Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Moje današnje sanje...malo že ušlo iz glave...bilo pa je nekako takole.Sanjalo se mi je o Sončni (očitno že preveč na LNFju visim) . No...sva bili na nekem rock koncertu nekje na prostem....In potem sva bili pri nas v kuhinji. Sončna je prinesla nek papir. Mi je rekla, da se je odločila, da bo imela otroka in če bi mogoče jaz prosila moža, da bi podpisal, da bo on oče Čisto šokirana sem klicala bivšo sosedo, pa mi je rekla, da se je njej ta Sončna že takoj sumljiva zdela ....pol pa več ne vem....A bo kdo povedal, kaj naj bi to pomenilo. Sej se menda ne bo uresničilo če gremo pogledat simbole najprej, ti pa sam premisli kaj ti pomenijosončna vila (sonce, energija, aktivnost, toplota;nežnost, čarobnost, magičnost, "nevsakdanje" sposobnosti), poleg tega je oseba, ki jo poznaš preko komunikacije na lnf...poglej kaj ti predstavlja in kot kakšno jo vidiš, dojemaš...mogoče gre za lastnosti in kvalitete, ki jih imaš sama, pa jih bodisi premalo poznaš, ali pa so nekako skrite, ali se celo ne strinjaš z njimi (podpis na papirju), pa vendar hočejo priznanje...koncert...hrana za dušo (če ti je rock všeč)...kuhinja...hrana za telo (lastno in naših najbližjih)...otrok...otrok, notranji otrok, nove ideje, nežne in krhke stvari, ki jih je potrebno negovati in zanje skrbeti z ljubeznijo, da zrastejo...papir s podpisom...želja in potreba po tem, da se nekaj obelodani, da na plan, pokaže drugim, izrazi v materialnem, podpis pa predstavlja potrditev, glede na to, da bi se moral podpisati tvoj dragi, mogoče hočeš od njega potrditev za dele sebe, ki niso še izraženi, za nove načrte, za nekaj novega skratka, kar ti je še sumljivo....mogoče, kaj več ne vem, svojega dragega pa poznaš sama you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Danes ponoči sem res imela čudne sanje, namreč sanjalo se mi je, da je na našem podstrešju bila farma zajcev, sem šla gor in jih je bilo res ful, od velikih, do takih čisto majhnih A kdo ve kaj bi naj to pomenilo? Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Amis, zanimivo. Hvala za razlago Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 po simboliki podstrešje pripada glavi, mislim, idejam,zajci pa so živahni, hitri, nekoliko plašni in se hitro razmnožujejo...........povzetek bi bil: veliko novih idej......preglej in presortiraj malo svoje "zajčke" , preveri možnosti realizacije...pol pa akcija , chandra you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Amis thanx, bo kar držalo Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 zdaj pa še meni kdo ...z eno moško osebo sva sedela na travi...okrog neka družba, pa ne preblizu in kar veliko ljudi, kao poznanih...pol pa pride en tip in mi prinese tri smetane (tiste v modrih brikih)...v rokah je imel štiri...eno je obdržal zase, tri pa dal meni...bila ful presenečena, zakaj je to storil in kaj naj zdaj s tem počnem...nisem ga videla, ker sem sedela na tleh...bil je samo nek občutek bližine....no tko. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Če je bil prijeten občutek, kar obdrži zase... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 bil ja...pa presenečenje tudi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Sanjala mojega bivšega trenerja jazz-baleta in našega tamalega plesalca... Ne vem več točno kaj, ampak nismo bili na treningu, izgledalo je, kot da se pač družimo, in nekaj čakamo... pa je trener prinesel neko pizzo z gorgonzolo gor, pa mi ful ni pasala In sem ga vprašala, od kje je to pizzo prinesel, da ne bom šla jaz tja kdaj slučajno pizze jest po pomoti Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Sončna,ene prijetne novice boš izvedela,kljub temu,da ti tisti od katerega jih boš dobila ni preveč prijetna oseba. Važna je novica in vse kar je povezano z njo-pozitiven napredek. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 contesa, sem upala, da boš še meni kaj povedala... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 O Amis, nisem videla, ti bom! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Amis, nekdo se močno trudi, da bi prebil tvoj oklep nezaupanja,pa mu še ni čisto uspelo. To, da si sprejela ponujeno, pomeni, da si pripravljena poslušat njegove argumente, nisi pa še pripravljena jesti,ker se mora prej dokazati, šele potem bo zaupanje pravo. To, da osebi nisi videla obraza,pomeni, da skriva svojo pravo naravo pred tabo(ravno tako, se boji, da bi bil prehitro razkrit in prizadet kot ti) ko bo prišlo zaupanje,bo prišlo spoznanje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ....contesaaaaaaaaaaa....hvalaaaaaaaaaa drži 100% you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Poplava empskih proporcij, ala vesoljni potop preplavi svet, redkokdo preživi, po zemlji začnejo tekat dinozavri in vsega boga... velik ljudi pobijejo, nekak preživim, mislim da kar precej folka z naše družine preživi, ampak smo odrezani dol od v bistvu vseh ostalih kar jih poznam, tukaj z lokalno populacijo smo ustvarili nek sistem dobil sem mesto učitleja fizike, poročil naj bi se z eno bogatašinjo k jo poznam dol z ajdovščine, haha včasih v oš.... mi je bla všeč, sam nkol kaj posebno.... ful je blo vse čuidn svet se je čist razjebal, elektrike ni ljudje so nekam blazno kul, ratsvetljeni pomagajo si drug drugemu, treba je preživet, dnevi so čudoviti, mislim ej če js take stvari sanjam vsako noč in si zapomnim pismu je to dobr jeah jeah....kaj pa sanje pomenijo? za razlago častim tortico... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 mogoče te je pa zajela poplava čustev, ki je ali bo čisto spremenila tvoj svet in odnos do njega, hkrati pa tudi tvoje odnose z ljudmi...na plan prihaja nekaj prvinskega in starega...vrači bi temu rekli pradavno vedenje...izginjajo neka stara prepričanja, pretečene zadeve, pretečeni odnosti....ustališ se z neko novo družbo...malo pazi, ker hočeš imeti stvari mogoče preveč pod kontrolo, kar te lahko navede na odnose, ki bi lahko temeljili na pretečenih načinih iz starih časov (pred poplavo)...nov svet je tisti, kjer so odnosi bolj pristni in nenarejeni...nekako nepokvarjeni. zahteva pa zato veliko več zaupanja, iskrenosti in odsotnost potrebe po nadzoru.........pa še to: sanjaš svet, ki prihaja ... lahko si del novega ali pa starega sveta...the decission is yours you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Jaz sem pa danes sanjala,da me je brat povabil, da greva še isti dan, za en teden u Grčijo. In kar naenkrta sem bila že spakirana, s sabo naj bi imela le eno boršo. On pa je prišel in na vozičku pripeljal veliko, veliko torb in kovčkov. Ko sem mu rekla da ima preveč za en teden, je rekel, da vse nujno rabi. Pa ves čas so mu padali po tleh iz vozička. Potem sem se pa spomnila, da mi noben ne bo čuval kužka in sem poklicala vse prijatelje, ki so bili pripravljeni pomagati - ampak meni ni bilo dovolj, ker me je bilo strah da bo on trpel ( ves čas se mi prikazoval u temi in da ima spuščena ušeska) tko da sem se hotela zlagati da nimam denarja, ampak bolj blizu sem bila bratu, da mu povem laž več denarja je bilo u denarnici - iz enega jurja na petnajsttisoč in sem bila fuulll presenečena, ker me je itaq že ves čas malo skrbelo zaradi denarja in mi res ni bilo jasno od kje denar.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Včeraj sanjala kako sem izgubila prve 3 zobe. Enko, pa trojko in štirico...se ful obremenjavla s tem - me v sanjah bivša sodelavka k zobarju napoti in mimogrede se pogledala v ogledalo....jao grozna zgledala brez zob..in potem se zavestno zbudila. Češ, da zob pač ne morem sanjati. Mama pravi, da je v stari sanjski knjigi prebrala - smrt daljnega sorodnika...Pa ne že spet Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Včeraj sanjala kako sem izgubila prve 3 zobe. Enko, pa trojko in štirico...se ful obremenjavla s tem - me v sanjah bivša sodelavka k zobarju napoti in mimogrede se pogledala v ogledalo....jao grozna zgledala brez zob..in potem se zavestno zbudila. Češ, da zob pač ne morem sanjati. Mama pravi, da je v stari sanjski knjigi prebrala - smrt daljnega sorodnika...Pa ne že spet Nataly, sanjanje o zobeh res pomeni smrt ali umiranje. Zelo je pomembno, če si čutila kakšne bolečine, ko si izgubila te zobe ali ne. Če bolečin ni,umre nekdo, ki ti ni blizu, lahko tudi popoln tujec. Če bolečine so, pa je nekdo iz sorodstva.Lahko si tudi priča prometni ali kakšni drugačni nesreči s smrtnim izidom. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Jaz sem pa danes sanjala,da me je brat povabil, da greva še isti dan, za en teden u Grčijo. In kar naenkrta sem bila že spakirana, s sabo naj bi imela le eno boršo. On pa je prišel in na vozičku pripeljal veliko, veliko torb in kovčkov. Ko sem mu rekla da ima preveč za en teden, je rekel, da vse nujno rabi. Pa ves čas so mu padali po tleh iz vozička. Potem sem se pa spomnila, da mi noben ne bo čuval kužka in sem poklicala vse prijatelje, ki so bili pripravljeni pomagati - ampak meni ni bilo dovolj, ker me je bilo strah da bo on trpel ( ves čas se mi prikazoval u temi in da ima spuščena ušeska) tko da sem se hotela zlagati da nimam denarja, ampak bolj blizu sem bila bratu, da mu povem laž več denarja je bilo u denarnici - iz enega jurja na petnajsttisoč in sem bila fuulll presenečena, ker me je itaq že ves čas malo skrbelo zaradi denarja in mi res ni bilo jasno od kje denar....Kar se tiče potovanja so sanje odraz resničnega stanja ali pa, da potrebuješ več telesne in duševne aktivnosti, opreznosti ali drznosti.Ker si oklevala, pomeni, da je čas za nove načrte. Sanje pomenijo tudi spremembo in pobeg. Ali poskušaš v sedanjem trenutku uiti pred resničnostjo? Če sanjaš o kraju, ki ga še nisi videla, to ne pomeni samo zabave, ampak je tudi odraz tvojih potreb posebno po intelektualnem izzivu. Morda moraš razširiti svoje obzorje. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Contesa morm rečt, da si res dobra!!!! WOW čestitke!!!!! V sanjah je bilo govora o Grčiji , samo o otoku na kerem še nisem bila - predvidevam da je to isto.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Važno je, da je kraj, kjer še nisi bila(nima pa veze ali je otok ali celina) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...jaz sem pa zadnjič sanjala da sem štrudel delala, pa ful sem se mučla testo naredit, pa pride moj fotr in ga je tok grdo zavil...no je kar nametal skupaj...je rekel lubek, da sem ful tulila v sanjah... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 V realnosti, ti ljudje okoli tebe preveč solijo pamet in dirigirajo kako kaj naredi in odreagiraj. Naredi po svoje, okolica naj se pa sprijazni, da znaš misliti s svojo glavo in narediti, kot ti veleva razum in srce! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts