Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 pri polaganju kart predstavlja srčni as običajno dom. pikov as pa konec nečesa. sam ne tega jemat v slabem pomenu. nekaj zgleda ni še čisto jasno in razvidno, se bo pa pokazalo kmalu, mogoče doma, mogoče v povezavi z domom. novo obdobje. mogoče bo contesa povedala še svoje videnje mej se bela vrtnica you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Veš te sanje so nekako iz realnosti. Včasih si malo pogledam v karte in zadnje obdobje, mogoče dva meseca ali tri sem opazila, da se mi stalno pojavlja srčni as v povezavi s pikovo devetko,..... ja, mislila sem, da se bo zgodilo nekaj s hišo samo, vendar sem se motila, zelo. Ne s hišo, pač pa življenjem v hiši Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Zadnje čase se sanj ne spomnim. A to tud kaj pomen? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 , po moje to, da si preveč zmatran in da bi rabu eno dobro žensko masažo pa se kej........... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 bela vrtnica..pikova devetka pomeni težave in žalost...saj sama veš...mogoče ne bo še vse v najlepšem redu, v vsakem primeru pa je ok, če o stvareh sama razmisliš ... mick...zadnje čase se tud sama ne spomnim sanj ...mogoče ne želim vsega vedet...al pa sem tako zmatrana, da več časa spim, kot sanjam... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Amis najbrž nisi opazila, da sem napisala, da je oče bolan, morda sem napisala nerazločno. Sej tudi jaz ne morem sprejeti tega Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Trudi , bejž k pujsi hiter, se mi zdi, da tebe tud mal trga. Amis.......hm.....da bi pozavestno zatrl, zbrisal spomin na sanje? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 bela vrtnica , prosim oprosti ...res sem spregledala...ne vem, kaj naj ti rečem...želim ti, da bi bilo z očetom vse ok, ker vem, da sem si tudi sama želela to, mo je zbolela mama....ne vem, če lahko preprečimo, kar nekoga čaka, sem pa trdno prepričana v to, da lahko podarimo ljubezen in mogoče je to še največ, kar lahko storimo in itak velja za vse okoliščine... ...kot tudi to, da verjamemo sebi mick...ne pravim, da to počneš...to so meni razložili (da imam blokado, ker nočem vedet )...men se zdi, da je čisto možno. možno je tud to, da se zjutraj zbujamo sunkovito in hitro in taki smo običajno (vključno z mano) kadar smo pod presingom....pa kdo ve kaj še vpliva...saj to kar pišem je bolj pisno razmišljanje... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 dobro jutro.. in prosim za razlago mojih sanj pretekle noči.. .. prišla sem k avtu , v beli vrečki, na vrhu sem imela 3 čokoladici ( bueno, ostalih dveh se ne spomnim po imenu) , tako da se se videle ven.Vrečko sem dala na sprednji sedež in dva fanta sta mi pričela težit, da naj jima dam čokolado...sama sta uzela dve...tako da mi je ostalo le še čokoladica bueno...ko sem bila obrnjena proti njima in se z njima prerekala, je nek fant vzel še tisto čokoladico...vsi trije so se opeljali z blim kombijem, tuje registracije.... poznala pa nisem nobenega... hvala že v naprej..... Lp, Lilija. Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Lilija, sanje o čokoladi so lahko sanje o izpolnitvi želja, če si na dieti?Lahko pa govorijo tudi na splošno o tvojem pristopu do razkošja in dobrega življenja.Če ti je bila čokolada nasilno odvzeta,pomeni,da ti ljudje ne privoščijo tistega, kar ti po pravici pripada in če ne bo šlo drugače,ti bodo to nasilno odvzeli! Ne pusti se! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ..contesa, hvala.. ... ne nisem na dieti...čeprav ne bi škodilo.. ... hmmm....ja, zanimivo sklepanje oz. povezovanje...3 fant mi je uzel čokolado za mojim hrbtom, ko sem se jaz prepirala z dvema.... ljudje pa so vedno nevoščljivi... Lp.Lilija Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 sanjala..da sem shujšala....10 kg.... pa še o nečem...pa se ful ne spomnim.... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Amis, jaz pa sem si zapomnila sanje(iz petka na soboto)Pravijo, da si zapomni sanje, ko nekje spiš prvič. jaz sem si jih. Gre pa za to, da sem sanjala o umoru in samomoru. Najprej sem ubila eno osebo in nato še sebe. Močno se spomnim čustev(po eni strani olajšanje, po drugi bolečina-jaz sem umirala dolgo,druga oseba je bila mrtva takoj) Šlo je za strelno orožje. Bilo je tako živo, da sem se zbudila z obrazom mokrim od solz,težko sem dihala in v prsih čutila bolečino.Prosim za tvojo razlago! Moja razlaga je taka.Umor nekoga pomeni, da hočeš v svojem resničnem življenju nekaj odstraniti.To je lahko odnos ali značajska poteza.Oseba, ki sem jo umorila, je morda ključ za odgovor, česa se moram znebiti v resničnem življenju. Samomor lahko pomeni, da je neka moja trenutna poslovna zadeva samomorilska ali pa, da moram narediti nekaj pomembnih sprememb v življenju. Saj simbol smrti pomeni v sanjah povdarek na spremembi. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Amis, jaz pa sem si zapomnila sanje(iz petka na soboto)Pravijo, da si zapomni sanje, ko nekje spiš prvič. jaz sem si jih. Gre pa za to, da sem sanjala o umoru in samomoru. Najprej sem ubila eno osebo in nato še sebe. Močno se spomnim čustev(po eni strani olajšanje, po drugi bolečina-jaz sem umirala dolgo,druga oseba je bila mrtva takoj) Šlo je za strelno orožje. Bilo je tako živo, da sem se zbudila z obrazom mokrim od solz,težko sem dihala in v prsih čutila bolečino.Prosim za tvojo razlago! Moja razlaga je taka.Umor nekoga pomeni, da hočeš v svojem resničnem življenju nekaj odstraniti.To je lahko odnos ali značajska poteza.Oseba, ki sem jo umorila, je morda ključ za odgovor, česa se moram znebiti v resničnem življenju. Samomor lahko pomeni, da je neka moja trenutna poslovna zadeva samomorilska ali pa, da moram narediti nekaj pomembnih sprememb v življenju. Saj simbol smrti pomeni v sanjah povdarek na spremembi. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 sanjala..da sem shujšala....10 kg.... pa še o nečem...pa se ful ne spomnim.... :o|o:Take sanje sproži ponavadi prazen želodec ali preveč slana hrana, ki si jo privoščimo pred spanjem! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 hm...pa res....ful dolgo sem bla pokonci.....ob kakih treh sem komaj zaspala...dnevnik pisala......razmišljala....mučno v glavnem... thx, Contess Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sanjala sem, da sem bila na vlaku (nič novega pri meni) in da se nikakor nisem mogla odločiti, v katerem kupeju naj bom, ker se mi je zdelo, da me nihče ne mara, sploh pa ne otrok v enem kupeju. Na koncu sem prtljago imela v dveh kupejih, plac sem tudi dobila, občutek pa tak kot da ne vem, kam sodim.Pa seveda spet mačke, oz. mačko in mačka, ki sta imela male mujceke. En je bil manjši od drugih, ta mi je posebej padel v oči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Pred tabo se odpira pot.Na izbiro imaš več opcij, za nobeno pa nisi prepričana, da je tista prava(nobena ti ni pisana na kožo) Ko že misliš, da si se odločila, vidiš,da se le nisi prav. Sprejela boš odločitev, vendar tisto, ki se ti zdi ta trenutek najmanj možna in verjetna. Presenetila boš okolico in samo sebe. V pomoč ti bo oseba, od katere se pomoči ne boš nadejala. Veliko sreče! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Zdej pa še meni naj kdo razvozla sanje....so me zelo izčrpale Bila sem v nekem hodniku, iz katerega nisem najdla izhoda, začela me je grabit panika, ker nikjer ni bilo več kisika Ker zelo trdno spim (beri: nič se ne spomnijam kaj delam) sem baje se vstala in začela plezati proti strešnemu oknu, moj možek se je tako ustrašil, da je zavpil kaj delam in takrat sem se začela zavedat, da so le sanje...... Le kaj bi te moje mučne sanje pomenile Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Trenutno je tvoje življenje zelo zapleteno in tvoje sanje odražajo tvoje divje poskuse, da bi se rešila.Ko boš spet imela te sanje(ker verjetno jih boš) poišči vrata, sigurno jih boš našla. Ko boš našla vrata, se bojo rešili tudi vsi problemi! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ko boš spet imela te sanje(ker verjetno jih boš)jao, jao....ne bi želela, da bi mogla še enkrat čez to vse....res je bilo grozno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Zadnje čase se sanj ne spomnim. A to tud kaj pomen?Ha-ha. K nalašč sem danes sanjal in se sanj spomnil. Tako tipične, jasne so bile, nedvomno in jasno so izrazile kaj me teži, česa se v bližnji prihodosti bojim. Bolj jasne ne bi mogle biti. Kar le potrjuje da imajo velik pomen in sporočilno vrednost. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Seveda jo imajo Mick zakaj pa misliš, da razlagam lunatkom kaj pomenijo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Amis, jaz pa sem si zapomnila sanje(iz petka na soboto)Pravijo, da si zapomni sanje, ko nekje spiš prvič. jaz sem si jih. Gre pa za to, da sem sanjala o umoru in samomoru. Najprej sem ubila eno osebo in nato še sebe. Močno se spomnim čustev(po eni strani olajšanje, po drugi bolečina-jaz sem umirala dolgo,druga oseba je bila mrtva takoj) Šlo je za strelno orožje. Bilo je tako živo, da sem se zbudila z obrazom mokrim od solz,težko sem dihala in v prsih čutila bolečino.Prosim za tvojo razlago! Moja razlaga je taka.Umor nekoga pomeni, da hočeš v svojem resničnem življenju nekaj odstraniti.To je lahko odnos ali značajska poteza.Oseba, ki sem jo umorila, je morda ključ za odgovor, česa se moram znebiti v resničnem življenju. Samomor lahko pomeni, da je neka moja trenutna poslovna zadeva samomorilska ali pa, da moram narediti nekaj pomembnih sprememb v življenju. Saj simbol smrti pomeni v sanjah povdarek na spremembi.hm...bi se kar strinjala s tabo contesa...umor se ponavadi zgodi, ko ne najdemo izhoda iz težav...ne tem geografskem območju se umori dogajajo iz strasti, mafijskih poslov, zlorabe, posesivnosti, ljubosumja...oseba, ki si jo umorila ima verjetno pomembno vlogo... ne nujno v tvojem 3D življenju, mogoče samo kot to, kaj predstavlja, kaj počne, s čem se ukvarja, osebin pristop do življenja, do odnosov, do posla....oseba je simbol, zato je najbrž smiselno, da si jo temeljito ogledaš s tega zornega kota...potem bo verjetno tudi bolj jasno, zakaj je moteča v tvojem življenju oz. kaj je tisto, kar je moteče samomor mi je manj všeč...čeprav se sploh ne gre za to in ni pomembno, kaj je meni všeč....samomor predstavlja stisko oz. skrajni izhod iz položaja, ki ga nekako ne uspemo razrešit tako, da bi bil v našo "korist"...vem, da nisi po naravi nagnjena k temu....je pa nekje delček, ki te hoče na opozorit, da je za tvoj notranji svet nekaj veliko pomembnejše, kot morda izgleda...in na kateri del življenja se nanaša...odgovor je spet v osebi, ki je prva umrla navzven se bo nekaj razrešilo zelo hitro in neboleče...pazi nase...in vso srečo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts