Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Dans pa so me kr neki more tlačile. Ena je bla ful smešna v bistvu......sem sanjal, da še morm nek izpit na srednji šoli nardit in to takšnega o kterem nisem imel pojma :o|o: ........pol mi ni blo nič jasno, ker sem spomnil, da imam faks .....pol pa sem tuhtau a mi zaradi tega faks ne bo veljal ....pol pa mi je še v snu kapnilo, da se verjetn ne bi mogel vpisati na faks, če ne bi imel končane SŠ ....bluznjava ...pol pa sem se kmal zbudu. O onih hujših pa raj ne bi.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 sanjala sm da sm bla v Gardalandu pa da se vlak smrti nikakor ni hotu ustaaaaaaaaaaaauuuuut... odraščanje... prehitro? to se prav da če oboje skupej povežem bom ko bom odrasla (prehitro) šla na potovanje z vlakom... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sem sanjal da me je en stari s puško preganjal, sem se ga izogibal na tak način, da sem se skril sredi gužve, med folkom me ni mogel najti. Staremu se je čisto utrgalo. Zdaj glih študiram literaturo kaj te sanje pomenijo oz. kakšen pomen ima. Najbrž pred nečim bežim, se počutim ogroženega, no bomo videli definicijo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Je bil vsaj Luciferjevi slikci podoben? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Neeee niti mal' ne. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ne reži se tolk, se boš zredil....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sem se že za dve kili. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 A se tle gor kdo spozna v razlago sanj? Oj, oona!Imeli smo izvrstnega strokovnjaka nekoc tule, ga je pa pot odnesla drugam. nekateri se takole laicno nekoliko spoznamo, malo osnovnih zadevscin, mislim pa, da je na prvih straneh te teme nekdo napisal (sory avtorici, ker se zdaj ne posmnim, katera je bila) vsega boga o sanjah, kar fajn za prebrat... In v bistvu sem tudi tole temo namenoma postavila tako - moje sanje in kaj sami pravimo, kako analiziramo ali zgolj za zapis, ker prvic svoje sanje lahko sami najboljse interpretiramo, ker nihce drug ne pozna nasih dogodkov in misli in sekvenc, ki jih dobivamo (recimo tik pred spanjem, ko gledamo tv ipd.) in drugic - morda niti ne zelimo sploh interpretacije, morda se zelimo sami dokopat do nje s pomocjo zapisa sanj. Po drugi strani pa je fajn poznati neko osnovno simboliko in seveda tudi kaksen komentar jasno ni odvec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Jaz sem imela pa zadnjic prav cudne sanje...Bila sem na nekem neboticniku z bivsim in je skocil dol. Ampak pri tem nisem obcutila nicesar. Ko sem hotela dol iu tega neboticnika, je zopet prisel in se zopet vrgel dol. Kar nisem dojela....ne vem tocno kdaj sem se spet zbudila....Ful cudno! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 pomeni najbrz, da ga ze koncno odpusti iz svojega lajfa, ce ti je moral priti ponoviti predstavo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 pomeni najbrz, da ga ze koncno odpusti iz svojega lajfa, ce ti je moral priti ponoviti predstavo.Najbrz.. resnicnost je drugacna...ker on forsira spet...ne bomo o tem Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Saj je vseeno, saj ne ves, ce je to resnicnost - morda je navada, varnost, zapolnitev praznega prostora... pomembno je, kaj TI cutis... sanjamo vedno sebe.... Ti se zdaj tudi malo 'tolazis' s tem oz. tvoj ranjeni ego... v resnici ti malo godi najbrz, a nisi vec ziher, ce ti je to sploh kul... Sanje ti pa pravijo, da ga odpusti iz lajfa... po mojem, no, skoraj ziher, ker gre za povsem jasno simboliko se mi zdi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Mas prav ja.Sej sem ga izklopila...ignore... Men je to ful zanimivo, kako to znate. Sem sla enkrat studirat neki o Freudevem pogledu...kaj je smiselno, kaj pa tudi ne...Ne vem pa kako v vse to verjamem..sigurno, kaj pomeni...ampak vcasih sanjam take bedarije!Naprimer enkrat sem sanjala, da je zelenjava dobila oci in plesala okoli mene. Pri 21 letih! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ali si jo preveč rada jedla ali pa premalo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Dragi moji sanjepisci in seveda razlagalci , nekaj o analizi sanj sem pisala v začetku te teme (tretja stran ali nekaj tam okrog), pa si malce pobrskajte tam... upam, da vam koristi Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Draga naša sončna vila....bomo pobrskali Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Si že, kaj pravi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 http://www.piara.net/sanje_a.html http://aurora.kss-loka.si/sanjska/ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Bu, tam ne najdem naše Vile nikjer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Evo, sem šla mal brskat... Stane, saj veš, par strani gor al dol, naš spomin ima vseeno mal luknjic pa potem včasih ne znamo točno povedat... Torej;RAZLAGANJE LASTNIH SANJ: - 5.stran teme, moj post z dne 04.12.2003;- fino si je prebrat tudi moj post z dne 09.12.2003 na 6.strani teme;- 7.stran teme, moj post z dne 10.12.2003. No, upam, da vam bo šlo zdaj iskanje boljše od rok Pa da za razlago lastnih sanj ne bojo več potrebni sanjski slovarji in bukle... mi sami smo odgovor na vsa vprašanja, ki si jih postavljamo Pa lepe lepe sanje želim vsem Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 pujski so se hranili v vodi, čisti, globoki, tko da so z rilcem kopali po dnu, jaz em jih pa opazovala... tega se spominjam, čeprav mislim da je bilo kar veliko drugega sanjanja in ne vsega prijetnega... hehe pujski čista voda - dobro, pusjki baje dobro, imam prav aja dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Selene , si sanjala mene . Jaz sem pa sanjala, da je ena kolegica s katero sva končali višjo ekonomsko delala prekvalifikacijo na visoko v Zagrebu, ker je v Sloveniji že vse poskusila in nikjer nič naredila, pa se ni mogla več vpisati. Rekla je, da je majčkeno smotano, ker čisto vseh hrvaških izrazov ne ve, ne da se ji pa tudi non stop v slovar gledat. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Janja, kar dejavue sem dobila ob tvojem postu... kot da sem ga nekoč že brala Drugač pa, Selene, predvsem lastni pomeni simbolov iz sanj nam pomagajo odkrit pomen celotnih sanj za nas, sanjske bukle veljajo recimo v primeru, če ti nek simbol ni ne pozitiven ne negativen oz. ti ne da nobenega občutka; preberi si malo stvari, ki sem jih napisala na začetku teme Tako si boš še najlažje razlagala svoje sanje Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Jp, ker v nobeni sanjski bukli ne piše pod: - pujs - Janja misli nate Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 eh js sm mela pa smešne sanje...sm sanjala da je Uroš Belantič (modni kreator) rolou eno musko pa zraven plesau ko nor in to v svoji delavnici... he he... a kdo ve kaj to pomeni? NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts