Trinity 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jaz sem imela pa danes sanje, k me še sedaj begajo. :o|o: Podoživela sem dogodek, ki se je zgodil pred kratkim in namreč, da je fant ki mi je zelo ql cel večer preživel okoli moje sostanovalke, kar mi je bilo v tem trenutku precej bed, potem so se sanje razvijale naprej, da je on prišel k nama domov in me je ves čas objemal in me je dvignil tako da sva si gledala iz obraza v obraz (je precej večji) - mislim da me je hotel poljubiti, samo jaz nisem mogla nehati gledati moje sostanovalke, ki je bila en meter stran... cela slika je bila nekako zamrznjena nekaj trenutkov... Pa še nekaj, dostikrat v sanjah podoživljam trenutke iz real lifa, a se to dogaja vsem ali samo nam ki imamo malo manj razvito domišljijo?! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Če podoživljamo sanje iz resničnosti ne pomeni, da imamo slabše razvito domišljijo,temveč so se stvari globoko usidrale v našo podzavest, ki se med spanjem sprosti.Tvoje sanje pomenijo,da fant pri tebi išče opravičilo, ki pa ga od tebe po vsej verjetnosti ne bo dobil, ker te je dogodek močno prizadel(ona v tvoji bližini)pa pomeni,da je s tvoje strani med vama vse končano(ostal bo samo formalen odnos). Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 HUH, pa še prav imaš.... Hvala! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Naj še menni prosim kdo pomaga Ko sem se danses zjutraj zbudila sem bila bolj izmučana kot zvečer ...vso noč sem imela raznovrstne sanje...a natanko se spomnim le dveh dogodkov.... Najprej sem sanjala, da je umrla sorodnica, ki je v bistu že mrtva ( umrla pa je letos) ...in že v sanjah se mi je zdelo čudno, kako je lahko še nekrat umrla , če pa je že mrtva.... jaz nje nisem videla, le nekdo je povedal.... podoživljala pa sem prenutke oz. se v sanjah spominjala kako je bilo takrat, ko so nam sporočili njeno smrt, ter reakcije njene najožje družine... V enaki noči pa sem še sanjala, da sma ble z babico na vrtu in sem jaz sadila solato-radič, babica pa je samo hodila tam... Lp Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ...večkrat sanjam o ljudeh, ki so opiti od alkohola,... ponavadi so to ljudje , ki jih poznam, a v resnici sloh ne uživajo alkohola lai pa zelo pogosto...kaj pa bi naj to pomenilo? ....večkrat imam tudi sanje, da je kdo iz mojih bližnjih imel nesrečo z avtom in avtomobilj vidim v jarku razbitega, osebo pa zraven,..ujema se vse osebe, tip atomobila, pa še ponavadi točen kraj, ki ga poznam.... Prosim za razlago. LP Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Najprej sem sanjala, da je umrla sorodnica, ki je v bistu že mrtva ( umrla pa je letos) ...in že v sanjah se mi je zdelo čudno, kako je lahko še nekrat umrla , če pa je že mrtva.... jaz nje nisem videla, le nekdo je povedal.... podoživljala pa sem prenutke oz. se v sanjah spominjala kako je bilo takrat, ko so nam sporočili njeno smrt, ter reakcije njene najožje družine... V enaki noči pa sem še sanjala, da sma ble z babico na vrtu in sem jaz sadila solato-radič, babica pa je samo hodila tam... LpMed vama je ostalo nekaj neizrečenega,zato sanjaš o njeni smrti.Želela je še nekaj dokončati, ti povedati(povezano s teboj)pa jo je prehitela smrt. To ti sporoča v sanjah. Tvoja povezava z babico je izredno močna,njena odmaknjenost pomeni tvojo željo po zbližanju in zaupanju. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ...večkrat sanjam o ljudeh, ki so opiti od alkohola,... ponavadi so to ljudje , ki jih poznam, a v resnici sloh ne uživajo alkohola lai pa zelo pogosto...kaj pa bi naj to pomenilo? ....večkrat imam tudi sanje, da je kdo iz mojih bližnjih imel nesrečo z avtom in avtomobilj vidim v jarku razbitega, osebo pa zraven,..ujema se vse osebe, tip atomobila, pa še ponavadi točen kraj, ki ga poznam.... LPAlkohol pomeni odtujenost in pomanjkanje čustvovanja. Mogoče bi se morala vprašati kakšen je tvoj odnos do teh oseb ali je pristen in topel ali hladen in odmaknjen. Sanjanje o prometni nesreči je lahko v zvezi z neko napako v vašem življenju.Razmisli o nesreči in jo poskusi povezati s katerimkoli stanjem v katerega si vpletena.Ljudje, ki jih tvoje sanje vključujejo so lahko zelo pomembni.Utegnejo se vmešati v tvoje življenje in ovirati tvoj razvoj.Še posebej bodi previdna,če se bo stanje iz sanj pojavilo v realnosti. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 contesa hvala za razlago.... še nekaj bi te vprašala - prosila.... sanje, ki sem jih sanjala pred leti so mi tako močno ostale v spominu in se jih večkrat spomnim,, pa danes je še vse tako živo... pred leti sva šla narazen z fantom..... čez par mesecev sem so mi povedali, da ima punco in da ima rjavkaso rdečkaste lase, drugega pa nisem vedela o njej...... še preden sem ju videla skupaj pa se mi je sanjalo ...... sanjah videla njega in neko punco srednje dolgih rdečkastih las... da sta šla objeta in se smejala in še posbaj je iztopala njena barva las....nje nisem poznala in ni bila tista punca s katero je bil takrat skupaj.... .. on je bil nagnjen k njej in ji nekja razlagal in se smejal ... noben ni pogledal proti meni , jaz pa sem ju videla iz sprednje strarni potem pa do strani...... Prosim. LP Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 To, da je bila v sanjah druga, kot v resnici pomeni samo eno. Nisi se še sprijaznila z vajinim končanim odnosom in si v podzavesti želela, da bi se še nadaljeval. Čeprav si v srcu čutila drugače. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 contesa, hvala ...mogoče sem si v podzavesti res želela da bi ostala skupaj... ...mogoče še si celo vedno želim, da bi spet kdj postala kaj več.... kot le zananca ..kol le kolega... mogoče celo več kot prijatla. ..mogoče je res vse to le v podzavesti, ne pa v srcu ... LP Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Danes se po dolgem času spet spominjam sanj:z sodelavci smo bili v New York-u, zmenili smo se na določeni lokaciji ob določeni uri, ker sem v hotelu nekaj pozabila. Ko sem se vračala proti cilju, kjer smo bili zmenjeni se je pred mano prikazal labirint tistih njihovih ulic in kar naenkrat nisem vedela kje sem, še manj pa kam morem priti. Bila sem brez telefona, keša, še najmanj pa se mi ni sanjalo ime hotela, da bi se tja vrnila in jih tam počakala. V bistvu sem bila zgubljena ampak brez kakršnegakoli strahu....pol sem se pa zbudla Se komu sanja kaj bi to pomenilo, če ne drug bo Contesica kaj naumila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Si na novi poti(uspeha,kariere),čeprav še nisi usposobljena in se ne znajdeš najbolje, te to niti slučajno ne skrbi(nisi čutila strahu, kljub izgubljenosti)saj veš, da boš sama našla pot ali pa ti bo nekdo podal roko in ti pomagal čez težki začetek.(dnevne skrbi si prenesla v podzavest in zato take sanje) Bo v redu Amazonkica? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja Contesica kaj naj rečem.....iz tvojih ust v božja ušesa..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Te je že slišal! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 U contesa - pa menda res.. Čeprav me problemi še vedno doletijo - takrat, ko jih človek najmanj rabi Hvala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Noro, jaz pa sem danes sanjala, da sem bila important napadalec ekipe prve slo nogometne lige in smo v domači vasi, na našem important polju (iz otroštva) igrali tekmo-ampak ne z žogo- s večmetrskimi smrekami-??!! heloo, krneki, podrte smreke pod pazduho, na smrekah ostanki snega in utrudljive borbe, kdo bo s smreko pod neko drugo smreko (tudi odžagana, na tleh-kao neka ovira) prišel čimprej do cilja...pa moji žlahtniki in prjetli ki navijajo zame....svašta, jaz in ostala ekipa...Knavs, pa Goričani.... OJej, kar neki?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Če smem pripomniti, malo se ti bodo načrti spremenili, pa pazi malo na denar, lep dan, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Komu zdaj ti to?! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Tebi RAKICA, pa lep dan tudi... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Uaaa, upam, da se bodo načrti spremenili v pozitivno.... plača pa, pravjo, v torek!!! hm..... lep dan tudi tebi!! thanks Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Včeraj se mi je sanjalo, da sva šla s Trudijem na obisk k moji mami. Preselili so se v hišo nasproti. In sicer je v enem nadstropju stanovala soseda, v enem njen sin z ženo in v enem moja mami z možem in bratom, ki je bil spet 10 let mlajši kot v resnici, jaz pa aktualnih let. V spominu so mi ostale še sanje ki sem jih sanjala v preteklosti, da sva se namreč z mamo grdo sprli in celo lasali, ko je blatila Trudija, v obdobju ko sva živela tam in sva se odselila (to vse v sanjah, v resnici nismo nikoli živeli skupaj) No sem hotela prinesti sladoled za vse, pa je rekel brat da me pelje na kolesu 2 vasi stran. Sva se vozila, pa je vozil 110 na uro, sem mu rekla, naj zmanjša. No pa nama je guma spustila. Sva se ustavila na enem dvorišču in tam je na kup peska bila zapičena pumpa. ven je prišla ena ženska in 8 otrok , 1 je bil star toliko kot moj brat, 3 mlajši in še 4 še mlajši. Eden od otrok je začel tepsti drugaga, jaz sem ga stisnila k sebi in mu rekla,da ga imamo radi in čez čas se je umiril. No ugotovili smo, d aje guma počena. Peš sva se napotila domov, gospa pa je rekla, hvala za lekcijo ljubezni, ki smo se jo vsi naučili. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Prosim za razlago.... ponavadi miam bolj medle sanje.., če se ponoči zbudim se jih spomnim, zjutraj pa ne več... danes pa se sanj zelo jasno spominm. Sanjala sem o paru, ki ga poznam, a vse sem oprazovala iz kota, da me niso videli.........spomnim se mize in trez stolov...pridejo tri osebe.. mož in žena ter še ena oseba, a nevem če je blo možko ali žensot....žena je v roki držala liter belega vina...možu je natočila malo vina , sebi pa 3/4 vina in 1/4 slatine... sebi je nalila slatino, možu pa se ne spomnim, da bi..( njen obraz je bil navdušen, kot da z velseljem, z užitkom naliva vino)...nisem slišala pogovora...niti se ne spominjam ozadja...na mizi so imeli zraven vina in slatine še nekaj, a nevem kaj, spomnim se le da se njen kozarec ni čisto videl... pri nalivanju, pa tritji osebi ni nalila......... ta par poznam...a ni v njuni navadi, da bi bila vino..mož v časih re kdaj pa kdaj spije kozarček..žena pa ne... aja ta par, je kr starejši od mene, bolj v letih mojih staršev... Prosim...Lp. Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Danes pa še bolj odštekane sanje. Se mi je sanjalo, da imam svoj avto - Tipo, pa da je sodelavka nekak vlomila vanj in ga spustila po klancu, tako da se je uničil. Razjezila sem se in poskusila poklicati policijo na 113, pa se je oglasila Oona in rekla, da ni na tej cifri, naj kličem na 057, pa hotela čvekat z menoj, jaz sem pa čimprej želela poklicat policijo. No sodelavka je hotela situacijo rešiti z 2 bankovcima po 100€ in z dvema po 50€, pa sem rekla, da hvala, da ne bom, da se takih stvari ne dela. POtem je prišel še nek njen prijatelj s kupčkom denarja, pa tudi tistega nisem sprejela, pa je postal nasilen. na srečo sta bila tam tudi tast in Trudi, ki obvladata borilne veščine . Kar naenkrat sem se znašla v pristanišču, ko se nas je kar dosti greblo za čolne, tisti manjši so se kar pogreznili, ki so bili samo za osebo ali 2. Spomnim se tebe, Conti, da sva se videli, no nekako sva priveslali v čisto navadnih čolnih do Kopra. Na velikemu transparentu je pisalo : Dobrodošli v Kopru, uporabljajte tudi dvojino, da ohranimo naš, slovenski jezik . Me prav zanima, kaj je sporočilo tele zmede Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 avto običajno predstavlja naše življenje...vsa prevozna sredstva so simbol za to...še posebej, ker je bil v sanjah avto tvoj, janjak. to, da ti je sodelavka vlomila v avto in ga spustila po hribu, na nek način predstavlja, da se nekdo vmešava v tvoje življenje oz. ti hoče na kakšen način škodovati. možno bi bilo, da gre za službene zadeve, kjer nekomu ne odgovarja kdo in kaj si, kako delaš in podobno. poleg tega te neke zunanje okoliščine ovirajo, da bi prišla do ustrezne pomoči in rešitve problema. gotovo si celotno zadevo sposobna rešiti sama (nisi poklicala policije). kjer si pričakovala pomoč, pa se je nekaj spremenilo (druga telefonska številka). oseba, se ti bo hotela "odkupiti" za nastale težave na dokaj neprimeren in neustrezen način (bankovci, nasilen moški). podporo in pomoč imaš kar v krogu svoje družine, kar pa itak že sama veš .nekaj se bo dogajalo na čustvenem področju, kar te bo mogoče v začetku spravljalo v dilemo. povod za to je lahko služba ali pa prijatelji. nevarnosti ali neprijetnosti bodo manjše in bodo tudi hitro minile. verjetno ti bo po vsem skupaj dobro del krajši oddih ali potovanje (Koper). you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 lilija, sanje na nek način nakazujejo, da si se zadnje čase ukvarjala z odnosi, njihovo pristnostjo in predvsem s čustvenim delom odnosov (verjetno partnerskih)...alkohol je znak, da nam nekaj na čustvenem nivoju ne štima glih, lahko predstavlja tudi odtujenost, beg pred čustvi ali iluzije...mogoče se ti je dogajalo tudi kaj takega, kar nekako ni v navadi ali del rutine. to, da si o stvareh razmišljala nakazuje tvoja pozicija v sanja, ker osebe gledaš od strani. contesa bi rekla, da se z nečim še nisi soočila (contesa )...mogoče...sanje govorijo tudi o možnih trikotniških razmerjih.........sicer je pa splošna situacija nekam taka, da "plavajo stvari na površje"...in ker so naša čustva naš najbolj osebni in s tem ranljivi del, je razmislek o našem odnosu do ljudi in sveta, zelo na mestu...lepo se imej pa nikar ne jemlji vsega dobesedno...to so razmišljanja na temo simbolov, ki se pojavljajo v sanjah...mogoče ti to da samo vzpodbudo, da poiščeš sama odgovore, kaj ti kakšna stvar pomeni in kakšen odnos imaš ti sama do simbolov v sanjah... xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts