contesa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Amis, hvala ti! Zanimivo je to, da odgovor že dolgo poznam, zdaj se je samo še potrdil! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 sanjal sem da me je požru vrtinec..... plavam po eni marini in karnaenkrat ob enem privezu se začne tak majhen vrtinec nekak se znajdem v njem in grem dol dol dol, vidljivost je bla odlična a nisem mogu plavat gor, zbudil sem se lepo s polnimi pljučki še sam mal me je skrbelo kaj bi blo če bi se sanje nadaljevale še mal.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozdravček vsem. Te moje sanje me malo palšijo. Enkrat dosedaj sem sanjala nekaj podobnega in potem doživela moje sanje v resničnosti. Tokrat sem sanjala, da sem v živo govorila z nekom , ki ga poznam samo virtualno bi lahko rekla. Pogovarjala sva se iz oči v oči in kot da se poznava že celo večnosti. V bistvu pa se dosedaj še nisva videla. Zapomnila sem si barvo oči, las, nasmeh in glas in okoliščine v katerih sva govorila. Čutila sem dotik. Te sanje mi ne grejo iz misli in še kar naprej razmišljam o tem ali bom tudi te v resnici doživela. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Točno v vzporednih sanjah, me je pa ljubica poklicala po telefonu in sva mal kramljala hehe ful dobr.... Sanjalka keri lunatek je pa bil? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sanjalka keri lunatek je pa bil? El Nino , a misliš , da je bil lunatek??? Mogoče pa res. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 sanjal sem da me je požru vrtinec..... plavam po eni marini in karnaenkrat ob enem privezu se začne tak majhen vrtinec nekak se znajdem v njem in grem dol dol dol, vidljivost je bla odlična a nisem mogu plavat gor, zbudil sem se lepo s polnimi pljučki še sam mal me je skrbelo kaj bi blo če bi se sanje nadaljevale še mal....Nino, nečesa te je strah! Poskusi se soočiti s svojim strahom. Bojiš se, da ne boš zmogel naloge, ki ti je bila zastavljena. V to se prepričuješ in če se boš preveč prepričeval, se bo res zgodilo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozdravček vsem. Te moje sanje me malo palšijo. Enkrat dosedaj sem sanjala nekaj podobnega in potem doživela moje sanje v resničnosti. Tokrat sem sanjala, da sem v živo govorila z nekom , ki ga poznam samo virtualno bi lahko rekla. Pogovarjala sva se iz oči v oči in kot da se poznava že celo večnosti. V bistvu pa se dosedaj še nisva videla. Zapomnila sem si barvo oči, las, nasmeh in glas in okoliščine v katerih sva govorila. Čutila sem dotik. Te sanje mi ne grejo iz misli in še kar naprej razmišljam o tem ali bom tudi te v resnici doživela. Zakaj te plašijo?Kot sem razumela, izkušnja ni bila neprijetna. Zna pa se uresničit. Tudi meni se je že zgodilo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Tko,bi tud jest prosil za razlago... Sanjal sem že 2X svojega očeta,ki je storil samomor pred 2 meseci,in prvič sem ga videlležati na pojstelji,bil je popolnoma gol in je spal,izgledal je zelo bolano,drugič pa je prišelna vhodna vrata.Jaz sem mu jih odprl in ga sprejel kot gosta"mislim občutek sem imel,kot da je gost".. Spomnim se samo,da mi je rekel,kot:"saj te poznam,kakšen si"... Hvala... LP What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ojla maestro, dobrodošel malo razmisli o svojem odnosu do očeta...staršem radi kaj zamerimo, če pa na tak način odidejo od nas, je težje odpustiti...mogoče je čas za inventuro, pregled česa te je naučil (v + in-)...ter za spravo s preteklostjo...saj bo vedel, ko bosta razrešila you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Contesa, vidim, da razlagaš sanje! Imam ene, ki se mi kar naprej ponavljajo in vedno se zbudim ves prepoten! Tečem po stopnicah navzgor in nekdo ali nekaj me preganja. Ne vem kaj, a lahko to kar prihaja za mano čutim in slišim! V vsakem nadstropju so po tri vrata, a nobena nimajo kljuke, da bi jih lahko odprl. In tako je v vsakem nadstropju. Ko že skoraj obupam, pridem v nadstropje, kjer imajo srednja vrata napis "IZHOD", a tudi nimajo kljuke, so pa bele barve! Leva in desna vrata, pa imajo kljuko, so črne barve in popolnoma identična. Izpod belih vrat, se širi bela slepeča svetloba, izpod črnih tema in pa nekaj zloveščega čutim za njimi. Vem, da so prava bela, a kaj, ko jih ne morem odpreti! Ne vem zakaj, a vedno se na koncu odločim za desna vrata (črna), jih odprem in stopim v temo. Začnem padati, kričim, padam v neskončnost in tisto, kar je bilo prej za mano, zdaj čutim pod sabo, da letim proti tej grozoti! Preden dosežem tla, se ves prepoten in zadihan zbudim.Če veš kak odgovor, bi ti bil na moč hvaležen, ker me te sanje preganjajo in ubijajo in imam občutek, da če bi imel malo slabše srce, bi mi lahko odpovedalo v spanju, ker ko se zbudim, je utrip hujši, kot pri dolgem teku!Hvala za odgovor! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Vzpenjanje-tek po stopnicah simbolizira napredek(ki je mogoče prehiter in preveč utrudljiv) Mogoče so tvoje ambicije previsoke. Če so vrata v sanjah zaprta, si mogoče na točki, kjer se določeno obdobje tvojega življenja končuje in se moraš uzreti v prihodnost.Črna barva predstavlja barvo protesta in tudi praznino,smrt in podzemni svet in pogosto tudi kakšno zvijačo. Bela barva simbolizira preprostost,duhovno avtoriteto,krepost in očiščenje duše. Kar se tiče zasledovanja(preganjajnja) je zelo pomembno, da ugotoviš kaj te preganja ali je to oseba, problem ali celo del tebe od katerega bi rad pobegnil. Je razdalja med vama vedno enaka, imaš občutek, da se ti približuje ali da se razdalja veča. Poskusi se ustaviti in soočiti z zasledovalcem! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Problem je ravno v tem, da se mi vedno bolj približuje in da imam občutek (in to zelo močan), da tej stvari ne smem pustiti blizu. Tako da mi nikakor bni do tega, da bi se ustavil. Najhuje pa je to, da na koncu padam ravno k temu, od česar bežim!Pomislil sem že, da so te sanje travmatično povezane s celotno izgubo moje družine.... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Če se ti zasledovalec vse bolj približuje, pomeni, da se vedno bolj utapljaš v določenem problemu in to z občutkom, da se življenje zgrinja nate in nimaš prostora za manevriranje.Žal mi je za tvojo družino če si bil prisoten pri tragediji, je možna tudi globoka psihološka travma, ki se kaže z izbruhom tvojih sanj!Upam,da sem kaj pomagala! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Mislim, da si! Hvala ti, za takojšnji odziv! Res si hitra! Vsekakor bom moral še sam vse skupaj dobro premisliti! Morda ne bom prišel do nobenega pametnega zaključka, morda pa le. Morda bom na koncu vse skupaj vrgel v koruzo, kot sem vero v boga, isti dan, ko sem jih izgubil.... In pol si še predstavljaj, da ti duhoven, ki te tolaži reče; čudna so pota gospodova in mi jih ne razumemo vedno, kajti velik je božji načrt! Ko mi je to rekel, sem ga mislu sterat u p...m....Še enkrat, hvala ti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Seveda jo imajo Mick zakaj pa misliš, da razlagam lunatkom kaj pomenijo! Zanimiv mi je bilo, ker so bile tako pomensko jasne, da bl ne bi mogle bit. Kar pogosto niso. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 To se pa strinjam! Največkrat rabiš močno interpretacijo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ja, pri sanjarjenjih pa čimprejšnjo realizacijo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Danes se mi je sanjalo, da mi je kolegica podarila cokle, vendar so bile le te premajhne, zato sva šli nazaj, da bi jih zamenjale. Vendar sem jaz ves ta čas hodila v teh coklih in ker sva hodili čez pesek, se je vse to poznalo tudi na podplatih. Ko sva prispele v trgovino mi jih niso hoteli takoj zamenjati (ne vem če so jih). Rekla sem namreč, da jih imam le dve minute (pa so bili podplati že čisto uničeni). Spomnim se le tega, da sem rekla, da so mi stari čevlji, katere sem nosila 5 let še vedno bolj všeč od premajhnih cokel. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Sanjalo se mi je, da sem na nekem tropskem otoku...nekje v notranjosti. Od daleč sem opazila več požarov in odšibala proti obali, da me ne bi ogenj ujel...Vmes sem se ustavila v neki hišici...mal na obisku(pa tako se mi je mudilo) pri nekih nepoznanih ljudeh....enkrat sem pogledala skozi okno, če bom videla požar...In potem sem odhitela naprej. Sem hodila po plaži, ki je bila čisto taka, kot na Krku...in potem se je obala spet spremenila in postala podobna tropskemu otoku....Najdla sem en lep plitev zalivček in pomislila, da bo to moja rešitev....Če pride ogenj do obale, bom počakala v vodi...v tem zalivčku.....In konec..... In spet...prosim za razlago Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Danes se mi je sanjalo, da mi je kolegica podarila cokle, vendar so bile le te premajhne, zato sva šli nazaj, da bi jih zamenjale. Vendar sem jaz ves ta čas hodila v teh coklih in ker sva hodili čez pesek, se je vse to poznalo tudi na podplatih. Ko sva prispele v trgovino mi jih niso hoteli takoj zamenjati (ne vem če so jih). Rekla sem namreč, da jih imam le dve minute (pa so bili podplati že čisto uničeni). Spomnim se le tega, da sem rekla, da so mi stari čevlji, katere sem nosila 5 let še vedno bolj všeč od premajhnih cokel.Veš, da bo prišlo do drastičnih sprememb,pa vendar se temu tvoj razum upira. Želiš si nazaj staro življenje, sedanjost, pa bi rada potisnila v pozabo. Moraš se sprijazniti z določenimi dogodki, saj se časa ne da zavrteti nazaj. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Sanjalo se mi je, da sem na nekem tropskem otoku...nekje v notranjosti. Od daleč sem opazila več požarov in odšibala proti obali, da me ne bi ogenj ujel...Vmes sem se ustavila v neki hišici...mal na obisku(pa tako se mi je mudilo) pri nekih nepoznanih ljudeh....enkrat sem pogledala skozi okno, če bom videla požar...In potem sem odhitela naprej. Sem hodila po plaži, ki je bila čisto taka, kot na Krku...in potem se je obala spet spremenila in postala podobna tropskemu otoku....Najdla sem en lep plitev zalivček in pomislila, da bo to moja rešitev....Če pride ogenj do obale, bom počakala v vodi...v tem zalivčku.....In konec..... In spet...prosim za razlago Kadar se nam sanja o ognju,je pod drobnogledom raven našega življenskega intuziazma in energije, ter celoten odnos do življenja. Verjetno se v stvarnosti soočaš z nekim izzivom.Ker ognja nisi mogla nadzorovati, bi mogoče morala postati previdnejša,obzirnejša,se bolj kontrolirati, imeti bolj sproščen odnos do življenja-z eno besedo se dobesedno-ohladiti. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Contesa hojla,Kaj pomeni ce sanjas svojega partnerja z drugo osebo – z žensko, v smislu da te prevara. Sama razmišljam da mogoče to kaže na mojo negotovost in nezaupanje…al je kaj drugega čist iks… Sanjala sem da je peljal eno žensko s čolnom gledat morje in obalo tam kjer živi, da ji pokaže kako je lepo ponoči itd. in da je pol tud bil z njo intimen. Sej zjutraj nisem pripisovala sanjam kakega velikega pomena, ampak nekako se ti v podzavest vsede, kaj te zdaj to pomeni? lep dan vsem Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 dvoje hude sanje, cisti realizem, barve, vse.... v isti noci!!! dva celovecerca. prvi: se sprehajam po gozdu z eno zensko, ki dela pri nas na financah...(ne vem, zakaj, je ne poznam v bistvu, sicer fajn zenska... )zagledam medvedjega mladicka, ki se igra na jasi. ta zenska na drugi strani jase nabira robidnice, jaz sedim na soncu, ju gledam...se malo bojim, da se onadva ne zagledata, vendar ne klicem, zato, da koga ne preplasim.potem zagledam mamo medvedko, se se bolj ustrasim za zensko. medtem ona pride do mene, skupaj gledava ta prizor, medvedka z mladicem, mali se igra...risanka cista. potem odhlacata proc. konec. druge sanje: cakam, cakam enega tipa....pri njemu doma...dva dni. ga ni, samo polno enih sosedov uletava, pa cudnih zensk...sem zaljubljena v njega in ga cakam. moram ga cakat, ker mi je on narocil, me prosil...ne iz svoje zelje.potem pride, koncno, vmes moja pokojna babica, nakar sedita onadva in pijeta vino, jaz sem bolj ob strani...v bistvu se onadva pogovarjata. iz njegovega balkona grem na en hrib, direktno, sem v sredi nekega napisa ( kot so bili 'nas tito' itd) ga ne morem prebrat, ker sem na sredi in je prevelik...potem opazim, da pise I love U. nakar sem nazaj v kuhinji, z njima dvema, se vedno ne razumem, zakaj sem ga morala cakat, ampak.... mipove, da je bil v srbiji, da so ga zadrogirali. se je vrnil, vmes si je kupil nove superge, in zdaj mi govori, da naj ne bom nestrpna, da naj imam potrpljenje...ko da me zeza malo. potem se spomnim, da je babica v bistvu ze nekaj casa mrtva. sploh se je pogovarjal s par zenskami iz moje druzine...v bistvu bolj kot z mano. konec. cudno Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ko sem brala tinkine sanja sem se spomnila še enih svojih, ta vikend...vse je bilo čudno, spomnim pa se zadnjega dela – v naročju sem držala dojenčka, ki ni bil moj, ampak mi je prirasel k srcu in ker ni bilo znano kje so starši sem ga želela odnesti jaz domov. Ampak ta dojenček je zelo hitro rasel. Bila je punčka. Šli sva v trgovino in sem nakupovala različne stvari, jih metala v voziček punčko pa ves čas držala v naročju, in sem ji tud povedala da lahko gre z mano domov. Ker je že toliko zrasla da je govorila mi je rekla da noče z mano ampak da bo raje pri moji sestrični oz. pri njenem možu, ki imata v resničnem življenju dva majhna otroka in sta taka ljubeča starša. V sanjah mi je punčka rekla, da bo rajši pri njemu – sestričninem možu, ker je tako prijazen in se je nanj že navadila. Ok, greva dalje po trgovini in izhod trgovine ni bil na ulico ampak na bazen. Punčka je bila zdaj že kar velika, npr. 10 – 13 let, naenkrat v kopalkah in se je šla kopat. Meni to ni bilo najbolj prav ker so bli tud eni fantje na bazenu in se mi je zdelo da jo moram nekako obvarovat pred njimi. Ampak ona je šla, skočila v vodo, jaz pa sem od vhoda gledala…in to je vse kar se spomnim. Ampak very strange filing je ostal… Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts