Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

tihareka, veš, so mene zadnjič moje tud tako prestrašile, da sem bila cel teden gotova...potem je pa malo po malo prikapljala razlaga in ugotovila sem, da sploh ni tako hudo...in da se je poleg vsega res brez veze sebe bat... x:Xx :palec:

borism x:Xx

pbrbra... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Moje ponavljajoče sanje so, da stojim na velikem travniku , mislim da malce po vzhodu sonca ali pa pozno popoldan, tako da je svetloba res lepa in nabiram štiriperesne deteljice. To so največje deteljice kar sem jih kdaj koli videla, včasih so celo večje od moje dlani, niti me ne čudi njihova velikost ampak samo da jih je toliko okoli mene... Kamor se obrnem jih zagledam....:detelca: :detelca: :detelca:

Pa v real lifu nimam sreče pa tudi nikoli ne najdem deteljic.. :o|o:

Sploh ne upam več spat hodt.

Ne smeš tako razmišljati Tihareka, definitivno te nekaj obremenjuje trenutno, vzroke pa poznaš le sama, lep večer in nežne sanje.....če ne pa nasvet, nariši si vilinske za romantiko, ljubezen, sanje, pa položi pod zglavnik, pa ni treba semle opisovati, če ne želiš rezultatov, B. x:)x

Hmm... danes sem sanjala, da se peljem proti benzinski pumpi in tik pred ciljem mi zmanjka benza. (To se mi je parkrat res že zgodilo, ampak tokrat pa sem ta dogodek le sanjala.)

Zjutraj - po teh sanjah - pa se vsedem v avto, peljem proti službi in opazim, da mi gori lučka od benza. :eek: :inocent: Hmm..., prav zanimivo, da sem tole sanjala. :vio:

Seveda sem takoj zavila na pumpo in natankala. Očitno so me sanje opozarjale, da ne bi spet pozabila na benz... x^x

danes sem imela kar nekaj sanj, glede na to, da sem bolj bedela kot spala... ene se spomnim, šla sem navkreber proti eni koči, ta pot tudi dejansko obstaja, bolj sem se bližala vrhu, več vode je bilo, nato sem zagledala kako dere iz skal dol, kot slap, bila je čista ampak ful deroča... hitro se mi je bližala, ugotovila sem, da je tole nevarno, zato sem šla nazaj dol, za menoj je pa bučalo in donelo, hotela sem po drugi poti naokrog, tam je bil samo blato, tam sta bila tudi dva fantka, ki pa me nista poslušala, da moramo dol, vem da sem letela po zelenem travniku, ful močna zelena barva, ter da sta mi govorila, da je to past-morala sem mimo hiš, kjer so bili psi (tole je verjetno iz realnega življenja, ker skoz na svojih sprehodih srečujeva razne privezane in odvezane kosmatinčke), no in točno vem, da sem vedno preverila do kam lahko pride.... tko, da sem kar uspešno šla med temi hišami. Ni mi jasno zakaj nisem nikogar opozorila, in vem, da se nismo pogovarjali z besedami, ampak preko misli... nore sanje... ima kdo kakšno idejo o sproročilu? Bela voda je ok ne? ampak tale drveča in peneča, pa tam blat, bežanje...

nisem nek stručko za sanje...mi je pa zanimiva tale simbolika...nekoliko nenavadna je voda v hribu...pa blato, ki preprečuje pot navzgor...če pogledam iz tega zornega kota, bi rekla, da nekaj preprečuje pot navzgor...hribi predstavljajo našo rast in napredek...glede na to, kaj vse počneš, bi rekla, da je dvig zavesti v tem primeru kar ustrezna razlaga

po drugi strani pa voda vedno simbolizira življenje, čustva, osnovo za bivanje...da je voda deroča ni nič narobe...bolj je problem, da se ji moraš umikat, kar na nek način pove, da ni v "svoji strugi" in prelita voda ustvari blato, blato pa ostan lahko tudi izven struge, ko se voda umakne...

da nisi opozorila drugih mogoče pomeni, da je bila celotna situacija namenjena samo tebi...uspešno izogibanje psom...bi rekla da zelo dobro obvladaš take čisto praktične zadeve, ki bi lahko predstavljale težave x:)x

če tisto vodo spraviš v strugo, te nič več ne ustavi x:)x x;)x x:Xx :palec:

ampak to je samo razmišljanje na temo sanje...sama bolje poznaš, kaj ti kakšna stvar pomeni in predstavlja... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aha torej moje moteče sanje.... Js pa ena miška... :inocent: ... sva lepo na easy gledala en film, pozabu kateri, ampak dokaj dolgčasn je bil, tako da sem jo pridno zmasiral po hrbtu... hm no obstaja en haklc ka mi ni blo prav s tem ampak ga ne morem sem napisat ;) če se pa komu da razlagat moje sanje mu/ji pa osebno povem....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xDDx x:o)x xDDx

Jaz sem imela pa nekam nenavadne sanje. spet sem se v svojo italjansko sceno vrgla. Pismu kokrat se mi sanja o tej Trbiški tržnici, pa o človeku, ki me je naučil prodajat :vragec: , ga samo zelo zelo občudujem kot človeka. Natančen, vztrajen, temperamenten, dosleden, neposreden, iz mene je izvabil tiste zadeve, ki jih sama v tistem obdobju nisem znala priklicat, sem jih pa od tistega obdobja naprej svinjsko rabila naprej, ne vem, kako bi brez tega, česar me je on naučil kasneje sfurala.

No velikokrat se mi sanja, da ga grem obiskat. Ponavadi je sicer vesel, da se vidimo, ampak mi pa ne deluje, da bi si on glih zobe polomil, da me vidi x:Dx . No danes se mi je pa sanjalo, da sem prišla na tržnico, da je bila full spremenjena, full malo štantov še, on je na enem izmed najbolj bednih zunanjih prodajal. Sicer je prodajal jeans in puloverje, pa majčke, v sanjah je imel še ogromno verižic na vrvici z obeskom delfinčka. Tudi te je namreč prodajal. Drugače ima črne - temno črne lase x:Dx , v sanjah je imel neka čudna rjava pramena. Pridem tja, ga navdušena pozdravim, on pa nič, da me sploh ne pozna :eek: . Pa sem mu razlagala, da sva kakih 8 let nazaj delala cca. 2 leti, pa se me ni spomnil, na koncu šele nekam megleno :8): .

Potem sem pa še eno Kranjskogorko, s katero smo skupaj v Italiji delali srečala. Sanjala sem jo prvič v življenju. Pa je rekla, da ima sin medtem družino, da bi hči tudi živela z enim fantom, pa mu je nekaj matematika šteknila v šoli, pa sta šla narazen x:Dx x;)x , ta prijateljica je bila pa noseča - po mojem je stara že nekaj čez 40.

Bog ve (Contesa pa še kdo x:Dx ) kaj bi to pomenilo...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Janja, kar se tiče moškega iz sanj, bi bilo mogoče fino, da greš malo pogledat, če ga boš res videla. Njegova fizična sprememba v sanjah ni ravno pozitivna. To je tako kot klic-na tvojem mestu bi šla res tja,zgubiti ne moreš nič! Mislim, da ti želi nekaj povedat.

Tudi druge sanje pomenijo željo po kontaktu. Zavrti telefon in se pozanimaj kako in kaj? Ko sanjamo takšne stvari, nas želijo upozoriti,da moramo na kakršenkoli način obnoviti kontakt z določeno osebo.

Prijateljica je ves čas sanjala pokojno teto, kako trka na vrata in jo prosi, naj jo spusti noter. Sanje so se pojavljale vsaj dvakrat tedensko in ji postale moteče in moreče.

Rekla sem ji,naj gre na njen grob prižgat svečko.Potem mi je priznala, da sta se pred smrtjo skregali in da ni šla na njen pogreb,niti na pokopališče. Naredila je to, kar sem ji svetovala(zdaj grob obiskuje vsaj enkrat na mesec) in sanje se v zadnjih treh letih niso več ponovile! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Selene-to, da si se umikala vodi,pomeni, da skrivaš svoja čustva,okolica je preveč negativno nastrojena,da bi o tem razpravljala z njimi(blato,to, da nisi nikomur povedala naj se umakne pred vodo) Ker pa je voda čista(čeprav je razburkana)pomeni, da bo kmalu prišel čas, ko boš jasno izrekla svoje misli in občutke. Ker si se izognila vsem preprekam pomeni, da boš v končni fazi slavila zmago, samo ne boj se sama sebe in poglej resnici v oči-potem bojo spregledali tudi ostali!

Samo toliko! Bodi lepo! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

hmm, pa se moje sanje...

1. nedelja an ponedeljek: z neko žensko sva kadile cigarete na varandi in to do onemoglosti....

2. ponedeljek na torek: vozila sem se z veliko belo limuzino in mahala skozi okno, dobro sem se počutla:D

kakšen komentar, kdorkoli??

1. Ščitiš eno prijateljico in njeno skrivnost.Pazi, da te ne potegne s seboj, če bo imela težave.

2.Pred teboj je prelomnica, ki ti bo prinesla veliko novega in dobrega. Vsak začetek je težak,nadaljevanje in napredek pa bosta potem v še večje zadovoljstvo!

Lep večer Leica! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Če ne pa Acto zraven postelje, pa piši! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Contesa, hvala za včerajšnjo razlago xsrcx

danes spet gore, vem da sem se odpravljala z neko žensko iz koče, hotela mi je skuhati kavo, no v tistem trenutku je bila moja stara mama, smešno. Sem odklonila, ker mi njen način kuhanja ni bil pravi... potem konec sanj, pa vem da sem tekla po neki poti, dober občutek, potem sem pa zagledala polno kostanja na tleh in sem bila vesela, ker danes mala rabi plodove za šolo... ampak to pa res, torej se je malce dnevno dogajanje vmešalo, ane... samo tale pot navzgor, nič pot pod noge pa na vrh...upam samo, da bo se izteklo.

aja Contesa, včeraj sem del svojih občutkov povedla in so naletele na plodna tla x;)x

Preganjal sem se po olimpijskem bazenu z kajakom.... al je bil kanu na te stvari se ne spoznam.... heja ampak vem da sem meu eno ful hudo oblekco... tako k se prpne gor na tale čolniček... ki mi ga je najprej bratec sunil... no pol sem si ga priboril nazaj, (dokaj nežno) ehja pol sem križaril po bazenu :D hehe ja kul pol neko kosilce sem skuhal... mal sva se preganjala s sosedo, pol sem razmišljal da bi moj čolniček odnesu na cerkniško jezero.... ful neke akcije... xnckrivx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

S starši bila na morju in oče se je odločil, da kar naenkrat gre. Prostor, v katerem smo bivali, je bil grd, prašen, pajčevinast, bilo je zatohlo. Vreme je bilo zelo oblačno.

Kar naenkrat sem se znašla v neki kuhinji. Kot majhna deklica in nekaj smo čakali, pa ne vem, kaj. In začelo je deževati, ko smo se nameravali s kolesi odpeljati. Bili smo kot na nekakšni gorski cesti.

Hm, kaj pa vem xnckrivx ?

Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar!

...joj, zdele, k sem mela par dni problemov, sem se skos nekaj bojevala v sanjah, z volkodlaki, pumami.... http://www.viole89.com/forum/images/smiles/boks.gif , zdej se je pa nehal, danes sem lepo mirno spala... :palec: x:Dx x:Dx
Če hočeš biti srečen....BODI!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...