Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

uff, morm napisat, sm čeri sanjau šahovnico, ampak figure njene so ble velikanskeeee, kr sprehajale so se po šahovnici in skor tut letele .. in jest to gledau izza ozadja se mi zdi, hmmm x:o)x

To pomeni,da ne moreš nadzorovati situacije.Pustiš, da okolica manipulira s teboj, ti pa se pomakneš vase in kot opazovalec opazuješ dogajanje-kot, da se to ne tiče tebe, ampak je domena drugih! Zlezi iz ozadja in nadzoruj šahovnico! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Hjao... js pa sanjal da sem enga kar ubil, nekaj me je napadal, pol pa po kratkotrajnem boju niti ga nisem kaj udaril kar umru je  :sori: ziher ga luna kaj s plutonom sirje zdaj.. bemu ja, še nkol nisem nobenga ubil k me je sam zajebaval nekaj... hjao, kar umru je...

Nino,umor sem že razložila, ko sem jaz to sanjala! Malo pobrskaj nazaj!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Moje hecne sanje pretekle noči...sanjala sem naš poštni predal, da ko sem ga odprla, je bil ful velik kot neka omara in noter polno oblačil  xrolleyesx heh kaj bi to pomenilo?

Če si sanjala o oblačilih, je to ocena tvoje lastne podobe. Morda so sanje namig, da nisi čisto takšna kot bi morala biti in da se moraš spremeniti. Še posebno razmisli o svojem mnenju in reakciji, ko si zagledala obleke. Če si se morda močno zavedala določene barve oblek, je tu morda ključ za pomen sanj. x:)x

HONORE DE BALZAC

...jas sem se pa v sanjah (spet) nekaj bojevau in komandirau x:Dx  x:Dx  x:Dx

Prav lahko so bile sanje o bojevanju metafora za neko tvoje bojevanje v resničnem življenju-morda tudi lastni boj. Sanje te lahko opozarjajo ali pa skušajo okrepiti tvoje zaupanje. x;)x

HONORE DE BALZAC

To pomeni,da ne moreš nadzorovati situacije.Pustiš, da okolica manipulira s teboj, ti pa se pomakneš vase in kot opazovalec opazuješ dogajanje-kot, da se to ne tiče tebe, ampak  je domena drugih! Zlezi iz ozadja in nadzoruj šahovnico!
heeee, ni besed, contess x:Dx

sm vedu, sm vedu... :palec:

reče se,da dam nek povod, ki pa ga ne izpeljem do konci,potem pustim,da se samo pretoć :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Sanjala sem, da smo na silvestrov večer z otročki imeli ogromno dela z okraševanjem. Živeli pa smo v mojem prejšnjem domku. Na vsa okna smo pritrdili lučke in okraske. Potem smo šli ven na ulico in občudovali naša okna, ki so se svetlikala in utripala v vseh mogočih barvah. Mimo sta prihitela dva soseda, vsak s svojim stolom. Sta rekla, da si morata najti kakšen dober prostor na dvorišču, da bosta ob polnoči čim bolje videla ognjemet. x?x x:)x
Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Če si v sanjah krasila, to lahko pomeni, da želiš napraviti red v hiši. Morda pa so sanje ocena tvoje lastne podobe.Razmisli o tem. Če je bila okrašena določena soba ali sobe, se vprašaj ali ti ta prostor kaj pomeni. x:)x

HONORE DE BALZAC

Živjo vsem, to je moj prvi post, sploh, kjerkoli x:)x

Upam na kakšno razlago svojih sanj, se sploh ne morem znebit misli nanje:

S kolegom stopiva iz avta v mojem rojstnem mestu, na avtobusni postaji, ki je takoj za križiščem z ulico, kjer stanujejo moji starši (tudi v resnici se ju izgibam, pri tem pa imam zelooo slabo vest). Oba sva v rdečih anorakih. Tip odpre prtljažnik in takrat zapiha… moj anorak se v trenutku napihne, postane nekakšen balon… in začne me odnašat v nebo… Ampak tip me zaustavi, potegne me nazaj na tla….

O najinem odnosu lahko povem, da traja že nekaj let in je dogovorjeno kolegialen, čeprav sva si seksualno privlačna in se tudi sicer dobro razumeva. Meje sem pravzaprav postavila jaz in mislim, da nimam nobenih nezavednih apetitov po njem… Čeprav je seksi, je tudi –po mojem mnenju- nezrel, in kot tak me ne zanima, niti za poseksat x;)x . No... vsaj mislim si, da je tko…

Pozdravljena! x:)x

Rdeča barva je na splošno pozitivna barva, ki pomeni dejavnost, veselje, praznovanje, strast in spolno vzburjenje.. Možne asociacije pa so tudi sla po krvi, bes, maščevanje, mučeništvo in surovost. Sanje v katerih ima rdeča barva odločujočo vlogo te opozarjajo ali pa so znak veselja in živahnosti. Ker si imela asociacijo, da si podobna balonu, se vprašaj, če dopuščaš, da se ti izmikajo dobre zamisli.Ker te je celo odneslo v zrak, si morda na robu velike umske zmage.

Odnos s to osebo pa le ni tako nedolžen kot se zdi na prvi pogled.Postavila si določene pregrade, ki pa jih boš na koncu sama podrla in krivila sebe. Torej, zakaj bi si metala pesek v oči!

Lep dan ti želim! x;)x

HONORE DE BALZAC

Hvala za odgovor, contesa. x:)x

Priznam, sama ne vem čisto nič o razlaganju sanj.

Sem pa trenutno (kaj trenutno, že kar dolgo) v precej bednem stanju, depresirajoča, in daleč od veselja in dejavnosti. Počutim se nekako »zakleta«.:unsure:, :wacko: Izmikajo se mi namreč vse zamisli, ne sam »tadobre« , in postajam rastlina… Rdeča barva bi res lahko pomenila alarm, da se zmigam kej narest s sabo. Omenila pa sem jo zato, ker se sicer skoraj nikoli ne spomnim barv iz sanj, tokrat pa je rdeča kar butala ven.

Pri tem, da me je odneslo v luft, pa se mi zdi najbolj zanimivo, da me je »prizemljil« prav on, ki me v realnosti »zapeljuje« v … sfero, ki sem jo zanj zaprla. Kaj si mislila s tem, da bom pregrado sama podrla, in krivila sebe? Če sem te prav razumela, se mi zdi čisto možno, ampak tip res ni pomemben v mojem življenju. Edino morda kot eden izmed... Morda gre za problem potlačene erotike???!!!

Pa tega, da sva se (kot v realnosti) izognila mojim staršem, najbrž tudi ni za zanemarit?

Ah ja, najbrž bi potrebovala eno ornk ekipo psihoterapevtov, ne sam razlagalca sanj…

Tudi tebi (in vsem) želim tko lep dan kot je zunaj!

Danes sem sanjala labradorce. Najprej, da ga je moja noseča prijateljica hotela kupiti, samo se še ni odločila, katerega bo kupila. Mi ni bilo jasno, kaj bo zdej 3 mesce pred porodom kupovala psa.

Potem sem šla na jogging.....v roza kosmatih copatkih....pa sem pol ugotovila, da v copatkih ne bo šlo....sem se sezula in laufala bosa. In prišla do gozda in bosa stopala čez korenine in med enimi gobicami....in pol srečala enga tipa z labradorcem. Pa še vmes so bli neki labradorci...pa se ne spomnim dobro.... :o|o:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Pes človekov najboljši prijatelj, je lahko zelo močan sanjski simbol, seveda pa je veliko odvisno tudi od tvojega odnosa do psov. Morda sanjski pes predstavlja nekoga, ki ti je drag(ali več takih oseb) Če se bojiš psov:potem so sanje opozorilo. Morda sanje simbolizirajo pomoč, ki jo nekomu nudiš(ali pa ne) Psi čuvaji lahko pomenijo potrebo po zaščiti(v tvojem primeru, jih je bilo več)

Copati so veliko bolj udobni od čevljev, zato ti take sanje nemara predlagajo, da bi morala v resničnem življenju gledati na stvari bolj lahkotno in popustljivo. Poskušaj se sprostiti. x:)x

HONORE DE BALZAC

danes sanjala........ x:)x x;)x

...z kolegicami smo prišle na neko mesto, kjer so bile klopi v vrsti vsedle smo se za fantom, ki se meni v ( resničnem svetu) dopade....takrat pa nisem čutila tega občutka... pozdravila sem ga, a na hladen nezanimiv način... kot da sva le naključna, bežna znanca... z nim se nisem pogovarjala, niti nisem imela želje po tem...

..on se je spustil v pogovor z mojo kolegico in prišel seet k njej... .... nevem pa lokacije kje je blo to , niti zakaj smo šli ta.... potem smo pa pekli že pleskavice na olju in so se kregali, ker jih nihče ni hotel, ko je odšla kolegica, ki obvalada te stvari....čez čas pa em nekje v kuhni pripraljala pleskavice, a ne dolgo....

........... prosim za razlago..... x;)x xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Lilija,težave imaš s svojimi čustvi! Odloči se, kaj je tisto, kar si res želiš in tudi seži po tem. Dokler boš vse samo premlevala v sebi, se ne bo zgodilo nič. Razdvojenost te ne bo pripeljala nikamor! Zato le pogumno izrazi svoje občutke! x:)x

HONORE DE BALZAC

Contesa hvala za razlago xDDx x;)x

Se trudim uredit stvari tako na čustvenem kot tudi študijskem področju.. x;)x xrolleyesx

Lp in lep dan vsem x;)x :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

:palec: živjo,

jst bom pa sam mal na splošno opisala sanje,k se mi v različicah pojavljajo zadnje čase...

...neprestano se s kom kregam,skrivam pred ljudmi,v sanjah običajno delujem proti sebi,pa raznorazni lbirinti,nepoznani pravljični prostori.Pa skos sanjam svojega bivšega xsrcbumx , mi gre že mal na živce. :onfire: :bomb:

Prepir je v sanjah skoraj tako neprijeten kot resničen prepir, po drugi strani pa ti lahko dvigne samozavest, zato je pomembno kakšna je bila tvoja reakcija na sanje, ko si se zbudila. Morda so te spodbujale, da negativna čustva do nekoga izraziš, v tem primeru, ti sanje razumno svetujejo-razčisti situacijo! Prepir v sanjah pa je lahko tudi odraz nekega notranjega konflikta, pritiska ali napetosti.Razumsko pristopi k temu svojemu problemu in ga poskusi rešiti še s pomočjo nekoga drugega.

Labirint pomeni, da je trenutno tvoje življenje zelo zapleteno in sanje odražajo divje poskuse, da bi se rešila. Če ti je uspelo priti na prostost, pomeni, da se dobro obvladaš in skušaš imeti vse pod nadzorom. x:)x

HONORE DE BALZAC

:palec: havala,contesa x:)x

prav imaš res je trenutno moje življenje težko :xx!: razrešiti nekaj problemov s pomočjo drugega,pa je najbrž najboljši nasvet,ker sem nagnjena k temu da se ob težkih situacijah zaprem. :unsure:

hvala :palec:

lep dan :flower:

Boris, pol se pa meni lahko pridrižiš, meni vsi pravijo, da sanjam še podnevi. :palec: x:Dx

Contesa,

spet sem v živo sanjala, da sem spoznala nekoga, s katerim se poznam samo preko neta. Tokrat je bil se še bolj živo in razločno. :inocent: Očitno bo res kaj takega, samo na pravi letni čas moram počakati.

Pozravček.

Potem se bo sigurno zgodilo! x;)x :palec: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...