Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

TibiQ - DOBRODOŠEL MED NAMI!

Ne vem kaj to pomeni.... Filing je pa super, kaj ne?!

Jaz letim kot Superman, kar odrinem se in že letim!

LP x;)x

hvala za dobrodoslico, vendar da v prihodnje ne bo nesporazumov.. sem punca :)

kar se pa sanj tice.. meni pa ni tako dober filing.. nekako sluzast in mlacen filing je.. razen vcasih kadar se igram in takrat delam prevale po zraku... in je vse nekako prijetno in igrivo, ampak se vedno pocasno in prav nic hitro.. se mi je pa ze zgodilo da sem s plavanjem zabice po zraku tudi bezala pred kom...

Helou!! x;)x x:)x x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

Sori TibiQ.... DOBRODOŠLA MED NAMI!

Zanimivo, kako opisuješ letenje... Men so to najčudovitejše sanje

(zdej sem pa sigurno že več kot 10 x to napisala, ha, ha)

Glavno, da si nas našla in da nas boš še poiskala! xrosex  xrosex

hvala vsem skupaj.. ampak ne vem koliko bom lahko sodelovala tu.. ker me kar naprej mece vn in mi javlja neke erorje :(

Marsa - frendici si podaljšala življenje  x;)x

Naky - xokx - thanx!

Saj vem, da smrt ne pomeni smrti, a vseeno je bil slab filing - tegale pa se mi zdi da se nisem slisala (da prav podaljsas celo lajf). :vio:

TibiQ - Saj bo, so bile kaksne frke ali kaj takega... Trenutno samo, najbrz. x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vio: jst tud pogosto sanjam da letim, hi hi hi in to "na žabco". hecno je to, da hitrost ne gre skup s hitrostjo gibov ampak s hitrostjo misli xcivx super pa so pikiranja nad drevesnimi krošnjami x^x ha kot v risanki x:Dx

jupi x!x x!x x!x :eek: veselo letenje še naprej :eek:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Marsa - frendici si podaljšala življenje  x;)x

Naky - xokx - thanx!

Saj vem, da smrt ne pomeni smrti, a vseeno je bil slab filing - tegale pa se mi zdi da se nisem slisala (da prav podaljsas celo lajf). :vio:

TibiQ - Saj bo, so bile kaksne frke ali kaj takega... Trenutno samo, najbrz. x:)x :palec:

hmm.. ne vem.. ven me mece ze dva dni.. ko posiljam sporocilo ali pa hocem nazaj iz teme na forum

mam pa internet explorer 5.0 tko da mislm da ne bi smeu bit problem zarad tega :(

Včeraj in danes sem imela prav hecne sanje.

Včeraj sem sanjala, da grem na Šmarno goro... pa ni bila nobena od znanih poti.. je pa bilo veliko ljudi... tam je bila ena grapa, preko katere smo šli po prevrnjenem drevesu... drevo je bilo prežagano na pol po dolžini... pa čisto zraven so tudi rasla drevesa, ki smo se jih oprijemali, ko smo šli čez... pa moja mama je bila z mano... in ko sem prišla na polovico poti na drevesu - brvi, me je zbudil telefon... v sanjah sem ostala na drevesu nad grapo :sori:

Današnjih se pa spomnim samo to, da sem videla na cerkvi (pojma nimam kateri) črno zastavo... nekoga sem vprašala, če je papež umrl, pa je rekel, da ja.... najbolj zanimivo pri tem pa mi je to, da sploh ne hodim v cerkev in tudi verujem ne po njihovo xnckrivx

nada

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Meni pa se je že dvakrat sanjalo podobno, da me nekdo lovi in da mi hoče naresti nekaj hudega. Zelo me je bilo strah. Ušel sem mu v neko skrivališče in ko je prišel za mano tja sem ga udaril nekajkrat s palico, dokljer se ni zgrudil na tla. Potem pa mi je bilo zelo žal, zdelo se mi je kot da mi ta ni hotel nič slabega narediti. :sori: Mogoče me on-ki sem ga udaril- sploh ni lovil, ampak kdo drug.

