Alfonza 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Alfonza, okno naj bi bil prehod v višjo zavest, ne vem, jaz bi verjetno šla skozi, če bi prišla nazaj, pa ne vem... pismo imaš močne lucidne sanje, sem ti kr malce foušna ¸Uha, se mi je zdelo, da se v teh sanjah bojim lastne sence. Prehod v višjo zavest... hmmm, mislim, da se mi začenja svitat kaj bi morala na sebi še narest. Se pravi, kljub strahu kar skozi okno pa bo Lp, Alfonza. Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 OK, še ene čudne sanje.Moja bivša mi sporoči, da ji je umrl oče. Ker še ni prav star, sem se začudil, potem pa šel tja, da sem jo potolažil. Naslednji dan, ko naj bi bil pogreb, sem šel spet tja in sem hkrati razmišljal, kako naj ženi pojasnim, da svojo bivšo res samo tolažim. Do pogreba potem sploh ni prišlo, ker so se sanje obrnile v drugo čudno smer Kaj vse ponoči razmišljam, namesto, da bi spal :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Torej blazno hude sanje dvojne jasno, torej takole, sanjal sem da letim, z letalom, js sem bil pilot, in pol drugi dan sem meu ves mogoč tovor za z njim poletet, in zdaj ne vem al sem si upal pol z tovorom letet, ampak vem da sem mogu it čez eno reko, pol mislim da sem šel čez most... in nisem zletel.... druge sanje, igral sem na mojo kitaro pesem od šank rockov, delam kar paše mi... in mal predivje se mi je odlomil vrhni del ampak sem ga prilepil nazaj dokaj hecno kako se mi je odlomil, kot bi bila tam še ena kovinska ploščica s katere se je odlepil, ampak no te ploščice ni na kitari dokaj hecno... ajd grem zdaj js zaigrat tale komad.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Meni se je pa tokrat sanjalo, da hodim sama v mraku s kozarcem mleka po pokopališču. Ma čisto odbite sanje. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Dobila boš obisk sebi drage osebe, no upam, da ga nisi polivala, ko si se sprehajala, lep dan, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Jaz sem imela sicer daljše sanje. Spomnim se pa samo enega odlomka in sicer da sem bila nekje v bloku in sem čez balkon iz prvega nadstropja brez problema splezala dol in potem ne vem kam šla. Ko sem bila še enkrat v podobni situaciji, sem pa razmišljala kako bi sestop spet izvedla, pa sem si rekla, da je bolje da tega sploh ne storim, ker ko sem bila uspešna, sem to storila spontano brez kakih doktorskih dizertacij, zdaj pa že preveč kompliciram, torej bolje da se tega ne lotim. Pismu sem še v sanjah pametna . Borism, analiza Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 JanjaK, pri plezanju v sanjah ne smeš precenjevati svojih sposobnosti, če plezaš, ampak ti si se spuščala. Glede balkona lahko omenim: - če ga že vidiš, se malo popazi na poslu, lahko kakšna nevarnost;- sedenje na njemu = kratkotrajni uspeh;- stanje na njemu = službeni položaj je trenutno nestabilen;- če bi se vzpenjala nanj bi rekel, da se paziš neprijateljev, ampak pri tebi je bilo kontra. Kakorkoli že lepo soboto tebi in tvojim, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Dobila boš obisk sebi drage osebe, no upam, da ga nisi polivala, ko si se sprehajala, lep dan, B. Ne, nisem ga nič polila, bil je pa v kozarcu za šampanjec!Hvala za interpretacijo obiska bom zelo vesela Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Prosim za komentar..... sanje, ki so ostale v spominu.....gledam skozi odprto okno hiše...pred mano na okensko polico dviguje šape nemški ovčar(totalno podoben našemu rajnkemu Nerotu-razveselim se ga in objamem njegovo glavo, ki mi jo povalja po rokah in me veselo gleda-prvič sanje v barvah-žive oči, temno rjava ,črna mehka lesketajoča dlaka, pa mu rečem, pa saj to si ti Nero.... za njim stoji neznana, a prijateljsko naklonjena simpatična ženska in mi reče:Čuvaj se nevarnosti prežijo vsepovsod, pazi se ljudi , bodi previdna......V tistem pes žalostno pogleda in kar naenkrat se okoli mene vse pomrači....... Madoniš, takih jasnih, nazornih sanj, pa še poučnih pa še dolgo ne.... Menim, pa da ni kaj komentirat- ali pa morebiti..... Hec je to, ker sem hvaležna, ker sem po sedmih letih takole v živo srečala našega pasjega lepotca ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Tale kuža je kar kul, ker lahko prinese srečo, spet odvisno od velikosti in barve, lahko, da se pomiriš s frendom, s katerim nista bila trenutno na isti valovni dolžini. Ni mi pa všeč tista ženska v ozadju, ženske v sanjah, tam imajo drugačno vlogo kot v realnem življenju...če je bila mlada lahko izgubiš ugled in čast, ko je brbljala, te lahko kdo ogovarja, sedaj ko veš nima kaj biti, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Hvala Boris, maš kar prav....srečo mi je že prinesel... samo da se je prikazal..res je bil to moj pes ..... kar se pa žensk tiče se že od malih nog boljše razumem z dečki.... kar se obiranja tiče, pa tako že poznaš: Od dvajsetih ljudi, ki govorijo o nekom, jih devetnajst govori samo slabo , tisti eden, ki bi pa rad povedal kaj dobrega ,pa to slabo pove..... lep večer in uživaj v tem prijetnem poletnem večeru..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Pred nekaj dnevi sem imela precej zanimive sanje. Bila sem nekje ob vodi (ne vem ali je bilo morje ali jezero), v nočnem času. Iz vode je izplavala neka morska žival, podobna morskemu psu, vendar bolj čudna, nekako starodavna. Ustrašila sem se, vendar mi ni naredila hudega.Mimo je prišel duhovnik (ga poznam, tudi umetnik) in se vkrcal na ladjo, ki je dobila obliko avtobusa. Pričel je z vožnjo. Voda se je spremenila v cesto, ki je bila podobna sankaški progi (kot pri vožnji z bobom, ovinkasta). Peljal je vzvratno. Sama sem najprej vse skupaj opazovala, nato sem skočila v avtobus, na vozniški sedež, ker sem se bala, da se bo zaletel v kakšno drugo vozilo. Na ograji ob cesti sem zagledala enakomerno postavljene inkovske kipce, ki so bili veliki ene pol metra. Ozrla sem se v nebo, ki je nakazovalo jutranjo zarjo. Bilo je polno zvezd, ki so postajale vse svetlejše, večje in vedno bolj gosto posejane. Bil je čudovit občutek. Nič več me ni bilo strah. V svojih sanjah se vedno srečujem z zelo intenzivnimi barvami. Borism, lahko prosim razložiš? Hvala in lp! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Hvala Boris, maš kar prav....srečo mi je že prinesel... samo da se je prikazal..res je bil to moj pes ..... kar se pa žensk tiče se že od malih nog boljše razumem z dečki.... kar se obiranja tiče, pa tako že poznaš: Od dvajsetih ljudi, ki govorijo o nekom, jih devetnajst govori samo slabo , tisti eden, ki bi pa rad povedal kaj dobrega ,pa to slabo pove..... lep večer in uživaj v tem prijetnem poletnem večeru.....Lia, saj jaz se dobro razumem z ženskami, hočem reči, da v sanjah niste tako pozitivno predstavljene za razlago. Glede obiranja, ne vem, enostavno ne prenašam takšnih ljudi, jih pustim pri miru, naj se družijo z sebi enakimi, res ni to lepa lastnost, ampak nekateri uživajo v tem početju :xx!: . Lep večer in lepo nedeljo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Ojla!Sinoči sem imel spet čudne sanje in bi bil kakšen komentar na njihov pomen dobrodošel! Skratka, znašel sem se v nekem meni neznanem mestu na klopci v nekem parku, ne da bi sploh vedel kaj naj tam počnem. Kmalu pride mimo neki mladenič s črnimi lasmi in se zapleteva v neobvezen pogovor a la »small talk«. Kmalu, v dosegljivi razdalji, vidiva čudoviti stolp, katerega diameter se z višino veča… Kot kakšen stolp iz pravljic. Nekako nama je takoj jasno, da je to študentski dom in da sva tudi midva študenta. »Kaj bomo počeli?«, vprašam. »Nič, gremo v študenta, da vidimo kaj dogaja!«, pravi. Pot do tja ni nič kaj mestna. Hodiva po močvirnatih grabnih a kljub temu srečno in čista prispeva tja. Kmalu po vstopu v stolp se znajdeva v sobi z nekaj študentkami. Bila je soba za razvedrilo, kjer so imeli namizni nogomet. Seveda se midva takoj vrževa nanj. A igra je bila čudna. Igral sem a nisem dobro videl žogice in igrišča, saj mi je pogled zakrivala plošča, ki se je premikala na tabli. Poleg tega, sem imel občutek, kot da moram stati na prstih in se podvizati, da bi lahko dobro videl in igral. V bistvu sem imel najprej ta občutek. Šele potem, ko sem si pristavil stol, da se mi ne bi bilo potrebno napenjati na prstih, sem ugotovil kje je težava – gibljiva plošča namreč. No, midva tam malo igrava, ko se kar naenkrat znajdem v sobi od ene študentk in seveda z njo poleg. Bila je čista fikcija. Te osebe ne poznam. OK, valjda je šlo za spolno privlačnost a hkrati je bilo zelo strange. Namesto nog je imela štrclje a mi kljub temu ni bila odbijajoča. Pač dejstvo, ki ni vplival na moje počutje. Čeprav je bil pogled na dele, kjer se meso stika s plastiko, razcefran, neurejen in odbijajoč za neko povprečno dušo, me to niti malo ni ganilo. Oba sva hotela in sva to tudi storila. Po interakciji je zavladala v naju praznina. :xx!: Kot, da nekaj veva a si to ne moreva ali povedati ali storiti. Vstanem, se oblečem in odidem izza omare k vhodnim vratom sobe. A tisto me duši in ne vem kaj z njim narediti. Zato se obrnem in pojdem nazaj k njeni postelji. Zagledam jo ležečo na postelji, kjer ravno neguje svojo veliko, iztegnjeno dojko. Seksapil na max. Obrnem se in grem… konec sanj x!x Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Oj, jaz pa sem sanjal, da se je ena kolegica, ki je bila full horny, ves čas v prisotnosti drugih nekaj vesla po meni. Celo valjala sva se po postelji. Jaz pa sem se delal, kot da na vem, kaj ona hoče in da vse skupaj jemljem kot šalo. Kot da bi bila v nekem študentskem stanovanju, še dve sostanovalki sta bili zraven. Uff, le kaj bi to pomenilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Bemtiš... te študentke Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 5.5.78? LOL! Al pa je res kaj na tem. Jah ... danes pa sem sanjal žlahto pa svojo bivšo. Sem jo zadnjič videl po dveh letih, upam, da te sanje nič ne pomenijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Upam, da si pogledal moj profil, da veš, o čem pišem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Ja, valjda rachek... to vem že od 5/5 letos naprej . Samo malo starejši letnik si .Se lahko malo analizirava, da vidimo koliko horoskop res velja .LP Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Sanjalo se mi je, da imam žico v telesu, zato sem jo prijela in začela vleči ven iz sebe. Vendar pa sem kmalu zatem videla še drugo žico, katera je pogledala na novo iz telesa, zato sem jo nehala vleči, saj nisem vedela koliko jo imam v telesu. Nekaj ljudi me je opazovalo in eden izmed njih je bil precej šokiran. Vendar se meni vse skupaj ni zdelo nič posebnega. Drug del sanj pa je zajemal nakupovanje. Pred blagajno, sem se odločila, da ne bom kupila vseh stvari, katere so bile v košari, ker jih ne rabim, zato sem na pult zložila le tiste za katere sem se odločila, med temi stvarmi (nepotrebnimi) so bile tudi školjke in nek zvonec,.... Vendar je blagajničarka rekla, da mora popisati vse stvari, katere sem zavrnila in potem je šla ona nakupovat, zanimivo, ona je nabrala poln voziček, med drugimi cel kup plenic Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ~svoje sanje, svoje spakovanje .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kake sanje sem bila v nekih zasnezenih gorah nad metliko.(?) snezni vihar, stopala, ker sem morala v ljubljano, ustavi nek starejsi moski ( ala kosobrin) z rdecim sportnima avtom s prikolico nalozeno z gradbenim materijalom. me pelje v neko...nuklearki podobno zgradbo. tam ugotovim, da sem z njim povezana z vrvjo. previdno si jo snamem, on ni bil za, niti proti, mislim, hotel je, da ostane, potem pa je pustil, da snamem.sedem, gledam skozi okno, vidim:rjavega in severnega medveda, ki se bojujeta ( beli je zmagal), potem vidim se morske pse, ptice...polno zivali...vse skupaj zgleda vedno bolj kot neka ribogojnica , ampak veliko divjih zivali. ves cas sedim v nekem...laboratoriju, kjer je se neka gospa, ki malo stoka nad sluzbo, malo dela.kosobrin sedi v kotu in opazuje z nasmeskom. cudnim, malo..indijanskim, ce lahko tako recem. konec sanj. sem iskala v razlagi sanj, pa je zaklenjena...help! aja, vmes sem se sbudila in videla nad sabo v sobi neko rdece bitje ali luc z vec (6-8) zarnicami. to se mi je veckrat dogajalo, nekaj casa nazaj bolj, zdaj manj.a ima se kdo to?! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kake sanje sem bila v nekih zasnezenih gorah nad metliko.(?) snezni vihar, stopala, ker sem morala v ljubljano, ustavi nek starejsi moski ( ala kosobrin) z rdecim sportnima avtom s prikolico nalozeno z gradbenim materijalom. me pelje v neko...nuklearki podobno zgradbo. tam ugotovim, da sem z njim povezana z vrvjo. previdno si jo snamem, on ni bil za, niti proti, mislim, hotel je, da ostane, potem pa je pustil, da snamem.sedem, gledam skozi okno, vidim:rjavega in severnega medveda, ki se bojujeta ( beli je zmagal), potem vidim se morske pse, ptice...polno zivali...vse skupaj zgleda vedno bolj kot neka ribogojnica , ampak veliko divjih zivali. ves cas sedim v nekem...laboratoriju, kjer je se neka gospa, ki malo stoka nad sluzbo, malo dela.kosobrin sedi v kotu in opazuje z nasmeskom. cudnim, malo..indijanskim, ce lahko tako recem. konec sanj. sem iskala v razlagi sanj, pa je zaklenjena...help! aja, vmes sem se sbudila in videla nad sabo v sobi neko rdece bitje ali luc z vec (6-8) zarnicami. to se mi je veckrat dogajalo, nekaj casa nazaj bolj, zdaj manj.a ima se kdo to?!Hudo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kake sanje sem bila v nekih zasnezenih gorah nad metliko.(?) snezni vihar, stopala, ker sem morala v ljubljano, ustavi nek starejsi moski ( ala kosobrin) z rdecim sportnima avtom s prikolico nalozeno z gradbenim materijalom. me pelje v neko...nuklearki podobno zgradbo. tam ugotovim, da sem z njim povezana z vrvjo. previdno si jo snamem, on ni bil za, niti proti, mislim, hotel je, da ostane, potem pa je pustil, da snamem.sedem, gledam skozi okno, vidim:rjavega in severnega medveda, ki se bojujeta ( beli je zmagal), potem vidim se morske pse, ptice...polno zivali...vse skupaj zgleda vedno bolj kot neka ribogojnica , ampak veliko divjih zivali. ves cas sedim v nekem...laboratoriju, kjer je se neka gospa, ki malo stoka nad sluzbo, malo dela.kosobrin sedi v kotu in opazuje z nasmeskom. cudnim, malo..indijanskim, ce lahko tako recem. konec sanj. sem iskala v razlagi sanj, pa je zaklenjena...help! aja, vmes sem se sbudila in videla nad sabo v sobi neko rdece bitje ali luc z vec (6-8) zarnicami. to se mi je veckrat dogajalo, nekaj casa nazaj bolj, zdaj manj.a ima se kdo to?!Hudo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts