Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

prejšnjo noč sem sanjal Marso, heh, kontra enkrat.... nekaj šlogala pa to... da bom umru. :o|o:

(bil res dans na pogrebu, bemu, samo ne svojem)

huhu hehe marse pa se nisem sanjal :D to pa res hm nevem hvala za idejo počas je že dolgčas sam da ti marsa šloga da boš umru huhjej ti ne uide smrt čez nekaj deset let očitno....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

goba......dočakala boš veliko starost, pa tudi trdo zdravje :palec:

Nekaj podobnega pomeni pa tudi travnik, skratka izpolnile se ti bodo želje x^x

x:Dx x:Dx

kaj pa kozli ki me hočejo prebutat z rogovi?

strasten ta tvoj x;)x x:Dx

v bistvu sanjaš tisto česar se bojiš??

mogoče bi zdravnika vprašala kako je s tem? če se izboljšuje pa mogoče ne... ne vem. jaz itak ne bi šla na pregled, če ni nič preveč groznega, ker mi je neprijetno :xx!:

Sanjal sem da sem iz obale opazoval morje. Mirno, čisto, skoraj brez valov. Nebo je bilo skoraj jasno. Ravno ko je sonce zahajalo, so ga prekrivali oblački nad horizontom morja. Tam v daljavi sem videl luč, luč ladje, ki je mirno plula po mirnem morju in mimo oblakov nad horizontom.

Drugi del sanj pa se spominjam samo tega, da sem se vozil z biciklom po urejenem makadamu, nekje na sredi gozda in sem se zelo ugodno počutil, tako kot na obali, sploh ne vem kam sem bil namenjen.

x8Dx x8Dx x8Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

Meni se je pa nekaj o LNFju sanjalo, da sem vseeno tut čez vikend na forum zlezla in tam so bili v akciji Boris, pa obe Metuljki... x:)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...