bela vrtnica 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Danes se mi je sanjalo, da sva se s bivšim fantom zmenila, da greva z avtobusom na izlet. Ko je avtobus že odpeljalsem videla na enem sedežu mačka. Prepričana sem bila,da je naš, zato sem vzela mačka, izstopila ter ga nesladomov. Vendar sem doma ugotovila, da to ni naš maček,medtem me je po obeh rokah popraskal. Kri mi ni tekla, čeprav so bile rane precej globke. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Črna vrtnica! Oseba, ženskega spola, ki ti je zelo ljuba(lahko je približno tvojih let) se bo vmešala v tvoje življenje na način, ki ti ne bo posebno pri srcu(hotela si bo prisvojiti nekaj, kar ji ne pripada), povzročila ti bo globoko bolečino, vendar ji boš ščasoma pripravljena odpustiti(pozabila pa ne boš nikoli-rane se bojo zacelile,spomin pa bo vedno skeleč) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Contesa, hvala za včerajšnjo razlago danes spet gore, vem da sem se odpravljala z neko žensko iz koče, hotela mi je skuhati kavo, no v tistem trenutku je bila moja stara mama, smešno. Sem odklonila, ker mi njen način kuhanja ni bil pravi... potem konec sanj, pa vem da sem tekla po neki poti, dober občutek, potem sem pa zagledala polno kostanja na tleh in sem bila vesela, ker danes mala rabi plodove za šolo... ampak to pa res, torej se je malce dnevno dogajanje vmešalo, ane... samo tale pot navzgor, nič pot pod noge pa na vrh...upam samo, da bo se izteklo.aja Contesa, včeraj sem del svojih občutkov povedla in so naletele na plodna tla Stara mama je spregovorila s teboj skozi sanje(obišči jo)Tek po poti simbolizira tvoje zavedanje,da delaš prav,plodovi po tleh(ne vem če si jih nabirala) pa pomenijo dober razplet. Uresničilo se bo toliko, kot boš sama pripravljena tvegati. Super,za občutke,le tako naprej! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Preganjal sem se po olimpijskem bazenu z kajakom.... al je bil kanu na te stvari se ne spoznam.... heja ampak vem da sem meu eno ful hudo oblekco... tako k se prpne gor na tale čolniček... ki mi ga je najprej bratec sunil... no pol sem si ga priboril nazaj, (dokaj nežno) ehja pol sem križaril po bazenu hehe ja kul pol neko kosilce sem skuhal... mal sva se preganjala s sosedo, pol sem razmišljal da bi moj čolniček odnesu na cerkniško jezero.... ful neke akcije... Nino, tvoje želje in pričakovanja so zelo veliki, pa vendar si še vedno strogo omejen samo na določeno področje(bazen)dokler samo razmišljaš, da bi odnesel čoln, pomeni, da še nisi pripravljen na neko veliko širitev obzorja, temveč si trenutno zadovoljen s tem kar imaš in te je česa več, pravzaprav strah. Zberi pogum in naprej proti zmagi! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 S starši bila na morju in oče se je odločil, da kar naenkrat gre. Prostor, v katerem smo bivali, je bil grd, prašen, pajčevinast, bilo je zatohlo. Vreme je bilo zelo oblačno.Kar naenkrat sem se znašla v neki kuhinji. Kot majhna deklica in nekaj smo čakali, pa ne vem, kaj. In začelo je deževati, ko smo se nameravali s kolesi odpeljati. Bili smo kot na nekakšni gorski cesti. Hm, kaj pa vem ?Določeni problemi, ki jih imaš, so te pripravili do tega, da si se zaprla v svojo lupino, kjer se počutiš najvarnejša. Majhna punčka simbolizira brezskrbnost in naivnost,ter nezavedanje dnevnih problemov in težav.Želiš se izpovedati in spustiti bolečino na plan,si na pravi poti,vendar boš potrebovala še nekaj časa,da ti to uspe! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Določeni problemi, ki jih imaš, so te pripravili do tega, da si se zaprla v svojo lupino, kjer se počutiš najvarnejša. Majhna punčka simbolizira brezskrbnost in naivnost,ter nezavedanje dnevnih problemov in težav.Želiš se izpovedati in spustiti bolečino na plan,si na pravi poti,vendar boš potrebovala še nekaj časa,da ti to uspe! Upam, da mi bo res uspelo . In res je, kar si napisala. Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Črna vrtnica! Oseba, ženskega spola, ki ti je zelo ljuba(lahko je približno tvojih let) se bo vmešala v tvoje življenje na način, ki ti ne bo posebno pri srcu(hotela si bo prisvojiti nekaj, kar ji ne pripada), povzročila ti bo globoko bolečino, vendar ji boš ščasoma pripravljena odpustiti(pozabila pa ne boš nikoli-rane se bojo zacelile,spomin pa bo vedno skeleč) Tudi tokrat si zadela. Hvala za razlago!!!O tem "problemu" bi lahko napisala cel roman, morda nekoč,... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jaz dosti krat sanjam stare sosolce iz osnovne, ki jih ne vidim za 100 let..in vedno se mi dogaja kaksna zanimiva avantura z njimi..sam ne razumem zakaj sosolce iz osnovne, ki jih sploh vec ne videvam...kaj naj bi ti pomenlo da mi manjkajo? pa mi ne manjkajo..samo sanjam jih..ne vem zakaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Pozdravljen jurdos! To ne pomeni, da ti manjkajo oni kot osebe, temveč, da pogrešaš takratno brezskrbno najstništvo,zabavo in sproščenost. Včasih se je dobro malce odklopiti iz brzečega vsakdana, se malo sprostiti in odpočiti. Verjetno to sanjaš, kadar si telesno in čustveno izčrpan. Takrat se potrudi čimbolj zrelaksirati in videl boš, koliko boljše bo tudi počutje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hudo contesa.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 danes sem se v sanjah tako močno smejal, da sem se zaradi smeha zbudil.......... smejal sem se stvarem, katerim se ponavadi ne bi .............(nezgoda mimoidočega) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Sokrat, normalno je, da si se zbudil od smeha! In kot si rekel, ko si pomislil kaj si sanjal, se ti ni zdelo več smešno! Smešne sanje, navadno nič ne pomenijo-torej veliko smeha še naprej! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 sokrat, men se to fulkrat dogaja. Dons se mi je sanjalo o Volku, ki me je ocitajoce in nenaklonjeno gledal, ker kao nisem dala pravega naslova in je CD nazaj prisel. (v resnici se je to zgodilo, da je nazaj prisel, kao naslov ne obstaja, pa jasno se kako obstaja, ce drugega ne, Piko ve )...Mislim o Volku nasem, ne o volku. Stepskem recimo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Moja sestrična je noseča - 9.mesec in sva se včeraj pogovarjali, kako si mora za dojenčka pripraviti cunje, ker še nima čisto nič pripravljeno.(to je bilo dejstvo) Nakar jaz danes ponoči sanjam, kako je sestrična šla rodit -hčerko in jaz zaženem paniko. Pa nič cunj za dojenčka še nima. In organiziram pralno akcijo. Naložim cunje - vse bele in potem buljim..ja z vašim pralnim strojem pa ne znam..torej hajd k nam domov in ji cunje operem. Njen tip je medtem veselo pil hčerino rojstvo..jaz že malo panična...mater bo sestrična jezna, če je njen tip non stop pijan...pa cunje nazaj v njihovo hišo odpeljem(z charedekom prosim - da ne bi preveč peš hodila) Potem pa skozi vrata sestrična, hčerkico imela oblečene v neke modre hlačke in bila - milo rečeno - zelo jezna. Na svojega...ker je pač imel toliko opravkov z alkoholnimi dejavnostmi V glavnem - bele otroške cunje...so bile središče mojih sanj. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Contesa, spet ti Obvladaš . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 prov fino raztura spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonce33 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Meni se je pa sanjalo, da sem nabirala jurčke, mi rečemo ajdovčke, to so tisti - skoraj črni, ko rastejo jeseni. Bilo jih je ogromno, cele vreče sem jih nabrala, kar trgala sem jih.... Bili so lepi in zdravi. Kaj bi to pomenilo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 da me lahko na kako gobovo juho povabiš Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonce33 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 stankaa ja, z veseljem Kdaj pa? Če te ne bo kmalu, jih bo zmanjkalo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Moja sestrična je noseča - 9.mesec in sva se včeraj pogovarjali, kako si mora za dojenčka pripraviti cunje, ker še nima čisto nič pripravljeno.(to je bilo dejstvo) Nakar jaz danes ponoči sanjam, kako je sestrična šla rodit -hčerko in jaz zaženem paniko. Pa nič cunj za dojenčka še nima. In organiziram pralno akcijo. Naložim cunje - vse bele in potem buljim..ja z vašim pralnim strojem pa ne znam..torej hajd k nam domov in ji cunje operem. Njen tip je medtem veselo pil hčerino rojstvo..jaz že malo panična...mater bo sestrična jezna, če je njen tip non stop pijan...pa cunje nazaj v njihovo hišo odpeljem(z charedekom prosim - da ne bi preveč peš hodila) Potem pa skozi vrata sestrična, hčerkico imela oblečene v neke modre hlačke in bila - milo rečeno - zelo jezna. Na svojega...ker je pač imel toliko opravkov z alkoholnimi dejavnostmi V glavnem - bele otroške cunje...so bile središče mojih sanj.Nataly, sanje v katerih prevladuje bela barva, je barva predaje in premirja,izenačuje pa se jo tudi s preprostostjo, duhovno avtoriteto,krepostjo in očiščenjem duše. Čutila si se dolžno, da ti poskrbiš za plenice in ostalo, saj ni bilo nikogar drugega.Sanje lahko pomenijo tudi, da sebe vidiš kot nekaj nedotakljivega,oddaljeno od problemov. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Meni se je pa sanjalo, da sem nabirala jurčke, mi rečemo ajdovčke, to so tisti - skoraj črni, ko rastejo jeseni. Bilo jih je ogromno, cele vreče sem jih nabrala, kar trgala sem jih.... Bili so lepi in zdravi. Kaj bi to pomenilo?Mogoče bi morala v življenju več sprejemati vase, tudi kar zadeva študijske predmete. Bolj rahločutno bi se morala odzivati na čustva neke osebe(zdrave,sveže gobe) Gobe predstavljajo neko zelo preprosto in iskreno osebo, ki pa ji posvečaš premalo svoje pozornosti. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Dons se mi je sanjalo o Volku, ki me je ocitajoce in nenaklonjeno gledal, ker kao nisem dala pravega naslova in je CD nazaj prisel. (v resnici se je to zgodilo, da je nazaj prisel, kao naslov ne obstaja, pa jasno se kako obstaja, ce drugega ne, Piko ve )...Mislim o Volku nasem, ne o volku. Stepskem recimo. Sprejela boš zanimive novice,ki te bojo nekoliko presenetile(v pozitivnem smislu) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Meni se je pa tako živo sanjalo, da mi je policaj, sploh ne vem, zakaj je bil prisoten, stisnil v roke en velik sveženj evrov, dolarjev in sploh nisem mogla verjet od kod in zakaj. Rekel je, da je nekje zaplenil in naj kar spravim. Do jutra me je bila groza, kako naj spravim ta denar v obtok. Ves čas sem mislila, da je denar ponarjen. Kaj naj to pomeni, niti slučajno imela v mislih denar, še manj pa policaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Dobre sanje, tele Lunca so mega, ful casha, ti pa v totalnem krchu, nic fajn pa to... :D Pa jurcki so mi vsec, to je ziher dober sign. Thanx Contesa, saj najbrz bo res kaj taksnega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Lunca, sanje o denarju pomenijo podrobno analizo čustvenega ali seksualnega življenja. Prejela si denar(želiš si več pozornosti, nežnosti in predaje) policaj pa predstavlja osebo,ki ti nudi podporo,zaščito in pomoč(morda v tem trenutku potrebuješ prav to-sploh če s teboj krivično ravnajo) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts