Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 No pa je dan naokoli,in je najbolje da napišem kaj sem sanjala.Spet prava grozljivka... :xx!: Osebkov se ne spominjam preveč,vem samo da smo se tepli,klali in je bilo veliko krvi... :xx!: :o|o: .Pa tud to se spomnem da sem jih vedno dobila(udarce) od enega in istega osebka,ki se mi je zraven vsega še smejal... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Tihareka pozdrav Tebi pa ni dolgčas ko spiš. Hm, daj povej katere krvi je bilo več, odkod je tekla, npr. iz ran ali žil, kje jo je bilo največ, ali si imela krvave roke, itd....lep dan, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Pozdravček tudi tebi Vem,da sem bila enkrat zaklana v roko(odtod kri)...pa večkrat v roko...,Spomnim se tudi palice...z njo sem jih po hrbtu dobila,pa tisti ki je mene tepel je nekoga zaklal v trebuh...toliko se spomnim.Lep dan tudi tebi Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ojla! Poznamo več vrst sanj, pa tudi časovno imajo svoj pomen, kdaj se ti je sanjalo. Če se velikokrat bojuješ, bi rekel, da preveč soliš hrano, na splošno tudi večerje povzročajo drugačne sanje. Da razčistiva časovno:če se ti sanja proti jutru, se lahko vse skupaj že isti ali naslednji dan uresniči, sanje po sončnem vzhodu v osmih dneh, sanje pred polnoč se pa ponavljajo po osmih letih. To se ti je sanjalo po mojem danes od polnoči do zjutraj, kar na splošno ne pomeni nič dobrega in nič slabega. Kapljanje krvi iz roke je neka škoda, sicer pa kar dosti razmišljaš o denarju, če jo je pa bilo veliko na zemlji te čaka velik dobitek. V prihodnje ti želim bolj nežne in umirjene sanje Tihareka, lep pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Skoraj sem pozabil Tihareka x!x Omenila si udarec, daj kupi srečko ali izpolno stavni listič, ker večji ko je bil udarec, oziroma bolj si ga čutila, večji bo dobitek, lep pozdrav, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hvala Borism,za to tvojo razlago... Jaz si tudi želim nežnejših sanj... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Meni se je pa sanjalo, da se vozim z avtom po mestu. Skozi mesto sta potekali dve enosmerni "cesti", ena za gor in druga za dol. V bistvu je bila "cesta" speljana skozi center med hišami in ni bila označena, čeprav so vsi vedeli kje morajo voziti. Jaz sem bila na tej "cesti" prvič in se zato nisem znašla, čeprav sem imela občutek, da vem kje naj bi cesta bila in peljala tam. Vendar ko se mi je enkrat zazdelo, da sem zgrešila zagledam policaja, ki me je ustavil. Ni me kaznoval, nič, samo obrnila sem in odšla nazaj na "pravo" pot. No kasneje sem storila prekršek, ker sem zamenjala smeri vožnje čez nevozno polje, ampak me ni nihče opazil Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sem imela ful čudne sanje. Prišla sem v hišo, pa me je motilo, ko so me otroci (tuji, ne moji) skozi okno videli, čeprav sem vedela, da se grem v 1. nadstropje preobleč, kjer me ne morejo videti. Potem so pa začeli skozi odprtino za psa (pa to sploh ni moja hiša...) noter lezti, pa jih je bila naenkrat polna hiša. Počutila sem se ful ogroženo, pa sem enega po enega ven zrinla, pol sem pa zaklenila terasna vrata, pa zaprla vsa okna zunaj in znotraj (imela sem dvojna - škatlasta okna), pa še rolete spustila. Potem sem se zbudila pa sem imela ful tesnoben občutek. Te sanje morajo nekaj pomeniti, ker nimajo veze s tem, kar se mi je dogajalo čez dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Meni se je pa sanjalo, da se vozim z avtom po mestu. Skozi mesto sta potekali dve enosmerni "cesti", ena za gor in druga za dol. V bistvu je bila "cesta" speljana skozi center med hišami in ni bila označena, čeprav so vsi vedeli kje morajo voziti. Jaz sem bila na tej "cesti" prvič in se zato nisem znašla, čeprav sem imela občutek, da vem kje naj bi cesta bila in peljala tam. Vendar ko se mi je enkrat zazdelo, da sem zgrešila zagledam policaja, ki me je ustavil. Ni me kaznoval, nič, samo obrnila sem in odšla nazaj na "pravo" pot. No kasneje sem storila prekršek, ker sem zamenjala smeri vožnje čez nevozno polje, ampak me ni nihče opazil V tebi je razdvojenost glede nekega problema, oziroma odločitve. Zavestno veš, da si se odločila prav, pa vendar te še vedno preveva rahel dvom. Dokler ne boš 100% ne izpelji ničesar, počakaj na namig, ki ti bo dal jasno vedeti, da je odločitev prava! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sem imela ful čudne sanje. Prišla sem v hišo, pa me je motilo, ko so me otroci (tuji, ne moji) skozi okno videli, čeprav sem vedela, da se grem v 1. nadstropje preobleč, kjer me ne morejo videti. Potem so pa začeli skozi odprtino za psa (pa to sploh ni moja hiša...) noter lezti, pa jih je bila naenkrat polna hiša. Počutila sem se ful ogroženo, pa sem enega po enega ven zrinla, pol sem pa zaklenila terasna vrata, pa zaprla vsa okna zunaj in znotraj (imela sem dvojna - škatlasta okna), pa še rolete spustila. Potem sem se zbudila pa sem imela ful tesnoben občutek. Te sanje morajo nekaj pomeniti, ker nimajo veze s tem, kar se mi je dogajalo čez dan... Okolica ne odobrava nekega tvojega ravnanja. Bolj ko se boš trudila razložiti svoje namene in cilje, slabše bo. Daj jim jasno vedeti,da znaš sama sprejemati odločitve v svojem življenju. Če ti želijo nuditi moralno oporo prav, če pa ne, naj te pustijo pri miru. Ne smeš si preveč gnati k srcu kaj mislijo drugi, če ne , ne boš nikoli izpolnila svojih želja. Važno je, da ti misliš, da delaš prav! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Vau! Hvala Contesa! Beba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 V tebi je razdvojenost glede nekega problema, oziroma odločitve. Zavestno veš, da si se odločila prav, pa vendar te še vedno preveva rahel dvom. Dokler ne boš 100% ne izpelji ničesar, počakaj na namig, ki ti bo dal jasno vedeti, da je odločitev prava! Hvala Contesa Ja čisto res je. Točno tako kot si napisala. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pismo sej sem čist pozabla kaj sem sanjala,me je zdej borism spomnu...hvala borism Dones sem pa sanjala,da sem videla čudovit sončni vzhod...in sm ga kr gledala in gledala...ah Pa sanjala sem tudi kako se tukej na LF pogovarjamo...hm... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sončni vzhod ti prinaša dobre novice, pogovor pa, da si priljubljena v svoji okolici, mislim, da spada tudi LNF pod tvojo okolico, lep večer, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hvala za razlago...dobre novice...super Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
regina 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pozdravljeni vsi skupaj! TibiQ, na tvoje ponavljajoče sanje sem postala pozorna. Oglasi se kdaj na moji spletni strani http://www.kartomantik.com/svetsanj.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sanjala sem, da vozim z avto...sedela sem na sopotnikovem sedežu, ampak volan je bil vseeno na levem....zapleteno.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kristalka! Rada bi sama krmarila skozi življenje, pa si še vedno odvisna od pomoči drugih(kar pa ni nič slabega)saj ti želijo dobro in te varno peljejo po poti, vsaketoliko pa ti dovolijo, da obračaš volan po svoje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 kul....to sem že enih dvakrat sanjala...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Pozdrav! Moje današnje sanje so bile zelo žive. Hodila sem po poljski poti (proti vzhodu), ki je bila z obeh strani obdana z žitnim poljem. Nabirala sem neke rože, ki so vsebovale semena. Šele čez čas sem ugotovila, da gre za mak. Bili so krasni cvetovi; večji in manjši. Ko sem tako hodila s šopkom v roki, je naproti pripeljala kočija, narejena iz svetlega lesa in lepo izrezljana. Imela je še nekakšno prikolico, ki je bila polna lesa. Vozila sta jo dva mlada mizarja. Menda sta jo izrezljala sama. Bila je res nenavadne oblike. Skočila sem na prikolico in šopek skrila pod žametno torbo, ki se je kar naenkrat znašla na moji rami. Ne vem zakaj, ampak bilo mi je nerodno, da bi kdo videl šopek cvetja. Ves čas je bila prisotna prijetna večerna sončna svetloba. Lepo prosim za razlago! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 vzhod predstavlja sonce, jutro, nov dan, začetek...morda začetek nečesa novega...polja so polna in rodovitna, kar bi lahko pomenilo, da je tvoje življenje tako, da imaš obilico ustvarjalnosti in si do sedaj dobro delala, tudi semena predstavljajo začetek nečesa novega, kar bo vzklilo, verjetno pa tega še nisi pripravljena pokazati ali deliti z drugimi, saj šopek pred mizarji skriješ...mogoče še ni ugoden čas, mogoče se pa le bojiš...tudi mizarja predstavljata ustvarjalnost (sama sta naredila voz) in nekaj mladega in novega...kljub nenavadnosti kopčije in sposobnostih mladih mizarjev, nikar ne misli, da so tvoji darovi kaj manjši, pa čeprav so bili predstavljeni le s šopkom rož....sama pri sebi dobro veš v čem si dobra in kaj te notranje izpolnjuje in ti dela veselja...torej deluj in uživaj v svojih darovih ter sledi svojemu soncu... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Vzpodbudna razlaga Amis! Morda res mal preveč skrivam svoje sposobnosti. Bom poskusila, kot si tako lepo napisala,delovat in uživat v svojih darovih in sledit svojemu soncu. Hvala in bodi lepo pozdravljena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Le mala opazka.....Amis je prikupna dama , pa brez zamere pbrbra , lahko popraviš svojo objavo, jaz pa svojo zbrišem pa bo vse O.K. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Kok jz ne maram mojih sanj...sm se spomnila zdej vseh slabih sanj za nazaj...in vrjemte mi it ain`t pretty! :xx!: ... Sploh ne upam več spat hodt. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts