Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Pa res mora nekaj bit, jaz sem svoje napisal pod aktualno Ajde, šlogarce in šlogarji, kaj pomenijo te sanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 Aha, tipicno! :xx!: nekam spet posilja Stane - iz PRIMERNE teme v neznano....A ne mores tle podat?A moras tele 'igrice' se it? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 kere sanje? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 kere sanje?http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=22&t=4003 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 maš pa stil za zaj* :o|o: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 No pa povej, kaj pomenijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 sanje o novi državi........ :o|o: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Hm hja pomeni da so samo sanje, sem mal v karte pogledal to se ne bo nkol uresničlo.... oziroma dam ti možnost čez 22 let morda, ampak .... heh no sanje pač, utopija, sanje o lepi prihodnosti, seveda lepe sanje nobel sanje, ampak daleč od realnosti... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Hm hja pomeni da so samo sanje, sem mal v karte pogledal to se ne bo nkol uresničlo.... oziroma dam ti možnost čez 22 let morda, ampak .... heh no sanje pač, utopija, sanje o lepi prihodnosti, seveda lepe sanje nobel sanje, ampak daleč od realnosti...Nino, nikoli več mi ne boš šlogal, bom raje na Conteso počakal Moški ste taki pesimisti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 se strinjam hja po mojem sistemu čez 22 let bo cena nafte že tok narasla da bomo vsi na socialni za 100€ na mesec Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ko že ravno o nafti govoriš, nikoli je ne bo zmanjkalo, dokler bo Sonce sijalo in bo kaj življenja na Zemlji. Za to skrbi zdrava sol, sol in C vitamin, ki je antioksidant in reducirata vse odpadne organske substance do amorfnega ogljika in ko ta slana zmes, črno blato, fanga, ponikne dovolj globoko pod morje ali jezera, se zaradi visokega pritiska in temperature začne kreking proces, sinteza ogljika in vodika v ogljikovodike.Nisem hotel tega objaviti tako direktno v knjigi, toda zadnjič sem nekemu študentu farmacije razlagal na mojem forumu, zakaj je sol enako pomembna strateška surovina kot nafta, pa se je malo čudil, ker je prvič slišal to teorijo Še marsikaj je slišal prvič, za četrti letnik ima kar dovolj Vidiš, tvoje šloganje temelji na napačni predpostavki, strinjam pa se, da bodo Kitajci pognali ceno nafte v nebo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 strinjam pa se, da bodo Kitajci pognali ceno nafte v nebo. kako pa se to ve, da je na Kitajskem nafta....v množini že? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Tudi, če je, jo bodo raje kupovali, stopnjo rasti imajo pa zelo visoko. Zahod jih je naučil delati, stroške pa imajo še vedno pest riža dnevno na delavca, zato so cene njihovih proizvodov polovične, kljub visokim dobičkom, s katerim lahko kupujejo tujo nafto, svoje zaloge pa šparajo.Kapito Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 ...zato so cene njihovih proizvodov polovične, kljub visokim dobičkom, s katerim lahko kupujejo tujo nafto, svoje zaloge pa šparajo. haaaaaaaaaaaaa, hahazaloga je torej...sam ,če tko pogledaš, ljudi je tamle preveč, pa raje delajo prostor nafti kot pa prostor ljudem si morda vidu kdaj satelitske posnetke naftnega področja Kitajske...jest se ne spomnim, Amerigosi zihr že vedo :o|o: .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ne rabim satelitskih posnetkov, da bi vedel, kje je nafta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ko že ravno o nafti govoriš, nikoli je ne bo zmanjkalo, dokler bo Sonce sijalo in bo kaj življenja na Zemlji. Za to skrbi zdrava sol, sol in C vitamin, ki je antioksidant in reducirata vse odpadne organske substance do amorfnega ogljika in ko ta slana zmes, črno blato, fanga, ponikne dovolj globoko pod morje ali jezera, se zaradi visokega pritiska in temperature začne kreking proces, sinteza ogljika in vodika v ogljikovodike. aj, sj res..si govoru prejle o zelo dobri teoriji˝o nalaganju soli na obrežje voda....okej .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 ej ej ej ej ej!ustavte konje, Stane, kok sem bila jezna, ker si me prisilil, da sem sla prebrat vso temo, ker sem ti hotela ustrezljivo razlozit sanje! :xx!: In ne samo to, se v sanje se je tole prepletlo, neka politika in jaz tega v sanjah pa nocem gledati.Halo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Sicer Haloooo damn marsa ma res prav, politika nima kaj delat v sanjah razen če je kdo sanjal da je postal politik ... (morem met eno rezervo) dokaj hudo tole... še zdaj se ne morem spomnit tistih drugih sanj.... sakramenska reč, pa tok so ble dobre... hell mislim da je bla kaka škorpijjonka al kaj takega pa se ne spomnim Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Sorry, res se ni spodobilo. Ne bom več sanjal na glas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 "dream on"! hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 Eh Stane - samo pravim, da me ne na finto metat, da bom nekaj potem... ... ne ljubi se mi ukvarjat s 'politiko' - preprosto padem prevec notri&stuff. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 js že sanjarim.... o eni posebni škorpijonki hehe, gospodična številka 9 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 že spet... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 "If at first you don't succed, try again, try again, try again,...." Sam ena oseba na tem svetu me lahko ustavi ka pa vem v sanjah more bit kaj zanimivga preroške sanje pa to... nisem sigurn katero sem videl zjutraj z mano v gozdu na potepu, miss IX i presume, no saj bomo vidli kam gre, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 hm, ob petih sem se prebudila zaspala nazaj in sanjala da sem rodila, sama v dnevni sobi mrtvo deklico, čisto mičkeno, čisto belo, občutila sem žalost, ampak ne panike... zanimivo, tole moram razčlenit... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts