Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Hm, jaz sem pa imela hecne sanje. Sem sanjala, da je Contesa delala v Pečjaku :eek:, kar se mi navsezadnje ne zdi tako zelo mim, ker deklinica obvlada sladkarije. Pa da sem šla nekako k njej domov in spoznala njenega sinčka. Potem sva šla pa s Cyberčkom po nekem pašniku, pa me je napadla krava, se nekako prisesala na moj lev gleženj, pa mi je nekak uspelo gobec odlepit stran x:Dx .

Hecno x:Dx x8Dx x:o)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

torej, kaj pomeni smrt v sanjah - včeraj rojstvo - smrt, danes smrt sestre.... grozno, pa vedela sem spet da sanjam, vsaj to je omililo žalost... sem v sanjah rekla, da moram takoj zjutraj sestro poklicat in vprašat če je ok xsrcx

Dvojne sanje, za prjavit, ena bejbika me je klicala 2x in tri smsje poslala, druge sanje pa sem meu solo koncert ya moje sošolce in sošolke z gim. pa ni blo anjboljš, meli smo glasbo, pa kao vsak mogu nekaj zaigrat, neki nov profesor, nenavaden dokaj, pa ful nekaj tehničnih problemov... za dva komada zaigrat sem se jebal dve uri...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Selene prav za smrt ne piše nič, za umirajočega videti je pa po sanjski knjigi da boš dala mnogo praznih obljub. Ali pa mrlič - z njim opravka imeti, je pa imenitna ljubezen x;)x .

Nekajkrat smo omenili ze, da smrt cloveka navadno pomeni vse prej kot to, nekateri celo menijo, da taksne sanje ravno prinasajo dolgo zivljenje oz. dobro zdravje sanjanemu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa to vem, sej tudi porod naj bi pomenil nek začetek oz. spremembo, samo rojstvo mrtvorojenca... mi pa ni čisto jasno... in takšne sanje dva dni zapored...nič panična samo radovedna

zanimivi vplivi. sanjala smrt očeta. čudne sanje. sestra pa tudi nekaj s smrtjo.

...........ja, po sanjskih bukvah in podobnih zadevah menda res piše, da so to dobri obeti, kaj bolj natančnega pa ne vem.... :8):

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Vedno se isce samo nekaksne... razlage, skrivnostne, vse nam je sajn, za nekaj, kar se BO zgodilo...

Ste pozabili, da 'smo imeli' smrt?

Majici je umrla mama, po mojem nas je bilo zelo zelo zelo veliko, ki smo socustvovali... in vse, tudi ce niso vsi prihiteli v Dnevnik, ziher sem, da je vecina bila z majico zdaj...

In a mislite, da sanje kazejo samo na neko prihodnost?

Podobno bos morda, ko bo zadnji prizor pred spanjem masakriranje (na tv), sanjal kaj groznega - iskal bos nekaksne globlje vzroke, se sekiral, spraseval strokovnjake, se ufural... a zanemaril pa bos preprosto in najbolj mozno razlago - gledanje tv pred spanjem, sekvence se vtisnejo v mozgane, to ponoci sanjas.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, saj sem se spomnila tudi na to, pa na to, da je moja mama odšla junija lani...vse na kupu...................ker pa je bila tema sanje, kjer se razlage nanašajo tudi na stvari, ki niso povezane z dnevnim dogajanjem, sem se spomnila na sanjske bukve pa tudi sanjske razlagalce.......................sicer pa je smrt vedno prehod...konec starega potegne za sabo začetek novega x;)x

Jo, saj vem, a je treba opozorit, ravno zato, ker je tema sanje, vse to se prikrade v sanjski svet takole...

Sem pa hotela se nekaj omenit - otrok ni prevec kul sanjati.

Po enih razlagah kao ja, naj bi prinasali nove stvari, novo obdobje, jih pa poznam kar nekaj, ki ob sanjah otrok izvejo za smrti ravno.

Tudi ce sanjajo zelo veliko ljudi na kupu, to ni dobro, se posebej, ce gre za sorodnike - tedaj tudi lahko umre kdo v druzini, kao...

Picasso

pol bolš, da ne napišem mojih pa sestrinih sanj..............

Marsa, sej vem, ampak sanje so bile tko žive, saj ne vem, kaj me je bolj šokiralo mrtva novorojenka al moja reakcija xrolleyesx torej novo začetek novorojenček ampak mrtvev... ma ja kakorkoli življenje gre naprej... ampak če bom še danes mrtvega snjala bom pa panična...

Selene, ko se luscijo plasti nasih starih osebnosti, so vsi zivi sopojavi zraven - jasno med drugim tudi pestrejse sanjanje.

Poleg tega pestrejse sanja ITAK rakovski tip (tudi), torej ko so obdobja mocnih men, je za lunin folk med drugim znacilno tudi sanjanje.

Da ne govorim o saturnih, ki se sprehajajo po ascendentih, nasproti soncem, pa o drugih stvareh....

Poleg tega pa, ko rastemo, osebnostno, duhovno, je nekako v paketu, da tudi vec zaznavamo, dojemamo, smo bolj dovzetni tako za sanje kot tudi za njihova 'sporocila'.

Predstavljaj si tole povezavo - kuhanje... ko das nekaj kuhat, ne zavre prec... notri se pajca spodaj nekje... a ko je kuhano, priplava SAMO na povrsje...

A stekas? x:o)x x;)x :palec:

(in da v tej povezavi bluzim dalje) Zakaj bi nekaj jedli, ko se ni skuhano... :o|o:

surovo, brezvezno, packasto...

Ne, uzivamo (pac jed), ko je kuhana, ohlajena, a vendar se topla... ko je torej ravno pravsnja... x^x

Ce pa je boljsa in torej pravsnja surova, pa je ne kuhaj (niti je ne sparaj za kuhanje), prec pojej tako - se svezo. ;)

p.s. blablabla, hocem pa seveda reci - ne ufuravaj se, ne ISCI, samo OPAZUJ, sprejemaj asociacije, ne se nanje obesit, ne se jih ustrasit. :palec:

Picasso

spet sanje ,donse :8):

k neki, učitlni, pa klopi..pa sok v mojem rukzaku,k potem en sede na njega in nardi poplavo v razredu; odteče sok..nevme pa,kdo je to pospravu potem...

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

mi je zbrisalo... ma sej vem, samo evo po sanjah mrtve novorojenke dobim spročilo da je moja karmična pot in moje zrelo dojemanje duhovnosti povezano z otroci, nato se odpre tema smrt otroka, nato.... berem o 5. hiši in otrocih in se sprašujem ok, a je najhujše tisto ko sem pri 18 MORALA narediti splav zaradi sebe in zaradi otroka (Kljuka kuku), potem gledam svojo kato in vidim sedma hiša kiron... nato grem spat, sanjam o smrti svoje sestre... ok, sej vem, me še malo irena in njena smrt spremlja ampak, kar je preveč je preveč... aja me pa gor drži ena misel ki sem jo delila pred dn3evi z eno lunatko - ker imem preteklost in prihodnost življenja ki ni vezan na čas ;)

tko da ne glede na vse kar se dogaja v moji bučki sem ok...

marsa, hvala x:Xx

Danes že drugi dan zapored! sem sanjala, da sem prišla-delat v bivšo službo in danes, da sem prišla na obisk in sem celo šefinjo objela! x^x

Oboje sanje so bile vesele, lepe in sproščene. :palec: Prav zelo čudno mi je to. xrolleyesx Kar pričakujem, da bom koga srečala :inocent:

Prvi dan sem sanjala, da je tam ena neznana zaposlena in da sem pač prišla nazaj na staro mesto... Danes pa o sodelavcih in šef je (v resnici bolj z malo lasmi) bil s košatimi lasmi do ramen in uhanom, kar je zanj čisto neverjetno... x:Dx x:o)x

Ko bi se res imeli tam tako radostno, kot je bila ta klima v mojih sanjah.

Jim prav želim. Res!

in saj si res želim koga srečat, tam so bili sami moški (blažena...), tu same ženske... :o|o:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Evo jaz moram tudi... Pismu kakšne sanje... Se mi je sanjalo, da je prišla v službo ena stranka, spraševala za določene artikle, želela naročiti, pa me potem napade in hoče posiliti :eek: . Šefinja ob strani gleda, jo pokličem, pa ona poskusi z "Gospod glejte, imamo tole zadevo na zalogi,... " skratka kot da ni nič.

Ta situacija je bila razlog da pristanem v Polju :eek: . Nekaj v smislu kot da sem bila jaz kriva, ne da se mi je zrolalo od strahu. In tam vidim neke pacientke, pa mi pravijo, da od tule prideš samo s samomorom ali pa če pobegneš. Sem hotela na mobitel moža poklicat, mi štrajkne. No nekak je vseeno prišel. Pa sva skupaj čakala na odločilni pregled pri psihiatru. kao če bo v redu, da lahko grem. Pa se odločim opravit optimalno, ampak me je že pri hoji nekak zanašalo. Pa spomnim se da je bilo full knjigc tam, spomnim se Pepelke x:)x . No sredi pregleda je k sreči pozvonila budilka. Sem je bila vesela kot že dolgo ne x:)x x8Dx :palec: .

Jaz pa sem danes sanjala polarni sij!! xcivx x^x

Bila je nekaksna zasnezena ali kaksna pokrajina, vse belo, jaz sem tam se znasla, pogledam gor, v nebo in vidim ful enih barv, zelenkastih, roznatih ipd. ki se tako cudno premika itd... pa sem v sanjah si rekla, o, takole zgleda ali kaj, polarni sij.

:2src:

Picasso

jasno in mrzlo temno nebo, kjer se igra čarobna svetloba, kot da bi ušle barve iz Ledene pravljice...

v enem arktičnem muzeju lani sem gledala video o Aurori Borealis in to bi bilo vredno videti enx tudi v živo...

Zate Marsa:

http://science.nasa.gov/spaceweather/auror...ry_01oct03.html

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

:2src: Thanx Stanka - evo, kot nekako 4., 6. in 8. je bil v mojih sanjah... xsrcx :palec:

Picasso

Jaz pa sem danes sanjala polarni sij!!  xcivx  x^x

:eek: zdajle povem tamalemu, kaj sem sanjala, pa pravi, o, kaksno nakljucje - ravno zato je sel tako pozno spat, ker sta na discoveryju gledala oddajo o TEM!!! Jaz pa NE!!

Se pravi, bi morala onadva sanjat to... x:o)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...