Mick 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Uuuu kaj sem našel doma.......že čisto pozabil nanje......Sanjske bukve....po starih egipčanskih virih . Del predgovora - knjiga se opira na starogrškega pisca Artemidorosa, na staroegipčanske in srednjeveške vire in nekatere moderne raziskave. Spanec in sanje so del bivanja v našem svetu, ki ima svoj pomen, ki ga kot večino dejstev v zvezi s človekom, ne poznamo, temveč šele slutimo. Sanjajo vsi ljudje, nekateri se sanj ne spomnijo, drugi sanjajo vedno iste sanje, tretji vsakokrat drugačne. Knjiga pomaga te sanje razložiti. Nespametno bi bilo v vsakih sanjah iskati pomen. Veliko je sanj, ki so le plod burne domišljije, modernega tempa življenja ali nepopolnega spominjanja. Takšne sanje nimajo pomena, bolj važne so tiste, ki se nam stalno vrivajo, s katerimi dobimo podzavestna sporočila. No, če koga kaj zanima lahko pobrskam po bukvi.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Uuuu kaj sem našel doma.......že čisto pozabil nanje......Sanjske bukve....po starih egipčanskih virih zlo fajno Mik sedaj boš zadolžen, da boš javnim sanjam podau pomen; preprosto jim boš seveda prepisau Pomen, nam pa podal nasmešek in ali korekcijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Ne vem zakaj se meni stalno prikazuje oče...v vseh najbolj grozljivih situacijah? :o|o: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Tukaj navaja za sanje v zvezi z očetom: Oče, govoriti z njim - dosegel boš nekaj dobrega; Oče, izgubiti ali najti ga - prišel boš v zadrego;Oče, z veliko potomstva - skrbi se ti bodo nakopičile; Oče, če si sam - zelo se boš razveselil; Oče, mrtvega videti - slabo znamenje. Nič posebnega, ne :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2004 Avtor Prijavi Deli 17. april 2004 Uh, vceraj ali predvcerajsnjim se mi je sanjalo, da sem bila v eni hecni baraki, ki je bila kot nekaksna javna kopalnica ali wc; ful je bilo 'kabin' s takimi stranisci 'na strbunk'... Potem je bil v enem notri.. hm, kupcek, drugi je bil cisto posvinjan, pri enem se niso dala odpreti oz. zapreti vrata, ... ful sem odpirala tistih vrat, vedno je bilo kaj narobe ..., no, ko sem se koncno le v enega od teh wc-jev stlacila, pa sploh nisem mogla zapreti vrat, tako je bil tesen, da sem komaj ob strani takole stopila in se morala skoraj naslonit na tisti zid, pa se pomislila sem, o, shit, zdaj se bom pa cisto umazala, pa nisem se mogla usesti, niti pocepniti, ko ni bilo nikjer placa, samo kar ta deska... v bistvu mucno...Potem sem se pa zbudila - najbrz me je prijelo na stranisce... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Marsa... najbrž res...Mick, nič od naštetega...Najprej sem očeta videla kot zombija, potem na rdeči barki, v (barvno) rdečem morju, potem pred Stonehengem, ne spomnim se še kje...ampak nikoli mi ni bilo prijetno, ko sem se zbudila... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Tukaj navaja za sanje v zvezi z očetom: Oče, govoriti z njim - dosegel boš nekaj dobrega; Oče, izgubiti ali najti ga - prišel boš v zadrego;Oče, z veliko potomstva - skrbi se ti bodo nakopičile; Oče, če si sam - zelo se boš razveselil; Oče, mrtvega videti - slabo znamenje. Nič posebnega, ne :o|o:danes tik pred jutrom sanjala da mi ta stari hoče zlomiti obe zapestji. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 danes tik pred jutrom sanjala da mi ta stari hoče zlomiti obe zapestji. EN ; se sploh ne zaveda, da je z zlomljenimi zapestji zelo zelo težko pisat na LNF da si se pravi čas zbudila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2004 Avtor Prijavi Deli 17. april 2004 Kwa maste s temi fotri? :o|o: Ste kaki Raki (ev. kozorogi, dvojcki strelci?) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Se kdo kaj na razlago sanj spozna? V enem tednu sem dvakrat sanjal, da sem obsojen na smrt. Ne da čakam na to v kakšni celici - povsem prosto hodim naokoli a vem, da me bodo čez nekaj dni frderbal. :xx!: http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 http://www.piara.net/sanje_a.html http://aurora.kss-loka.si/sanjska/ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 1B, super, da si podal linke na sanjske knjige.. Sonorog, poskusi it pogledat še na začetne strani te teme, kjer sem pisala o interpretaciji lastnih sanj po predavanju na neki delavnici.... Mogoče tudi tam najdeš kaj zanimivega - mislim, da je tam okrog tretje strani al pa kasneje Nočko Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Spet ene tistih 'živih' sanj... ful čiste barve, vse zelo jasno.... sam, da tokrat ni blo tiste lepe narave al kej tazga, kar ponavadi sanjam v takih sanjah, pač pa sem sedela na enem predavanju nekje na prostem, ful ljudi, midva s tipom, ki je predaval, pa sva se ves čas gledala direkt v oči ... vmes ena pavza kao in jaz pogledam na ene papirje, ki so ležali tam na eni mizi in vidim dekliški priimek od ene ženske (ki sicer zadnje čase redno 'nastopa' v dnevnih scenah)... za priimkom, ki ga je dobila, ko se je poročila, se je skrival priimek 'Kraja' .... ... opa! sem si rekla v sanjah... to bo! v resnici je tole ga. Kraja x!x funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 KJE SI? JE KRIČAL OBJEM.Šepet pa ga ni otipal........ http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 ... zdajle... kar mravljinci so mi sli...Zaslisim zvok, predno pogledam, se spomnim, da sem danes sanjala sedemcentimetrskega srsena... Tak lep, 'pisan' zive barve, mocno rumenooranzen je bil... tam je zdel, ni letal in to, nic strasnega...In pogledam in gor (SPET!!!) leti en manjsi srsen ali vecja osa... Zdaj je tam nekje za zaveso - slisim 'brnenje'm vendar ga ne vidim... hecno...Ker namrec... imamo nekaj s temi srseni, osami in podobnim... So kar kaksni skorpijoni okoli, kjer smo, na vsakem plejsu do zdaj (!!!!!) so imele ose ali srseni gnezdo, nekje pa celo kace....Tu tudi, pa so lani obnovili fasado in vse unicili tole, skratka ni bilo vec teh bub in tega, vse so spucali, prebarvali, dodali plast fasade, tako da no way, da bi se kaj ostalo...A ni zdajle ze kake tretjic v 10 dneh ali tednu, da mi krozijo tile srseni tukaj...Aja, os se ne bojim sicer, tudi so vedno z nami na morju (ker pridejo pit), jaz se z vsemi stekam, se nekako v vibracijah zmenimo, jaz kot bebo jim kar govorim in prigovarjam, ce bi kdo gledal, bi mislil, da sem prismojena, ker komuniciram z osami! Vendar srsen v letecem in brnecem stanju pa je kar strasljiv, sploh ko se zaletava med zavese in podobno... nikoli ne ves, kje je in od kod se bo pojavil... brrr... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ... zdajle... kar mravljinci so mi sli...Zaslisim zvok, predno pogledam, se spomnim, da sem danes sanjala sedemcentimetrskega srsena... Tak lep, 'pisan' zive barve, mocno rumenooranzen je bil... tam je zdel, ni letal in to, nic strasnega...In pogledam in gor (SPET!!!) leti en manjsi srsen ali vecja osa... Zdaj je tam nekje za zaveso - slisim 'brnenje'm vendar ga ne vidim...Marsa, ta fenomen realnih sanj so izkoriščali v JLA. Spečemu vojaku so ob ušesu pretakali vodo in se je poscal :xx!: Jaz sem bil le opazovalec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Jaz se pa nisem (ko so me to frendi hoteli nastosirat pri eni). Sem pa sanjala se, da se poslavljam od (nasmejanega) razreda ljudi, ki so mi mahali v slovo...Ni bilo nic zalostnega ali kaj, ampak simbolicno pa mi je malo cudno... moram pazit... velik ljudi na kupu sanjat baje ni dobro... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Marsa onega sršena si ti sanjala, ko sem ga jst včeri zatolkla!!!!Mi je skoz neki brnel tule okol mene v pisarni, pol pa šel za žaluzije in tam brnel, pa vzamem en star zvezek in zlezem na mizo pa ga počim, pade dol na mizo sem ga še enkrat, sodelavca sta pa takle gledala ..Sploh ko sem enmu od njih še nedolgo nazaj povedala da neki zaj.. se pa nobenmu ne pustim, če gre stvar čez rob, pa tud klofute delim.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 joj js sm pa sanjala da sem zvečer po cesti hodila oblečena ko Christina Aguilera...folk pa za mano... ah joj...kakšne sanje... enkrat sem sanjala da mi eni zafiksani tipi ponujajo drogo...js pa nisem vedla al naj jo vzamem al naj rajš pustim vse skupaj pa grem naprej...po doooolgem premisleku sem jo vzela ker sem si rekla...pa taša sej samo sanjaš... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Če je bilo mokro, si jo sigurno poskusila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Če je bilo mokro, si jo sigurno poskusila :o|o: NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 jst pa sm sanjau, da sm imel za poln razred dojenčkov, ki so bli tak pametni, da so sedel urejeni v klopeh in s tistimi gologlavami pisali po mojem nareku...edn se je tak stegnil kot skozi daljnogled, da sm reku mu, pa kaj zevaš...used se pa piš .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Bu, če bi bila ženska, bi človek pomislil, da si imel realne sanje, ko te je nekdo celo noč za cuclje vlačil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 bubu, smo v temi sanje, stane(?) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Seveda, še nisi slišal, da se ti o volkovih sanja, če zunaj pes laja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts