Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Joj....zdejle sem se spomnila kako grozno sem dones sanjala...čista nočna mora :xx!:

Sanjala sem da sem bila sredi polja in je bila vojna(vojno že na splošno veliko sanjam)...in so se strelali,jz sem pa kr stala tam in čakala ...pa ful mblo strah metkov...kdaj bo ker vame prletu.bed :V:

Drugi del sanj je pa bil...da sva se z bivšim sošolcem po enih temnih strašljivih hišah plazila...

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.
Deli na socialnih omrežjih

Taka simpatična. Rjave lase krajše, pa take srednje postave si bila. Nismo nič kaj konkretno debatirali, jaz sem glih Marsi razlagala, kako se dogaja z našim PCem, ti si bila pa v eni družbici s Kreativo, potem si se pa nekam čudno počutila, pa si šla nekam mal poležat  :8): .

:eek:

haha, prav nasmejat sem se morala x:Dx Janja

x8Dx

Joj....zdejle sem se spomnila kako grozno sem dones sanjala...čista nočna mora :xx!:

Sanjala sem da sem bila sredi polja in je bila vojna(vojno že na splošno veliko sanjam)...in so se strelali,jz sem pa kr stala tam in čakala ...pa ful mblo strah metkov...kdaj bo ker vame prletu.bed :V:

Drugi del sanj je pa bil...da sva se z bivšim sošolcem po enih temnih strašljivih hišah plazila...

Tihareka, če ga gledaš vojno, je lahko vstop v dvoboj zaradi pojave nasprotnika v nekaterih primerih tudi vstop v pravo vojno, zato ne dvomim, da se je na področju nekdanje YU ljudem v času vojne večkrat sanjalo o njej.

Ampak kot jaz razumem si ti to opazovala, kar pomeni, da boš nepričakovano dobila neko darilo od osebe, ki jo imaš rada.

Ker si bila le nekako na bojišču pričakuj novice iz daljave.

Strah, če ga nekako občutiš, pomeni, da boš odločno uspela v svojem delu, pa čeprav, je oseba v katero si imela zaupanje delovala nekaj proti tebi.

Zadovoljna x?x x:Ix

Kaj pa kentavri? Boris, Poko, kdo - soncna morda? :8): :irs:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

če lahko še jaz malce pokomentiram:

Tole o vojni bi si razlagala na način,da se okoli tebe dogaja nekaj ,kar bi te utegnilo spraviti v težave(celo dotaknilo se te je) pa ne odreagiraš.Malce pobrskaj kaj bi to bilo.

Svetovala bi ti,da malce popaziš na samozaupanje-samozavest ...morda te je kaj prizadelo in tega ne izpustiš iz rok....podzavesti. Odtod strah.

Oprosti ker sem se vtaknila in lep pozdrav.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Eh.....jaz pa v mojih sanjah zadnje čase podoživljam dnevne dogodke.

Včasih še zelo potencirane.....da mejijo že na moro!

Pa vseh sanj se spomnim........ :xx!:

Ko bi se mi vsaj kej lepega dogajalo......ne bi nič rekla,tako pa še ponoči nimam miru! xrolleyesx

Ko imam pa lepša obdobja v življenju......takrat tudi lepo sanjam.....in velikokrat letim.....božanski feling!!!

x^x Vsec so mi tvoje asociacije, Coccinelle! x:)x x8Dx :palec:

Bili so dolgolasi, taki 'lepotci'.... Mocnorjave barve - lasje- , take tople, zlatkaste tudi malo...

Pa zgoraj so bili, nad robom gozda nekako...

Hecne sanje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, jaz sem tudi na to pomislila, da si najbrz tudi zato takoj videla odgovor, pa se ga podala nekako zavzeto, s filingom, se je prav cutilo, da so ti vsec in nekaj posebnega (pa se mi ni dalo nalozit). :palec:

Picasso

dolgolasi, taki 'lepotci'.... Mocnorjave barve - lasje- take tople, zlatkaste tudi malo

joj, bi jih prav rada srečala x:o)x x:Ix

Moram ovekovečit: današnja noč posebne sanje, hecne

Bilo nas je ogromno tud moj mož in Lunatki -verjetno je praznoval- Bern, v njegovi jadrnici (čeprav videla samo od znotraj) in se spomnim ogromnih prostorov po starinsko lušno opremljenih in ogromne tekoče stopnice po katerih smo se navzgor spravljali in potem nam je kazal ene zvezke, kamor lastnoročno piše take modre misli, lušno smo se imeli v glavnem, in tudi ženo sem sanjala, a je bila drugačna, kot je v resnici, čist temne lase. No, mavrična malo drugače x:o)x x:Dx no saj pravim hecno kaj vse v sanjah pokombiniram x:o)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Hm...jaz sem zaradi današnjih sanj staknila buško x:Ix

Sanjala sem da me bik podi,zato ker sem mela na sebi rdečo srajčko...in pol me je lovil in me tudi ujel...me premetaval...ampak sem preživela x:Dx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ojla Tihareka x:Xx

Verjetno pričakuješ kaj o biku, hm, no, da vidiva.....če si ga jahala, bodi previdna, ker si lahko udeležena v kakšni nesreči, ampak ti si se samo bodla z njim, v slučaju, da ga ubiješ se izogneš veliki nevarnosti, če bi ga "zaklala" žal izgubiš bližnjega prijatelja, najbližje je še to, da boš doživela kakšno neugodnost, ker to predstavlja napadalni bik.

Buške ni več, zato je niti ne omenjam, lep dan, Borism x;)x :palec:

Ne sploh ne, naj te ne bo strah....kaj bi jaz porekel za predprejšnji teden, ko so me tri osebe iz različnih koncev poklicale, kaj si še živ sploh, ker se nam je tako grozno in slabo sanjalo o tebi.

Malo mi je dalo misliti, ampak se nisem obremenjeval s tem, pa do sedaj še ni bilo nič hujšega, če me ne bo več na tale dober forum potem je res nekaj bilo na tem.

Jaz nimam rad sanj o poplavah, zeleni solati in nekaterem snegu, ker so mi že res nekajkrat prinesle zdravstvene težave :xx!: , no solato še vseeno jem veliko, plavam tudi dosti, smučam pa iz leta v leto manj.

Lep dan Tihareka, Borism x;)x :palec:

Taka simpatična. Rjave lase krajše, pa take srednje postave si bila. Nismo nič kaj konkretno debatirali, jaz sem glih Marsi razlagala, kako se dogaja z našim PCem, ti si bila pa v eni družbici s Kreativo, potem si se pa nekam čudno počutila, pa si šla nekam mal poležat

Rjave lase pa res imam! samo zdaj neke tri sorte pramenov gor, srednje postave tudi res, ampak kratke lase pa ne... No, me zanima, ma saj ni debate, stoprocentno se bomo kdaj vidli, le Kreativa nekaj malo pride naokol, zanimivo, da si naju povezala... :palec:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Hm,jz pa najbolj sovražim sanje o vojni,ampak jih ful sanjam :xx!: ,pa tudi o naravnih katastrofah ni lih fajn sanjat.

Tudi tebi želim enaki Borism! x:Ix x;)x :palec:

če bo mogoče kdo znal razložiti tole...... x;)x

sicer niso nočne sanje....popoldan sem zaspala in to sanjala:

tekmovanje,plavanje (v mladih letih sem trenirala 13 let).....plavala sem 400 m mešano,sicer pomešane stile,to itak ni važno.....ponavadi,ko sanjam kaj takega se komajda premikam,danes pa sem razturala,plavala kot nora,vodila do konca,zadnji bazen pa sem izgubila na moči....ni šlo nikamor,ampak nekaj se je zgodilo in zmogla sem do konca,zmagala.......ful sem kričala od sreče.

spomnem se samo enega tekmeca,ne vem pa spola.......

prav zadovoljna sem se zbudila,saj se ne spomnim,da bi kdaj v takih sanjah sploh prišla do cilja...pa naj plavam,tečem,letim.....

Z eno osebo si v rahlo konfliktni situaciji, pa to bolj s tvoje kot z njene strani. Veš da imaš prav in to želiš tudi dokazati. Ne boš popustila in tudi prav je tako, saj bojo nesoglasja in nesporazumi premagani, ti pa boš vesela, da si bila v končni fazi razumljena in dojeta, tako kot si želela! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...