Aira 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Seveda me skrbi za fantovo zdravje, mogoče pa si ti Aira ugotovila, zakaj take sanje.vzemi vse pozitivno, z energijo...akcija. ne se prepuščat negativnemu razpoloženju. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Seveda me skrbi za fantovo zdravje, mogoče pa si ti Aira ugotovila, zakaj take sanje.vzemi vse pozitivno, z energijo...akcija. ne se prepuščat negativnemu razpoloženju. Hjoj, spet me ta devica depresivna j... mogoče te pa jebe, vleče dol pretirana odvisnost od fanta?? s katerim sta skupaj odje..svet. ni on tvoje življenje ampak si ti svoje življenje!in zdi se mi kar v redu da si si dala duška... ni ti treba prenašati vsakega sranja... pa čeprav je od osebe ki jo ljubiš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Hojla ,kaj pomeni ,če se ti sanja o labodih lp,D. LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Hojla ,kaj pomeni ,če se ti sanja o labodih lp,D. mislim da ni toliko bistveno kaj sanjaš. ampak dogodek ki ga sanjaš, čustva, okoliščine , rezultat... predvsem analiziraj kaj tebi pomeni labod in v kakšnih okoliščinah se je pojavil in poveži z lastno psiho, stvarmi ki se ti dogajajo, ... mislim da za sanje ni neke univerzalne razlage- ker ne doživljamo simbolike stvari enako. npr. jaz sem enkrat sanjala belega psa, s človeškimi očkami, ki me je nekam vabil in se vsake toliko prikazal, in ogromen kristal okoli katerega smo nekaj počeli in potem notranje opozorilo da bom zaj..ana..in se je uresničilo. sanje so imele + in - simboliko. in + in - se je tudi zgodilo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Hojla ,kaj pomeni ,če se ti sanja o labodih lp,D. mislim da ni toliko bistveno kaj sanjaš. ampak dogodek ki ga sanjaš, čustva, okoliščine , rezultat... predvsem analiziraj kaj tebi pomeni labod in v kakšnih okoliščinah se je pojavil in poveži z lastno psiho, stvarmi ki se ti dogajajo, ... mislim da za sanje ni neke univerzalne razlage- ker ne doživljamo simbolike stvari enako. npr. jaz sem enkrat sanjala belega psa, s človeškimi očkami, ki me je nekam vabil in se vsake toliko prikazal, in ogromen kristal okoli katerega smo nekaj počeli in potem notranje opozorilo da bom zaj..ana..in se je uresničilo. sanje so imele + in - simboliko. in + in - se je tudi zgodilo. evo zdej pa sam she na 0 pochakash 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 evo zdej pa sam she na 0 pochakash 666 zlomkou....tralala0 je popolno število! če imaš 0 imaš vse Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Kakšne hecne sanje sem sanjala. Da sem imela desni kazalec dvojne dimenzije. Bil je temno vijolične barve in poln gnoja . ker se mi nekak ni šlo k zdravniku, sem stisnila, in ven je priteklo ogromno gnoja. No sem upala, da bo to rešilo zadevo, ker je bila sobota in v nedeljo kao ni bilo nikjer nobenega zdravnika. Potem pa sem v eni trgovini prodajala čevlje. Prišle so 4 ženske, ki so se namenile oropati trgovino. Pobrale so nekaj malega denarja, jaz sem si vzela pa ključ od avta, šminke in perilo. Hotele so me zakleniti v lokal, pa sem jih sprosila, da so me pustile zunaj. Objela sem eno izmed njih in jim želela, da jim zadeva uspe. Odtavala sem do bližnjega lokala in vprašala, kok je tel. od policije. Trgovina je namreč bila na Hrvaškem in to v Tivatu :o|o: , kjer v resnici na ljubo še nikoli nisem bila, niti ni na Hrvaškem. Skratka kličem, prijavim zadevo in povem, da so vlomile ob 10h in šle ven ob 16.15, nakar se policistka na drugi strani začne smejat, ker kreten bi to tako naredil . Znašla sem se na tržnici, kjer ej bila speštana lubenica po tleh in ugotovila, da sem daleč od avta, ki ej bil parkiran ob trgovini in da rabim prevoz do tja. Pobrala me je ena blond mlajša ženska, ki je imela svetlo modro katrco in bele zavese notri na njej , pa eno malo deklico s seboj. Ko smo se vozile, je po našem pasu nasproti "pripeljal" en moški, ki je ležal na deski na koleščih (v kakih starejših filmih so avtomehaniki na tem pod avtom) in rekel,d amu je vseeno, če ga povozimo. Potem je ta moja šoferka dobila napad astme in se dušila, pa še kar vozila, jaz pa težila, naj ustavi,d a pride k sebi, da je tudi moj mož bolan, ampak da vozi vedno priseben... Svašta, cel film . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 sanjala da so mi šlogali bolečine, bolezen oz. srčne bolezni...ob drugih stvareh še kar pozitivnih.in seveda obvezno mačko za popestritev. ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ˝Da sem imela desni kazalec dvojne dimenzije˝. smešno, anej..in zanimiv opis http://www.piara.net/sanje_a.html http://aurora.kss-loka.si/sanjska/ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Naj mi kdo razloži ? V čisti vodi plava velika riba in potem črni pes skoči, da jo bo ujel, ker pa se njegova dlaka napije vode se bojim, da se b utopil, videla sem ga pod vodno, kako se rešuje, v tem sem se zbudila. Z avtom sem se peljala po ovinkasti cesti in z enim kolesom sem šla s ceste, bala sem se da me bo odneslo v prepad, vendar sem se ujela. Zakaj se mi sanja vedno o nečem kar ne morem imeti - drugem tipu? :xx!: spravlja me v slabo voljo , ko se zbudim! LP! :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 <_< <_< <_< sanje :xx!: sanjam kako mi izpadajo zobje- črne luknje med belimi- sanjam car crash, dežuje, avti parkirani... kot da je nek spomin- se zberem.. nekaj časa normalno sanjam in spet čutim- padam v hipnozo, čutim kako me vleče iz območja trebuha stran... zberem se in se z lastno voljo vrnem v območje kjer se lahko kontroliram. x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Vanja, lej gori maš linka .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 O.K. Thanks ! LP! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Dve noči nazaj sem sanjala, da je moj brat bil v avtu zraven ceste, jaz pa sem stala poleg. Pripeljal je ogromen tovornjak in rikverc se je zagnal proti avtu, v katerem je bil brat, jaz pa sem avto hitro potegnila stran, da ga ne bi povozil.Danes pa sem sanjala, da sem bila noseča, ginekologinja mi je rekla, da bom dobila dvojčka fantka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Pri drugem odstavku(nosečnica!) boš ustvarila nek svoj cilj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 ... danes se mi je (med drugim, pa sem vse pozabila), sanjalo, da sta me klicali Astra in Ruby Wax, da ce se pol dobimo na pijaci. Aja, nikoli ne gledam Ruby Wax - ne ker mi ne bi bila vsec, pac pa ker ni se nikoli tako naneslo, tako da nisem recimo ful pod njenim vtisom, nimam je v glavi takole v teh podobah nalozenih v moj spomin... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 ...Marsa, no vidiš, pa sva bili na drinku... Astralni čvek... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Ja, povsem normalno je bilo, potem mi ni bilo nic jasno, vmes ko sem se zbudila... ali si klicala ali kaj je sploh bilo... Pa se tale Ruby Wax, ki pa je bila tudi nekako samoumevna v tejle navezi tokrat... Me zanima, ali ima mroda luno v sco oz. kaj je sploh?Lahko bi bila kombinacija dvojcka ali strelca s sco...Potem bi pa bile 'trio fantastikus' (kot smo se najprej hotele imeniovati TZB ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 ... 'cist sem zgresila'... :o|o: (*nasla zdajle na netu podatke - 19. 4. 53')Je Oven (28., 29. stopinja) z Merkurjem in venero v Ovnu, z Luno v Raku in z marsom v biku. Saj... tudi Oven je lahko, samo se mi je zdela malo sco - a bolj na luno, saj mroda pa je njen asc sco. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 sanjala sm da sm bla v Gardalandu pa da se vlak smrti nikakor ni hotu ustaaaaaaaaaaaauuuuut... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Tasy, tole je sicer zabavni vlak, vlak, če je v vožnji pa pomeni neko daljše potovanje, če pa upočasnjuje boš imela neko priliko, ki naj bi jo izkoristila....lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 jeeeeeeejjjjj...Tasha gre na potovanje...yes... a koga sabo vzamem? se kdo javi? NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Huhjej js pa sanjam zadnje čase po deset sanj, pa še več pa vse se spomnim :xx!: pa ne da bi delu kaj pametnega ala položil kako dobro bejbo... ne js grem na bankomat preverit stanje na računu ki je vsaj do tolarja natančno ujemajoče z realnim stanjem... hehjaej čisti dolgčas... opravljam opvravke za katere nimam podnevi volje ali časa... npr telovadim... sanje pa take. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Zelo redko sanjam. No ja, vsaj spomnim se ne... Nazadnje sem sanjala prometno nesrečo...osem trupel, zažganih, manjkalo je še eno...jaz sem seveda preživela Vse to sem sanjala dva dni po razhodu s partnerjem...naslednjo noč me poklical, naj mu pomagam, ker je imel prometno nesrečo... :o|o: A se tle gor kdo spozna v razlago sanj? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 sanjala sm da sm bla v Gardalandu pa da se vlak smrti nikakor ni hotu ustaaaaaaaaaaaauuuuut... odraščanje... prehitro? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts