Aira 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 so bili v akciji Boris, pa obe Metuljki... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Danes sem pa jaz za mami in mojo hčero kupovala cunjice, kao nekaj svečanega... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Meni se je pa nekaj o LNFju sanjalo, da sem vseeno tut čez vikend na forum zlezla in tam so bili v akciji Boris, pa obe Metuljki... Glej tole, v kakšni akciji je pa govora, to je lahko širok pojem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Akcija v smislu limanja postov.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Moje sanje pa so lepo stanovanje in ................. http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 A si želiš v stanovanju mogoče koga posebnega imet......npr.: Borism, MBmetuljcico......in še kakšnega bi se našlo :xx!: http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ....kaj so to sanje ali želje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ....ugani........ugibaš lahko samo tri krat...... http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 eh ja...dons sm pr mami spala...k smo s teto ponoč gledale hišo strahou pa me je blo strah...čudn da nisem nč sanjala...ponavad zmer kej groznga po takih filmih...vrjetn je bla mami kriva... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 bemu....jst pa spet conteso sanju....69 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 selene, a ti tud jes tud spim kot ubita, odkar mam lovilca sanj nad sabo vsebina sanj pa zlo pestra, na vsak način pa ful v živo sanjam ...spim kot ubita, ponavadi verjetno premalo, vendar se mi nič ne sanja, še vedno nič ... ....a lovilec sanj pa pomaga? Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Moj dragi je pa nekaj po prleško gučil v sanjah , sem ga zjutraj budila, on pa meni nekaj odčeblja nazaj , itak nisem ničesar razumela. Jaz pa njemu : " Mi smo na Notranjskem, a lahko počasi prideš domov, da greva potem v službo ?" Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 pujsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Borism, pogosto se mi sanja, da sem v trgovini z lepim nakitom in ga hočem ukrasti, a ga potem ne. Kaj pomenijo take sanje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Da je nekaj kar si zelo želiš na dosegu tvoje roke, pa si ne vzameš... recimo, Borism je tu strokovnjak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Uf meni se je pa danes sanjalo, da sem bila v Gardalandu . So bile ene čisto nove naprave , ampak jaz sem jih kljub temu že poznala in sem razlagala družbi s katero sem bila tam, kaj je dobrega, kje so katere zadeve... Pomeni pa, da grem letos za obletnico poroke s prijatelji na izlet v Gardiča .http://www.acucorp.it/immagini/conf/2001/gardaland.gif Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Sanjala sem kače, da so bile v vrsti z glavami gor, ampak so bile pri miru. Fantu sem rekla, da ne upam iti mimo. Potem pa sva šla k vedeževalki, ki je njemu slikala avro in slika je bila rdeča. Z mano pa se je pogovarjala nezainteresirano in takoj je zahtevala plačilo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Mačona, tule sem ti skoraj dolžan takoj napisati, ampak ne se prosim bati, če ne drugič nič več ne napišem......kača z več glavami, najdeš se lahko v večji nevarnosti, torej bodi previdna, dosledna, oči imej na pecljih, pa ne bo ničesar, ker boš pripravljena....lep dan, to dela polna luna, takšne sanje mislim, upam, da nisi jezna name sedaj, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Hm defended myself against my father's anger, induced by my one expeditious attack against my younger brother for tuching my guitar... finding myself calmed down buy a special girl... >D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 O, napeto,Nino! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Daj no, kaj to sedaj pišeš Mačona o sebi , same negativnosti vlečeš nase :xx!: , kača je po večini neko opozorilo, ni pa tako hudo,kot si predstavljaš...lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 kača- simbol zdravja ? preobrazba? transformacija?? kače z glavami gor? meni se to zdi bolj pozitivno kot kaj drugega. te skrbi za fantovo zdravje? njegovo usodo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Borism, pogosto se mi sanja, da sem v trgovini z lepim nakitom in ga hočem ukrasti, a ga potem ne. Kaj pomenijo take sanje?NAKIT Če ga opazuješ- se boš začela kaj kmalu ukvarjati z delom, ki ti prinaša srečo;Če ga kupuješ- pazi se dolgov;Če ga dobiš(ne vem če je to mišljeno ukradeš?!)-nepošteno delo na vidiku;Če bi ga pa izgubila- pretrpiš neko izgubo;Če se pa sama okrasuješ z njim- ne verjemi praznim obljubam... Žal v povezavi kraje in nakita ne vem, če ti večkrat pride na misel, si pa navihanka....lepe sanje, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Meni se je pa sanjalo, da sem na nekem romanju . da se je šlo nazadnje po lestvi do nekega zvonika, kjer je bilo ogromno starejših žensk. Jaz pa v visokih petah sem komaj zlezla gor, pa potem študirala, da si bom za dol sezula čevlje in šla bosa, pa da pod nobenim pogojem ne bom pogledala navzdol, da ne bom padla dol . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts