sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Potem se bo sigurno zgodilo! Contesa...bom vse poročala... Dvojne sanje so se mi na tak način uresničile, vedar se pri obojih trikrat isto sanjala. Ob priliki nekam ...najbrž ne sem... napišem to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Boris, pol se pa meni lahko pridrižiš, meni vsi pravijo, da sanjam še podnevi. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hojla, spet sem mela ene sanje ki se jih ful dobro spomnim zjutraj.Moj fant in jaz sva bila pri meni. ceprav je bil to on kot osebnost, je na zunaj zgledal drugace. bil je tudi kao neki fotograf, kar drugace ni, in me je fotografiral kot da bi bil profi. Takrat je bila pri meni še moja prijateljica, ki pa je potem odšla. Zunaj se je spravljalo k slabemu vremenu in je sel avto pokrit, v smislu proti toči. Razumel se je z vsemi moji sosedi. V sanjah so bili to bivsi sosedi, ki so šli meni totalno na živce. Potem sem se spomnila da mame itak ne bo domov do drugega dne in da lahko postavi avto na parking, ki je pokrit. Pred tem pa je na parking zapeljal en velik traktor al kombajn, ampak ga ni zasedel, ker je bilo dovolj prostora. V mojih sanjah je bil ta nas parking kot en skedenj na deželi. Zbudila me je ura in mi prvi moment ni blo jasno, kak zdaj ura, sej pa ne rabim vstat, ker sva že itak skupaj... hm ja, lep dan vsem skupaj! Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 No dragi moji sanje razlagalci..... kaj pa če sanjaš, da te nekdo objema.... Sam to sem si zapomnila, da je bilo prav prijetno.... Bilo je tako prijetno, da sem zbudila in sama seb čudila, kako je to faaaaajn....Ahja, oseba je bila moški zdaj se pa sprašujem glede na to kako to vse potem razlagalci vse naokoli in na glavo obrnete, a se naj zdaj tega človeka v real lifu - izogibam , da ni tle od zadaj kaj sumljivga, kak nož v hrbtu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 hm, se komu dogaja da nekoga sanja in ga potem čez čas v resnici sreča?? :o Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hojla, spet sem mela ene sanje ki se jih ful dobro spomnim zjutraj.Moj fant in jaz sva bila pri meni. ceprav je bil to on kot osebnost, je na zunaj zgledal drugace. bil je tudi kao neki fotograf, kar drugace ni, in me je fotografiral kot da bi bil profi. Takrat je bila pri meni še moja prijateljica, ki pa je potem odšla. Zunaj se je spravljalo k slabemu vremenu in je sel avto pokrit, v smislu proti toči. Razumel se je z vsemi moji sosedi. V sanjah so bili to bivsi sosedi, ki so šli meni totalno na živce. Potem sem se spomnila da mame itak ne bo domov do drugega dne in da lahko postavi avto na parking, ki je pokrit. Pred tem pa je na parking zapeljal en velik traktor al kombajn, ampak ga ni zasedel, ker je bilo dovolj prostora. V mojih sanjah je bil ta nas parking kot en skedenj na deželi. Zbudila me je ura in mi prvi moment ni blo jasno, kak zdaj ura, sej pa ne rabim vstat, ker sva že itak skupaj... hm ja, lep dan vsem skupaj! Fotografski aparat v sanjah skoraj vedno predstavlja neko osebo,pogled skozi lečo, pa je bolj brezoseben kot pogled s prostim očesom.Zato sanje o fotografiranju nečesa ali nekoga predstavljajo željo, da bi tisto kar slikamo, videli bolj brezosebno, manj čustveno, kot to lahko delamo v življenju. Predmet ali osebo želimo zadeti s pravo ostrino.Partner-Največkrat gre za to, da sanjamo o našem resničnem partnerju in čimpomembnejši so v naših sanjah,tempomembnejši so v našem resničnem življenju. Take sanje lahko napovedujejo izpolnitev neke želje- v tem primeru se vprašaj, kaj lahko narediš, da bi bila vajina zveza tako uspešna kot tista v sanjah. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 No dragi moji sanje razlagalci..... kaj pa če sanjaš, da te nekdo objema.... Sam to sem si zapomnila, da je bilo prav prijetno.... Če sanjamo o objemanju, je to bržkone ocena tvojega notranjega zadovoljstva ali pa spodbuda, da imej samo sebe malo bolj rada. Če si objem vračala,sanje lahko nakazujejo, da tudi sama potrebuješ ljubezen. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 hm, se komu dogaja da nekoga sanja in ga potem čez čas v resnici sreča?? :oJa, Aira, smo že imeli, poglej malo nazaj! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Contesa, kaj pa moje drekcaste sanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 js sm mela pa dons tud zanimive sanje vse se je vrtel okrog dveh oblekic, ki naj bi jih zakopala v zemljo-ena vijolična,druga zelena-obe temni.pa moj bivši je bil tud notr,po njegovi želji naj bi oblekce zakopala-to pa men ni blo preveč všeč. :xx!: pa iskala sem pogled enga fanta,ki sem ga v resnici vidla dvakrat na cesti in si ga začuda močno v spomin vtisnila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hehe joj kolk sanjam zadnje čase pa nič ne morem napisat sem gor pol pa pozabim... hm hm nohja, danes zjutraj vem da sem sanjal da mi internet spet dela... ampak jebat ga sanje so sanje... resničnost pa resničnost, itak sem že sanjal, ene osebe dve leti preden sem jih srečal, pa tud to še ne pomeni da se je pol lepo izšlo al pa ja bomo vidl nasledn teden :D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 No dragi moji sanje razlagalci..... kaj pa če sanjaš, da te nekdo objema.... Sam to sem si zapomnila, da je bilo prav prijetno.... Če sanjamo o objemanju, je to bržkone ocena tvojega notranjega zadovoljstva ali pa spodbuda, da imej samo sebe malo bolj rada. Če si objem vračala,sanje lahko nakazujejo, da tudi sama potrebuješ ljubezen. Hvala Contessa...za razmislit.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Nocoj, po tako težkem dnevu, pa sem res imel zanimive sanje. Pa še spomnim se jih. Res sem mal začuden od kod so se vzele. V sanjah sem šel namreč pogledat punčko, ki bi jo naj posvojil . Tako, čist mickeno punčko, staro ene 3 leta. Spala je v posteljici, mirno, z nasmeškom na obrazu, je verjetn kaj lepega sanjala, imela je zlo simpatičen obrazek in prav posebne lase, take zelo goste in "debele" lase, he-he barve pa kot.....hm....no, rečmo tiste stare navadne metle, bemu, se ne morm spomnit boljše primerjave :xx!: . Ne glih blond, no ene posebne vrste las. Takoj sem se zaljubil vanjo , odločitev je bila takoj jasna...............pol pa sem se zbudil. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 hm, se komu dogaja da nekoga sanja in ga potem čez čas v resnici sreča?? :oJa Aira, meni se in ponavadi je čisto tako kot v sanjah. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Boris, pol se pa meni lahko pridrižiš, meni vsi pravijo, da sanjam še podnevi. Kaj pa tema sanj? Jo določiš ti? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Contesa, kaj pa moje drekcaste sanje Mislim, Selene, da sem to tudi že odgovarjala, malo poglej nazaj! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 ups bom, hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 js sm mela pa dons tud zanimive sanje vse se je vrtel okrog dveh oblekic, ki naj bi jih zakopala v zemljo-ena vijolična,druga zelena-obe temni.pa moj bivši je bil tud notr,po njegovi želji naj bi oblekce zakopala-to pa men ni blo preveč všeč. :xx!: pa iskala sem pogled enga fanta,ki sem ga v resnici vidla dvakrat na cesti in si ga začuda močno v spomin vtisnila. Ker je bil povdarek na barvah v tvojih sanjah,je to takole.Zelena je barva rastlinstva in narave v njeni najpreprostejši obliki. V glavnem je to barva upanja in radosti, paradiža in obilja, hkrati pa tudi barva nezrele koruze,naših naivnih solatnih dni, saj smo še zeleni za presojo. Tako lahko simblizira tudi neumnost in nedolžnost. Spomladanska solata je barva nesmrtnosti, pa tudi barva ljubosumja. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Nocoj, po tako težkem dnevu, pa sem res imel zanimive sanje. Pa še spomnim se jih. Res sem mal začuden od kod so se vzele. V sanjah sem šel namreč pogledat punčko, ki bi jo naj posvojil . Tako, čist mickeno punčko, staro ene 3 leta. Spala je v posteljici, mirno, z nasmeškom na obrazu, je verjetn kaj lepega sanjala, imela je zlo simpatičen obrazek in prav posebne lase, take zelo goste in "debele" lase, he-he barve pa kot.....hm....no, rečmo tiste stare navadne metle, bemu, se ne morm spomnit boljše primerjave :xx!: . Ne glih blond, no ene posebne vrste las. Takoj sem se zaljubil vanjo , odločitev je bila takoj jasna...............pol pa sem se zbudil. Mick, sanje o otroku lahko predstavljajo določene želje in ambicije, ki jih želimo uresničiti. Porajajo se ti zamisli in načrti,ki jih boš realiziral ko bo prišel čas za to. To boš pa sam vedel, kdaj je! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 dobro jutro hodila po gozdu, kot da bi izkala gobe in se ob enem sprehajala i razmišljala, kako naj nardim določeno stvar, našla pa nisem nobene gobe... potem sem se zbudila in še naprej zaspala... takrat pa se mi je sanjalo , da sem zagledala gobo in jo tudi utrgala, a ko se se nagnila k njej in jo utrgala, so se sanje končala... goba (jurček) pa je bila tako ob koncu gozda zraven majhen jarek nato pa gramozna cesta... prosim za razlago ...in hvala že v naprej..... Lep pozdrav in lepo nedeljo vsem.. Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 .. zdajle, ko sem pisala komentar na izgubljenega psa, ki ga je videla mateja, sem se spomnila, da sem danes sanjala, da je imela Mimi mladicke in to 5 (mislim da jih nikoli ni bilo 5) . en crn in dva bela () - ostali mi niso prisli pred oci, samo vem, da jih je bilo 5 in se je tako hitro zgodilo in kar pojavili so se, pa sem se pomislila, pa kako to, saj smo jo vendar dali sterilizirat.Kaksne hecne sanje, po mojem sem se zbudila, ko je grmelo in se bliskalo, pa sem pomislila, se dobr da je mimi not.pol pa tele sanje.Beli mucki, cist mehki.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 kolk sva midve na hecen način 'na liniji'... medtem, ko si ti pisala o 5-tih na novo rojenih muckah, sem jaz brala Mihaelovo zadnje sporočilo, kjer pravi, da se prav zdaj rojeva DNA pentagram (5!.. rojeva!), nova kristalna struktura... ti pa o belih muckih, ki jih je Mimi dobila funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 In to sem hotla napisat ze v 'Psu', ker sem se ravno ob branju tvojega posta tam spomnila teh sanj, pa nisem hotla tam bluzit s tem po temi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 hodila po gozdu, kot da bi izkala gobe in se ob enem sprehajala i razmišljala, kako naj nardim določeno stvar, našla pa nisem nobene gobe... potem sem se zbudila in še naprej zaspala... takrat pa se mi je sanjalo , da sem zagledala gobo in jo tudi utrgala, a ko se se nagnila k njej in jo utrgala, so se sanje končala... goba (jurček) pa je bila tako ob koncu gozda zraven majhen jarek nato pa gramozna cesta...Mogoče bi morala v realnem življenju več sprejemati vase. Če je bila v jarku tudi voda, bi se morala bolj rahločutno odzivati na čustva neke osebe.Morda pa te sanje opozarjajo, da te nekdo "ožema", ali pa nasprotno, da ti živiš na njegov(ali njen) račun. Ker je goba izredno preprosta, tako rekoč osnovna oblika življenja, v sanjah lahko predstavlja neko zelo preprosto in iskreno osebo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts