Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Hay vsem sanjačem! x:Dx

Rada bi vedela ,če je že kdo sanjal , kaj podobnega  :V: .Te sanje so se mi ponovile v roku dveh mesecev. :xx!:

Sanjala sem , da so mi začeli odpadati zobje in to en za drugim.V stahu, da bom brez njih sem jih zbirala v roko, dala v žep in si govorila,  grem zobarici , da mi jih spravi nazaj.Bilo jih je 6 ali 8 ne vem.Te sanje so se mi ponovile konec julija na morju, le ,da sem se prej zbudila in si zavestno prepovedala sanjati te stvari naprej.Vem ,da to ne pomeni nič dobrega .Ali mogoče kdo natančno ve razlago? x?x

blek..blek x:px take grde sanje :xx!: !

To se mi je sanjalo dvakrat. Zelo grozne sanje... zjutraj sem najprej potipal zobe, če so še vedno trdno na svojih mestih in sem bil resnično vesel. V sanjah sem jih kar jemal ven... terible!!!

Kaj pa pomenijo pa ne vem... žal x;)x

ZOBJE:

- če ga vidiš: ne sklapaj novih prijateljstev; :eek:

- umetno zobovje: neka prevara oseb; :xx!:

- veliki zobje: zelo boste žalostni; :C:

- majavi in pokvarjeni zobje: lahko kakšna bolezen; x!x

- prazni zobje: pridobili si boste nove frende; :palec:

- če sami zob daste ven: končno boste prekinili odnose z neugodno osebo; :palec: x^x

- popravljati zobovje: stanje se bo izboljšalo...materialno in vsesplošno; :palec:

- čisti zobe: neka škoda na vidiku; :xx!:

- če ti zrastejo novi zobje ali če dobiš nove nasplo: dobro zdravje; x:)x :palec:

- če ti izpadajo zobje: pazite nase, pa žal smrt drage osebe v družini in sorodstvu, to se da kar dobro ugotoviti, kateri zob ti je kje izpadel, ampak ne želim komentirati. :C:

Toliko o sanjah o "zobeh" x;)x

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx Joooj, kaj je meni dogajal ponoči, včeraj, k je moj lubek spet premleval moje bivše, še posebaj enega, sem pol sanjala, da sem tega mojega bivšega v sanjah ful pretepla, res grozno, sam v sanjah sem se pa pol ful dobro počutila...hmmm, neki nasilna postajam v sanjah... :O: :inocent: xnckrivx xrolleyesx
Če hočeš biti srečen....BODI!

huhu hudiča, zdele me je tiha reka spomnila na moje sanje... blazno je blo dobro

sredi bojišča, nekaj se je streljalo pa to World War 2, neka blazno zanimiva bitka znamenita, ki pa grem stavit da ni omenjena v nobeni zgodovinski knjigi, tekel sem tam po bojišču nikjer nikogar, kar naenkrat začnem poskakovat in vidim pismu da lahko letim in poletim, in letim kaki filing flying dream :D pol pa karnaenkrat začnem padat dol pristanem sredi nekega hudega boja pomagam "našim" mi dajo tole zarjavelo puškico, in poletim na vrh stavbe, in nemci pošljejo cel vod nad mene, pravzaprav mimo mene naše postreljat, ful se je nekaj streljalo ampak ostal sem na varnem, .... hehe ampak tisti filing letečih sanj jes jes ....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino jaz tudi dostikrat letim, ja, fajn feeling, tko kot da bi žabco plavala, če je kriza, sam odfrčiš, pa je x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

hehe :D ja ful dobr, nevem js nikoli ne kar letim, js zmeri sam skočim pa pol poletim .... ampak mmm božansko... vsekakor boljš kt .... se morem mal v jezik ugriznit... tolk dobr spet ni...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tole mislim da je fasjn tudi glede razlage, da če sanjaš letenje, da je cool. No jaz se kar postavim nekam, zamahnem z rokami in že frčim x;)x . Včasih se samo na kak balkon umaknem, ali pa pač žabco po zraku plavam kamorkoli rabim x;)x . Nikoli me pa ne dobijo x:Dx x:Dx x:Dx .

sem mislil da ti svinjico plavaš ;) hehe :D anyway res tisti občutek varnosti je v zraku...

Meni se je pa sanjalo, da sem bila s sestro pa še nekimi družinskimi prijatelji (katerih ne poznam) na morju, pa da smo šli z ene plaže na drugo. Pa sem jaz na prvi pozabila ene zadeve. No potem se je ponudil en družinski prijatelj, da mi pokaže kako pridem do ta prve plaže (ker imam bolj kurjo orientacijo v resnici, ne samo v sanjah). No mi pokaže, kako tja pridem, jaz pa nnjemu : " A veš, da sem se naučila vizualizirat ?" x:Dx x:Dx x:Dx

No se mi je sanjalo, da sem nekaj o astrologiji vprašala na forum, pa mi je Marsa rekla, naj si najprej kej konkretnega preberem, pol pa sprašujem x:Dx x:Dx x:Dx .

huhu :D astro sanj pa še nisem imel... razen da se mi karnaprej v sanjah pojavljajo take in drugačne miške ki majo itak svoje zvezde zadaj... :D

Saj ne vem natančno kaj, samo vem, da sta bila nekaj merkur pa MC tko nenavadno povezana pa v čudni bajti, pa sem se zanimala, kaj bi to blo x;)x .

To pomeni, da sme tik pred spanjem fuul astrologijo prebirala x:Dx x;)x .

Guest mačona
Spet sem sanjala nakit! Že kakšno dobro leto se mi dogaja, da redno sanjam o nakitu! Vedno pa zgleda tako, da sem v trgovini in si ogledujem in pomerjam nakit, največkrat prstane in zapestnice. Razmišljam, ali bi kaj kupila, ali bo prodajalka stopila do mene in mi podarila meni najljubši kos nakita, nato celo razmišljam, ali bi kaj ukradla, ampak vedno ostane pri pomerjanju in občudovanju. Tokrat sem sanjala, da sem si nataknila ogromen orientalski prstan. Ves nakit je bil zelo lep, nekaj je bilo zlata, nekaj kiča in prodajalko sem vprašala za ceno.

Meni se je pa sanjalo, da sva šla s Trudijem na neko LNF srečanje. Spomnim se da je bila tam Kreativa in Stankaa. pa Marsa je tudi bila ampak se ni kaj preveč spuščala v debate, je bila bolj opazovalka. No nekak sem jo poiskala in ji povedala, kaka kriza je zdaj doma, ko je samo en PC, pa da mene tudi popoldan al pa zvečer kdaj prsti srbijo, pa da če je Trudi pri PCu da ga nadlegujem in sprašujem, kdo je gor, pa da včasih težim, kero temo naj odpre, da preberem x:Dx x:Dx x:Dx . Se je samo nasmehnila, ona že ve zakaj x:Dx x;)x .

Ooooo Janja x:Xx

interesantno x8Dx

in kako sem zgledla? x:o)x

o čem smo pa debatirali??

uj sn radovedna ratala... x:px

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Taka simpatična. Rjave lase krajše, pa take srednje postave si bila. Nismo nič kaj konkretno debatirali, jaz sem glih Marsi razlagala, kako se dogaja z našim PCem, ti si bila pa v eni družbici s Kreativo, potem si se pa nekam čudno počutila, pa si šla nekam mal poležat :8): .

uff- sanjala nekega blond tipa s čopkom in sva plesala se mi zdi... potem sem risala nek simbol in je neka ženska hotela da narišem portret njenega sina oz. ga popravim, dokončam. potem smo se preganjali po nekih travnikih, gradovih...??? x:Dx x:Dx

joj, preden pozabim, saj mi je ze ful uslo....

V glavnem, bila sem s prijateljicama kot v enem gozdu, sicer pa na pocitnicah in jaz gor v savju opazim kot neke jelene ali kaj sem najprej mislila...

Recem frendicama (ki sta bili blazno glasni) pssst!!, lej kaj je gor, gor pa so bili - KENTAVRI!!!!! :eek: x!x :detelca:

To sem prvic sanjala, kaj takega - trije ali koliko tipov, s konjskim telesom od trupa navzdol, ampak bilo je tako magicno, ne grozno kot se zdaj slisi, ko opisujem..

No potem se nic vec ne spomnim, ampak tole.... kaj takega!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe pišuka js sem sanjal da sem na luninem netu... pa nisem mogu zaspat in sem šel gor pisat 7000. objavo :D pol sem pa zajebal k sem pisal nekam pod tortice al ka že... namest pod tisočice :D no mi je le uspelo pol prav narest v Real Life :D

Janja x:Dx včeraj sem se res čudno počutla, čeprav nisem to sem napisala, si to ti sanjala ...

Moram zapisat še sama, da ne pozabim ful žive sanje, da sem bila na regresiji in videla krvavo uniformo od nune v rokah nekoga, to mi je bil ključen podatek v sanjah

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...