Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

ful sem v gužvi in preden grem na dopust moram pošlihtat še en kup stvari....če mi slučajno uspe jutri kaj odgovorit bo ok....drugač bo pa mogoče vskočil kdo drug...al boste pa počakali na marec.....

marsa...os

mejte se fajn...in skrajno lepe sanje..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

ful sem v gužvi in preden grem na dopust moram pošlihtat še en kup stvari....če mi slučajno uspe jutri kaj odgovorit bo ok....drugač bo pa mogoče vskočil kdo drug...al boste pa počakali na marec.....

marsa...os

mejte se fajn...in skrajno lepe sanje..... x:Xx

sicer bi bla ful vesela, če bi lahko izvedela odgovor jutri... če pa ti ne bo uspelo pa tudi prav!!! x:)x

vsekakor pa: IMEJ SE SKRAJNO LEPO NA DOPUSTU!! :flower: :flower:

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Lovil me je..in še nekaj drugih ljudi z mano ob nekem zalivčku, MORSKI PES!!! :O: NOČNA MORA :eek:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

punce...bom poskusila, obljubit pa ne morem nič, ker sem res v strašni gužvi....in da pišem kar nekaj "na počez" in površno, mi nima smisla.....tole ni glih, da bi se kar streslo iz rokava...je treba bit zbran, poglobljen....ne znam dobro opisat...se je treba spravit v ustrezen filing.....pa še takrat so samo možnosti, ki se ne skladajo vedno s tem, kar se vam je al pa se vam bo dogajalo......in ne morem pisat nečesa, za čemer "ne stojim"....... xsrcx

amis, tole je ukaz (glede na to da sem 'shefica' x;)x):

takoj se spoky iz tele teme pa se pejt pedenat in uzivckak max na dopustu, na tole temo pa cist pozab!

:att:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

punce...bom poskusila, obljubit pa ne morem nič, ker sem res v strašni gužvi....in da pišem kar nekaj "na počez" in površno, mi nima smisla.....tole ni glih, da bi se kar streslo iz rokava...je treba bit zbran, poglobljen....ne znam dobro opisat...se je treba spravit v ustrezen filing.....pa še takrat so samo možnosti, ki se ne skladajo vedno s tem, kar se vam je al pa se vam bo dogajalo......in ne morem pisat nečesa, za čemer "ne stojim"....... xsrcx

:palec: :palec: kar dobro si opisala in tudi pri meni drži,

pjotra, prebral sem tvoje sanje pa morm nekaj napisat, tvoja energija je tako močno usmerjena v neke finančne zadeve, da je kar hudo...ne glede na to a se sekiraš ali ne lahko zadevo spelješ...odloči se in naprej!!

LP.

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

takoj se spoky iz tele teme pa se pejt pedenat in uzivckak max na dopustu, na tole temo pa cist pozab!

x:Dx x:Ix x8Dx ........ :kiss:

odium.p.....lepo, da si uskoču.... xDDx :palec:

no, mejte se...... x;)x

TOČN TAK

x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pjotra, prebral sem tvoje sanje pa morm nekaj napisat, tvoja energija je tako močno usmerjena v neke finančne zadeve, da je kar hudo...ne glede na to a se sekiraš ali ne lahko zadevo spelješ...odloči se in naprej!!

LP.

ja ja saj - mam tako situacijo, da si čist nič ne morm privoščit. hja, še premislit moram, če bom lahko šla na pijačo ven s prijatli, da nem preveč zapravla, hi hi. hja šefica misli, da bo dobla za malo dnara dosti muzike - pa še malo, pa bo dobla samo še: nič muzike! res sem čisto down s financami.... :cry: upam, da kmalu zamenjam službo.....mogoče se mi kaj novega obeta... če pa vse gre taaako počasi....

hm mogoče bi blo pa dobro, da grem igrat loto, a? x;)x

pa saj res ne potrebujem nekega bogastva - zdaj sem pa res v taki situaciji, da si sploh ne morem privoščiti nič za dušo, moj hobi, ki mi predstavlja pravzaprav že skoraj nujno življenjsko potrebščino, je zdaj potisnjen čisto na stran :C: :C: :C: ...

še bolj pa bi blo fajn, če bi lahko nekje zvrtala toliko denarja, da bi si pa ta moj hobi lahko spremenila v poklic!! uj, to bi blo fajn...

ja, maš res - trenutno sem res obremenjena z denarjem. ampak sem hvaležna, da ga imam vsaj nekaj - nekateri morajo živeti še z manj :sori:

hvala za obrazložitev, odium.p., me navdaja z novim upanjem in optimizmom.... :hepko: :hepko: :flower:

z ljubeznijo xsrcx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

ah, ja. js si pa svojih sanj nekako ne morem za dlje časa zapomnit, ampak se jih ponavadi spomnim nekaj časa po tem, ko se zbudim, so nekaj časa v moji glavi, nato pa se izgubijo kot kakšne male stvarce.... :sori:

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

haj!...zmer povem, da so sanje večplastne...pa svet poln čudes....pa da lahko sanjamo o nečem, kar se šele bo zgodilo...mogoče je blo pa to.....a ti je človek neprijeten (tisti s TV)?

andromeda, hvala!....tud tebi naj bi lepo..... :palec:

Caw!

oglašam se da ti sporočim, da se je nekako zgodilo kar si mi razbrala iz sanj (ampak vse bolj na čustveni stopnji in ne na fizični) :palec: x:Dx noro!

danes ponoči sem sanjala mojo babico (umrla je lani novembra), da smo sedeli za eno veliko mizo z belim prtom, vsi povprek so govorili, tudi jaz, ona pa je sedela blizu mene, čisto mirna in s takim odsotnim nasmeškom na obrazu. odkar je umrla se mi ni sanjalo o njej. sanje niso bile ne grozne in ne prijetne. ne znam opist občutkov. sem pa včeraj popoldne, iz omare potegnila plašč, ki sem ga nazadnje nosila na njenem pogrebu in mislim da je ta dogodek sprostil val čustev v meni... kaj misliš?

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

irenica, ali je tvoje življenje kot široka, svetla cesta ali pa takega "iščeš"....mogoče sta se o življenskih pričakovanjih res pogovarjali s prijateljico ali v nekem tesnem krogu...se pa znotraj tebe veliko dogaja. notranje spremembe se najverjetneje nanašajo nate osebno. mogoče se veliko bolj zavedaš svojih želja in potreb....pri tem pa si naletela tudi na nekaj zadev, ki se s tvojo siceršnjo ali "prejšnjo" predstavo o sebi ne skladajo v popolnosti...tvoja notranjost je veliko bolj ženska, čutna...se pa na tem področju nahaja nekaj zavor, ki jih bo potrebno ozavestiti in se od njih posloviti....:palec:

xscratchx

Veliko stvari drži,Amis.Res se zadnje čase veliko dogaja znotraj mene in s tem tudi "vplivam" na ljudi zraven sebe,kar vsem ni ravno po godu.Kaj bo potrebno ozavestiti in katere so te zavore,bom morala še odkriti.

Ko se vrneš z dopusta,ta bom poprosila za pomoč pri sanjah,katere se mi ponavljajo vsake toliko časa,različne,a v bistvu so podobne, enake ,iste.

Do takrat pa UŽIVAJ na zasluženem dopustu do konca in nazaj! x8Dx xmusicx

Jaz pa ta teden že ves čas sanj morje. V ponedeljek sem sanjala, da sem bla na enem otoku v eni hiši in sem videla, da se pripravlja ful nevihta, vse je bilo črno tam v daljavi. Pa sem hotela bežati, pa je k meni prišel moški, ki mi je rekel, naj ne bežim, ker se tukaj na tem otoku varna. in res sem pogledala morje, ki je ful visoko valovilo, vendar je bilo svetlo in prijetno, pa sploh niso mogli valovi na otok priti, ker je bil tako narejen. Jaz sem se pa počutila ful varno.

Potem sem pa danes spet sanjala morje. Da sem bila na plaži in se sončila s svojo družino. Potem pa je kar naenkrat prišel tsunami:) Pa smo začeli bežati. Pa smo govorili, saj ni tsunami, saj nič ne bo, in res potem ni blo nič. Sicer nas je ful zalilo, pa tud naš avto na parkirišču je čisto poplavilo. Vendar ni bilo nikomur nič, pa tud avto je potem čisto brez problema delal. Še pred tem sem pa sanjala ful bazenov s tobogani, pa ful majhen bazen je bil, tisti v katerem sem se kopala, pa ful je bla gužva.

Ne vem, sama voda, kaj le neki bi to pomenilo?

No te "sanje" morm pa nujno vključit. Sem jih imela več to noč ampak tik po tem ko sem zaspala - čeprav imam občutek da sm le napol spala al kaj vem...grozno pač sem se zavedala vsega in obenem sanjala, da sem govorila s kolegico, eno s katero se nisva že par let slišali. V nekih takih čudnih okoliščinah sva šli "narazen", tudi dostikrat po tem ko sva se vidli nekak niti dve minutki ni zbrala za to da bi kak vljudnosten chit chat dali čez, živjo kako si a je vse ok. Uglavnem tko, njena življenska pot se je odcepila, naravno pač, jst nisem več drezala vanjo ko sem dobila občutek da je "to to" ampak po treh letih kar sva se full intenzivno družili je bilo mogoče čudno, po vsem tem času če razmišljam o tem.

No dans pa sem v teh "sanjah" čudnih, pol zavestnihi podoživela full stvari iz tistega obdobja, kot ena retrospektiva je vse šibalo skozi, vse se je dogajalo ponoči, grozno. In potem točno tisti moment, iz preteklosti ko se ji je spet mudilo, se ji v mojih sanjah ni, vbistvu sem jo zavestno pridržala, ker je nikoli v živo nisem mogla. In sem ji začela razlagat, stvari ki so me mučile. Kaj je bilo narobe, zakaj je pravzaprav zvalila nekaj "krivde" čisto neopravičeno name, da je pač prijateljstvo šlo tak kot je šlo, zakaj je blo zmeraj nekaj z mano narobe, čeprav sem bla meni osebno povsem normalna prijateljica... na koncu sem ji povedala za psico in kolikokrat sem ji hotela kaj rečt, da je zelo narobe, pa si nikoli ni vzela tistih dve minuti, jo je imela pač full rada in se mi zdi, da bi hotela izvedet od mene, kaj in kdaj se je zgodilo... poln takih čudnih stvari :xx!:

Zbudila sem se v čist bednem ozračju, vsa prepotena, napeta, v zraku pa en totalno ČUDEN...Č.U.D.E.N. občutek. Tolk ene bedne energije, da si niti iz postelje nisem mogla premaknit - niti si nisem upala po pravici povedano :xx!:

Me pa zanima, kaka je možnost telepatskega komuniciranja z nekom...v sanjah?

Kaj takega se mi še ni zgodilo in tudi potem ko sem hotela naprej zaspat, se mi je parkrat zdelo, kot da moje telo toni v speče stanje, moja zavest pa kar tava, niti v budnem niti v spečem stanju - nekje na polovici.

Ja končno sem potem res zaspala, se nisem zbudila več vmes.

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Amis hvala tudi tebi.

Ja. Zgleda, da bo tole držalo - že glodamo eno in isto stvar - brezveze..ampak bom torej potrpela, če druga stran to rabi :vragec: :vragec: Samo meni to para živceeee

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:o|o:

Ze 4 dni zapored sanjam o enem in istem tipu. Sanje so dolge ( oz. zgledajo), veliko se premetavam. Gre za cisto "najstniske" sanje. Ocitno v sanjah gojim neko veliko simpatijo do njega.

Zmeraj se nekaj zgodi med nama, oziroma dvakrat se je "skoraj" zgodilo, pa sem se potem zbudila. Ali pa se je ze zgodilo in ko sva se zacela pogovarjat o nama bolj natancno, sem se spet zbudila. Moram reci, da potem cez dan mislim nanj ( drugace sploh ne bi po mojem) veliko odkar sem prvic sanjala in zgleda, da sanjam zato, ker ga imam skos v podzavesti?

Zmeraj je prijazen, kot je prijazen tudi v resnici. Lahko recem, da gre tudi v resnici za neko simpatijo ( ampak ne na tak način), ker sva se zadnje čase malce bolj zbližala, več se mi posveča ( ker se more pravzaprav po eni strani), skratka zabavno je.

Mi gre pa ze mal na zivce, da skos sanjam o tem.

Aja danes ponoci se je vse skupaj dogajalo na pustni dan. In sva nekaj mela, potem sem ga pa zgubila med maskami xrolleyesx

Nej gre ze to stran!

Hvala x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

še moje sanje. po dolgem času spet ene luštkane, ki jih kar podoživljam. pa ne zarad dogodka, ampak občutkov.

tkole.... znašla sem se v trgovini z nakitom, tja pa sem šla z namenom, da si kupim zaročni prstan. ( zaročenec ni bil viden:) ). prodajalec mi je kazal vse sorte prstanov, pri vseh pa je bil povdarek na kristalih. veliko kristalov sem tudi poznala, predvsem se spomnim rdečega granata, pa modrega lapisa. same lepe stvari so imel. edini prstan, ki sem ga poskusila, pa je bil en tako lepe svetleče kožne barve, kar zlil se je skupaj z mojim prstancem. tako da sem prav občudovala svoje dolge,vitke prste. tisti " uau" feeling. Spomnim pa se tudi, da mi je prodajalec rekel da prstani te vrste so pa zelo dragi. In jst njemu nazaj da denar sploh ni problem. potem sem sicer gledala še uhane, prav tako so sekale ven rdeče in modre barve kristalčkov.

Kakšno je sporočilo teh sanj? hvala:)

lepe sanje , a si jih ne vem razložiti.

Hodila sem z dojenčkom oz otrokom v naročju (približna starost 6-7 mesecev) po trgovinah, po šoli in srečevala poznane ljudi se z njimi pogovarjala o stvareh v katerih se v resnici z njimi, ko se kje srečamo..... vsi so opazovali tudi mojega nadobudneža, a v teh sanjah ta otrok ni niti enkrat zajokal ne smejal, skratka ni kazal čutstev.... spomnim pa se, da je imel oblečeno zgornji del modre trenirke z belo kombinacijo in prav tako kapo s šiltom.... na koncu pa sem se poljala z očetom in dedkovo sestro k sorodnikom na obisk..... pred hišo je stala cela družina in fant ki sedaj hodi v 4 razred, a bil je kot mogoče 2 leten otrok, najbolj mi je v spominu ostala njegova pletena jopca s vzorcem vodoravnih črt najrazličnejših barv, na jopco je imel oblečeno še jakno.... takoj je priletel k avtu, a jaz nisem odprla vrat, le dojenčeka sem prijela in ga držala ob oknu in mu razlagala kdo je ta fantek..... moji občutki v sanjah so bili lepi, sem bla vesela in zadovoljna, a ko sem se zbudila mi je blo nekam čudno vse skupaj..... prosim za razlago teh sanj

prosim in hvala že v naprej.

lp.

Hejla,

jst sem pa zdaj dvakrat zaporedoma sanjala, da sem rodila. Prvič se ne spomnim toliko poroda samega, spomnim se samo, kako smo z otrokom in fantom ležali skupaj in otrok je bil tako velik dojenček, močan, fantek po imenu Rok in je že vedel ful stvari, ker vem da ga je nekdo nekaj spraševal, čeprav ni odgovarjal tako z glasom, ampak kot da bi z mislimi, da se ga je slišalo... Pa vem, da sem čakala, da prideta moja starša, da jima lahko povem, da sta postala dedek in babica. In sem jima povedala, sem bila jst zraven tak vesela, da so mi kar solze sreče tekle, ona dva pa tudi. Potem se pa spomnim samo še to, da sem šla nekaj iskat, fant in otrok sta me čakala v stanovanju in ko sem hodila nazaj k njima, sem ugotovila, da me lovijo, ker hočejo prit do otroka, saj naj bi bil nekaj posebnega... Sem se skrivala in bežala pred dvema čudnima tipoma, potem pa se ne spomnim več...

Danes pa sem sanjala, da sem rodila in je bila mami zraven, rodila sem doma. In jst sem bila takoj ok, sem čakala, da še meni končajo porod, vendar sem ugotovila, da ni treba, da vse štima. Pa hotela sem, da mi otroka položijo na prsi in so mi ga. Najprej so ga zavili v odejico in potem položili k meni, pa nisem hotela da ga obrišejo, ker to ni zdravo, zato je bil še kar mal krvav... Občutek je bil pa taaakooo lep. Otrok je bil namreč ful ful lep - samo ne vem ali je bil fantek ali punčka. x:)x x:Ix In sva ležala takole otrok na meni in jst sem ga opazovala, ga mal dvignila in se kar privajala, da je zdaj to moj otrok... ful lep feeling... x:)x :2src:

Hecno mi je, ker sem to zdaj sanjala dvakrat zapored... pa res lepi občutki zraven...ko sem se zbudila, sem začutila, da je počasi čas za otroka prav zares... A je možno,da je to povezano s tem, da si res želim otroka ali ma to bolj veze z mano samo?

Sanje:

Spomnim se, da sem se peljala z avtom po klancu navzgor, na določenih odsekih je bilo še posebej strmo, nakar sem se znašla pred 3 smernim križiščem, na desno se je šlo proti Radovljici in vozila so se premikala v koloni, medtem ko je leva smer vodila v Kranj in cesta je bila prazna. Tik pred prihodom na glavno cesto je bilo še posebej strmo (pa tudi pred tem), vendar me je nekdo s tovornjakom spustil naprej (v bistvu sta tisti pred menoj in tisti za menoj sodelovala) in potem je eden izmed njiju ustavil še kolono, da sem šla lahko naprej proti Radovljici, nakar sem se spomnila, da moram jt v Kranj, obrnila na cesti in šla proti Kranju (ne vem pa, od kje sem prišla x:Ix

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

danes sem pa sanjala(spet xsrcx ) o morju....lep sončen dan, voda je bila kristalno čista, topla....prav srečno sem se počutla :vio: :vio: :vio:

potem je pa budilka tulila in sem mogla vstat :sori:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

jaz pa zdaj sploh nc ne sanjam, ker se mi ne splaca, ker itak ni amis. xDDx x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...