borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Tukaj pa sploh ne vem, ali se naj nasmehnem, ali....ne, bo kar resen, ker saj se ji je res lahko to sanjalo... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 kdo pa spi v gatah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Boris Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Tukaj pa sploh ne vem, ali se naj nasmehnem, ali....ne, bo kar resen, ker saj se ji je res lahko to sanjalo... res. imaš kakšno razlago? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Ovca ni slabo......neke prijetnosti, lahko celo nek dobiček, upam, da niso bile črne....lep večer in prijetne sanje Aira FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 hmm (počutim se kot otrok trenutno ) bile so bele! gobe tudi bele. travnik zelen. in zakaj ne več ali bi se nasmehnil ali kaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 aja - jaz nisem bila bela ovca, mogoče črna- mislim pa da nisem bila ovca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ...šele sedaj sem videl, da spiš brez vsega, nisi rada utesnjena, ali kaj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 goba......dočakala boš veliko starost, pa tudi trdo zdravje Nekaj podobnega pomeni pa tudi travnik, skratka izpolnile se ti bodo želje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 imam Lilit v vodnarju, tako da .. svoboda tako ali drugače... (Borism sem mislila da si ti bolj ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 prejšnjo noč sem sanjal Marso, heh, kontra enkrat.... nekaj šlogala pa to... da bom umru. :o|o: (bil res dans na pogrebu, bemu, samo ne svojem)huhu hehe marse pa se nisem sanjal to pa res hm nevem hvala za idejo počas je že dolgčas sam da ti marsa šloga da boš umru huhjej ti ne uide smrt čez nekaj deset let očitno.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Saj bi te pokril Aira FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 goba......dočakala boš veliko starost, pa tudi trdo zdravje Nekaj podobnega pomeni pa tudi travnik, skratka izpolnile se ti bodo želje kaj pa kozli ki me hočejo prebutat z rogovi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Če je skakal, boš zganjala neumnosti, če si ga pa samo videla, nekaj boš vsekakor zvedela, povej, če bo kaj zanimivega Aira FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ok zmenjeno... pa ti- menda ne spiš oblečen? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 kako veš FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 bad bad dreams Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 nimaš se česa bati. sanjamo ponavadi nasprotno od tega kar se nam dogaja v resnici.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 strasten ta tvoj v bistvu sanjaš tisto česar se bojiš?? mogoče bi zdravnika vprašala kako je s tem? če se izboljšuje pa mogoče ne... ne vem. jaz itak ne bi šla na pregled, če ni nič preveč groznega, ker mi je neprijetno :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Groza, prej popoldne, ko sem spala, se mi je sanjalo, da sem imela nekakšnega raka na prsni bradavici.Daj se ti zamisli, ker boš kaj hitro v družbi s prijatelji, ki pa se samo pretvarjajo, da so TI prijatelji. Druga ni nič narobe, očke imej odprte...lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Saj ni slabo, če si opozorjen Mačona.....nič straha, že vidim, da bolje, da ti drugič nič ne napišem, da te ne skrbi...lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Sanjal sem da sem iz obale opazoval morje. Mirno, čisto, skoraj brez valov. Nebo je bilo skoraj jasno. Ravno ko je sonce zahajalo, so ga prekrivali oblački nad horizontom morja. Tam v daljavi sem videl luč, luč ladje, ki je mirno plula po mirnem morju in mimo oblakov nad horizontom. Drugi del sanj pa se spominjam samo tega, da sem se vozil z biciklom po urejenem makadamu, nekje na sredi gozda in sem se zelo ugodno počutil, tako kot na obali, sploh ne vem kam sem bil namenjen. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Kolo- priznanje preden si ga pričakoval. Ladja, kot jo opisuješ- dobiš pomoč na poti. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Cel Maj sanjam same erotične "filme",v katerih sem samo jaz .Drugih ni. :o|o: Prebujam se pa ja,no.... ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Meni se je pa nekaj o LNFju sanjalo, da sem vseeno tut čez vikend na forum zlezla in tam so bili v akciji Boris, pa obe Metuljki... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts