Sončna Vila 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Jaz pa sem danes sanjala polarni sij!! Bila je nekaksna zasnezena ali kaksna pokrajina, vse belo, jaz sem tam se znasla, pogledam gor, v nebo in vidim ful enih barv, zelenkastih, roznatih ipd. ki se tako cudno premika itd... pa sem v sanjah si rekla, o, takole zgleda ali kaj, polarni sij. Hihi Marsa a nisem jaz nekje zasledila, da si bla včasih ti na tistih koncih doma al kako... oziroma, da si zelo domača tam gor, čeprav še nikol bla tam Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Sončna, kaj pa o moji norišnici? A to pomeni da sem na nek način prismojena Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 Jaz pa sem danes sanjala polarni sij!! Bila je nekaksna zasnezena ali kaksna pokrajina, vse belo, jaz sem tam se znasla, pogledam gor, v nebo in vidim ful enih barv, zelenkastih, roznatih ipd. ki se tako cudno premika itd... pa sem v sanjah si rekla, o, takole zgleda ali kaj, polarni sij. Hihi Marsa a nisem jaz nekje zasledila, da si bla včasih ti na tistih koncih doma al kako... oziroma, da si zelo domača tam gor, čeprav še nikol bla tam O, Soncna - thanx za ukvarjanje! ja, res je, 'zelo domaca' sem s tistimi konci. Po mojem so fantasticne sanje tole, samo prav tako kot nekaj zelo zelo dobrega bi recimo lahko napovedovale tudi kaksno smrt ali kaj usodnega - zato ker je vse bilo belo, bila sem sama, nikjer zive duse, takorekoc samo jaz in polarni sij. Kwa je bil lep, se lepsi kot je v resnici. Enkrat sem sanjala ladjo, belo, v beli atmosferi, pa ceprav je bilo morje, sploh ni bilo modro, nekako je vse bilo belo... In na ladji je stala moja prijateljica iz otrostva in mi je mahala in mahala z ladje, vse dlje je bila, a skoz je mahala.Mi je bilo cudno, ko sem se zbudila, sla telefonirat v telefonsko govorilnico (tam nismo imeli telefona), se ni nihce oglasil.Kasneje sem izvedela, da ji je ravno v tistem obdobju umrla babica, s katero je bila zelo povezana, saj je zivela pri starih starsih in ne starsih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Sončna, kaj pa o moji norišnici? A to pomeni da sem na nek način prismojena Janja,pred tabo je neka odločitev, ki bi prinesla velike spremembe, na katere ti še nisi čisto pripravljena. Zato občutek utesnjenosti(norišnica)ker ne veš, če boš sprejela odločitev ali bo res prava ali ne.Pot za katero si se odločila je prava(čeprav so tvoji koraki še opotekajoči) v podporo ti bo mož,zato le pogumno! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Oho Contesa, hvala za razlago - sej za potko vem da je prava, tale opora mi pa res godi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ni za kaj! Tisti tipi so pa hudi(katere si mi poslala ) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 Podajam semle link stare teme Sanje in sporocilnost le-teh, kjer je naneslo, da je sanje razlagal Nace, ki pa zdaj ne sodeluje vec na tem forumu, tako ne naslavljajte postov nanj - ko boste morda nekateri sli pogledat in vas bodo fasinirale razlage.Tema je itak zaklenjena, sanje nizajte se dalje sem.Tole podajam kot zanimivost, zdajle ko sem popravila vse 4 strani, sem videla, da je bilo govora tako o izpadanju zob kot o vsem mogocem, pa morda kdo najde zase kaj koristnega oz kar mu bo nudilo kaksno asociacijo, ce drugega ne, pa imamo vsi, ki smo o sanjah ze toliko napisali (in tudi dobilio razlago), to tukaj na broju...Mi je bilo zanimivo par svojih sanj zdajle zagledat po dveh letih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Evo jaz moram tudi... Pismu kakšne sanje... Se mi je sanjalo, da je prišla v službo ena stranka, spraševala za določene artikle, želela naročiti, pa me potem napade in hoče posiliti . Šefinja ob strani gleda, jo pokličem, pa ona poskusi z "Gospod glejte, imamo tole zadevo na zalogi,... " skratka kot da ni nič. Ta situacija je bila razlog da pristanem v Polju . Nekaj v smislu kot da sem bila jaz kriva, ne da se mi je zrolalo od strahu. In tam vidim neke pacientke, pa mi pravijo, da od tule prideš samo s samomorom ali pa če pobegneš. Sem hotela na mobitel moža poklicat, mi štrajkne. No nekak je vseeno prišel. Pa sva skupaj čakala na odločilni pregled pri psihiatru. kao če bo v redu, da lahko grem. Pa se odločim opravit optimalno, ampak me je že pri hoji nekak zanašalo. Pa spomnim se da je bilo full knjigc tam, spomnim se Pepelke . No sredi pregleda je k sreči pozvonila budilka. Sem je bila vesela kot že dolgo ne .Hmmm Janja, pa poglejva, kako nekak jaz vidim vse skupaj Možno je, da doživljaš nekje na nekem področju ignoranco...? (sodelavka namreč) In možno je tudi, da ljudje za to situacijo prelagajo odgovornost nate, čeprav je to le njihov film in se morajo sami spoprijeti s svojim "sranjem", če naj se tako izrazim...? It is a totally wild guess, but maybe it helps Kar se pa psihiatrične tiče... Nekje boš verjetno na neki preizkušnji, opora ti je tvoj dragi - zaupata si popolnoma, in sta kot eden, še močnejši kot vsak posamezen zase... oh sem zakomplicirala ane Kakšni pa so občutki o Pepelki? Kakšni spomini določeni nanjo? Pa... saj sem že večkrat napisala... predvsem so pomembni filingi tu zraven... ti ti še največ povejo... če si bla čist skulirana skoz cele sanje in se samo čudila, kaj se zdaj tule folk gre (tj. nisi padla v film), je res čisto možno, da ti tvoja podzavest govori nekak o določeni situaciji, ki jo je zaznala Sicer pa, kot sem že poštekala v tem času, si zelo senzibilna oseba in imaš čute razprostrte daleč naokoli.... ki so zelo uporabne tipalke, še posebej intuicija Tako da imam filing, da ti sploh ne bo hudega, samo nase se zanesi Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Hihi Marsa, si mi dala "push", da sem šla mal gledat za nazaj svoje sanje Hvala ti, kar koristno branje, v retrospektivi ful lažje luščiš dol svoje filme in vidiš pravzaprav jedro vsega Mislim, da si grem v en zvezek prepisat sanje, ki jih imam sicer razmetane po enih petih listih (hja, to je pa takrat, ko sem doma na Primorskem, pa ni neta, da bi jih zapisovala sem gor... demet smo že vajeni na tole elektronsko delovanje hvalabogu za LNF ) Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 jaz bom enkrat ostala na drugi strani, v sanjah - danes sem se spet prebudila, ko mi je že krepko zmanjkovalo zraka, uf, kakšen občutek, ko napolniš pljuča... tko intenzivo sanjam, da pozabim - vdih izdih vdih izdih al je pa to kaj drugega... torej še sem tu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Hi hi hi. Pismu Že itak non stop sanjam, pa če se me tako zelo ne dotaknejo sanje, se jih čez dan niti ne spomnim, razen če me kaka situacija spomni nanje. No danes sem sanjala, da sem bila v Cerknici z eno znanko, s katero se skupaj voziva z vlakom v nekem stanovanju. In sicer sva bili tam za novo leto . Nič razsuto po žurki, nič okrašeno, nič posebnega, samo vedela sem, da je bilo novo leto. In ta deklica ne more začeti dneva, če ne spije jutranje kave (to v resnici). No ko sem vstala in želela skuhati kavo, sem ugotovila, da je ni in jo šla iskat k Žaži . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Uhjebemu... torej, imeli smo lunin party, dokaj kul je blo, bla sva z eno bejbo, bla je še njena mama, lokacija je bla koča ob jezeru, nimam pojma kje ampak.... bil sem malo pozen nekajkrat je skoraj treščila vame strela, dokaj grozljivo strela je treščila zelo blizu mene, namenoma by mati te punce, in pol cel hudič, probava pobegnit, se vsedeva v mojega golfa, bejbika čist iz sebe, spustim sklopko že skor do konca avto se že pelje, mislim da bodo zdej gume mal zaškripale ampak ne eksplozija bom, si mislim fak strela nas je zadela in zjebala avto, se začneva premikat rikverc, mama njena zgreši ugotovim da avto še dela (ahja po prvi ga je dvignlo kake pol metra v zrak, zamenjam spet v prvo, preden speljem zadane še ena strela in jaz se zbudim, in ležim (izraz je dead still)... in mislim da sem umru... js pa moja kerakoli je že bla, in njena mati.... pismu ej te ženske... nkol si nisem mislil da bi me šla tašča ubijat, akdo kaj ve kaj strele pomenijo? Hehe pa pismu ne morem se spomnit obraza, točno se pa lohk spomnim izraza na njenem obrazu prestrašena do smrti, js ji pa nisem zaupal češ da njena mat naju pa že ne more, but she did, big time, v tretje gre rado, ali pa v grob.... smrt je morala bit instantna nisem čutil nič.... ma kdo kak vic o taščah croc? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 ...nino...ufffff drop dead by mother in law... se tut zgodi.... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 evo smrt, spet se sanjala o njej....sem seže navadila na tole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 ...nino...ufffff drop dead by mother in law... se tut zgodi....hehe you don't understand, to se ne zgodi... meni se to nkol ne zgodi mamice me obožujejo... pa pika, ta me gre pa ubijat... hehe kdo pa ve se je ne spomnim čist.... mrbit si bla pa ti majica Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Huh :o|o: jest sem pa danes sanjala, da sem seksala z eno točno določeno osebo... poleg neke vode ali celo v njej... spet... :o|o: pismu bi se tole lahk že počasi nehalo, je že mal tečno Spet so dnevi, ko je občutek te osebe poleg mene močnejši kot navadno, t.j. ko ga ni... Hih, bom kmalu tko ko Selene, sam da imam jaz namesto smrti načez seks Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Pol je to vseeno bolje kot smrt in umiranje! Se zbudiš dobre volje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Hmmm Contesa bi blo fino, ja, če bi se zbujala dobre volje, pa se ne... Nekaj časa je še bilo tako, zadnje čase pa takšne sanje vedno bolj čutim kot vdor v mojo intimo, zasebnost, in mi to ni kaj preveč všeč... Je pa res, da svojih sanj ne moremo nadzorovat, tako da mi ne preostane drugega, kot da samo skomignem z rameni in jih pustim, da odplavajo po svoje Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ob enih ponoči se človek težko zbudi dobre volje, če leži sam v postelji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Hihi Stane, se prej zbudim zelo dobre volje, če sanjam kaj drugega kot pa tisto, kar je opisano zgoraj Zadnje čase zelo rada spim sama... Imam celo posteljo zase, pa še nobenemu se ni treba prilagajat glede bioritma (moj je namreč ubitačan, kot ste že opazili ) Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Kaj boš pa sedaj počela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 LNF-jala, pa verjetno še kaj Zdaj pa zadost tega off-topica, pa kaj konstruktivnega pisat... kakšne sanje na primer Aja, pa ko smo že pri sanjah... Danes sem si prepisala sanje, ki sem si jih zapisala tudi na papir in ne na LNF, pa moram rečt, da je retrospektivno pregledovanje sanj res super zadevca Se ti marsikaj izjasni, mogoče tudi spremeni dojemanje sanj etc. Super, Marsa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 znova dvojne sanje... v enih sem bil oblečen v piščanca in sem nekaj telovadil čist farout, druge pa sem bil ful bogat, nevem al sem nekaj zadel na lotu sklenil nevemkakšen posel, no v glavnem častil pijačo za eno veliko restavracijo folka, in rahlo dvomim da sem častil sok Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Nino, vsak čas boš pristal med vegetarijanci Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 sej sm že hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts