s svojim tempom po svoji poti....to že zelo uspešno znaš! x:)x

Hudo! xokx

drugac je pa 'M' med drugim tud runska crka oz. en od simbolov runske pisave, pomeni pa (mdr.) tud napredek, zdruzevanje (partnersko, prijateljsko, tud poroka ipd.), timsko delo in tudi potovanje. xDDx

Morda pa se bos ful zaljubila oz. kaj tacga, ker je zelena (tudi) barva ljubezni? :palec: xDDx

jaz pa sem dons blazno sanjala.. blazno... sam sem vse pozabila... morda pase cez dan spomnim, tko kot sem se tegale.

sanjala sem da sem bila v sobi, od zunaj pa so se k oknu (steklenemu) priblizevale.... majhne ptice...

recimo pogled je bil tak, kot ko si v svetli sobi,. pa je zunaj tema, pa je kup vesh in podobnih letecih modelov zunaj in se zaletavajo v okno, nekatere pa so gor prilepljene.

No tko so bli ti pticki... cist mejhni, tolk velki kot veshe, so trumoma (blazotno jih je blo, pa se kar so prihajali) uletaval k mojemu oknu (nic se pa niso zaletavali, sam tko pojavljal so se).

Bli so torej cist mickeni, ampak PISAAANI :love: taki s copki (kot neki posebni pticki, morda kot iz kakih pravljic, recimo o rajski ptici), skratka, totalno pomanjsani najlepsi mozni pisani ptici..... videza tud slucajno ne kot veshe..... ki jih je blo zunaj velik vec kot je obicajno vesh, recimo skor tolk kot snezink, ko so take velike....

ful pisanih dvocentimetrskih ptickov. xDDx

aha...tud to, ja...za matejo....x:Xx

marsa, en kup novih idej in zamisli....in tud takih starejšega datuma, ki še niso ble realizirane....pa tudi svobodna duša in pogled na svet....ODPRI jim okno in jih pusti k sebi....so neprecenljiv dar, pa čeprav se ti zdi, da zaradi kupa oveznosti nimaš časa se ubadat s tem..... xsrcx :palec:

:wOOt: Hej,

kaj nisem imel danes ene odštekane sanje ! :eek:

Sem sanjal žensko, kjera je bila sodnica (okrožno sodišče) in je spala pri meni doma ! x:Dx V bistvu naj bi imela eno obravnavo zoper mene...ko še sam ne vem zakaj se je šlo... :inocent: vem samo to, da me je hotla obsodit...sam sem imel občutek, da me je hotela samo strašit, kao ima že odlok. :o|o:

Pol pa, ko sva se tako mal menla...kaj ni tipica risala na en tak nevsakdanji način...tipo, kot kitajci, ko so pisali z unimi dolgimi čipiči...ona pa je celo risala ene take lepe rizbice v stilu barvane. Spominjam se eno zelo lepo sliko, kjero je narisala...enega ptiča...mislim, da je bil celo fenix...pa tako preprosto je vlekla tiste črte s tem dolgim čopičem...prav sem bil navdušen nad to sliko :2src: ....pa sanje so bile tolk realne, da sem se prav uživel v te...! x:o)x

bo domača sodnica spremenila mnenje? bilo bi lepo....mogoče se obeta bolj neobremenjen pogled na svet...in nate....držim :palec:

bo domača sodnica spremenila mnenje? bilo bi lepo....mogoče se obeta bolj neobremenjen pogled na svet...in nate....držim :palec:

Šele zdaj sem opazil, da si se ozirala na en prejšnji post...pač mal prehitro vse skup prebral ! x:Dx

Thanks Amis x:Xx xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...