Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

men se pa ze en teden sanja o fantih, razlicnih, vedno je eden ali dva druga. nikoli se ne ponovi ista oseba. vecinoma so bili neznani, o dveh sem sicer v realnosti ze slisala, vendar se nikoli v zivo videla, eden pa je bil moj bivsi sosolec, danes se kolega.

ze kar malo cudno se mi zdi, zakaj tako intenzivno sanjam zgolj o fantih.

odkar tako pogosto sanjam o fantih, si sanje tudi zapisujem...vsak dan...fant, najpogosteje se pogovarjava, le enkrat pa sem z enim (ki ga poznam tudi v zivljenju) imela spolni odnos. groza.

Deli na socialnih omrežjih

črne .....ljubezenske nesreče,

modre.....velika ljubezen,

that's it ... od zdej naprej sam še modrooke.. :D hehe pol se pa čudim zakaj ne sanjam... črnih očk več :D

vesna8 :D ti maš vsaj družbo... ehjej ka sem že danes sanjal hm saj mislim da sem že napisal, hjao, ka je že blo darn... tokrat sem pa pozabil... zanimivo kako se fajn spomni človek zjutraj sanj, pol zvečer pa nimam več blage veze... zapomnim si recimo kaj sem jedel zjutraj za zajtrk kaj sem počel... kaj sem sanjal pa ne ... :( huda kriza hehe najbrž so ble dobre sanje :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja "any help" je klic na pomoč :D moje sanje pa nevem... ful sm biu jezn nanj k je bil nesposoben...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

danes sanjala popoln miks vsega, najbolj sem si pa zapomnila roke moje male, ki so bile polne bradavic, tisto kao gobavost, pa morje, ok, čisto... pa en datum se mi je skoz pojavljal, pa sem ga pozabila...

... x:o)x Boga, se sanjas me... x:o)x x:Dx xrolleyesx

Kaj pa delam? xDDx

Ne vem pa kaj bi pomenilo... ziher nic dobrega... x:px x:o)x x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...  x:o)x  Boga, se sanjas me...  x:o)x  x:Dx  xrolleyesx

Kaj pa delam?  xDDx

Ne vem pa kaj bi pomenilo... ziher nic dobrega...  x:px  x:o)x  x;)x  x:Dx

Sem oboje sanje opisovala prejšnji teden x;)x , si obakrat prišla na obisk, pa se mi zdi, da si čist po tvoje odreagirala. sicer se mi pa dostikrat kake forum scene sanjajo, zdaj si najbolj aktualna ti x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sanjala sem pesem. Eno mojih najljubših (Diamante - Zucchero), ako je bilo prijetno jo poslušati znova in znova. In ko sem se zbudila sem si jo začela prepevati. x:)x

In secret we met: in silence I grieve

That thy heart could forget, thy spirit deceive.

If I should meet thee after long years,

How should I greet thee? - With silence and tears.

vprašanje za tiste, ki se bolj razumete v razlago sanj...................

v sanjah me lovi gromozanska rjava kača, hočem ji ubežati.naenkrat kače ni, pred mano se prikaže

meni bližnja oseba, ki je pred kratkim umrla, v beli obleki, vendar je nekaj narobe z njenimi očmi.........potem se zbudim.......

mogoče kdo ve, kaj bi lahko to pomenilo? xrolleyesx

leica, z Borisom sta že poiskala eno možno razlago preko sanjskih knjig, lahko ti ponudim še malce bolj specifično, recimo nekakšno tvojo lastno analizo sanj x:)x

Predvsem se vprašaj, kakšen filing si imela skozi sanje? (Ko te kača lovi, potem ko srečaš to osebo, pa potem ko te pogleda in se zbudiš...?) Čimbolj sledi svojim občutkom skozi te sanje.

Druga stvar. Kaj ti pomeni kača? Se jih bojiš ali morda ne, kaj ti simbolizira? Poskusi se spomnit čimveč besed, ki ti padejo na pamet ob kači... pa potem še ob tej osebi, ki te na nek način (kot sama vidim) "reši pred kačo" (ko se ti pojavi in kača direkt izgine; morda si tudi jaz tu narobe predstavljam; še vedno se zanesi na lastno interpretacijo najbolj, ti namreč najbolje veš, kaj si sanjala x;)x ).

Poskusi nekak to prenest na situacijo, ki se ti sedaj dogaja v življenju, kaj naj bi te sanje nakazovale v tvoji sedajšnji življenjski situaciji?

Tvoje sanje ti pripovedujejo o tebi. In tvojem dojemanju sveta. To je najbolj osnovno vodilo. In s tega zornega kota ti njihovo razvozlavanje lahko pomaga. :palec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Imel sem osebnega pomoočnika pa sem mu kupil očala da bo bolje videl.... ????????????? jebemu teh sanj pa res ne razumem... any help?

Sanje ti pripovedujejo o tebi, tvojem dojemanju stvari.

Mogoče čutiš, da na določenem področju (tvoj pomočnik) v svojem življenju ne daješ od sebe toliko, kolikor bi lahko oziroma si sposoben... pa te to frustrira (si jezen naj, ker je ful neučinkovit al kako že... nekaj si zgoraj še napisal) in nekak poskusiš to popravit (mu kupiš očala), ampak ne vem, če je to pravi način...?

Poskusi si jih sam razložit, približno iste smernice obstajajo za razlago kot pri zgornjem postu, ko sem leici pisala... Al pa če si pogledaš tam nekje na začetku topica, kaj sem pisala o sanjah, na prejšnji strani so točno podane tudi strani, če se ne motim. :palec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Danasnje sanje pa moram napisat...ker nekateri nastopate v njih....ceprov sem sam enga vidla v zivo x^x

Torej....imela sem rojstni dan. Priredila sem zabavo v hisi moje mame, v enem prostoru velikem kot kaksna diskoteka(samo v sanjah x;)x ) in povabila vse iz LNF. Bilo je zatemnjeno, igrala je glasba in po stopnicah so prihajali prvi povabljenci. Cudno.....bile so samo zenske (Zakaj pa moski niste prisli? :o|o: ). Ko naj bi se zacela zabava, mi je nekdo prisel povedat, da mojega moza po ulicah lovi policija, ker se prehitro vozi z motorjem. Sem sibala ven in ga ujela v eni temni, ozki ulici (Jaz sem ga ujela, policija pa ga ni mogla???). No in potem sem mu rekla, naj neha noreti...Pa mi je razlozil, da je to njemu pac uzitek in da bo dal gas do konca...pa kar bo pa bo....In da je bilo lepo z mano....Kakor da se poslavlja.... In v grozi sem se zbudila in videla, da veselo smrci zraven mene. Sem se hitro stisnla k njemu, da mi ne bi res kam usel in potem lepo naprej zaspanckala......

Kaj naj bi to pomenilo??? Da mi bo moz usel, ce bom prevec na LNF :inocent: x;)x ?

Lp,L.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

sanjalo se mi je da sem plesala.....celo noč plesala..... oblečena v črne dolge hlače, črn top, črni čevlji na trakce z visoko peto...., lasje speti v čop, srebrna zapestnica na levi roki, ...

x?x

Dobra tema, tole s sanjami!

Sama imam običajno kar intenzivne. Sem že ugotovila, da če se mi sanja, da se s kom pretepam ( karate oz. podobna borilna veščina), ponavadi zbolim.

No, pred časom sem imela zelo nenavadne sanje. Hodila sem med luninim jedrom in njeno skorjo. Jedro se je vrtelo v smeri urinega kazalca (v tej smeri sem hodila tudi jaz), skorja pa v obratni smeri. Ko sem tako hodila, sem gledala skozi skorjine odprtine (ki so bile kot nekakšna okna) dogajanje v vesolju, zvezde... in se čudila. Prav ta občutek me spremlja tudi v veliko drugih sanjah.

Čudenje v pozitivnem smislu... x:)x x;)x

sanjalo se mi je da sem plesala.....celo noč plesala..... oblečena v črne dolge hlače, črn top, črni čevlji na trakce z visoko peto...., lasje speti v čop, srebrna zapestnica na levi roki, ...

x?x

Mari, kaj ti to pomeni? Kako se počutiš, ko plešeš? Kaj ti pomeni črna barva obleke, srebrna zapestnica? Samota? Bi raje bila v družbi morda? Ali je samota svoboda? ... itd ....

x;)x

Aja, pa leica... ni za kaj xsrcx

Sončna Vila

VILA SONCA

Meni se je pa sanjalo, da sem iskala darilo za nekoga, da sem vstopila v eno drogerijo, kjer je bila razprodaja, se prav spomnim raznih kozmetičnih pripomočkov noro poceni x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x?x

Mari, kaj ti to pomeni? Kako se počutiš, ko plešeš? Kaj ti pomeni črna barva obleke, srebrna zapestnica? Samota? Bi raje bila v družbi morda? Ali je samota svoboda? ... itd ....

x;)x

Sončna Vila

res ne vem..... nimam dolgih las....komaj jih spnem v mali čopek... nakita ne nosim... plesala nisem že celooooo večnost!! se je pa zapestnica noro bleščala.... in ta kontrast črna - srebrna... res krasno!

ne vem... mogoče distanca, mogoče celo vzvišenost?

spomnim se samo, da je bil občutek fenomenalen, plesati v objemu..... ne vem koga, ampak ta ki je bil je bil čutiti tako.....blizu.... tako mirno...varno.... toplo....nežno.... xloveyx

če bolj razmišljam je lahko tudi samota...... :sori:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...