bela vrtnica 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Veš, da bo prišlo do drastičnih sprememb,pa vendar se temu tvoj razum upira. Želiš si nazaj staro življenje, sedanjost, pa bi rada potisnila v pozabo. Moraš se sprijazniti z določenimi dogodki, saj se časa ne da zavrteti nazaj. Hvala Contesa. Res je. V bistvu sem potisnila "stvar" v pozabo, ker je tako bolje za druge. Zakaj bi mislili na čas, saj nas tako ali tako vse prehiti, če vemo, da nam je štet je pa še toliko težje. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Pozdravček vsem. Te moje sanje me malo palšijo. Enkrat dosedaj sem sanjala nekaj podobnega in potem doživela moje sanje v resničnosti. Tokrat sem sanjala, da sem v živo govorila z nekom , ki ga poznam samo virtualno bi lahko rekla. Pogovarjala sva se iz oči v oči in kot da se poznava že celo večnosti. V bistvu pa se dosedaj še nisva videla. Zapomnila sem si barvo oči, las, nasmeh in glas in okoliščine v katerih sva govorila. Čutila sem dotik. Te sanje mi ne grejo iz misli in še kar naprej razmišljam o tem ali bom tudi te v resnici doživela. Zakaj te plašijo?Kot sem razumela, izkušnja ni bila neprijetna. Zna pa se uresničit. Tudi meni se je že zgodilo! Hvala Contesa. ne niso bile neprijetne sanje, samo pomislila sem in se ustrašila, da se mi ne bi začele vse sanje počasi uresničevati.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Contesa hojla,Kaj pomeni ce sanjas svojega partnerja z drugo osebo – z žensko, v smislu da te prevara. Sama razmišljam da mogoče to kaže na mojo negotovost in nezaupanje…al je kaj drugega čist iks… Sanjala sem da je peljal eno žensko s čolnom gledat morje in obalo tam kjer živi, da ji pokaže kako je lepo ponoči itd. in da je pol tud bil z njo intimen. Sej zjutraj nisem pripisovala sanjam kakega velikega pomena, ampak nekako se ti v podzavest vsede, kaj te zdaj to pomeni? lep dan vsem To ne pomeni, da te bo prevaral. Verjetno je vajino čustveno življenje nekoliko nestabilno, zato si imela takšne sanje. Pogovarjajta se več,začutita,kaj si drugi želi in poskušajta realizirati. Pa si na dobri poti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Tinka! Prve sanje- Gozd lahko pomeni negotovost in tudi oviranje. V budnem življenju iščeš način, da bi se skozi nekaj prebila-lahko so tudi opozorilo, da ne ločiš drevo od gozda. Drevesa lahko predstavljajo tvojo podzavest, globino tvojega psihološkega obstoja, zrelost in duhovno rast. Medved,pomeni, da nosiš neko breme. Kako se počutiš pod njim? Ali želiš razgaliti svoje srce? Druge sanje-Ravno tako govorijo o čustvih. Čakaš, pa ne zato, ker bi ti hotela, temveč te je on prosil(nisi sigurna vase) Ko se vrne, te skoraj ne opazi(zanikanje čustev,ignoranca) Navidezno ne boli, si le v koži opazovalca(pa vendar si želiš, da bi bil problem lociran direktno nate, ne preko drugih oseb). Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Pixy,sanje o otroku simbolizirajo neko idejo ali osnutek, ki je še v razvoju.Ker pa je deklica rastla dobesedno pred tvojimi očmi, pomeni, da tvoja ideja dobiva obliko in bo kmalu čas, da jo začneš uresničevat! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Moje današnje sanje...Imela sem tri otroke...svoja dva, pa še eno punčko malo starejšo. In potem je bilo nekako tako, da tista punčka sploh ni bila čisto moja, da je imela še neko drugo mamico. Pa sem se nekako sprijaznila, da bo pač nekaj časa z nami in nekaj časa z drugo mamico... In druge sanje....Bila sem v hiši(mojem prejšnjem domovanju). Moj sosed glasbenik in od prijatelja bivša žena(ne vem kako sem ta dva skupaj spravila) sta se pripravljala na nek nastop s svojo glasbeno skupino. Moja mama pa jima je pomagala šivati oblačila za nastop. Je bilo polno enih oblačil v škatli iz kartona sredi dnevne sobe. Sem malo pobrskala po oblačilih...Če si jih gledal od daleč. so zgledala lepa. Od blizu pa se je vidlo polno enih nitk in tako bolj čudno je bilo sešito...Ven sem potegnila neko roza obleko, pošito z bleščicami...Sem si mislila, da ko bodo na odru, se od daleč teh nepravilnosti na oblačilih tako ne bo videlo.... Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Močno pretehtaj načrt, ki ga želiš uresničiti,saj vsebuje veliko pomanjkljivosti, ki zaenkrat niso najbolj opazne. Ker pa boš v središču dogajanja in bo pogled usmerjen na tvoje delo, je zelo pomembno, da ugotoviš,če je zadeva sploh godna za realizacijo ali potrebuje še veliko dela in temeljit premislek. Sanje te opozarjajo, da ni še vse pripravljeno za javnost, na tebi pa je, da odkriješ, kje je potrebno kaj popraviti in izboljšati. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ... v čeraj sem mami v mestu rekla nekaj kar mislim o določei stvari.... v sanjah, pa je mama to moje mišlenje povedala očetu...točno nako kot sem ji jaz včeraj povedala.... ...kaj naj to pomenilo??? prosim za mišljenje Lp. Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Contesa,ti si carica , hvala! Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ... v čeraj sem mami v mestu rekla nekaj kar mislim o določei stvari.... v sanjah, pa je mama to moje mišlenje povedala očetu...točno nako kot sem ji jaz včeraj povedala.... ...kaj naj to pomenilo??? prosim za mišljenje Lp. Da oče pozna tvoje občutke in te razume. Hkrati pa mu je težko,ko vidi, da zaradi njega trpiš! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ni blo nič v povezavi z njim ampak sem rekla..."najboljše je , če dobiš kje službo, da se mal naučiš delat stvari - pridobiš izkušnje, pol pa menjaš za kakšno drugo službo kjer je pogoj izkušnje, stopnjo izobrazbbe pa tako imaš..... sedaj končujem študij in iščem službo in povečini je pogoj delovne izkušnje: 2-3 leta...... ...v sanjah mu rekla je samo to kajr sem jaz včeraj rekla, njega pa pač ni blo zraven, ne da ne bi smel tega slišat... Hvala Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jaz sem ti povedala, kaj sanje pomenijo-kaj je bilo pa izrečeno,pa ima vedno drugačen pomen kot v resnici! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Tinka! Prve sanje- Gozd lahko pomeni negotovost in tudi oviranje. V budnem zˇivljenju isˇcˇesˇ nacˇin, da bi se skozi nekaj prebila-lahko so tudi opozorilo, da ne locˇisˇ drevo od gozda. Drevesa lahko predstavljajo tvojo podzavest, globino tvojega psiholosˇkega obstoja, zrelost in duhovno rast. Medved,pomeni, da nosisˇ neko breme. Kako se pocˇutisˇ pod njim? Ali zˇelisˇ razgaliti svoje srce? Druge sanje-Ravno tako govorijo o cˇustvih. Cˇakasˇ, pa ne zato, ker bi ti hotela, temvecˇ te je on prosil(nisi sigurna vase) Ko se vrne, te skoraj ne opazi(zanikanje cˇustev,ignoranca) Navidezno ne boli, si le v kozˇi opazovalca(pa vendar si zˇelisˇ, da bi bil problem lociran direktno nate, ne preko drugih oseb). hm...ne vem, se ne pocutim, kot da bi imela neko breme...glede gozda je bilo vse skupaj zelo lepo...ni bilo noter, bolj obronek, jasica....soncno, fino, pomlad...zenska je nasa racunovodkinja, in ravnokar so me vzeli v sluzbo za nedolocen cas...hm! glede medveda, sem si vedno predstavljala moc, ne pa breme...hecno!razmisljam, kako bi si to razlagala, glede na to, da je odsel...mati medvedka in mali sta veselo odcaplala stran. glede drugih sanj, je res...sem nekako del necesa drugega, zato sem se tudi odlocila, da ohranim prijateljstvo in se ne poglabljam, ker fant nima razciscenih stvari, oz. jih oba razciscujeva preko drug drugega, samo ne zelim biti nek pasivni faktor.zato bom raje resevala moje probleme, oz. se ukvarjala s sabo...on ima svojih itak prevec, da bi se ubadal z mano. ni pripravljen na zvezo, ni odprt, ker mora sam s sabo poracunat.osebno mislim, da on zanika custva, ne jaz, jaz sem pa tu res samo reaktor. imava zgodovino, sem bila nekoc zaljubljena vanj, je slo mimo, oz. naprej, v prijateljstvo in druge feelinge...ce bi rad kaj od mene, bi torej on moral to zelo pokazat in dat pobudo, ampak mislim, da tega ni sposoben, tudi, ce tako cuti. ga imam pa zelo rada, in naj tako ostane. (zaenkrat mi tako znese, in res ne boli...kar je zelo dobro in nova izkusnja zame ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 aja, pa hvala, contesa! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ni za kaj, Tinka! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hehja zelo utrujajoče sanje sem meu dons ponoči, ena škorpica mi je kar govorila in govorila in govorila, pol sem začel še js, in sva klepetala in klepetala, men se je zdelo ziher ene tri ure... gobčne tele blondice.... khm škorpice. nimam pojma kaj to pomeni, ampak vsekakor zgleda da mam tud ponoči preveč časa... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 sem mislila, da je pomembno tisto kar je povedano... contesa, hvala.. Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hehja zelo utrujajoče sanje sem meu dons ponoči, ena škorpica mi je kar govorila in govorila in govorila, pol sem začel še js, in sva klepetala in klepetala, men se je zdelo ziher ene tri ure... gobčne tele blondice.... khm škorpice. nimam pojma kaj to pomeni, ampak vsekakor zgleda da mam tud ponoči preveč časa...Nino, to zato, ker v realnosti premalo klepetaš! Hecam se! Dobil boš eno prijetno novico! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Sanjala sem, da sem delala v na novo odprti trgovini in lastnica trgovine kao ni dobro preverila in pregledala lokala in ko je zacelo dezevat, je vsa voda tekla v trgovino-kot bi bila streha preluknjana.Kaj bi to lahko pomenilo? Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Kaj pomeni, če ti v sanjah umre brat, ne veš kako, sam naenkrat ga zagledaš mrtvega, in ko si že čist obupan in objokan, ti pomaha iz "nebes" z še enim drugim sorodnikom? Danes ponoči pa sem v sanjah dobila nek virus, bila v Afriki, po celem telesu em je zbadalo, žile so se mi nabrekale, a še v pravem trenutku od nekod nek moški z ogromno injekcijo.....in tako preživim. VsaJ "srečen" konec je v teh mojih sanjah...... Kakšno mnenje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Sanjala sem, da sem delala v na novo odprti trgovini in lastnica trgovine kao ni dobro preverila in pregledala lokala in ko je zacelo dezevat, je vsa voda tekla v trgovino-kot bi bila streha preluknjana.Kaj bi to lahko pomenilo?Sanje v katerih ima glavno vlogo vreme(v tem primeru dež) se pogosto nanašajo na problem ali življensko področje, katerega center so čustva-ne glede ali so topla, hladna,viharna, strastna, vroča ali žgoča. Dež je lahko znak žeje ali izsušenosti. Vreme se lahko nanaša tudi na sprejemanje odločitev! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Kaj pomeni, če ti v sanjah umre brat, ne veš kako, sam naenkrat ga zagledaš mrtvega, in ko si že čist obupan in objokan, ti pomaha iz "nebes" z še enim drugim sorodnikom? Danes ponoči pa sem v sanjah dobila nek virus, bila v Afriki, po celem telesu em je zbadalo, žile so se mi nabrekale, a še v pravem trenutku od nekod nek moški z ogromno injekcijo.....in tako preživim. VsaJ "srečen" konec je v teh mojih sanjah...... Kakšno mnenje?Sanje o smrti so še eno znamenje spremembe, mogoče globoko zakoreninjene psihološke spremembe, ki jo je tvoja podzavest opazila, preden si se tega zavedala. Dejstvo, da to opaziš pri drugem,pomeni, da si mu tako blizu, da si mu lahko v veliko pomoč v odločilnih trenutkih. Ubogaj svojo intuicijo. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hvala za razlago Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Contesica, najlepša hvala! P.S: Ful lepa slikca(ikonca) Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Sem sanjala, da letim nekam daleč in ne prav visoko...brez kril. Nekako z nogami sem malo brcala. Najprej sem letela ob nekem bregu navzgor, potem pa blizu ceste....Ceste sem se držala zato, da se ne bi izgubila....Na vsake toliko časa sem ob svoji poti zagledala visooook zidan dimnik...Potem sem bila že malo utrujena od letenja in sem se spustla na tla....oz kar vrgla na tla. Ker nisem bila visoko...le kakšen meter ali malo več od tal, je bil pristanek kar ok.....in konec Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts