Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Jz pa fulkrat sanjam...da tečem pred nekom...tečem in tečem in ne morem uiti.noge so pretežke...to je taka muka sanjat. :V:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Sanjala sem , da smo s sorodniki bili ob morju, kjer je bila betonska terasa s streho in senco. Ta terasa je bila povezana z morjem, kjer je bila luknja, skozi katero si po lestvi splezal v morje. Splezala sem v morje. Bilo je plitvo, dno je bilo gladko in plavalo je nekaj rib. Nekatere so bile pisane, ena pa je bila okrogla z bodicami in me je hotela napasti, ko sem prišla v njeno bližino. Hitro sem ji ušla. Nato pa sem sanjala, da sem prišla v lekarno in hotela zdravilo za pozabljivost, vendar se nisem mogla spomniti imena zdravila, zato sem le nekaj črkovala... Čudne sanje. Sumim, da so povezane z mojimi glivicami, ki se jih ne morem rešiti, oziroma sem že obupana, ker ne morem najti vzroka in ne vem, na koga naj se obrnem, saj zdravnikom ne zaupam, zdravilcev pa ne poznam.

Mačona pozdrav!

Glivice, če so te na stopalih imaš lahko tudi zato, ker si razočarana, ker te drugi, kao ne sprejmejo, pa tudi imaš nezmožnost lagodno napredovati (to je pri tebi miselno vzrok!).

Če želiš izboljšati ali jih odpraviti si zapiši te tri stavke(novi miselni vzorec!) na listič in jih večkrat dnevno ponavljaj v sebi, jaz vem, da če jih ne boš odpravila, jih boš pa zelo omejila........" Rada se imam in cenim se. Dovolim si napredovati. Povsem varno se je premikati."

Torej nič te ne stane, pa še pomagala si boš, lepo nedeljo, B.

O.K. Mačona lahko vseeno poskusiš kaj narediti v tej smeri z novim mislenim vzorcem!

Plučnica prihaja, če je posredi obupanost, utrujenost od življenja, pa tudi,če so vmes čustvene rane, ki jih ni dovojeno zdraviti.

Rešitev:

"Svobodno sprejemam božanske ideje, napolnjene z dihom in inteligenco življenja. To je nov trenutek".

Zadovoljna x:Ix , lepo nedeljo, B.

Sicer sem pa že jaz pred meseci odprl podobno temo, ampak, ker ni bilo interesa, se je noramlno pomikala v ozadje. x;)x

Mačona, glede sanj......lekarna, to bo neka radost...ribe, to je pa lahko marsikaj, bolje, če so bližje površini kot dnu morja ali reke, velika riba=prihod denarja, male=neprijetnosti, če jo uloviš, se ti želja ne izpolni, če jo kupiš, se boš kregal doma, če jo prodajaš neuspeh v ljubezni, skratka mešano, lp, B.

Mačona pozdrav!

Glivice, če so te na stopalih imaš lahko tudi zato, ker si razočarana, ker te drugi, kao ne sprejmejo, pa tudi imaš nezmožnost lagodno napredovati (to je pri tebi miselno vzrok!).

Če želiš izboljšati ali jih odpraviti si zapiši te tri stavke(novi miselni vzorec!) na listič in jih večkrat dnevno ponavljaj v sebi, jaz vem, da če jih ne boš odpravila, jih boš pa zelo omejila........" Rada se imam in cenim se. Dovolim si napredovati. Povsem varno se je premikati."

Torej nič te ne stane, pa še pomagala si boš, lepo nedeljo, B.

Borism, ne, imam jih na spolovilu. Včeraj zvečer, preden sem zaspala, sem se jokala, ker sem se počutila popolnoma nemočno. Pretehtala sem vse minuse, pluse in vprašaje in že podvomila, da je razlog fizičen oziroma materialen. Res pa je, da v zadnjem času nekako bolje sprejemam samo sebe, poskusim sprejeti svoje telo in osebnost, rada bi si utrdila hrbtenico in bila sposobna rečti "ne" in se ne bati tega, da bom koga prizadela, če bom boljša od njega ali pa tekmovalna. Dogajajo se spremembe v meni in verjamem, da bom obvladala glivice in ne one mene.

Prosim, če mi lahko poveš samo še to, kakšen je psihični vzrok plučnice in vzrok vnetja sečnih poti. Hvala!

Ej, mačona! x;)x

Sicer ne spada ravno med sanje, ampak ko omenjaš glivice na spolovilu, ti naj povem, da sem jih imela sama kakšno leto in bilo je precej hudo. Nikakor se jih nisem mogla znebiti. Tudi ne s pomočjo Canestena in Diflucana - napisal zdravnik.

Nakar sem kupila Deo Intim (na naravni bazi, zelišča) od Justa, ki ga redno uporabljam pri intimni negi, in je res učinkovit. Od takrat nisem imela nobenih glivic več. Od tega je že dve leti.

Tudi prijateljice ga uporabljajo in so zelo zadovoljne. Tudi pri takovrstnih problemih.

Ne delam reklame, ampak vem kako huda nadloga je, ko cele noči ne moreš prav spat; srbi... Zato sem to napisala.

Upam, da se boš tega kmalu rešla, pa kakorkoli že!

Lp! :palec:

Oj!

a kdo izmed vas ve kaj pomeni pomeni, če sanjaš, da ti je umrl "sorodnik". Jaz sem sanjal, da je umrl moj "mrzel" stric.

tnx x;)x

LP

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Take sanje ni potrebno jemati kot opozorilo, čeprav je fino, da se pozanimaš za zdravje te osebe. To je znamenje globoko zakoreninjene psihološke spremembe, ki jo je tvoja podzavest opazila prej, preden si se tega zavedal.Mogoče te bo ta stric kmalu potreboval-fino bi bilo, da si pri roki, ko bo to potrebno. Ubogaj svojo intuicijo! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hvala Contesa! Ja, zaenkrat sem mu še pri roki. Fora je, da mi je ful blizu - kao nadomesti stari oče in tudi že v letih. Vsekakor vse naj zanj!!!

LP

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

zadnje čase imam zelo intenzivne sanje... že včeraj sem cel dan razmišljala, kaj hudiča sem sanjala, da sem v sanjah razmišljala, da bi jih bilo dobro na papir spravit, očitno bom danes ponovila... si jaz dam dela, če en drugega razmišljam o sanjah...

Dons sem sanjal, da smo šli v Italijo in sm dubu tm nagrado (na nekem tekmovanju): sam ne spomnm se kaj je bla nagrada, pol mi je pa JanjaK pobegnla in je sploh nism najdu............ :sori: :sori: , pol me je pa že zbudila.. xDDx pa je bla spet tm :palec: x:Dx

V glavnem vse je blo čudn dons v sanjah

Dons sem sanjal, da smo šli v Italijo in sm dubu tm nagrado (na nekem tekmovanju): sam ne spomnm se kaj je bla nagrada, pol mi je pa JanjaK pobegnla in je sploh nism najdu............ :sori:  :sori: , pol me je pa že zbudila.. xDDx pa je bla spet tm :palec:  x:Dx

V glavnem vse je blo čudn dons v sanjah

Ta pot na katero se odpravljata te podzavestno skrbi.Lahko sama vožnja ali pa kaj drugega. Mogoče bi bilo dobro, da naredita čim več postankov in da se izmenjujeta v vožnji. Med postanki naredi par vaj za raztezanje hrbtenice. Ko v sanjah nekoga iščemo(se izgubi) pomeni, da v sebi iščemo odgovore na vprašanja, ki jih nismo zmožni najti(misel na službo pusti nekje zadaj-zdaj si na dopustu) In brez skrbi, ne bo se izgubila! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ja hvala za prijazen odgovor, in določene stvari imar kar prav (me je včeraj res služba mal zamorila) in tudi z mojim hrbtom ni še čist 100%, zato ren na dolgih vožnjah ponavadi naredim par vaj :sori: :palec: ;

Tako da bo tvoja razlaga verjetno res kar pravšnja xDDx

pol mi je pa JanjaK pobegnla in je sploh nism najdu............ :sori:  :sori: ,

Eh Trudi, ne skrbi, ne bom ti pobegnila, če si še tok želiš x:Dx x:Dx x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sicer ne spada ravno med sanje, ampak ko omenjaš glivice na spolovilu, ti naj povem, da sem jih imela sama kakšno leto in bilo je precej hudo. Nikakor se jih nisem mogla znebiti. Tudi ne s pomočjo Canestena in Diflucana - napisal zdravnik.

Nakar sem kupila Deo Intim (na naravni bazi, zelišča) od Justa, ki ga redno uporabljam pri intimni negi, in je res učinkovit. Od takrat nisem imela nobenih glivic več. Od tega je že dve leti.

Tudi prijateljice ga uporabljajo in so zelo zadovoljne. Tudi pri takovrstnih problemih.

Ne delam reklame, ampak vem kako huda nadloga je, ko cele noči ne moreš prav spat; srbi... Zato sem to napisala.

Upam, da se boš tega kmalu rešla, pa kakorkoli že!

Lp! :palec:

Ja, mozno, ceprav, kot sem ze rekla, pocasi izgubljam uoanje, da se bo kaj izboljsalo zaradi higienskih zžukrepov in to in da je vzrok psihičen. Vseeno pa me zanima, kje dobim tole intimno milo? Hvala!

mačona!

Pretirana higijena z različnimi kemičnimi sredstvi (mila, šamponi) lahko stvar z gljivicami še poslabša; poruši ph sluznice... Lahko si alergična tudi na kakšne vložke, prašek, mehčalec, s katerim pereš spodnje perilo, tudi antibiotiki jih lahko povzročijo, pa sladkorna bolezen,...

Marsikaj je na psihični bazi, pa vendar ne zanemari pregleda pri zdravniku!

Vse o Justu lahko dobiš na netu:

http://www.naturaljust.si/

Prodaja se po zastopnikih in ker ne vem s katerega konca Slo si, je najbolje, da si stran ogledaš sama.

Lep pozdrav in veliko uspeha! x;)x :palec:

xduhx Pozdravček,

že par dni zapored sanjam o kvadratu. Kvadrat ima zaobljene robove in je narejen iz debelega stekla, ima funkcijo nekakega okna. Postavljen je v prostor oz. lebdi v zraku. To okno - kvadrat je odprto. Do tega okna imam neko strahospoštovanje. Dva dni sem v sanjah v to okno samo gledala. Če sem se mu približala, me je začelo vleči proti odprtini...tega se bojim in se raje umaknem stran, da me ne potegne noter. Nazadnje pa sem se le preveč približala in me je začelo zaugat noter. Na vse kriplje se upiram, pa ne gre, vleče me noter skozi odprtino. Potem pa se zbudim... ne vem kaj je tam noter. Zakaj takšne sanje? Kaj mi hočejo povedat? Nimam pojma. Ve kdo od vas?

Lp, Alfonza

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

Meni se je pa pred kratkim sanjalo, da sem videla štiriperesno deteljico :detelca:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...