Uh jest sem imela pa ene čist mim dons ponoč. Da je dragi nekam šel in ga nisem mogla nikakor najti. Potem sem ga poklicala na mobitel, pa je imel sporočilo, da je nedosegljiv, ker ima novo prijateljico...he he he, potem sem se pa malo nižje po telefonu pomaknila, kjer je bila slikca, pa sem videla naju v simpatičnem položaju, pa sem se oddahnila.

Potem sem bila pa na Magnificovem koncertu, pa je imel full smešno postavo - malo bolj debel. Pa je rekel, kje se potikam, ko me ni več v trgovini.

Kam pa pridemo brez domišljija ? :eek:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Jaz tud nocoj ....smešne sanje.....najprej mi je 3/4 sanj na nekem žuru ena neznanka, ki mi je bila ful antipatična....dopovedovala, da nisem njen tip :O: x:Dx ....ko sem je imel poln kufer sem pa šel peš domov.......in pred mano po potki je bilo vse polno čokoladnih bonbonov..... x:)x x;)x x:px

Ko pa sem danes zjutraj prišel v službo......pa mi je sodelavka dala en ful dober...........ja, čokoladni bonbon, ne x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Odštekane sanje.....

Se mi je sanjalo, da je imel kolektiv moje bivše službe eno zabavo in so tudi mene tja povabili. Z veseljem sem seveda šla na to zabavo. POgovarjali smo se o tem in onem, pa so se od nekje prikazali eni mulci in nas napadli. Vem da je bilo življenjsko nevarno, zato smo se šli varianto reši se kdor se more.

In ne glede na to, da nimam kakšnih težav s kilažo, nisem mogla skočit skozi eno luknjo v zemlji, kamor je enih par sodelavk pobegnilo.

Kar naenkrat se me je za roko prijela ene cca. 4 leta stara deklica in skupaj sva šli skozi eno večjo luknjo v zemlji. Znašli sva se v eni stari zapuščeni hiši, ampak bila je vseeno zelo svetla. Tam sta se pojavila tudi moj oče in žena in sta rekla, naj se hitro preoblečem za na plažo. ne vem zakaj, ampak sem bila zadovoljna, ko sem našla 2 anoraka. Enega imam v resnici, drug je bil pa moder, z luknjo v podlogi, zato ga nisem hotela obleči.

Pismu, kaj si zadnje dni privošči moja domišljija v sanjah.....Jaz ne gledam filmov, ki imajo tako vsebino, da ni možno, da bi se to kdaj zares v resnici zgodilo, zdej si pa sama take filme sučem xrolleyesx .

Jaz sem dedka sanjal nekaj let, dokler se nisem poslovila od njega, ampak tisto, s solzami in besedami, pojdi, ne vem al je to pomagalo, ali pa je prišel čas, da ga nisem več tako zelo pogrešala... sedaj sem pa včasih prav vesela če me obišče v sanjah ali pa da začutim njegovo prisotnost, zaniivo za levo ramo ...

danes imela takšne znantveno fantastične sanje da bi lahko scenarij napisala, ampak vse kar se spomnim je ta stavek. torej, nimam pojma kaj sem sanjala vem samo, da sem v sanjah izrekla podoben stavek... danes čakam nadaljevanje x8Dx

Ka..pa to..če recimo sanjas sorodnike k so pokojni..ze od skos k so umrl..

recimo..lih 2 dni nazaj..sm kazala..obema (starmu atu in stari mami) slike od nase tamale..kasna zgleda..(Stara je zdj 1, 6 mescov)..nista je doživela..

Wtf..kwa pomen..ce sanjas nekoga skos..ze odkar je mrtu..oz, odkar ga ni tle.? x?x

Ti si tudi sanjala fotke, kar naj bi pomenilo, da oseba iz fotografije srečno živi.

Glede pokojnih v sanjah, nič ni fino da od njega sprejemaš ali pa če te povabi, da greš z njim, nikar ne hodi z njim.Vsekakor boš imela ob teh sanjah veliko opravkov z mnogimi ljudmi, možno,da si pridobiš kakšnega prijatelja….Ker je v sanjano v obdobju strelca je lahko kakšen strah……..sicer,če se ti bo še ponavljalo, prižgo svečko na pokojnikovem grobu! x;)x

Jaz sem dedka sanjal nekaj let, dokler se nisem poslovila od njega, ampak tisto, s solzami in besedami, pojdi, ne vem al je to pomagalo, ali pa je prišel čas, da ga nisem več tako zelo pogrešala... sedaj sem pa včasih prav vesela če me obišče v sanjah ali pa da začutim njegovo prisotnost, zaniivo za levo ramo ...

Jaz bi rekla, da si v dedkovih "mislih" in da on od tam gor gleda nate in skrbi zate....

Guest SaTurNina
Glede pokojnih v sanjah, nič ni fino da od njega sprejemaš ali pa če te povabi, da greš z njim, nikar ne hodi z njim.Vsekakor boš imela ob teh sanjah veliko opravkov z mnogimi ljudmi, možno,da si pridobiš kakšnega prijatelja….Ker je v sanjano v obdobju strelca je lahko kakšen strah……..sicer,če se ti bo še ponavljalo, prižgo svečko na pokojnikovem grobu![/color] x;)x

borism ne Ne..ne..ne hvala..nebi šla z nobenim.. :vragec: :vragec: :vragec:

Ampak nekaj je na tem, kar pravi Borism...

Moji mami se je v sanjah skoz prikazovala njena mami, ki je malo nazaj umrla. V sanjah sta z očetom poskušala priti iz hiše, ki je gorela. Mama ji je kazala pot, vendar moja mami nikakor ni pustila, da gresta za njo. Da malo skrajšam, tri tedne po smrti mame se je stari oče zadušil v dimu, ko je zaspal pri štedilniku, katerega ni dovolj zaprl in je začela goreti plastika na stropu. Odstranite jo, če jo imate.

Moja mami si pa kar nekaj časa ni opomogla, tako zaradi smrti obeh, kakor tudi zaradi tega, ker je v sanjah pred nesrečo dobivala sporočila, pa jih nismo takrat razumeli. sicer pa spremenila ne bi ničesar... Odšel je za njo, mar ne?

:vragec:

dons me je pa mora tlachla...

sanjau, da je TITO od mrtvih vstal, da so se vrnili zhelezni chasi...aja...pa SPLAU JE BIL OBVEZEN... :xx!: x:Dx x:Dx x:Dx ....skratka....chist mem sanje....pol se pa uzbudim, pa slishm musko od spodi (hishnik=chefur) : "druzhe tito mi ti se kunemo" :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: ....popizdish...sm polcijo poklicu...nedelja je!!!!

666 zlobijeu

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[….Ker je v sanjano v obdobju strelca je lahko kakšen strah

...nisem vdela, da je za razlago sanj pomembno tudi obdobje v katerem sanjaš. Mene je ta teden pravzaprav dvakrat tlačila mora. Iz srede na četrtek je bilo sploh...in zjutaj sploh nisem prišla k sebi, še cel dan sem bila odsotna. :C:

ma skoz isto... mi je slo ze na k....:

je blo crno in belo, crni in beli...

pa so se lovdali kot kaksen flash file |_______ |

enkrat beli, drugic crni... in spet... in spet....

venomer ravnotezje enkrat eni, enkrat drugi....

pa se zbudim, pomislim kaj sanjam in naprej spim.

pa spet isto...;

polej pa so mi po stopalih zacel gomazeti ene energije..!??

pa je slo ze tolk na k. tole sanjat, da sem aj kr vstal x:Dx

pa sem sev na sprehod... pa cool!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...