contesa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Mogoče bo tole mal čudno izpadlo amapk mene pa zanima kaj pomeni, če sanjaš o dreku. Pa še bolj čudno je da to niso odbijajoče sanje, ampak normalne. Npr. da se pokaka moj kužek, ali da je v wc školjki ipd. TNXSanje imajo spolen poudarek-dolgo si imela odpor do seksa, mogoče ga imaš še. Če te je blato v sanjah odbijalo, pomeni, da ne želiš vedeti za razne plati tvoje lastne spolnosti. Če pa te to ni motilo, pomeni, da si zdaj pripravljena uživati v seksu. Če si sprejemala blato kot očitek(da je bilo na nepravem mestu-če je to naredil pes npr.) pa lahko pomeni,da pravzaprav nisi z vsem srcem za neko spolno aktivnost, ki jo načrtuješ! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Contesa - veš kaj je še zanimivo - da se povrnem k mojim sanjam o zobovju. Ampak tole niso sanje - v resnici v bližini gnezdijo sove. Nekaj dreves stran od hiše in včeraj se je ena odločila, da bo počivala na našem orehu. Malo srhljivo bilo poslušati njeno huhu klicanje..in potem tako v temi švignila vstran.. V kolikem času naj pričakujem kakšne neljube dogodke??? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sova ni znanilka slabega in nesreče, kot mnogi mislijo,temveč ptica, ki sporoča novice,pomagalo bi, če bi videla kam je odletela(smer neba)ker bojo novice prišle iz tistega konca. Če imaš neprijeten občutek ob sovi, pa je druga stvar! Poznam jih ene par, ki se bojijo čuka! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Aha- ne ni slabega občutka - ampak v temi videti sovo - ki ima kar nekaj premera..kako švigne mimo tebe pa le ni kar tako. Si jo že videla? Lahko tudi pri belem dnevu? Ker ko sem jo prvič, sem se kar pobrala iz gozda..same oči in zgledalo kakor, da bo planila name. Seveda sem ubogo revo zbudila..ko sem tako vneto gobarila. Sicer se ne bojim živali. Res ne. Aha novice...hmm bomo videli torej. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sove so lepe živali(tudi božala sem že mlado sovo)pa nočne ptice-kot jaz! Zakaj bi se jih bala-so lepe,veličastne! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Moje sanje...Pripravljala sem se na potovanje v London s sodelavko in sosedo. Doma sem pripravila prtljago in potem smo se znajdle na letališču....pa kontrola dokumentov....Malo me je skrbelo, če nisem česa pozabila doma, potem pa sem le najdla potni list in si oddahnila....in potem naj bi šla na letalo...in sanj je bilo konec. Se mi je pa v zadnjem času kar nekajkrat sanjalo podobno....ene dvakrat za potovanje v London...enkrat pa ne vem sploh kam....Vedno pa se sanje končajo na letališču, preden grem na letalo...Mi lahko kdo razloži, kaj to pomeni Tnx, L. Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Spet jest Moram povedat, kaj se mi je pravkar zgodilo.Sodelavka, katero sem sanjala...s katero naj bi šli skupaj v London mi je pravkar prinesla en moj pozabljen album s slikami, ki je bil kakšni dve leti v njeni pisarni v omari. V albumu pa so moje slike z Londona No...še vedno prosim za razlago Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Moje sanje...Pripravljala sem se na potovanje v London s sodelavko in sosedo. Doma sem pripravila prtljago in potem smo se znajdle na letališču....pa kontrola dokumentov....Malo me je skrbelo, če nisem česa pozabila doma, potem pa sem le najdla potni list in si oddahnila....in potem naj bi šla na letalo...in sanj je bilo konec. Se mi je pa v zadnjem času kar nekajkrat sanjalo podobno....ene dvakrat za potovanje v London...enkrat pa ne vem sploh kam....Vedno pa se sanje končajo na letališču, preden grem na letalo...Mi lahko kdo razloži, kaj to pomeni Tnx, L.Sanje o potovanjih so pogosto scenografske sanje, ki nam ponujajo ozadje in celo strukturo, za naše resnično življenje. V sanjah se večkrat odpravimo na pot, kadar v resničnem življenju menjavamo delovno mesto, začenjamo z novim delom ali ustvarjamo nov odnos, napravimo kakšno pomembno spremembo ali sprejmemo novo obveznost.Zadrega, ker nisi takoj našla potnega lista, lahko izraža določeno nelagodnost ali zaskrbljenost. Če prideš srečno na cilj, to pomeni določeno stopnjo zadovoljstva s samim seboj. Če ni tako, se vprašaj, ali ne bi potem raje pomenile začetka! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Contesa, hvala. Menda bo res nekaj takega Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Če si imela krila pričakuj neko srečo, glede padanja, malo popazi na svoje zdravje, če si pa dolgo letela pa te čakajo dnevi polni radosti in kot sem dejal sreče, lp, B. Hvala.Upam res na srečo. Veš ne vem pa če imam krila ko letim, mislim da sem brez. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Čez skale...mislim,da je bila morska obala....sem se prebijala,da mojega stanovanja.Zelo je pihalo,morje je butalo ob skale....nekajkrat me je veter odnesel s pečine,pa me ni vrglo dol ampak nazaj ,vedno sem se ujela.Ko sem prišla do stanovanja...sem videla,da so ga oropali...pobrali tv,stereo,obleka....vse,kar je kaj vredno......niti se nisem pretirano sekirala....samo žalostna sem bila..... še zdaj mi hodijo po mislih te sanje...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Toby,tudi v resničnem življenju te premetava sem in tja,iz situacije v novo situacijo,srečuješ se s težavami,katere vse zadovoljivo rešiš. Ne obupuješ še pred takšnim problemom. Ko te oropajo vsega(stanovanje) ti še vedno ostane tvoj intelekt in ideali(nisi se pretirano sekirala, kljub temu, da si ostala brez vsega.) Saj veš kako pravijo:"Če te oropajo tvojih idealov, ostaneš gol!" Ti nimaš teh težav! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Hvala...contesa! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Tudi tokrat sem sanjala o bežanju, le da tokrat nisem bežala sama. S še enim moškim sva bila v hiši. Naenkrat se znajde pred hišo avto, jaz ga opazim in pomislim na bombo. On gre za trenutek ven, nato pa pravi, da morava iti ven skozi zadnji vhod in v avto in na hitro oditi. Avto je bil športen, prirejen za vožnjo po travi, vodi, cesti. Najprej sem videla na cesti hlode, zato nisva mogla naprej, obšla sem jih in vozila po brežini po travi, nekateri hlodi so bili prelomljni na pol. Nato pa sem vozila po vodi, nakar sva prišla do določenih ljudi. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Same prepreke so v tvojem življenju. Saj jih boš obšla, ampak težko! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 Pismu, zoprno, jaz pa po mojem ze dve desetletji vec ne bezim, v bistvu sploh nikoli ne sanjam nic slabega, groznega, mor se sploh vec ne spomnim, kaksne so, cisto oddaljene so take tesnobne sanje, ki sem jih vcasih sanjala... zanimivo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Js pa sanjala poroko-namreč moja frendica se v soboto res poroči in sicer ob 3h popoldan se začnejo ceremonije.V mojih sanjah pa se je začelo ob 3 ponoči in to v nedeljo, ne v soboto. Skratka sve skupaj se je malo prestavilo. Spomnim se kako sem jo klela, da če je normalna, da kdo bo ob 2h zjutri vstaju in kako misl da bomo šli pol u pondelk u službo.... Kva bi pa to loh pomenil??? You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Moje sanje danes so bile noro raztrgane, tako da še sedaj sestavljam drobce, ki jih nekak ne znam najbolj logično povezat... Spomnim se, da sem bila v neki hiši, kjer sta živela dva brata, sem se na nek način morala odločit za enega izmed njiju... Spomnim se samo še neke kopalnice, pa goli smo bili (tole mi je bilo na nek način čist normalno, tako kot je za nas normalno bit oblečen ). Potem pa še druge sanje, ko smo odhajali iz enega resorta za smučanje, pa smo se od tam odpravili v dveh ful velikih črnih avtomobilih (napol limo, napol bus, ampak ful fancy... črna barva me je motila pri našem avtu, se mi je zdel kot pogrebni, zaboga). In nas, prvi del skupine, so strpali v prvega, čeprav to meni ni bilo niti najmanj všeč, ker sem čutila, da bo nekaj narobe... In res, ko smo se peljali skoz nek predor, se je šofer začel totalno noro obnašat, prav grozno, kot da bi podivjal... Vsi so totalno spaničarili od strahu, jaz pa sem nanj začela totalno dret, da naj po tunelu zavije na desno na parkirišče in ustavi, ker se ne bomo več z njim vozili. To sem občutila kot obvladovanje njegove psihotične zmedene energije z mojo, točno usmerjeno, besede pravzaprav niso bile pomembne. Uspelo mi je, na nek način je potem panično popustil pod mojo močjo in res je, ko smo prišli ven iz predora zavil na desno in ustavil. Od tam dalje je bilo, kot da se je sesul in na nek način odpovedal, nič več od njega. Kar pravzaprav tudi ni bilo važno, važno je bilo edino to, da smo bili na varnem in se nam ni nič zgodilo. Ko smo poskakali ven iz avtomobila, sem hotela doklicat B iz drugega avtomobila, ki naj bi z drugo skupino prišel za nami. B je tisti, ki sem ga sanjala že prej, veš Contesa, v tistih sanjah, ko sva bila skupaj ob vodi...? In nekako mi je on edini iz tiste skupine deloval največja gotovost in sem ga hotela priklicat. Nakar zvem od njihovega vodiča, da bodo oni še do večera ostali v resortu, ker so imeli vplačanih več stvari in so trenutno še nekje v savni ali bazenu ali nekaj podobnega. Ta podatek mi prej ni bil znan, mislila sem, da imajo isti program kot mi, zato me je to malo presenetilo. Potem se pa spomnim samo še tega, da sem pač mojo skupinco organizirala, da smo se pač tam razpakirali zaradi udobja in počakali do zvečer na druge. Konec sanj. Contesa, kaj se ti tole zdi? Še posebej druge sanje me zanimajo Hvala ti Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Danes sem sanjala, da sem imela dva psihoterapevta. Enega mi je zrihtal oce, za drugega mi je povedala Marsa. In sem bla pri obeh, pisarna ful lepa, ful fansy, usnjeno rjavordece pohistvo, ampak pred mano so bili neki otroci zato sem mogla pocakat, da pridem na vrsto. Ko sem nekaj casa cakala, mi je tip prinesel kroznik sadja, da sem jedla, medtem ko sem cakala. Bilo je grozdje in se ene dve vrste sadja, vsaka jagoda grozdja in drugega sadja je bla prerezana na pol, da se mi ni kotalilo po krozniku. V drugem delu sem bila na dopustu z ocetom, Marso in Mitjo. Dobili smo sobo s tremi posteljami in nismo vedeli kako bomo vsi stirje spali. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Hvala contesa Že do sedaj so bile v mojem življenju same prepreke tako, da nisem presenečena nad napovedjo. Mi pač ni z rožicami postlano. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Naj te potolaži, da so le redki tisti, ki jim je z rožcami postlano. Mi pa mormo znat si vsaj vsake toliko sami z rožicami postlat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Contesa,jaz sem pa tebe sanjal! Kaj pa to pomen? Bi blo fajn, če bi tole malo v realnost dala! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Kar ostani pri sanjah,kaj drugega ne boš dobil(vsaj ne od mene) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Js pa sanjala poroko-namreč moja frendica se v soboto res poroči in sicer ob 3h popoldan se začnejo ceremonije.V mojih sanjah pa se je začelo ob 3 ponoči in to v nedeljo, ne v soboto. Skratka sve skupaj se je malo prestavilo. Spomnim se kako sem jo klela, da če je normalna, da kdo bo ob 2h zjutri vstaju in kako misl da bomo šli pol u pondelk u službo.... Kva bi pa to loh pomenil???Zaradi nečesa si nervozna in ne veš ali upravičeno ali ne. Glede na izid sanj, se bo vse uredilo, kot boš želela! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sončna, tudi prve sanje se navezujejo z drugimi, čeprav ne zgleda tako.Opravi eno pot, čeprav ti ni veliko do tega,ko bo za tabo, boš vesela. Nekdo ti je bližje kot si misliš in njegova navezanost nate,je podobna tvoji, čeprav mu tega še nisi priznala. Zdaj je čas, da mu, da ne bo prepozno! Lepo se imej! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts