Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

he he...ja... x:Dx x:o)x sej bi blo ql to...

sej pr tem kreatorju sm kupila obleko za mojo valeto... x:Dx

mi je ful smešn da sm to sanjala... x:Dx :palec: x:Dx x:o)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...
Deli na socialnih omrežjih

Janja, kar dejavue sem dobila ob tvojem postu... kot da sem ga nekoč že brala  :inocent:

Drugač pa, Selene, predvsem lastni pomeni simbolov iz sanj nam pomagajo odkrit pomen celotnih sanj za nas, sanjske bukle veljajo recimo v primeru, če ti nek simbol ni ne pozitiven ne negativen oz. ti ne da nobenega občutka; preberi si malo stvari, ki sem jih napisala na začetku teme x;)x  x:Xx Tako si boš še najlažje razlagala svoje sanje x:)x

Sončna Vila

če pa vem samo to, da sem pujske ob hranjenju v vodi opazovala... x:Dx

itak da sem nate Janjak pomislila x:Dx že v sanjah x;)x

Aha, Soncna je bila torej - thanx, Soncna, ker si se oglasila in nasla tole in nas napotila. :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D torej damn so ble sanje realne... :D sprehajam se proti domu s tole bikico, po wajdušni, ko vidim parkiran Jaguar X-Type Convertible D.... :D nevem če ta model obstaja zares ampak to sem vidu skratka rdeč kabrio za športn avto je meu zlo zanič pospeške... al pa sam v sanjah človek zlo zanič čuti take stvari.... :D torej hja dilema je bla v tem ona je mela za domov it navzgor pravzaprav neverjetno blizu ene moje bivše ovnice, js pa navzdol, pač tam živim v ajdovščini... hja torej si sposodiva tale avto se zapeljeva gor do nje, pol se js zapelem domov... nice and simple, in pol sem avto kar obdržal, in nihče ga ni pogrešal... ehja pol sm se pa zbudu... :D vem pa da sem užival ko hudič.. :vragec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sanjal sem, da sem v WC-ju srečal človeka, ki ga ne maram videti z očmi, v realnosti sva sovražno razpoložena. Pa je s pogledi pomirjujoče deloval. Nič nisva komunicirala, razen s pogledi. Ko je odhajal ven iz WC-ja mi je dal CD-je v roke, kao da bi mu nekaj presnel x!x Včasih sem mu presnemaval CD-je, ko sva bila še v dobrih odnosih. No potem v sanjah po njegovem odhodu, sem se pobruhal v pisoar. Pa mi ni bilo slabo. Madona kaj zdaj to pomeni x?x Zelo čudne sanje x!x :O:
Ja sam ka mali pao s lipe

Hehe :D ti nevem js sem sanjal da sem šel na lunin forum :D zdaj pa sem tu... upam da tvoje sanje ne pomenjo istega.. :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz pa ze en teden sanjam o enem tipu...zanc sm ga spet vidla...vedno je bila sicer neka simpatija...ampak nic takega. in VSAKO noc v sanjah nekaj pocneva skupaj. al pleseva, al greva kam, al sva na morju...pa vedno so taki napeti trenutki...ko pride do takega trenutka, se pa zbudim...

kr neki...

sam cel teden no....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hm, meni se je pa danes o Marsi sanjalo.

Da sem prišla iz službe domov. Ona pa pri nas na sedežni sedi. Rdečkasto oranžne lase in živo oranžne kavnojke. Pa sem ji rekla, da sem presenečena, da je prišla kar na obisk, po drugi strani sem jo pa nekako pričakovala.

Pa reče Marsa:

" No kaj zdaj, si presenečena al nisi? "

Spomnim se pa, da sem je bila full vesela x;)x x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:D js sem mel pa bolj bed sanje, mie je kislina razžrla levo koleno... tko sam v koščkih vsega skup 10% ampak zgledalo je pa kot mi bo noga odpadla... ne spomnim se da bi me kaj bolelo, sam ful čudno vse skp....

xcivx Meni pa se je sanjalo,da se spalnica vdira v zemljo in da se moramo izseliti iz hiše,zadaj za hišo pa sta nastala izvira z toplo vodo,voda je kar bruhala iz zemlje... malo nižje pri cesti pa spet izvir,vendar deroča motna voda...

Ali mi zna kdo povedati kaj bi to pomenilo,sanje so bile tako žive,da jih sploh ne morem pozabiti :O:

Lp,D :inocent:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Meni se je pa sanjalo, da se je ena knjigarna zapirala, zato je bil en poseben dan, ko so jo odprli in si lahko vzel, kar ti je bilo všeč. Jaz sem se zagnala med ene take simpatične blokce, pa potem še med suhe barvice x;)x .

Naslednja zadeva je bila pa, da sem v eni službi dala odpoved, pa me je šef pregovarjal, naj ostanem tam, da me imajo radi, da so zadovoljni z menoj. Jaz pa, da je tudi meni tam lepo, samo da sem bila jezna (tega se pa ne spomnim, česa točno). Pa da odpoved na malem listku, na katerega sem jo napisala, itak ni veljavna in da tudi če bi jo oddala lepo spisano na velikem listku, bi jo preklicala. In sem ostala.

Pismu, ta teden imam spet take slikovite sanje, pa brez vsakršnega truda se jih zapomnim, mislim, da je Marsa to nekje v napovedi omenjala...

vsi zobje so mi spet izpadli... pa sem se drla "zbudi se , zbudi seee!!!" in mi ni uspelo- ampak so mi zrasli novi zobje ki pa niso bili takšni kot prvi ampak čudni....

Imel sem osebnega pomoočnika pa sem mu kupil očala da bo bolje videl.... ????????????? jebemu teh sanj pa res ne razumem... any help?

Mene pa Marsa skoz v sanjah preganja.

Se mi je sanjalo, da je bila spet na obisku s Timom. Pa da je prišla glih okoli kosila in je rekla, no super, gobovo omako in pire pa obožujem x:px in smo skupaj pojedli kosilo. Potem sva šli pa v trgovino in je nekaj kupovala - same nenavadne stvari, zapomnila sem si edino, da je na vsak način želela imet en canon kopirc x:Dx . Pa vem, da je izgledala blazno utrujena...

Upam Marsa, da so to samo sanje in da si drugače super fajn x:)x :palec: .

vprašanje za tiste, ki se bolj razumete v razlago sanj...................

v sanjah me lovi gromozanska rjava kača, hočem ji ubežati.naenkrat kače ni, pred mano se prikaže

meni bližnja oseba, ki je pred kratkim umrla, v beli obleki, vendar je nekaj narobe z njenimi očmi.........potem se zbudim.......

mogoče kdo ve, kaj bi lahko to pomenilo? xrolleyesx

POGLEJ oči naj bi pomenile:

črne .....ljubezenske nesreče,

modre.....velika ljubezen,

majhne...neka izguba,

svetleče...tukaj bodi pazljiva, ker mogoče nisi na pravi poti,

velike.....to so neke skrbi in neprijetnosti,

bolne........pazi se svojih neprijateljev.

Verjteno je imela kaj prstov vmes tale močna polna luna.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...