Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

dobro jutro x:)x xDDx x;)x x:Dx

ena oseba je drugi sedela na ramenih in veselo nekaj govorila, videlo se je, da kipi od veselja, a najbolj zanimivo je bilo, da te osebe na ramenih drugi niso videli, samo jaz.....en čas sta šli proti meni in potem pa sem videla v hrbet, ko sta odhajali, a drugi so videli le eno osebo, tiste, ki je sedela na ramenih, pa samo jaz... ta oseba na ramenih, pa ni bila vsakdanjo oblečena, mapak kot kakšni pajac, ali nekaj takega..

... le kaj bi naj to pomenilo x?x :eek: xrolleyesx :xx!: .. prosim za razlago... x:)x x;)x

Lep pozdraav in lep dan. x8Dx x:)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Deli na socialnih omrežjih

Letenje ponazarja naše dosežke(vzpone in padce) V resničnem življenju si mogoče v špici kakšnega stanja-ali bi rada pobegnila od nečesa ali nekoga? x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

, a drugi so videli le eno osebo, tiste, ki je sedela na ramenih, pa samo jaz... ta oseba na ramenih, pa ni bila vsakdanjo oblečena, mapak kot kakšni pajac, ali nekaj takega..

... le kaj bi naj to pomenilo x?x  :eek:  xrolleyesx  :xx!: .. prosim za razlago... x:)x  x;)x

Lep pozdraav in lep dan. x8Dx  x:)x

To, da si samo ti videla to osebo, pomeni, da bi morala bolj pogledati resničnosti v obraz,kot pa, da se skrivaš za sanjami.Pred svetom skrivaš neko svojo osebnostno potezo. Si se počutila srečno? Mogoče pa želiš nekoga razkrinkati, mu sneti masko, da bo pokazal svoj pravi obraz! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ni za kaj! x;)x Pa hvala! x:Xx

HONORE DE BALZAC

v mojih sanjah danes sama zelenjava, naš dom in sorodniki... sanje so bile tako zelo žive da se že spomnim vsake besede, kaj je kdo rekel še celo občutke.. :eek: :eek:

... jaz, mama, stric in njegova punca smo bili ob naši hiši...jaz sem imela v skledi feferone ( male čilije - pekoče) v vodi... prišel je kolega in tudi družinski znanec, mogoče mal tudi moja simpatija x:Ix ... z roko sem mešala tiste feferone in enega poskusila kolega me je pogledal in hmm z tako lepimi očmi in rekel " so ostri kaj".. nato je še nkaj rekel se obrnil in odšel za vodgal...IN ŽE ZVONILA MOJA BUDILKA xrolleyesx xrolleyesx

v našem vrtu smo pobirali fižolo, rumenega in zelenega...jaz , dve sestrični, mama ata in botra..... jaz sem kregala sestrično in pobirala iz vedra travo, ki je ona dala noter z fižolom... potem je pr naši hiši blo že več sorodnikov..

.. stric je v beli srajci iz prikolice hotel uzeti klop , se spotaknil in padel na glavno cesto , klop pa na njega... a takrat ni pripeljal noben avto...

Lepo prosim za komentar.....LP x:)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Če si sanjala o zelenjavi, je to pošteno,preprosto in dobro zate. Možen je pozitiven namig, da živiš dobro življenje, če je bila zelenjava v sanjah sveža.

Pomembna je tudi vrsta in oblika zelenjave, saj ima simboličen pomen. Če je bilo zelenjave v obilju, pomeni, da na takšen način izražamo tudi ljubezen(do partnerja, družine, prijateljev) x:)x

HONORE DE BALZAC

hihi, moje sanje danes, znanstvena fantastika... sploh jih ne znam opisati, se mi zdi, da je bilo sporočilo, da tale nevednost me pelje do eksplozije... da rabim ohladitev (led?), da so čustva vpletena ter hm, menjavo prstanov pa ne štekam, pa z vžigalnikom sem preverjala, če nas je že plin dosegel, al pa neki tazga....no sam da sem živa, pa tud v sanjah sem bila najbolj prisebna x;)x

contesa, hvaa za razlago x;)x x:)x

..jaz sem si prve sanje razlagala na način... da bi bilo možno, da z tem kolegom, simpatijo ... mogoče ustvariva kako avanturo, razmeje, ki bi lahko bilo lepo, a bi se lahko tudi opekla...saj sem feferon poskusila ko je bil od zraven..pekoč čili, a jaz pekočega okusa nisem občutila... ker ti feferoni so bili mali in in jih bilo zelo veliko pa še v vodi....

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

hihi, moje sanje danes, znanstvena fantastika... sploh jih ne znam opisati, se mi zdi, da je bilo sporočilo, da tale nevednost me pelje do eksplozije... da rabim ohladitev (led?), da so čustva vpletena ter hm, menjavo prstanov pa ne štekam, pa z vžigalnikom sem preverjala, če nas je že plin dosegel, al pa neki tazga....no sam da sem živa, pa tud v sanjah sem bila najbolj prisebna x;)x

Selene, mogoče preveč skrbno in previdno zadržuješ čustva. Eksplodiraj, če že moraš-z jezo ali pa morda z ljubeznijo. Če predolgo zatiraš neko čustvo, to neizogibno vodi k eksploziji.In če je tako, naj bo ta izbruh vsaj kontroliran. Se mogoče izmikaš družinskim, čustvenim problemom?

Led-Njegov hlad je v zvezi s tvojimi čustvi. Morda se bojiš izraziti. x:)x

HONORE DE BALZAC

dobbro jutro. Nevem zakaj so moje noči polne sanj...spodaj je opis le treh blo pa jih je zelo veliko različnih... prosim za razlago, če se sploh da analizirat....

1. z kolesom sem se peljala domov in srečala neko puco s katero sva potem skupaj nadaljevali...na dele je bila cesta suha, na dele pa kot da je na njej zvožen sneg potem pa močno zamrznjeh...zelo težko se je blo peljat, avta pa nisva srečali nobenega....

2. šla v kino in je bila zelo gneča in v vrsti sem se zkregala z eno punco, ki je ne poznam

3 .prijateljica pripovedovala o krofih , pozneje sem jih tudi videla, že pripravljene a še ne ocvrte....nekdo jih je prenašal iz pulta na plaen..cirka 6 krofov

Prosim in hvala že v naprej.

Lp in lep dan.

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Kake sanje...

Zidal sem hotel na hrvaški obali... hm no pravzaprav zidali so ga drugi, js sem bil sam lastnik pa to, ob morju pa to, cel kažin, ampak sem precej užival, neki sva se z eno blondico tam skrivala naokrog, :D hehe dokaj vroče, hno s tem hotelom sem meu opravka, velik letnih časov je šlo mimo, pa z nekimi frendi sem se fural naokrog v avtu, pa je en frend ugotovil da zdaj k so vozniški podaljšali bo moral dat 600jurjev za narest vozniški, da zakaj ga ni naredil že prej... (v realnem življenju ga je prvi med vsemi mojmi prjatli, k je mal starejši) hm no cel kažin, s tem, pol še neke druge sanje sem meu.... xrolleyesx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sanjala sem, da mam ful velike obrvi. Mela sem dolge ene 3 cm, gladke kot lase, ampak so mi na gor rasle. In jaz sem se totalno zasekirala, kaj bo zdej nardila. Pol sem se pa zbudila, ker se mi je Loti (moj pes) na glavo ulegla...
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

uff, morm napisat, sm čeri sanjau šahovnico, ampak figure njene so ble velikanskeeee, kr sprehajale so se po šahovnici in skor tut letele .. in jest to gledau izza ozadja se mi zdi, hmmm x:o)x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hjao... js pa sanjal da sem enga kar ubil, nekaj me je napadal, pol pa po kratkotrajnem boju niti ga nisem kaj udaril kar umru je :sori: ziher ga luna kaj s plutonom sirje zdaj.. bemu ja, še nkol nisem nobenga ubil k me je sam zajebaval nekaj... hjao, kar umru je...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dobbro jutro. Nevem zakaj so moje noči  polne sanj...spodaj je opis le treh blo pa jih je zelo veliko različnih... prosim za razlago, če se sploh da analizirat....

1. z kolesom sem se peljala domov in srečala neko puco s katero sva potem skupaj nadaljevali...na dele je bila cesta suha, na dele pa kot da je na njej zvožen sneg potem pa močno zamrznjeh...zelo težko se je blo peljat, avta pa nisva srečali nobenega....

2. šla v kino in je bila zelo gneča in v vrsti sem se zkregala z eno punco, ki je ne    poznam

3 .prijateljica pripovedovala o krofih , pozneje sem jih tudi videla, že pripravljene a še ne ocvrte....nekdo jih je prenašal iz pulta na plaen..cirka 6 krofov

Prosim in hvala že v naprej.

Lp in lep dan.

1. Kolo je pogosto simbol večnosti in tvoje sanje verjetno razodevajo stališče do same sebe kot dela splošnega sveta. Lahko pa se spustijo tudi na bolj posvetno raven in pomenijo enakomeren potek življenja.

2.Igraš vlogo, ki ti ni pisana na kožo in to veš. Ne dovoliš pa, da ti to povejo drugi.

3.Krof(pecivo) lahko predstavlja poseben del tvoje osebnosti,kako se izražaš drugim,kako deliš življenje in energijo. Sanje morda nakazujejo sebičnost(nepečeni krofi)Številka v sanjah(6) pa je skoraj nujno povezana z neko številko iz resničnega življenja(številka hiše,prva številka določene telefonske, ki jo ne smeš pozabit,...)zato razmisli tudi o tem. x:)x

HONORE DE BALZAC

Kake sanje...

Zidal sem hotel na hrvaški obali... hm no pravzaprav zidali so ga drugi, js sem bil sam lastnik pa to, ob morju pa to, cel kažin, ampak sem precej užival, neki sva se z eno blondico tam skrivala naokrog, :D hehe dokaj vroče, hno s tem hotelom sem meu opravka, velik letnih časov je šlo mimo, pa z nekimi frendi sem se fural naokrog v avtu, pa je en frend ugotovil da zdaj k so vozniški podaljšali bo moral dat 600jurjev za narest vozniški, da zakaj ga ni naredil že prej... (v realnem življenju ga je prvi med vsemi mojmi prjatli, k je mal starejši) hm no cel kažin, s tem, pol še neke druge sanje sem meu....  xrolleyesx

Sanje o hotelu pomenijo,da morda hoče kdo kupiti tebe ali tvoje usluge, ali pa bi rad, da bi ti kdo posvetil svoj čas in moč. Lahko pa se sanje nanašajo tudi na to, da si potreben spremembe ali počitka. x:)x

HONORE DE BALZAC

Sanjala sem, da mam ful velike obrvi. Mela sem dolge ene 3 cm, gladke kot lase, ampak so mi na gor rasle. In jaz sem se totalno zasekirala, kaj bo zdej nardila. Pol sem se pa zbudila, ker se mi je Loti (moj pes) na glavo ulegla...

Ali trenutno iščeš sorodno dušo? Če so ti obrvi zastirale ali motile pogled, pomeni, da ne zaznavaš jasno drugih, sebe ali določenih okoliščin. Lahko gre za povsem organsko zvezo. Če si imela kdaj težave z vidom, bi bilo dobro, da obiščeš okulista! x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...