Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Smešne sanje... kot da bi bila z otrocmi ujeta v neki šolski stavbi, pa kar naenkrat sem imela preblisk prihodnosti... da bojo v sobo, kjer smo bli, prileteli učitelji in vse v tej sobi postrelili :inocent: Torej vedela sem, da se bo to zgodilo... Čez celo sobo je bila ena sama velika postla, frocovje je skakalo tam po postelji... Pa sem jim začela govort, da se je treba umaknit, da se gremo skrit pod postlo, da bojo učitli mislili, da nas sploh ni v sobi ... pa me noben ni hotel slišat... Pa moj bratec je bil tut tam med njimi, njemu sem edinemu lahko dopovedala to, pa sva ša pol pod postlo... spomnim se, da mi je blo kar mal grozno, ko sem videla za naprej, kako bojo te otroke šicali... pa kako bo kri lila skoz deko dol pod postlo na naju z bratom... Topla. :sori: Potem ne vem, a se je to zgodilo, al ne, mislim, da ne... Detajl, ki se ga pa spominjam iz sanj in mislim, da je pomemben, pa je to, da je bila postelja pokrita z takšno deko, kot smo jo imeli doma prva leta mojega življenja.

Hih. Zdej pa razvozlat tole. :wacko:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

pa to ni res x:Dx in jaz vztrajam pri svojih sanjah... danes sem z enim težkim gradbenim strojem enga dečka spravila z avtom v smrt, zanalašč.... vem samo, da me nisi ravno v zapor stlačil ter da sta bila mami in ati ful šokirana ter da naj bi šli kao s šolo nekam. Še neki osebi sem to dopovedovala po telefonu. Tu mi je bilo v sanjah zanimivo, da sem stala stran od hiše vendar to osebo skozi okno dobro videla, njen utrujen, žalostni obraz. Mislim da sem dopovala, da em se samo branila. So bile pa to po dolgem času sanje, kjer sem samo sanjala... ponavadi komentiram zraven, al pa vem da sanjam, sanjam da sanjam in podobno....

Jaz pa imam zadnje case prav mucne sanje..cutim bolecino,utesnjenost celo jokam se in ko se zbudim mi sloze tecejo,kot da bi jih izlivala..V sanjih pa je tudi moj oce sanjam pa kako se seli,ampak je se vedno tu in te sanje se mi ponavljajo ze kaksen mesec...

Te sanje mi ne dajo miru cez cel dan razmisljam kaj naj bi to pomenilo.. :C:

son.bik

luna bik

merk.dvo

ven.ove

mars teh.

jup.sko.

sat.teh.

uran strel.

nep.stre.

plut.teh

...bikica...

Sem pa enkrat sanjala svojega pok.macka,ki smo mu naredili grobek blizu hise.Sanjala pa sem kako sem bila doma in kar naenkrat pride miki iz sobe samo je bil videt taksen kot bi ga nekaj razziralo.kot da bi mi hotel nekaj sporocit jehodil proti meni in mjavkal..naslednji dan pa sem sla k atiju domov in nisem mogla verjet ko mi je rekel,da je prodal en delez zemlje in prav tega na,katerem je bil pokopan moj mucek...Pa tega muceka velikokrat sanjam lahko bi se reklo,da skoraj vsak dan.Mogoce zato,ker sem ga imela pravec rada in ga ne spusti od sebe

...bikica...

Danes sem sanjala, da sva z bratcem prišla bosa (v sanjah je bilo to totalno samoumevno) v neko restavracijo za ful fancy goste, kjer so imeli za zabavo gostov tudi nek mini aquapark... In sva se potem tam igrala in čofotarila po tisti vodi z drugimi otroci, ki so se tam zabavali. Dost kjut. Ena mala me je učila, kako prit skozi podvodni tunel na tak način, da čimveč odneseš od masaže z mehurčki. Se pa ne spomnim, da bi sama potem plavala po tem tunelu.

Pa še ful drugih sanj, sam se trenutno ne spomnim.

Spet bratec, pa spet voda. :inocent:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Danes se mi je sanjalo, da sem bila v prostoru, kjer mi nekdo ponuja juho. V tistem pa pride neka ženska in me od zadaj objame, rani čez cel trebuh in spusti na tla. Manevrirala je z rezili (kot meč, le debelejše). Kasneje je vsakega, ki se ji je približal napadla s tem orožjem. Mesarka. Le neki tujec se ji je vedno izmikal, le njega nikakor ni mogla raniti.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Huh, ful sanj danes x;)x Pa sploh ne vem, če se bom znala vseh spomnit x:)x

Najprej... ful intenzivne in lepe sanje prazaprav... xsrcx Živeli smo v vodnem mestu, vse nekako tako postaljeno kot mesto vilincev v Gospodarju prstanov, samo da je bila namesto zemeljske podlage vodna... Pa so se hiše nadaljevale tudi pod vodo, bivalni prostori... Zrak ali voda nista bila omejitev za življenje, pa tudi prebivalci, ki smo bili v tem mestu, smo se premikali z letanjem (ali po zraku ali pa pod vodo)... Nekateri smo bili takšni (ampak redki), ki smo se med letom lahko tudi hitreje pomikali med prostori, kot na nek način lasten teleport (kjer si zaželiš, da bi bil v naslednjem trenutku, tam si) - ob tem teleportu so za tabo ostale v nekem prostoru iskrice, in se rojevale tam, kjer se boš naslednje pojavil...

Skozi to mesto sem letala s partnerjem... Z roko v roki. Vedela sem, da bo potres (pravzaprav smo vsi, ampak nekateri v svoje reševanje začuda niso vložili toliko zanimanja, so še kar naprej delali svoje vsakdanje opravke tam po mestu, kot da bi vedeli, a nimajo volje, da se rešijo od tam, ker se ne počutijo zaslužne za to). Partnerju sem to povedala in potem sem ga vodila skozi mesto, da bi čimprej prišla na plano, na odprto morje, kjer se naju potres ne bo mogel dotakniti... naju ne bo mogel poškodovati z rušečimi se stavbami... Letala sva po zraku in pod vodo pod oboki in med zgradbami kot dve vile zvončice... Za nama so se iskrile iskrice... Kot da bi na nek način izgubljala moč teleporta sorazmerno z vedno večjim oddaljevanjem od mesta, kot da bi nama mesto to energetsko omogočalo (podprlo teleport). To me sploh ni skrbelo, saj sem vedela, da bova uredu. Tudi ko se je voda že začela gibat od potresnih sunkov in so stavbe okrog naju že valovile pod vodo od vibracij, sem na nek način igrivo letala s partnerjem ven, na odprto... xsrcx

Druge sanje... sem se sprehala po gozdu z bratcem in še enim prijateljem ... pa mislim, da smo potem prišli mimo nekega prostora, kjer smo imeli na obisku nekega ful znanega DJ-ja... potem pa odpičili naprej, kot da bi nekaj iskali po tistem gozdu... se znašli na vagonu, in s tem vagonom bi morali it do konca, do kamor je pač peljal, mimo nekega nevarnega področja... tam pa je tale prijatelj skočil dol z vagona, da bi šđel nekaj kao gledat, pa se je vagon začel premikat, pa sem mu začela vpit, naj se vrne, pa mu ni uspelo... za bratca se pa spomnim, da je z biciklom po tem vagonu haral x:o)x

Hmmm ostalih sanj se pa ne spomnim :inocent: This will have to do x;)x

Sončna Vila

VILA SONCA

Pismu... gledam tole... VODA spet... pa ne vem, kaj naj bi pomenilo :inocent:

... pa neke nesreče... streljanje, pa potres... ok to si nekak lahk razložim kot pretrese, tektonske premike pri meni x8Dx

...pa VEDNO VEM že vnaprej, da se bo to zgodilo in poskusim zaščitit folk in samo sebe seveda x;)x

Smešno.

Sončna Vila

VILA SONCA

stala sem na odru.... šefica je nekaj govorila na odru .... dvorana polna folka...... jaz samo stala in gledala dol z odra.... potem mi šefica poda mikrofon... jaz držim mikrofon in čisto trda od treme... nič... se ne premaknem, samo zmedeno gledam.... pa pride na oder un tip, ki je igral v TV dober dan unga novinarja zraven Ane Ban... mislim, da je Primož?!... pa mi nekaj govori in se sila prijazno smeji... jaz še vedno stojim in nič..... nato pristopi na oder še en fant, (kateri mi je všeč že kar nekaj časa) in se začne pogovarjati s Primožem in oba me hočeta nekako pritegnit v pogovor, da se znebim treme.... jaz ju le hvaležno gledam, ampak še vedno tiho in v zadregi stojim.... nato sta se začela hecati in pravit fore.... jaz se začnem smejati in smejati.... vse fore so se vrtele okoli nas treh in tudi folka v dvorani..... niso bile zbadljive, ampak res prikupne fore..... jaz sem se jima samo smejala... končalo se je tako, da sva s Primožem ležala na odru in se kotalila v smehu, medtem ko je drugi fant pravil šale.... nazadnje smo vsi trije ležali na odru, dvorana je bila prazna, jaz sem bila na sredini in sem rekla: tole je blo pa noro dobro!

x:Dx xDDx x:Dx xDDx x:Dx

ps: še zdaj imam nasmeh na ustnicah!

Hmmm sanjala babico, ki je že umrla, da je v bolnici... In da sva z bratcem letala po bolnici, da bi jo obiskala takrat, ko nama paše... Starša pa težila in težila, kako slaba vnuka da sva, ker ne prideva takrat kot onadva in da je to najina dolžnost, da jo prideva obiskat takrat kot onadva... in bla bla bla... Adijo pamet. :xx!:

Sončna Vila

VILA SONCA

Jaz sem tudi imela ene čudne sanje... in sicer, na zadnji strani Jane sem prebrala, da vsak, ki dopolni 87 let, umre. Moj prijatelj je ravno tisti dan dopolnil 87 let ( :O: )... mirno sem ga opazovala in čakala, da izdihne. Ko se je to zgodilo, sem odšla iz stanovanja k svojim staršem. Z mamo sva se zapletli v pogovor, vendar z nobeno besedo nisem omenila, kaj se je zgodilo... razmišljala sem nekako tako, da to lahko počaka do naslednjega srečanja. Zbudila sem se z mešanimi, malo tesnobnimi občutki.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Jaz pa zadnje cajte sanjam take hecne sanje, ki so tolk navadne in brezvezne, da so kar odstekane... xDDx

Npr. zadnjic sem sanjala, da sem se od zadaj pogledala v ogledalo in zgrozeno ugotovila, da imam zadaj cisto celuliticne noge in to se ni vse! Da imam neke zile blazne izstopajoce... :O: xDDx xrolleyesx

... pa potem neke potolcene avtomobile... nic strahotnega... samo potolceno malo...

Pa danes (v bistvu vceraj)... sem sanjala kaki, pa peso pa paradajz...

x:Dx x:o)x x:px

Skratka, to kar je ali pa je cisto mogoce... (ne npr. da bingljam z nogami z nase stoplnice s terase in imam noge v vodi, morju, na drugi strani pa je normalno Tivoli, kot pac je - kar se mi je recimo ze tudi sanjalo...)...

brezveznarije skratka, in ful bedasto...

Pa tudi - zile so ok, celulitis tudi, avto pa je tudi zdrzal pot, ki sem jo imela (nekoliko daljso, kot je je vajen)...

Sem pa res danes kuhala peso in vsega boga tamle stimala, najbrz sem pogresala paradajz in tole...

Aja, sam kakija pa ne maram. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem tudi imela ene čudne sanje... in sicer, na zadnji strani Jane sem prebrala, da vsak, ki dopolni 87 let, umre.

x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem tudi imela ene čudne sanje... in sicer, na zadnji strani Jane sem prebrala, da vsak, ki dopolni 87 let, umre.

x:o)x

uh fak...

No js sem sanjal mal vojske..., in eno bjondo... ločene sanje...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Adijo pamet, kakšne sanje... Dvojne danes, pa spet obojne z bratcem.

Prve, da me je moj bivši zaklenil v svojo hišo (hiša je bila samo na pol dokončana), ker me je hotel na silo imet zase, jaz pa tega nisem hotela in sem mu hotela utečt; bratec je bil z mano v tej hiši, kakor sem razumela, kot nekakšna družba, da mi ne bi bilo dolgčas... Potem sva pa poskusila ful načinov, kako pobegnit ven iz te bajte. Občutek mi ni bil grozen, v meni ni bilo strahu, bolj tisti občutek planiranja pobega, želja po svobodi. Bivši je bil grozen, trenutki, ko je izvedel, da sva z malim poskusila pobegnit, so bili neznosni... tako kot recimo ko pride nadte tornado, ti pa se lahko samo sključiš v dve gubi in čakaš, da mine. Ne vem, če nama je z malim uspelo prit ven ali ne, mislim, da ja.

Druge sanje... Bili smo v nekem gangu, klapi, od tam se spomnim tudi Snoop Doggy Dogga... Tu sem pa jaz spremljala bratca, to je bil njegov teritorij. In smo hodili kot po nekakšni promenadi, folk je ob strani pel, cela žurka... Potem smo pa prišli v območje nekega odprtega bara, kjer se je mularija nekaj sumljivo grupirala... Meni to ni bilo všeč, kot starejša sem nekak opazila vse tole govorjenje za hrbti, ki se je dogajalo... Kar naenkrat izbruhne pretep znotraj bara, brat gre noter pomagat dobivat folk narazen... In ga ful časa ni ven. Takrat se mi je utrgalo (hmmm smešno bila sem edina ženska med vsemi tistimi tipi), in čeprav so povsod delili neke podkupnine, da naj se ne bi vtikovali v pretep, sem jo zavrnila in si dobesedno zavihala rokave, da grem not. V glavi sem prav videla, kako zaboga bom zdelala tistega tipa, ki je najbolj važička od vseh x8Dx Potem sem pa res not stopla, pa so se sanje končale. Aja, pa še ata se spomnim iz sanj... se mi zdi, da nekak topla figura, nežna, mila. Ampak nisem ziher.

Huh, grem delat tibetančke, tole je bilo zdaj zapisano na prvi dah :vio:

Sončna Vila

VILA SONCA

Mah ja x:)x Saj baje si tole človek sam v glavi naredi x8Dx Ampak kjer je dim, je baje tudi ogenj x;)x

Jaz se danes ravno tako nič ne spomnim kakšnih sanj :inocent: Ampak to še ne pomeni, da ne sanjaš, veš, Nino? x;)x :palec:

Sončna Vila

VILA SONCA

Jaz se danes ravno tako nič ne spomnim kakšnih sanj  :inocent: Ampak to še ne pomeni, da ne sanjaš, veš, Nino? x;)x :palec:

Sej če se ga na mrtvo uliješ in se zabavaš ko kak norec, in se drugi dan nič ne spomniš to še ne pomeni da se nisi zabaval priznam je res.... :D pravzaprav so kake sanje mribt tolk noro dobre da jih moja podzavest noče delit z mojo zavestjo....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

včerajšnje sanje so bile pa res zanimive: s kolegicami smo sedele v lokalu in vse so pricakovale da bom drugo rundo placala jaz, ceprav sem placala ze prvo rundo. Ker nisem imela dovolj papirnatega denarja, sem morala steti kovance, ki so se mi vsipali na mizo iz denarnice.Še dobro, da je bilo dovolj kovancev in sem jim lahko plaČala pijacčo, kolegice so se delale,vsaj zdelo se mi je, kot da moram pijačo plačat jaz. No vse se je dobro izeklo, račun plačan, rdečica na obrazu pa tudi...

Če si štela denar, bo tu velik zaslužek in srečna rešitev vseh skrbi.

Drobiž je znak bogastva, ampak, ker si ga dajala se pazi lastne racionalnosti. Lp, B.

mam pa res smolo borism...zakaj se meni nikoli ne sanja da štejem denar...se da to sprogramirati ??????

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...