borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Bom šel jaz menda prej , zato lahko noč in lepe sanje Sanjalica FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Bom šel jaz menda prej , zato lahko noč in lepe sanje Sanjalica Dec ko dec...baba ga prosi odgovor, on pa nič............ Da gre spat... Pa to ni res, ko bi ne moj že spal, bi mislila, da je BorisM moj, ker ko doma postavim kakšno "neprijetno" pitanje, moj tud pravi... "bom šel spat"... Jauuuuuuuuu moški, res ste larifari, kot poje Helenca Blagnetova.... (ampak brez vas bi bila Sanjalica ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ...ko takole napišeš Sanjalica, takoj vem, da je tvoj soprog zelo v redu, pa še tebe je izbral za življensko sopotnico, ni kaj.....z nami si na realnih tleh....lepe sanje ti privoščim Sanjalica FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ampak odgovoril ti pa ni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ...pa tudi ne bo, ker greh se pove, grešnik pa ne Dami.....Selene in Sanjalica (zanimivo obe na "S", kot "strup" ) lahko noč in lepe sanje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Strup Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 strup Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Selene & Sanjalica = Sladek Strup FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 jaz sem pa sanjala sinoci, da sem se gola sprehajala po ljubljani od trnovega do presenovega spomenika, ob ljubljanici, sredi dneva...in nikomur se ni zdelo to nic nenavadnega...!! meni malo, od zacetka, ampak, ko ni nihce reagiral, sem si najbrz mislila, da je vse ok..in sem se sprehajala dalje ( kot se pac, v sanjah )potem sem nekaj gledala, kaj bi to pomenilo, pa je pisalo, da je to dobro, me bo zadela financna sreca... cakam. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 meni pa danes ze cel dan ne gre iz glave podoba mojih danasnjih sanj (99,99% se sanj sploh ne spomnim); moja macka je ubila hrcka (ki ga sicer nimam) in potem je ponosno z njim tekala naokrog, pa ful ostre zobe je imel (v bistvu sem videla zelo malo od tega hrcka, ceprav je bil zajeten) :xx!: mislim, wtf???! nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rosa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 V mojih današnjih sanjah pa je bila moja sestrična, s katero sva bili po rojstnem dnevu borih 15 dni narazen. odpravljali sva se na letališče, ena od naju je odhajala na potovanje, se mi zdi da v pariz, in sva po kleti divje iskali NEKAJ. nimam pojma, kaj. vem samo, da je bila splošna zmeda, da s je mudilo 100 km/h in je pol žlahte tekalo gor in dol v iskanju. najbolj pa mi je ostalo v spominu to, kako sva se pred odhodom objeli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Jaz se svojih sanj ne spominjam ...zadnje čase... Se pa spominjam enih sanj, že pred leti sanjala in še vedno so tako žive, več kot 10 let nazaj. Sanjala sem, da se me je Bog, dotaknil po laseh, bil je svetloba in ko se je **z roko** dotaknil mojih las ,mu je en šop ostal v pesti.Po teh sanjah sem bila mirna, napolnjena z neko srečo in zadovoljstvom, ta občutek skoraj vedno podoživim, ko se spomnim teh sanj. Nisem verna v instuticialnem smislu, ne **versko izobražena** Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 eh, sanjala neko preganjanje in lubčkanje... nice. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Aira ti zavidam.. jaz se pa spomnim kar dveh sanj... prve... (vse danes) sprehajal sem se po neki čudni zadevi ala bazen sam pod zemljo, tko da je bil še strop, kao kaka velikanska kopalnica, in notr cel kup mrtvih ljudi, nevem sam mal čudno se mi je zdelo k sem bil povsem mirn ob vsem tem pa čist so bli beli, zdi se mi da utopljeni mal so že razpadali ampak nič ni smrdelo al karkoli.... pač furam tam okrog in pol se zbudim...., druge sanje, v četrtek, jutri se furam domov, in naši so prpravli presenečenje za rojstni dan...., ajd tu ne potreubjem razlage, jutr ga mam, zgornje me pa le zanima...? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Selene & Sanjalica = Sladek Strup A ni neka pesmica....Iz tvojih ust bi strup popil Boris...pridi...pridi.... boš ti videl...in sladki strup....grrrrrr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Aira ti zavidam.. jaz se pa spomnim kar dveh sanj... prve... (vse danes) sprehajal sem se po neki čudni zadevi ala bazen sam pod zemljo, tko da je bil še strop, kao kaka velikanska kopalnica, in notr cel kup mrtvih ljudi, nevem sam mal čudno se mi je zdelo k sem bil povsem mirn ob vsem tem pa čist so bli beli, zdi se mi da utopljeni mal so že razpadali ampak nič ni smrdelo al karkoli.... pač furam tam okrog in pol se zbudim...., druge sanje, v četrtek, jutri se furam domov, in naši so prpravli presenečenje za rojstni dan...., ajd tu ne potreubjem razlage, jutr ga mam, zgornje me pa le zanima...?če si bil miren se nič ne sekirajpomen ... razpadajo tvoje iluzije. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Sanjalica, katera je sedaj sladka in katera strup Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Boris...pridi...pridi.... boš ti videl...in sladki strup....grrrrrr Sanjalica sto-krat Selene sto-krat Saj, če se bom še preveč izpostavljal, me lahko katera piči, saj sem tu poleg Sanjalica, da ne rečeš, da sem se skril v mišjo luknjo....obema pa en lep večer , nocoj sem se odločil, da ne bi bil vajina žrtev FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 nocoj sem se odločil, da ne bi bil vajina žrtev Hude besede BorisM, ki me ranijo v . Noben trenutek mojega bivanja na LNF nisem želela, niti pomislila, da bi bil kdorkoli "moja žrtev". Tudi ti ne. Če si dobil tak občutek - sprejmi moje iskreno opravičilo. in že gledam svoja posla..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Kaj to pišeš Sanjalica , jaz sem pa mislil bolj na pokvarjene misli iz področja osme hiše npr., saj pri vama sem bil že parkrat zastrupjen, OJOJ, še vedno imam ta okus v ustih, saj je prijeten, ampak me rahlo peče, sprejmem opravičilo , ti pa mojega tudi nazaj ....lep večer Sanjalica FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Sanjalica, kolk sva midve hudobni pokvarjenih misli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ti tudi Selena ??? Pokvarjene misli x!x :o|o: Je to v kakšni povezavi s Sanjalico in Selene Neverjetno x!x Okus v ustih ... nič razumeti jaz...pa še peče; pa mi vsi pravijo, da sem tako "sladka"...Borisa pa na daljavo "tako pečem".... Nič jasno :o|o: ; kot bi pokojni Kaliremo dejal: Ovo je velika nepravda! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Pa ne se same sebi smiliti , saj jaz verjamem v ženski jok , ampak v tele modre ikonce pa ne kaj dost :xx!: :xx!: , naj vama bo....poljubčkov pa ne bom jemal nazaj , da ne zgine tisti "S" iz ustnic.....lep večer obema , kaj ne znata sami kontaktirati med seboj ali z drugimi, nocoj ste pa res nagajivke z mano vred ....ciao, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 sama s seboj pa bolj težko kontaktiram, me majo že tko za izvezemeljsko (beri čarovnico) in to je tud razlog za moj pristanek tule na lunci, šic je nardil, pol je pa mal se zakadil in evo mene... pazi da se ti v sanje ne prikradeva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Selene, pa z Sanjalico katero recita, jaz kaj več nocoj ne utegnem, saj grem res raje sanjati, OK, se pa tam vidimo....lepe sanje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts