Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Danes sem sanjala, da sem imela dva psihoterapevta. Enega mi je zrihtal oce, za drugega mi je povedala Marsa. x:Dx In sem bla pri obeh, pisarna ful lepa, ful fansy, usnjeno rjavordece pohistvo, ampak pred mano so bili neki otroci zato sem mogla pocakat, da pridem na vrsto. Ko sem nekaj casa cakala, mi je tip prinesel kroznik sadja, da sem jedla, medtem ko sem cakala. Bilo je grozdje in se ene dve vrste sadja, vsaka jagoda grozdja in drugega sadja je bla prerezana na pol, da se mi ni kotalilo po krozniku.

V drugem delu sem bila na dopustu z ocetom, Marso in Mitjo. Dobili smo sobo s tremi posteljami in nismo vedeli kako bomo vsi stirje spali.

Še vedno si razdvojena med nepravimi ljudmi in prijatelji. Vprašaj se, kateri so tisti pravi in jim posveti zasluženo pozornost. Ne bo ti žal! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Sanja svinja kukuruz........ xrolleyesx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jao,Trdonja! Kar živi v svojih utvarah! xrolleyesx :o|o:

HONORE DE BALZAC

Js pa sanjala poroko-namreč moja frendica se v soboto res poroči in sicer ob 3h popoldan se začnejo ceremonije.

V mojih sanjah pa se je začelo ob 3 ponoči in to v nedeljo, ne v soboto. Skratka sve skupaj se je malo prestavilo. Spomnim se kako sem jo klela, da če je normalna, da kdo bo ob 2h zjutri vstaju in kako misl da bomo šli pol u pondelk u službo....

Kva bi pa to loh pomenil???

Zaradi nečesa si nervozna in ne veš ali upravičeno ali ne. Glede na izid sanj, se bo vse uredilo, kot boš želela! x:)x

ful hvala!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

x:Ix x:Ix .. v spominu mi je ostalo le.... da je velik ( novejši-moderni ) traktor z velikim priključkom se vozil po njivi... traktor mi ni bil poznan, nisem vedela niti traktorista... nič drugega se ne spomnim.. xrolleyesx xrolleyesx

...le kakšen pomen pa ima to? x:Ix ( prosim za razlago - če sploh obstaja) x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Malo premalo podatkov si mi dala. Če lahko še kakšne podrobnosti? Npr.(je vozil proti tebi,je kaj delal-oral,pobiral pridelke ali samo vozil. kakšne barve je bil? Kaj si ti delala?

HONORE DE BALZAC

Dej,Kroko, jaz resno mislim! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

kot da nas jev več nekam šlo..nevem kdo.... barva traktorja ni bila izrazita..nekaj temnega.. ni oral, ampak njiva je bila zapoščena, kot da mi branal, oz. vlačil tisto travno narazen.. videla sem ga od strani vozil pa je v smeri moje hoje, le da sva bila narazen cirka 200 m...

...vem, da os bile sanje dolge, a spomnim se le tega.... xrolleyesx xrolleyesx

xDDx x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Hvala! x;)x x:)x

HONORE DE BALZAC

Malenkost...ker si ravno ti :eek: x:Dx

Ko smo ze pri tikanju :

Janezek v soli. Namesto,da bi uciteljico vikal, jo je tikal.

Mu rece ona: za kazen napisi do jutri 100 krat "Tovarisico moram vikati".

Janezek napise, pa se drugi dan spet pregresi in jo tika.

Se ona razjezi in rece: do jutri napisi 200 krat "Tovarisico moram vikati".

Janezek napise, spet mine dan, spet se zagovori.

Ona spet:Janezek, do jutri napisi 300 krat "Tovarisico moram vikati".

Naslednji dan ga ona vprasa:Janezek, zakaj si pa napisal "Tovarisico moram vikati" kar 600 krat, in ne 300 krat kot sem jaz zahtevala?

Janezek: ah, ker si ravno TI.

x:Dx

kot da nas jev več nekam šlo..nevem kdo.... barva traktorja ni bila izrazita..nekaj temnega.. ni oral, ampak njiva je bila zapoščena, kot da mi branal, oz. vlačil tisto travno narazen.. videla sem ga od strani vozil pa je v smeri moje hoje, le da sva bila narazen cirka 200 m...

...vem, da os bile sanje dolge, a spomnim se le tega.... xrolleyesx  xrolleyesx

xDDx  x;)x

Spremlja te neka skrivnost,ki te razjeda.Rada bi jo potisnila v podzavest, pa ne gre. Občutek imaš, da ti sledi in da ti bo večno sledila. Vprašaj se, če je res tako pomembna, da ti razjeda dušo in srce. Nekomu se izpovej, lažje ti bo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Sončna, tudi prve sanje se navezujejo z drugimi, čeprav ne zgleda tako.

Opravi eno pot, čeprav ti ni veliko do tega,ko bo za tabo, boš vesela.  Nekdo ti je bližje kot si misliš in njegova navezanost nate,je podobna tvoji, čeprav mu tega še nisi priznala. Zdaj je čas, da mu, da ne bo prepozno! Lepo se imej! x:)x

Contesa, hvala ti xsrcx

Ko bi jaz to vedla, kdo bi to bil, bi blo tut kul x:Dx x:Dx Se bo že pokazalo x;)x

Tudi tebi želim en luštkan dan x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

contesa, hvala x:)x x;)x

... ja, mogoče bo meni res lažje, če se izpovem, a nevem kako bi okolica gledala na to?? :eek: :eek: .. pa saj še sama nevem kaj bi rada...tako neodločna.... xrolleyesx xrolleyesx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Se mi je sanjalo, da sem noseča :eek: (tretjič). In pol sem zračunala, da bova s prijateljico približno istočasno rodili (sam ona je v resnici noseča) in se mi je kar fino zdelo (v sanjah) :inocent: ....

Contesa, mi boš prosim razložila x:)x :palec:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

dobro jutro x;)x x;)x

... pisala sem neko poročilo o astrologiji , o znamenjih... najbolj se spomnim tanke knjižice v barvi zlata - v njej sem našla veliko stvari, ki sem jih potrebovala, ostalih knjig se ne spomnim, .....sem pa jo včkrat odprla in zaprla...iz nje sem tudi prepisala en stavek in bila zelo vesela - srečna....

... potem pa se mi je še sanjalo, da je babica sedela na neem stolu in mi govorila, da naj razmisim, če bom takrat doma ali ne, da nekdo pride in da bi morala opravljati teko funkcijo na verskem področju- v cerkvi, češ da me je nekdo prelagal...

prosim... za tolmačenje x;)x xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Se mi je sanjalo, da sem noseča :eek: (tretjič). In pol sem zračunala, da bova s prijateljico približno istočasno rodili (sam ona je v resnici noseča) in se mi je kar fino zdelo (v sanjah) :inocent: ....

Contesa, mi boš prosim razložila  x:)x  :palec:

Lahko gre za namig, da si resnično zanosila, še preden so to potrdile medicinske raziskave. Lahko pa ti ta simbol daje slutiti, da tvoja ideja še ni zrela za dokončno predstavitev.Ker te je nosečnost v sanjah osrečila in je potekala normalno, to lahko pomeni, da se neka ideja še razvija v tvoji podzavesti in jo zaenkrat pusti pri miru. x:)x

HONORE DE BALZAC

dobro jutro x;)x  x;)x

... pisala sem neko  poročilo o astrologiji , o znamenjih... najbolj se spomnim tanke knjižice v barvi zlata - v njej sem našla veliko stvari, ki sem jih potrebovala, ostalih knjig se ne spomnim, .....sem pa jo včkrat odprla in zaprla...iz nje sem tudi prepisala en stavek in bila zelo vesela - srečna....

... potem pa se mi je še sanjalo, da je babica sedela na neem stolu in mi govorila, da naj razmisim, če bom takrat doma ali ne, da nekdo pride in da bi morala opravljati teko funkcijo na verskem področju- v cerkvi, češ da me je nekdo prelagal...

prosim... za tolmačenje  x;)x  xDDx

Knjiga ti morda pripoveduje, da preuči izkušnje iz preteklosti. Ena sama knjiga simbolizira Knjigo življenja-pamet,učenje,razodetje.

Babica v sanjah lahko predstavlja tvoje lastnosti, na tiste katere si ponosna ali pa tudi ne. Vajini mnenji se nista skladali(to predstavlja tvoje vsakodnevne probleme) x:)x

HONORE DE BALZAC

Danes se mi je v sanjah pojavil moj bivši fant, ki sem ga imela izjemno rada. Bil je ful vesel da se vidiva, ful me je objemal. Vabil me je naj pridem kdaj tja kjer on dela. Po eni strani je bil pa v groznih bolečinah, ker njegova sedanja punca in on ne spita skupaj že nekaj časa. Po obrazu ga je kar zategovalo. :sori:

V resnici je njegova punca sedaj rodila in menim da bi moglo biti to ful lepo obdobje v njegovem življenju, ker si je tega ful želel. Videla pa se sicer nisva že nekaj časa, tako da tega zagotovo ne vem.

Moji feelingi - mešanica groze in lepega, ker sem spet zavohala/začutila njegovo kožo ob sebi.

Možno je, da je vse v redu z njim, čeprav takšne sanje ponavadi ne napovedujejo nič lepega. Če imata še kontakte, ga pokliči in povprašaj kako je kaj njegovo zdravje?

HONORE DE BALZAC

Tokrat se mi je sanjalo o kartah. Bile so na mizi in jaz sem izbrala dve izmed njih (pomen je bil zakrit). Prva je bila srčni as, potem pa sem izvlekla še pikovega asa in dobila sem občutek, da se je vse ustavilo.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...