Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
mačona, mogoče pa zato prazen bazen....vse kaže, da je čas, da darove spustiš na plan :palec: ....

miza običajno služi hrani....ti pa imaš na njej predmete...tole je povezano z delovanjem....drugačna vrsta hrane, pa tudi odnos s soljudmi...dežnik je zaščita pred dežjem, dež sam pa povezan z resnico, odkritjem....sanje nakazujejo, da boš imela vse niti v svojih rokah, saj lahko izbiraš, kaj ti odgovarja in kaj ne....nekaj se hoče razkriti....

hvala ti za razlago! x;)x x:)x

Deli na socialnih omrežjih

caw Amis!

men se je spet neki čudnga sanjal!sanjala sm kr o enem tipu k me je skos neki šlatu sedela sm pa s svojo kolegico na velikem belem kavču on je pa skos moriu. pa ne vem zakaj nisva šle drgam. najbl smešn je pa to, da sm čist po butastem nesla očiju mobitel v dnevno (to je blo pol nasledn dan) in pogledam na tv in je ta isti tip biu po tv v filmu (kajmak &marmelada, pa nism ga še nikol gledla, pa zavestno sm se odločla da ga sploh ne bom). mene je kr vroče oblilo... ko da sm uzrla prihodnost... x:Dx oseba je bla sicer prava, sam ni mi situacije ratal zadet... hmmm vaja dela mojstra :inocent: grem trenirat (spat x:Dx )

caw

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

caw Amis!

men se je spet neki čudnga sanjal!sanjala sm kr o enem tipu k me je skos neki šlatu sedela sm pa s svojo kolegico na velikem belem kavču on je pa skos moriu. pa ne vem zakaj nisva šle drgam. najbl smešn je pa to, da sm čist po butastem nesla očiju mobitel v dnevno (to je blo pol nasledn dan) in pogledam na tv in je ta isti tip biu po tv v filmu (kajmak &marmelada, pa nism ga še nikol gledla, pa zavestno sm se odločla da ga sploh ne bom). mene je kr vroče oblilo... ko da sm uzrla prihodnost... x:Dx oseba je bla sicer prava, sam ni mi situacije ratal zadet... hmmm vaja dela mojstra :inocent: grem trenirat (spat x:Dx )

caw

andromeda, v tvojo bližino bo silil nekdo, ki ti ni najbolj všeč in ga po vsej verjetnosti vsaj navidez poznaš.....z očetom se bosta o nečem pogovarjala...pobudo pa boš najbrž dala ti....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

spet ene sanje x:o)x

bilo je ful razburkano morej in js sem se z veseljem pognala med valove....začnem plavat v globino in ugotovim, da čisto normalo diham...zraven mene je bila orka in ene par delfinov....v globini pa so bila neka bitja, nisem vidla ampak sem jih čutla...kr tam bi ostala :2src:

edino kar se še spomnem, je da sem se preselila in da sma z mojo prijatlco nosle pralni stroj po enem ful svetlem in vlkem stopnišču

:8):

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

spet ene sanje x:o)x

bilo je ful razburkano morej in js sem se z veseljem pognala med valove....začnem plavat v globino in ugotovim, da čisto normalo diham...zraven mene je bila orka in ene par delfinov....v globini pa so bila neka bitja, nisem vidla ampak sem jih čutla...kr tam bi ostala :2src:

edino kar se še spomnem, je da sem se preselila in da sma z mojo prijatlco nosle pralni stroj po enem ful svetlem in vlkem stopnišču

:8):

ti si meni en tak fenomen.... x:px ...prve sanje maš skor take, kot sem jih imela sama nekaj let nazaj...nemirno morje predstavlja razburkana čustva, lahko tudi razdvojenost ali bližajočo spremembo večjega obsega....vendar se vsega tega ne bojiš. kaže, da so ti izzivi dobrodošli in si do sebe zelo iskrena....in tudi pripravljena pogledati pod površje... :palec: :palec: :palec:

veliko in svetlo stopnišče je tudi lep simbol, saj nakazuje jasnost in odsotnost blokad, visoko zavedanje....ne pišeš ali si šla gor ali dol in v katerem nadstropju si bila.....te pa tam, kamor si bila namenjena čaka "čiščenje", ki pa ga dobro obvladaš....pa neka ženska oseba ti bo pomagala pri tem...veliko užitka in zabave pri vsem skupaj.... xsrcx

Guest mačona
uf, ponoči sem mela grozne sanje. ne spomnim se jih v celoti, pustile pa so mi neprijeten vtis. pometala sem dvorišče ene male hišice (odpadlo jesensko listje in prah), zraven pometla še pajčevine s sten hiše in zraven oklestila enega grdega pajka (majhnega, zelenega) - to mi niti pod razno ni všeč.

uf, ponoči sem mela grozne sanje. ne spomnim se jih v celoti, pustile pa so mi neprijeten vtis. pometala sem dvorišče ene male hišice (odpadlo jesensko listje in prah), zraven pometla še pajčevine s sten hiše in zraven oklestila enega grdega pajka (majhnega, zelenega) - to mi niti pod razno ni všeč.

bi rekla, da ne bo tako grozno, kot se ti zdi....mogoče je malo strašljivo. vendar je čas, da pometeš s starimi zadevami v svojem lajfu in bližnji okolici.....in nekomu se ne boš pustila "zapeljati v past".....

ti si meni en tak fenomen.... x:px ...prve sanje maš skor take, kot sem jih imela sama nekaj let nazaj...nemirno morje predstavlja razburkana čustva, lahko tudi razdvojenost ali bližajočo spremembo večjega obsega....vendar se vsega tega ne bojiš. kaže, da so ti izzivi dobrodošli in si do sebe zelo iskrena....in tudi pripravljena pogledati pod površje... :palec: :palec: :palec:

veliko in svetlo stopnišče je tudi lep simbol, saj nakazuje jasnost in odsotnost blokad, visoko zavedanje....ne pišeš ali si šla gor ali dol in v katerem nadstropju si bila.....te pa tam, kamor si bila namenjena čaka "čiščenje", ki pa ga dobro obvladaš....pa neka ženska oseba ti bo pomagala pri tem...veliko užitka in zabave pri vsem skupaj.... xsrcx

js sem ti en čuden fenomen :inocent: x:Dx pralni stroj sma nele gor....v bistv je bilo to mogoče kako nadstropje pred mojim, nevem stanovanjem, novim domom xrolleyesx

kaj pa une prejšne sanje :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

evo spet js :inocent:

bila sem v domačem kraju, ampak vse je bilo obratno tak kot da bi bila zrcalna slika, reka je bila kristalno čist(evo spet voda x:o)x ) v njej pa so bili krokodili iz enega zelenega kamna, mogoče kristala..najraje bi šla čofotat po vodi ampak se mi je mudilo, ker sem imela obletnico mature....prišlo je samo 5 sošolcev, nisem jih mogla točno videt ampak sem enostavo vedela da so to ti..oni so stali na nekih stopnicah js sem pa ležala na živi meji z glavo obrnjena proti reki.....ker je bilo to med mojim delovnim časom sem bila z njimi samo eno uro..in ko sem šla z vlakom nazaj na delo se nisem peljala proti severu kot bi se mogla ampak proti jugu xrolleyesx v smeri vode

uf...tole sem pa pozabla komentirat...sorči....

zrcalna slika lahko pomeni popačenje zadev, pogled iz drugega zornega kota, v tem primeru pa gre najverjetneje za pogled v preteklost in čekiranje zadev iz preteklosti....so se ti takrat čustva zdela bolj nevarna in obremenilna?...zdaj vsekakor ne kaže, da bi imela probleme z njimi...pa še tista iz preteklosti si si verjetno dodobra ogledala....vse skupaj bi z eno besedo bilo: norec...da ne bo pomote, gre za karto iz tarota, ki predstavlja pogled z druge strani..... x;)x

aha...preden začneš nekaj na novo(a se maš namen selit al pa preurejat stanovanje?) bo treba nekaj počistit, razčistit.....ma fajn ti gre :palec:

andromeda, v tvojo bližino bo silil nekdo, ki ti ni najbolj všeč in ga po vsej verjetnosti vsaj navidez poznaš.....z očetom se bosta o nečem pogovarjala...pobudo pa boš najbrž dala ti....

hvala!!!

nocojšnja noč je pa mirno minila... :inocent:

kako si pa razzlagam to da sm nekoga vidla v sanjah pol pa naslednji dan po tv? to me je najbolj zmedlo... pa najlepša hvala za odgovore!!!

:inlove: zate za valentinovooo :flower: xrainbowx xsrcbumx

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

haj!...zmer povem, da so sanje večplastne...pa svet poln čudes....pa da lahko sanjamo o nečem, kar se šele bo zgodilo...mogoče je blo pa to.....a ti je človek neprijeten (tisti s TV)?

andromeda, hvala!....tud tebi naj bi lepo..... :palec:

Danes sem imel prekrasne sanje. Žal se jih več ne spomnim...

ma sam da so ble lepe..... xDDx :palec:

Amis, tnx za zadnjič :palec:

Fula sanjam, zadnje čase. Same odbitosti. Včerajšnjih predzadnjih, pa si niti približno ne znam razložiti.

V kopalnici, ki je bila nekoliko spremenjena, ampak moja, sem imela razkosana človeška trupla :wOOt:... Razni deli, nekateri so bili oblečeni, so ležali v banji, obešeni na štriku.. vse naokrog je bilo krvavo. Čeprav nisem niti približno ljubiteljica krvi, mi ob tem ni bilo grozno, niti neprijetno. Razmišljala sem le, kako se jih znebiti. Čist uizi, brez panike, sem šetala po stanovanju in študirala, da bi jih bilo najbolj zbasat v vreče za smeti. Potem pa pridem v dnevno in vidim, da je maček tja privlekel eno glavo :wOOt:, in čist posvinjal tapison. To pa me je spravilo v slabo voljo (namreč umazana tla x:Dx) in sem se zbudila... xscratchx

Par dni nazaj sem sanjala,da sem srečala moževo teto.S prijateljico sva hodili po cesti,nekaj sva iskali,spomnim se ,da naju je pot vodila po širokih ,svetlih cestah in ko sva šli preko mosta,se nama je pridružila teta.Bila pa je čudno oblečena,imela je prekratko poletno obleko, brez spodnjih hlačk.Pogled ni bil lep,teta je tudi starejša in obilne postave,in namesto ženskega spolovila je imela nekako moškega,zavito tja nekam odzadaj.Z njo sva izmenjali par besed in s čudnim ,presenečenim občutkom odšli naprej . :inocent:

dons sem sanjala takega... 'Sejalca', sam da je hodil po vodi.

tko tak tip kot groharjev (saj je groharjev ne) Sejalec.

po morju se je oddaljeval, blazno velik, s klobukom in morda palico sprehajalno, pa spominjal me je na sejalca, ne vem ce je dejansko kaj trosil oz. sejal ali ne..

slis se morda mal.. strasljivo, pa ni blo... sam pac je hodil, jaz pa sem ga opazovala, bolj kot to, da je hodil po vodi s palco, me je cudilo to, da je bil tko velik... ker je bil dalec, proti obzorju, pa vendar je bil blazno velik kot bi bil blizu.

*

potem pa se mi je sanjal, da me je frend (ki sem razmisljala da bi ga poklicala), klical... in sem se oglasila, potem pa je bil gluh telefon.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se končno spomnim včerajšnjih sanj.

Sanjala sem ptiča - goloba in papigo. Priletela sta in vsak na svojem koncu jedla. Papiga luščila svoje semenke, za goloba se ravno ne spomnim. Skratka - uživala sem ob pogledu nanju x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

wow nat, to se pa dobr slis... golob najbrz predstavlja kaksen mir pa tko.. papiga pa morda komunikacijo...

no to zdaj nakladam mal... sam, zakaj pa ne? ;) :)

*

sem mela dvoje precej cudnih, da ne recem groznih sanj zadnjic, par dni nazaj (aja kaksen teden )....

tko da to moram prav zapisat, ker je blo tko odstekano, pa malkrat je tko, da bi se prav matrala v sanjah... morda sem prav stokala clo al kaj tacga... cist me je izmucilo skratka, kaj tacga ze dolg nisem sanjala... tko, energetsko...

skratka... dvoje sanj v eni noci (kak teden nazaj):

najprej, da gremo ena skupinca ljudi v nek hrib... in vsi grejo nekak levo okol, navzgor, po snegu... pocasi, zanesljivo, sprijaznjeno... kot recimo kaksni romarji... tam pa so bla neka vratca, kot neka bliznjica... cist navpicno... in sem tam rinla.. jaz, pa morda se kdo, na tej potkici sem sam sebe vidla tedaj.... in to mi je drselo, dol sem lezla (kot oni bedasti polzh v uporabnih nalogah), skratka s totalno muko sem prav PLEZALA... po ledu in snegu, krtinah, grbinah... cist navpicno skor navzgor...

da sem se v sanjah pomislila... pa kaj moram te bliznjice tolct....

druge sanje v isti noci pa:

skusam priti cez cesto (*tipa 'celovska', torej 2x dva pasova, precej prometna)... ponoc... mensezdi...

gonim eno garo ogromno - merdjota, vem da je bil, ceprav se ne spomnim 'nishana'.... AMPAK!!!! obcutek pa je, kot da gonim kolo!!! torej - pred sabo, vizualno, mam merdjota, skatlo, ampak vsa moc njegova pa je v mojih nogcah!!!

in hocem preckat... uporabim ves zagon, kot neko kolesje tezko da je blo treba zalaufat....

pa se divje priblizuje avto.. in jaz, ker tolk s tezavo preckam, sem cist na zacetku ceste, mi ne preostane druzga, kot da se nazaj narolavam, spet z muko, s tisto tezko garo, a s svojimi nogcami...

in spet.... (ko gre avto mim, val avtov)... zalaufam vse te sile svoje spet... pridem do nekak sredine, pa spet - ful avtov prot men leti, da je bla ze kar travma, a sem blizje tej ali oni strani, kam naj stisnem svoje moci...

:switz:

skratka, cudne sanje, izmed onih, ko se ne mors premikat oz. ko je tvoj korak tolk majhen in pocasen v primerjavi s tem, kaj hoces al pa clo MORAS nardit...

uh.. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ti pa sanjaš pje. Bi raje kaj druga delala x:Dx x:Dx hecam se, saj veš..

Ja. Jaz sem zjutraj tudi na to pomislila - golob me nekako asociral na pismonošo, papiga pa na zgovornost...komunikacijo..

(potem je mlajša gor spustila psa in konec spanja, ker je hotel da ga španciram :vragec: )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Amis, tnx za zadnjič :palec:

Fula sanjam, zadnje čase. Same odbitosti. Včerajšnjih predzadnjih, pa si niti približno ne znam razložiti.

V kopalnici, ki je bila nekoliko spremenjena, ampak moja, sem imela razkosana človeška trupla :wOOt:... Razni deli, nekateri so bili oblečeni, so ležali v banji, obešeni na štriku.. vse naokrog je bilo krvavo. Čeprav nisem niti približno ljubiteljica krvi, mi ob tem ni bilo grozno, niti neprijetno. Razmišljala sem le, kako se jih znebiti. Čist uizi, brez panike, sem šetala po stanovanju in študirala, da bi jih bilo najbolj zbasat v vreče za smeti. Potem pa pridem v dnevno in vidim, da je maček tja privlekel eno glavo :wOOt:, in čist posvinjal tapison. To pa me je spravilo v slabo voljo (namreč umazana tla x:Dx) in sem se zbudila... xscratchx

bast, sanje govorijo o koncu neke notranje stiske, lahko tudi čustev. vse si si natančno ogledala, "secirala" dogodke, oprala na nek način....zdaj te čaka le še finalno čiščenje, pa mogoče kakšen miselni vzorec spremenit....mogoče bi bilo dobro pogledat, kaj te v budnem stanju spravlja v slabo voljo in spremenit odnos do tega, pogledat na zadevo z drugega zornega kota....u glavnem: super!.... :palec:

Par dni nazaj sem sanjala,da sem srečala moževo teto.S prijateljico sva hodili po cesti,nekaj sva iskali,spomnim se ,da naju je pot vodila po širokih ,svetlih cestah in ko sva šli preko mosta,se nama je pridružila teta.Bila pa je čudno oblečena,imela je prekratko poletno obleko, brez spodnjih hlačk.Pogled ni bil lep,teta je tudi starejša in obilne postave,in namesto ženskega spolovila je imela nekako moškega,zavito tja nekam odzadaj.Z njo sva izmenjali par besed in s čudnim ,presenečenim občutkom odšli naprej . :inocent:

irenica, ali je tvoje življenje kot široka, svetla cesta ali pa takega "iščeš"....mogoče sta se o življenskih pričakovanjih res pogovarjali s prijateljico ali v nekem tesnem krogu...se pa znotraj tebe veliko dogaja. notranje spremembe se najverjetneje nanašajo nate osebno. mogoče se veliko bolj zavedaš svojih želja in potreb....pri tem pa si naletela tudi na nekaj zadev, ki se s tvojo siceršnjo ali "prejšnjo" predstavo o sebi ne skladajo v popolnosti...tvoja notranjost je veliko bolj ženska, čutna...se pa na tem področju nahaja nekaj zavor, ki jih bo potrebno ozavestiti in se od njih posloviti....:palec:

dons sem sanjala takega... 'Sejalca', sam da je hodil po vodi.

tko tak tip kot groharjev (saj je groharjev ne) Sejalec.

po morju se je oddaljeval, blazno velik, s klobukom in morda palico sprehajalno, pa spominjal me je na sejalca, ne vem ce je dejansko kaj trosil oz. sejal ali ne..

slis se morda mal.. strasljivo, pa ni blo... sam pac je hodil, jaz pa sem ga opazovala, bolj kot to, da je hodil po vodi s palco, me je cudilo to, da je bil tko velik... ker je bil dalec, proti obzorju, pa vendar je bil blazno velik kot bi bil blizu.

*

potem pa se mi je sanjal, da me je frend (ki sem razmisljala da bi ga poklicala), klical... in sem se oglasila, potem pa je bil gluh telefon.

voda je lahko naš nezavedni del ali pa življenje v celoti, predvsem naš čustveni svet....prav zanimivo bo opazovati, kaj se bo zgodilo s tem, kar je bilo posejano, saj gre za velike zadeve...

frend bi se morda rad o čem pogovoril...pa se lahko zgodi, da ga ne boš dobila takoj s prvim klicem, bo prišlo kaj vmes, se bo pogovor zatikal, si ne bo upal z besedo na dan, bo vajin pogovor kaj zmotilo, oviralo, prekinilo.....v vsakem primeru pa ga pokliči :palec:

Se končno spomnim včerajšnjih sanj.

Sanjala sem ptiča - goloba in papigo. Priletela sta in vsak na svojem koncu jedla. Papiga luščila svoje semenke, za goloba se ravno ne spomnim. Skratka - uživala sem ob pogledu nanju x:)x

js bi tud rekla, da je situacija taka, kot je napisala marsa....poleg tega, pa bo najbrž tudi nekaj pogovorov, ki se bodo ponavljali...in se ti morda ne bodo zdeli najbolj konstruktivni, kih pa mogoče druga stran potrebuje..... x:)x

wow nat, to se pa dobr slis... golob najbrz predstavlja kaksen mir pa tko.. papiga pa morda komunikacijo...

no to zdaj nakladam mal... sam, zakaj pa ne? ;) :)

*

skratka... dvoje sanj v eni noci (kak teden nazaj):

najprej, da gremo ena skupinca ljudi v nek hrib... in vsi grejo nekak levo okol, navzgor, po snegu... pocasi, zanesljivo, sprijaznjeno... kot recimo kaksni romarji... tam pa so bla neka vratca, kot neka bliznjica... cist navpicno... in sem tam rinla.. jaz, pa morda se kdo, na tej potkici sem sam sebe vidla tedaj.... in to mi je drselo, dol sem lezla (kot oni bedasti polzh v uporabnih nalogah), skratka s totalno muko sem prav PLEZALA... po ledu in snegu, krtinah, grbinah... cist navpicno skor navzgor...

da sem se v sanjah pomislila... pa kaj moram te bliznjice tolct....

druge sanje v isti noci pa:

skusam priti cez cesto (*tipa 'celovska', torej 2x dva pasova, precej prometna)... ponoc... mensezdi...

gonim eno garo ogromno - merdjota, vem da je bil, ceprav se ne spomnim 'nishana'.... AMPAK!!!! obcutek pa je, kot da gonim kolo!!! torej - pred sabo, vizualno, mam merdjota, skatlo, ampak vsa moc njegova pa je v mojih nogcah!!!

in hocem preckat... uporabim ves zagon, kot neko kolesje tezko da je blo treba zalaufat....

pa se divje priblizuje avto.. in jaz, ker tolk s tezavo preckam, sem cist na zacetku ceste, mi ne preostane druzga, kot da se nazaj narolavam, spet z muko, s tisto tezko garo, a s svojimi nogcami...

in spet.... (ko gre avto mim, val avtov)... zalaufam vse te sile svoje spet... pridem do nekak sredine, pa spet - ful avtov prot men leti, da je bla ze kar travma, a sem blizje tej ali oni strani, kam naj stisnem svoje moci...

:switz:

skratka, cudne sanje, izmed onih, ko se ne mors premikat oz. ko je tvoj korak tolk majhen in pocasen v primerjavi s tem, kaj hoces al pa clo MORAS nardit...

uh.. :)

hrib v tem primeru kaže na težave, ovire...sneg pa je lahko čistost, lahko pa tud simbol za ohladitev odnosov, obljube brez prave podlage. skratka nekaj napornega bo tozadevno in ti ne greš po poti, po kateri ljudje to običajno rešujejo, ampak greš navprej vase in se tam grizeš skozi vse "strmine"

tudi v drugih sanjah je situacija podobna...pa čeprav hočeš v njih "na drugo stran"....vedno je ful zunanjih dejavnikov, ki jih vzameš v ozir, saj so zelo realni, vendar te ovirajo pri tvojih hotenjih (mene to ful spominja na ene druge sanje. premisli)....vse to dogajanje ti pobere ful energije in kljub moči, se moraš vendarle premikati s svojimi nogami...nekaj bo treba ukrenit.... xsrcx

prvo sem sanjala, da držim v rokah en kristal zelene barve, ki je tako žarel da so tudi moje roke žarele v zeleni barvi.. xrolleyesx

drugi del je bil čisto proti jutru in sem bila na nekem trgu, tak zelo s soncem obsijanem...nimam pojma kaj sem tam delala, bilo je pa polno ljudi in vsak je bil na svoj način drugačen, kar je bilo čisto nekaj normalnega. hodim med njimi in srečam tebe(amis) :inocent: pa sem raje šla mimo kot pa da bi se ti predstavila, kar mi je bilo pozneje žal in sem se vrnala nazaj...a tebe ni bilo več tam :inocent:

znajdem se na čolni skupaj z nekim otrokom in tigrom...otrok mi je nekaj razlagal, bil je oblečen v živo modra oblačila z živo roza vzorci, tiger je pa enostavno ležal na dnu čolna in se pretegoval...glih toliko, da ni začel predit x:Dx potovali smo pa po reki in vsi so bili obleleni v ta živo modra oblačila...pol je pa ura zvonila x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

voda je lahko naš nezavedni del ali pa življenje v celoti, predvsem naš čustveni svet....prav zanimivo bo opazovati, kaj se bo zgodilo s tem, kar je bilo posejano, saj gre za velike zadeve...

frend bi se morda rad o čem pogovoril...pa se lahko zgodi, da ga ne boš dobila takoj s prvim klicem, bo prišlo kaj vmes, se bo pogovor zatikal, si ne bo upal z besedo na dan, bo vajin pogovor kaj zmotilo, oviralo, prekinilo.....v vsakem primeru pa ga pokliči :palec:

Thanx Amis, hm....... nimam kam vtaknit tega sejalca....

oni stik pa je veckrat tak zatikajoc pa tezko izvedljiv pa oviran pa prekinjen..... mava cist en cuden odnos. Thanx! x:Xx :palec:

hrib v tem primeru kaže na težave, ovire...sneg pa je lahko čistost, lahko pa tud simbol za ohladitev odnosov, obljube brez prave podlage. skratka nekaj napornega bo tozadevno in ti ne greš po poti, po kateri ljudje to običajno rešujejo, ampak greš navprej vase in se tam grizeš skozi vse "strmine"

tudi v drugih sanjah je situacija podobna...pa čeprav hočeš v njih "na drugo stran"....vedno je ful zunanjih dejavnikov, ki jih vzameš v ozir, saj so zelo realni, vendar te ovirajo pri tvojih hotenjih (mene to ful spominja na ene druge sanje. premisli)....vse to dogajanje ti pobere ful energije in kljub moči, se moraš vendarle premikati s svojimi nogami...nekaj bo treba ukrenit.... xsrcx

ma ja.... ful se nekaj matram pa na silo nekaj hocem, pa prehitevam dogodke, saj je cist tko kot je......

se mi zdi, da nikamor ne pridem, v bistvu je pa b.v, ker mam velike stvari pred sabo in dobre.... sam kot da mi je zmanjkal energije, zadnje moci sem v brez veze porabla... tko nekak. :)

Picasso

xsmx ojoj, danes ponoči je blo spet pestro. tokrat bi lahko moje sanje prodala celo za kakšen scenarij za pravljični film... x;)x

no bilo je takole: sanjala sem, da nas je lovila neka gromozansko velika in debela kača. hotela nas je ubit. ampak po nekajkratnih bojih smo zmagali mi in kačo premagali. potem smo jo odrli iz kože in ne moreš verjeti - koža je bila iz čistega zlata! no potem smo to zlato skrivali in prenašali na konjih in leseni skrinji po nekih kolovozih. potem smo prišli v eno kraljestvo. nismo vedeli, da je tisti kralj bil takšen, da se je spremenil v to kačo. zlato je prepoznalo svojega "lastnika" in prevrnilo skrinjo in se raztreslo po tleh in nas izdalo. Ampak moja mami je imela pri sebi še nekaj zlata in ga je z rokami preoblikovala v čisto majhnega bikca in mi rekla: pojdi z njim in ga skrij, ko bo zapadel dež bo tako zrasel, da bo premagal vso zlo in vsi se ga bodo bali. medtem sva preroško videle veeeelikega bika, ki je premagal kačo in vsi so imeli spoštovanje do njega. ampak tale bikec je zdaj, ko je bil še majhen imel manjvrednostni kompleks in je jokal in pobegnil, ker ni mogel verjeti, da bo to vse res. jaz sem tekla za njim in naenkrat se kot dobra vila pred menoj pojavi moja dobra prijateljica in mi pove, da so v ta bikec vprogramirali dobre lastnosti dragih in poldragih kamnov (mi jih je naštela, ampak zdaj sem že večino pozabila) in mi rekla da naj ga potolažim, ker je vse res. potem sem se zbudila. vmes pa sem sanjala še eno kratko sekvenco, o tem, kako smo zaslužili veeeliko denarja doma in smo ga morali skrivati (mislim da zaradi nevoščljivosti drugih, denar je bil pridobljen na legalen način) - skriti pa smo ga morali v stene avtomobila!!! potem smo še imeli neke obiske in spet sem se vrnila v sanje s hudobnim kraljem - zlato kačo.

no, amis, prosim hitro mi povej, če bo kakšen cekinček tudi padel v mojo denarnico. res ga rabim!!!

ali pa vse skupaj nima nobene veze z denarjem in bogastvom???

hvala in pa pa xsrcx xsrcx xsrcx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...