Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Hi hi hi, sploh nisem razprodajni tip x:Dx , ampak ponavadi ko kaj rabim, vedno najdem kaj pametnega.

PO mojem je sporočilo, da sem pod srečno zvezdo rojena, tako kot tvoj ples x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Meni se je pa danes sanjalo o... :8): x:Ix ... khm, dreku. In to o razlicnih celo. x:Dx x;)x x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to je Marsa baje dobro :palec:

To je dobro, zato pa je tudi tale x^x smesko. x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Smešne sanje, ful povezane z vsem tem, kar se mi sedaj dogaja x;)x Da sem bila pri frendici in je prišlo zame na njen stacionarni telefon par sporočil (ker je folk pač vedel, da sem tam), eno izmed njih je bilo tudi od prijatelja od Sončka. In se mi je opisal, še celo mobitel dal zraven, in v bistvu sporočil, da pride on namesto Sončka. :eek: Prav tak filing sem imela, kakor da bi mi hotel rečt, da naj se ne sekiram preveč zaradi tega, ker se Sonček ne javi, ker se ne splača, ker itak prihaja nekaj boljšega ali kako...? Kaj pa vem. Vem samo, da sem na hitro preletela tisto sporočilo (ful hitro berem) in rekla; "Reci s., da nima jajc..." :inocent: :eek: x:Ix Ahjej. Potem so se pa kar naenkrat tam pojavile slike v mojih rokah, nekak skupne iz nastopov in trenutkov življenja s to frendico... in sem jih pregledovala, nakar sem sebe zagledala na eni, le en uč... šele ko sem jo dvignila na svetlobo, sem videla celo sliko... na njej bila še kar mlada, a vendar ful lepa, prav zareča, čista, neskaljena... In slikana je bila kao na nekem tekmovanju, kjer sem kot del publike nekaj ocenjevala (KAO) in sem bila fotknjena ravno v trenutku, ko sem dvignila roko in ocenila s palcem na dol (samo da to ni bil klasični palec na dol - roko sem držala pravzaprav v poziciji za držat gor palec, samo da je palec bil čisto normalno v pesti z vsemi ostalimi prsti :vio: ). Spomnim se samo tega, da sem bila sama kot opazovalka sanj ful pozitivno začudena - kao, poglej, kakšna odločnost in vedenje, ne pusti se zmotit od nikogar?

Aja, pa še drugi del sanj... ma v bistvu sem ful sanjala, samo se ne spomnim vsega.... Sva bili s sestrično v kuhinji od moje babice, in sva nekak se znašli vsaka s svojo neko sluzasto ribo v neki ful majhni škatlici... Recimo riba dolga ene sedem centimetrov, rjavo-črna, glava večja od trupa in podobna recimo glavi tistih ribic "babic", ki se jih najde tik ob obali)... ful sluzasta. In skoz je hotla utečt ven iz tiste škatle, tako da je blo ful frustrirajoče, ker nisva hotele, da crkneta (če padeta ven iz škatle, na suho). Nekak imam filing, kot da sva tisto dobile od nekoga na silo za pazit, čeprav nisva hotele, s tem da je ta nekdo nama to samo uturil in potem izginil... ni imel sploh namena prit iskat teh rib nazaj.

Potem se je nekaj ful čudnega zgodilo... Nekak ko sem šla ven iz kuhinje vmes, pa potem prišla nazj not, zagledam svojo ribo... 12 cm zaboga! Pa sam še bolj se je zvijala tam po tisti zdaj res že premajhni škatlici in bla oh in sploh sluzasta :xx!: :sick: :xx!: Je rekla sestrična, da tolk zraste vsakič, ko ji bom dala nekaj za jest... Ampak tolk grozen filing zraven teh rib, da je že kar nepredstavljivo :OO!: In sem rekla, "Basta, nič več ne dobi za jest, tako se pa ne gremo!" in sem se odločla, da jo bom stradala od zdaj naprej. Ko sem spet prišla nazaj v kuhinjo, je bila škatlica od moje ribe prazna, v sestričnini se mi zdi da je bila pa kar še vedno. In sem jo najprej mojo iskala, pa je nekak nisva najdle, tako da sem rekla; "Evo! Poskrbljeno za vse!" in si nehala belit glavo, kaj je zdaj s to ribo, ker mi je bila itak vsiljena in je nisem marala in si je nisem sama izbrala za skrb. Pol na koncu sem bila pa že prav vesela, da je šla kar sama od sebe. x:Dx

Sploh tele sanje z ribo se mi zdijo ultra pomenske :palec:

Aja, pa dober dan x:Dx x:Dx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Mari... xsrcx

...mala orientacija glede tvojih občutkov, da si boš znala malce bolj objektivno razlagati (Subjektivno pravzaprav torej x:Dx ) razlagat sanje... Oki? In sicer;

- tukaj se mi zdi, kot da bi ocenila situacijo, ki si jo videla v sanjah tako, kot bi jo opisala "raja"... glede na to, da si bila vsa elegantna v črnini in da se je tista zapestnica tako bleščala;

ne vem... mogoče distanca, mogoče celo vzvišenost?

- temu bi rekla prevzemanje besed drugih za lastne, torej to sploh ne drži...

če bolj razmišljam je lahko tudi samota......

zgoraj napisano ... izvira pa iz nezaupanja v lastne občutke, torej bodi bolj ziher vase, ker čisto uredu veš zase vedno, kaj je na stvari, čeprav se ti zdi da ne; kar čisto dokazuješ s tem, kar si opisala najlepše in najbolj doživeto (saj si to občutila v sanjah :2src: ) in temu zadnjemu citiranemu še najbolj verjamem :palec:

pomnim se samo, da je bil občutek fenomenalen, plesati v objemu..... ne vem koga, ampak ta ki je bil je bil čutiti tako.....blizu.... tako mirno...varno.... toplo....nežno....

A ne? xloveyx Torej zaupaj svojim filingom, to je pa tudi pravzaprav glavno pri sanjah x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

x:)x

Moje sanje nocoj so bile mlečno obarvane. Sanjala sem, da sem bila v nekem hotelu, kjer so imeli manjšo lekarno. V njej so mešali mazila, katerih glavna sestavina je bilo mleko. Ta mazila so bila zelo zdravilna. Ko sem odštela denar za eno od njih, mi je lekarnar dal le mleko. Trdila sem, da je to preveč redko, in naj mi zemšajo še enkrat in tako, kot želim, saj sem že plačala.

No, na koncu mi je lekarnar ustregel. Ko sem dobila mazilo v roke, sem se znašla v čisto drugem prostoru, okna so gledala na jug. Večerni čas se je spremenil v jutro.

Lahko kdo mal razloži, kaj mi sanje želijo povedati?

Vsem na forumu en lep pozdrav! x;)x

Pozdravljena, mala in dobrodosla! :vio: :palec:

Blazno dobro opisujes svoje sanje, postavljas na mesta stvari in tko, sem ze v prejsnjih tvojih sanjah opazila, tega ne zna vsak. :palec:

Tistole skorjo... hm, to pa poznam - ne iz sanj, pac pa iz... hm, kako naj ti razlozim... iz svojih obsvetov... vcasih ko zamaknjeno gledam ali tik pred spanjem ali ko iziram, meditiram... vidim nekako tole 'jedro' - vendar nisem opredeljevala za lunino, v bistvu sem mislila nekako na vesolje, gibanje, cas, spiralo, kaj jaz vem... hkrati se v obe smeri vrti tole...

kot bi to sliko prikazoval del mozgan, drugi del (zavedni) pa bi to komajda zaznaval... no, tako to 'vidim'...

Za konkretno taksne sanje pa - pojma nimam, kaj naj bi to pomenilo...

Tele druge pa - ocitno potrebujes malo vec svetle energije, morda malo neznosti, mehkobe ali si prizadevas za zdravje...

Morda si skepticna do kaksne nove metode ali nacina, terapije, tvoj um je skepticen, a ti v sebi, intuitivno, pa si se morda navdusila, pa zdaj 'kolebas' na teh nivojih in se odlocas... recimo...

Lahko pa se je pozicija zamenjala preprosto zato, ker ti je v sobo posijalo sonce, ker si denimo to sanjala ze zjutraj.

To je ravno hecno pri sanjah, vse zivo se belezi vsako milijoninko sekunde.

Picasso

Pozdravljena, mala in dobrodosla!  :vio:  :palec:

Blazno dobro opisujes svoje sanje, postavljas na mesta stvari in tko, sem ze v prejsnjih tvojih sanjah opazila, tega ne zna vsak.  :palec:

Marsa, tvoj kompliment je prav fajn! Paše...

Hvala!

Ga vračam za dober forum. Prvi vtis o forumu je bil - PRIJAZEN, PRIJETEN in ZANIMIV - kar se potrjuje.

Veš, že dolgo imam zelo intenzivne sanje. Včasih prav preroške.

Če npr. sanjam o zobeh, da je komu izpadel oz. da je pokvarjen, takrat vedno umre nekdo v sorodstvu. To zna biti zelo obremenjujoče.

Se mi pa običajno sanja tudi za vsakodnevne stvari, ki se mi bodo zgodile čez dan. Najprej me je to strašilo, pred časom pa sem pričela malo raziskovat; tako čisto za svojo dušo.

Kaj vse se skriva v nas, a ne!? Smo prav zanimivi in z ogromnimi potencijali, ki se jih pogosto ne zavedamo dovolj in jih zato tudi ne razvijamo.

No, ta forum je ena izmed dobrih prilik...

Kar se da prijetne sanje želim tebi in vsem na forumu!

Lahko noč! x;)x

... :vio: tudi jaz imam tole z zobmi...

par dni pred vojno za Slovenijo sem sanjala, da mi izpadajo vsi zobje, zelo krvavo, jaz pa sem si jih tlacila nazaj v usta, na njihova mesta!!!!!!!!! (kot nas je juga na vsak nacin tlacila nazaj, k sebi, ni hotela nas dati..). :D

Ja, zna bit res obremenjujoce... vendar si ubodes potem razlicne interpretacije, denimo ce je zelo krvavo in tko, je usodnejse, ce pa se ti recimo samo maje, pa morda umre kdo daljnji ali se zgodi sicer kaj tragicnega, a ne v neposredni zvezi s tabo.

ja, saj vidim, da raziskujes, ker ce si tako zapomnis, uredis na nek nacin potek in tudi dojames sporocilo, potem si v bistvu nekaksen talent za sanjanje... na tak nacin lahko odkrijes svasta.. najvec pac o sebi, a tudi se kaj takole... 'zivljenjske resnice'... xDDx x;)x x:Xx

... me veseli, da se tu dobro pocutis. x:)x :palec:

Picasso

haha shit, sem že pozabil sanje vem da so ble nekam hecne, neki avti pa to, ka pa vem :D zanimivo
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Glede sanj, ne vem ce je ze kdo omenil to tukaj...nisem prebral vseh strani...

Kaj mene fascinira glede sanj... pravzaprav, ko se tega zaves je prvi trenutek resnicno grozljivo...nenavadno, ampak drugace tako ne more biti.

Vse oz.boljse povedano vsi ki jih sanjas, so v bistvu TI. Nerodno povedano, cudno se slisi, vem. Bom razlozil.

Ce npr. jaz sanjam svojo sosedo (ne da jo, samo za primer gre x;)x ), se v sanjah z njo pogovarjam...ona isti trenutek ne sanja mene, to je menda jasno.

Torej, 'ona' je v sanjah 'jaz'.Do tod je se vse ok.Kar je nenavadno je to, da ima v sanjah natanko isti glas kot v zivo, da natanko tako razmislja...da je skratka ona, kot v zivo.Ufff...

Ce sanjamo, da se z nekom pogovarjamo, da koga pretepamo, da kdo nas pretepa , da .....v bistvu smo to mi.Vse to smo mi.

Filozofsko gledano, vprasanje "Ali Janezek sanja da je metulj, ali metulj sanja da je Janezek" postane v bistvu brezpredmetno, malenkostno proti temu...proti tej 'mnozici v glavi'.

Sem se enkrat prebral, kar sem napisal..upam da je razumljivo.

Krokodil - seveda, saj to je znano - sanjamo vedno sebe.

Smo ze rekli jasno parkrat tako v tej kot tudi v stevilnih drugih temah sanje (ki pa zdaj niso vec dejavne, ampak govora je bilo pa za ornk knjigo, bi rekla)... :palec:

Picasso

Ok, js mam danes tri sanje za prjavit :D ohje pismu sam še dveh se karnaenkrat spomnim, no prve sprehajal sem se z eno bejbo po gozdu, (torej s sabo glede na vajuno teorijo), 2. te sm pozabu ravnokar ko sem vaju bral :(, in 3. brata sem poskušal izstradat, nevem zakaj nekdo mi je tako naročil... :C: ampak po vajuni teoriji sebe... pismu ka so že ble druge sanje... ne konc je ravno pozabil.... hejajebemti... torej mam sam 2 sanji za prjavit... x:)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

če bi bile današnje sanje preproške, ne bi imela popolnoma nič proti. Končno sem pirčela spet sanjati xsrcx

hehe :D js sem tud mel polno sanj.... je nekaj v zraku...

Guest sstane
če bi bile današnje sanje preproške, ne bi imela popolnoma nič proti. Končno sem pirčela spet sanjati xsrcx

hehe :D js sem tud mel polno sanj.... je nekaj v zraku...

Je, visoka relativna vlaga x:Dx :palec:

hoh, tut jest sm zlil kr dve sanje na kup...eno je blo, da sm bil edini obut v apanke za v gore, a drugi pa ustrezo obuti....pa sm se to zavedu šelem na sredo poti...ker nisem mogu it z njimi naprej v hrib..sm se odloču,da pešačm nazaj sam od kodr sm prišu..a ni fer to x:Dx

No drugo pa je blo, ke ena faca iz orig.kraja, ki je reku, naj mau pazm, na računalnik :eek:

:palec: http://www.piara.net/sanje_a.html

:palec: http://aurora.kss-loka.si/sanjska/

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

sanjala da so mi pripravili party stoletja x:Dx jaz pa se kar nise in nisem mogla dovolj pripraviti v estetskem smislu :o|o: :inocent:

potem me je pa nek šef nadlegoval..... :o|o:

x:Dx

he he he aira....režim se pa zato, ker so bile tud moje sanje obarvane s temo *privlačnost*....nekaj je v zraku x:)x x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...