Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

V notranjosti čutiš neko praznino in bolečino,ki je ne uspeš pregnati. Kljub temu, da na zunaj zgleda vse o.k. v sebi trpiš in si ne veš pomagati.Okolica ti ravno ne stoji ob strani, da bi ti bilo lažje in tudi tisti, ki misliš, da so vredni tvojega zaupanja, enostavno ne vidijo tvoje stiske. Vidijo samo dobre in pozitivne lastnosti,tisto pa, kjer bi resnično potrebovala nasvet in poslušalca namerno spregledajo. Vprašaj se, s kakšnimi ljudmi si obdana in če si sploh zaslužijo tvoj čas in pozornost. Pomisli najprej nase in šele takrat, ko se boš sama dovolj cenila, te bo cenila tudi okolica! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Zanimivo... jaz pa sem danes sanjala, da sem blazno jokala nekje... ne spomnim se tocno, kaj je bilo, a nic takega, res tragicnega....

Tako majhnih delcev se spomnim, da ne morem (se) niti povezat, morda kaksneje dobim kak preblisk in zagledam celo sliko.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni se je pa tokrat sanjalo, da je avion zgrmel na tla v bližini našega doma in sicer v gozdu.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Sanjal zelo v živo prijateljico, ki je kar močno točila solze... :inocent:  :8):

Boris, mogoče si imel občutek,da je zaradi nečesa prizadeta, žalostna,ko si jo zadnjič videl. To se je preneslo v podzavest in zato si sanjal njen jok! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Zanimivo... jaz pa sem danes sanjala, da sem blazno jokala nekje... ne spomnim se tocno, kaj je bilo, a nic takega, res tragicnega....

Tako majhnih delcev se spomnim, da ne morem (se) niti povezat, morda kaksneje dobim kak preblisk in zagledam celo sliko.

Žalost v sanjah lahko pomeni,da te nekaj v življenju žalosti bolj,kot si to zavestno priznaš. Če je tako, poskusi najti način, da bi to žalost pokazala bolj odkrito. Bolečina bo prej ozdravljena.Žalost v sanjah se lahko nanaša tudi na preteklost-na izgubljene ideale. Tvoje solze so lahko tudi poskus oprati nekaj slabega, nekaj kar je tvojo podzavest težilo že nekaj časa- v tem primeru boš začutila olajšanje. x:)x

HONORE DE BALZAC

Meni se je pa tokrat sanjalo, da je avion zgrmel na tla v bližini našega doma in sicer v gozdu.

Sanje povejo, da si do nekoga preveč zaščitniška,strah te je tudi manjših zaprtih prostorov. Verjetno se ti je že zgodilo, da te je zagrabila klavstrofobija. Sanje pa lahko pomenijo tudi frustracijo in napadalnost drugih do tebe! x:)x

HONORE DE BALZAC

Sanje povejo, da si do nekoga preveč zaščitniška,strah te je tudi manjših zaprtih prostorov. Verjetno se ti je že zgodilo, da te je zagrabila klavstrofobija. Sanje pa lahko pomenijo tudi frustracijo in napadalnost drugih do tebe! x:)x

V bistvu se bojim za očeta, njegova diagnoza je tista težko izgovorljiva, za katero ni zdravila. Zgodilo se je znenada, obisk pri zdravniku zaradi težav, bolnica....

Saj bi še kaj napisala, pa mi ne gre.

Samo to si želim, da bi ozdravel :detelca: :detelca: :detelca: :detelca:

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

:detelca: Drzim pesti, Crna vrtnica! xcrossfingx

Contesa, hvala ti! x:)x x:Xx

Saj sem ze 'ugotovila', vceraj - zanimivo mi je bilo, ko sem nekako vedela po vtisu iz sanj (ceprav sem pozabila, kaj je sploh bilo), da ni bilo nic tragicnega (zame)....

V bistvu ciscenje....

Pa res morda tudi malo 'zalosti', ko vidis, kako gre vcasih lajf svoja cudna pota.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa hvala, veš danes sem zvedela, da je bolj razširjeno kot smo mislili,.... ampak kaj to pomeni pa ne vem točno, jaz samo to upam, da se bo pozdravil :detelca:

Sanjala sem, da hodim po šoli, nakar se srečam s sošolcem in osnovnošolskih klopi in vstopim v predavalnico. Tam je bilo veliko študentov in ravno so jim nekaj kazali preko računalnika, ko se jaz vmes vtaknem in spremenim zapis na računalniku. Takrat pa mi nekdo reče, da ne bom smela opravljati izpita. Ko gredo predavatelji ven, jaz enega zadržim, on pa mi reče, naj ga izpustim in zatem odide. Potem, ko je bila predavalnica napol prazna so se trije vrnili s policajem pred vrati. Trije so me iskali, policaj pa čuval, da ne bi ušla. Jaz to vidim se potuhnem, plazim in zbežim mimo policaja, ta pa za mano. Nato sem ga celo malo hecala, ker me je tako vneto lovil. Naenkrat vidim ose in jih začnem pobijati, on me seveda še kar lovi in rečem, da sploh ne ve, kaj to pomeni (ose). Ti ljudje me niso ulovili, mislim, da so jih popikale ose (mene niso), bile naj bi zelo nevarne.

Zanimivo, prav danes sem srečala sošolko iz srednje šole, katere nisem videla že dolgo,....

Mahatma Gandhi

Jaz pa sem v ta vikend sanjala...no napjprej predgovor. Sem v vezi z enim fantom, ki živi daleč od mene in potem me kdaj kdo vpraša kako vem da je ok in da nima še kakšne druge ženske itd. v podobni smeri. Jaz pač odgovorim, da čutim da je nekaj več na tem ampak da ziher pa itak nisi nikoli, tud če skup živiš...

in potem se naslednjo noč sanjala da mi je povedal da me ima rad in da sem samo jaz v njegovem življenju in da se ne bi nikoli spustil v neke igrice s čustvi drugih ljudi. Spomnim se da sem ga v napol snu dobesno čutila zraven sebe in mu samo rekla hvala, da si mi povedal, ga poljubila in spala dalje. Zjutraj sem se živo spominjala tega...

ne vem a to pomeni kaj drugega al je pa možno sporočilo tako preko sanj...kaj vem...

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Pixy, kot sem že omenila, je možen prenos misli tudi preko sanj. Če se je zgodilo tebi, je to zelo pozitivno! x:)x

HONORE DE BALZAC

Danes sem sanjala, da sem rodila dvojcka! :eek: x:Dx Lusna otrocicka, se kar velika.

Pa z dragim sva se peljala po cesti cez morje, pa je zacelo dezevat, morje je narascalo, cesto je zacelo poplavljati, naju je odneslo na odprto morje, pa je nekako uspel zaviti nazaj na cesto. Kaseneje se je cesta dvignila (nekaksen most) in sva bila na suhem.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Sanjala sem, da hodim po šoli, nakar se srečam s sošolcem in osnovnošolskih klopi in vstopim v predavalnico. Tam je bilo veliko študentov in ravno so jim nekaj kazali preko računalnika, ko se jaz vmes vtaknem in spremenim zapis na računalniku. Takrat pa mi nekdo reče, da ne bom smela opravljati izpita. Ko gredo predavatelji ven, jaz enega zadržim, on pa mi reče, naj ga izpustim in zatem odide. Potem, ko je bila predavalnica napol prazna so se trije vrnili s policajem pred vrati. Trije so me iskali, policaj pa čuval, da ne bi ušla. Jaz to vidim se potuhnem, plazim in zbežim mimo policaja, ta pa za mano. Nato sem ga celo malo hecala, ker me je tako vneto lovil. Naenkrat vidim ose in jih začnem pobijati, on me seveda še kar lovi in rečem, da sploh ne ve, kaj to pomeni (ose). Ti ljudje me niso ulovili, mislim, da so jih popikale ose (mene niso), bile naj bi zelo nevarne.

Zanimivo, prav danes sem srečala sošolko iz srednje šole, katere nisem videla že dolgo,....

Želiš si spremeniti določene stvari v svojem življenju,ki niso take kot bi lahko bile. Tičiš v svojem svetu in brskaš po podzavesti, ker bi rada našla tisto nekaj, kar čutiš, da ti manjka.

Sprijazniti se boš morala z določeno situacijo,kar ti bo težko in najprej neizvedljivo.Odmaknila se boš in želela, da te pustijo vsi na miru. Ena oseba te bo zelo potrebovala, tvojo, podporo, pomoč in ljubezen. Potrudi se in ji stoj ob strani! x:)x

HONORE DE BALZAC

Danes sem sanjala, da sem rodila dvojcka! :eek:  x:Dx Lusna otrocicka, se kar velika.

Pa z dragim sva se peljala po cesti cez morje, pa je zacelo dezevat, morje je narascalo, cesto je zacelo poplavljati, naju je odneslo na odprto morje, pa je nekako uspel zaviti nazaj na cesto. Kaseneje se je cesta dvignila (nekaksen most) in sva bila na suhem.

V sebi nosiš nek nov načrt,plan, ki ga boš kmalu uresničila. Bred teboj bo veliko preprek,skoraj boš že odnehala. Ob strani ti bo stala oseba, ki te bo spodbujala in bodrila in uspelo ti bo, takrat ko boš mislila,da ni več nobene možnosti! x:)x

HONORE DE BALZAC

Mogoče bo tole mal čudno izpadlo amapk mene pa zanima kaj pomeni, če sanjaš o dreku. x:Ix x:Ix

Pa še bolj čudno je da to niso odbijajoče sanje, ampak normalne. Npr. da se pokaka moj kužek, ali da je v wc školjki ipd.

TNX

Contesa hvala :palec: :palec: :palec:

Ne vem kako ti to uspe x:)x

Res si želim spremeniti situacijo, čeprav vsi govorijo, da se je treba sprijazniti z usodo, jaz pa trdim, da se ne smeš kar vdati, poskusim vseeno lahko, morda se pa stvari le malo spremenijo na bolje in delam na temu,... če lahko le malo olajšam zadevo jo tudi bom. Zavedam pa se, da prihajajo težki časi, vem da bo zelo zelo težko v prihodnjih mesecih. S tem sem se pa že sprijaznila.

Mahatma Gandhi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...