contesa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 .. zdajle, ko sem pisala komentar na izgubljenega psa, ki ga je videla mateja, sem se spomnila, da sem danes sanjala, da je imela Mimi mladicke in to 5 (mislim da jih nikoli ni bilo 5) . en crn in dva bela () - ostali mi niso prisli pred oci, samo vem, da jih je bilo 5 in se je tako hitro zgodilo in kar pojavili so se, pa sem se pomislila, pa kako to, saj smo jo vendar dali sterilizirat.Kaksne hecne sanje, po mojem sem se zbudila, ko je grmelo in se bliskalo, pa sem pomislila, se dobr da je mimi not.pol pa tele sanje.Beli mucki, cist mehki.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .... Sanje kjer se ti pojavi določeno število, nas povezujejo z realnim svetom. Petič se bo nekaj zgodilo, petega je tisti dan,nekje si peti,pet ti prinese srečo,itd. V mislih sta ti ostali tudi dve barvi črna ine bela, čisto nasprotje. Ena in druga barva se lahko nanašata na katerokoli transformacijo ali spremembo o kateri premišljuješ ali te tvoja podzavest nanjo šele pripravlja. Črna- barva protesta predstavlja tudi praznino, v številnih kulturah pa tudi smrt in podzemski svet- in tako pogosto tudi kakšno zvijačo. Bela je barva predaje in premirja, toda bela se izenačuje tudi s preprostostjo, duhovno avtoriteto, krepostjo in očiščenjem duše. Sanje v katerih prevladuje bela barva, lahko pomenijo, da sebe vidiš kot nekaj nedotakljivega, oddaljenega od problemov! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Mick, sanje o otroku lahko predstavljajo določene želje in ambicije, ki jih želimo uresničiti. Porajajo se ti zamisli in načrti,ki jih boš realiziral ko bo prišel čas za to. To boš pa sam vedel, kdaj je! Mhm. Thx. Bom razmislu o tem. Nikol še nism tega sanjal, niti nič podobnega. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Contesa, kaj pomeni, če večkrat zaporedoma sanjaš, da si umrl? Ne gre zame, za eno kolegico gre, je danes sanjala, da se je z nekom pogovarjala, potem pa se je obrnila in je prišel do nje en človek in jo ustrelil v prsni koš. Takoj se je zbudila. Nekaj dni nazaj je sanjala, da se je utopila. Nikakor se ni mogla zbudit. Lahko prosim pomagaš? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Groza, sanjala sem, da sem imela kostnega raka in sanje so bile tako žive, da sem se nevem komu zahvalila, da sem zdrava, ko sem se zbudila. Bilo pa je tako, da je mama prišla do mene in mi rekla, da zdravnik pravi, da imam nekaj na kosteh. Vedela sem, da je kostni rak in bila sem zelo obupana in kar tavala sem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Contesa, kaj pomeni, če večkrat zaporedoma sanjaš, da si umrl? Ne gre zame, za eno kolegico gre, je danes sanjala, da se je z nekom pogovarjala, potem pa se je obrnila in je prišel do nje en človek in jo ustrelil v prsni koš. Takoj se je zbudila. Nekaj dni nazaj je sanjala, da se je utopila. Nikakor se ni mogla zbudit. Lahko prosim pomagaš?Potolaži jo, da to ne pomeni, da bo umrla. Verjetno ima določene težave s katerimi se ne želi soočiti in jih kar naprej potiska v ozadje. Posledica so sanje o smrti. Če zakopljemo nek problem v svojo podzavest in se delamo, da ne obstaja, je velika verjetnost, da se nam bo predočil kot moraste sanje. Naj se sooči s svojimi težavami in jih poskuša rešiti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Groza, sanjala sem, da sem imela kostnega raka in sanje so bile tako žive, da sem se nevem komu zahvalila, da sem zdrava, ko sem se zbudila. Bilo pa je tako, da je mama prišla do mene in mi rekla, da zdravnik pravi, da imam nekaj na kosteh. Vedela sem, da je kostni rak in bila sem zelo obupana in kar tavala sem. Sanje , da trpiš za rakom,nikdar niso nujno svarilne. Rak pomeni "rast" in sanje se morda nanašajo na nekaj neprijetnega, kar se te je oprijelo-naglo povečujoča obsedenost naprimer, ki lahko razjedujoče učinkuje na tvojo osebnost. Ali katero področje tvojega življenja ogroža tvoje dobro počutje in srečo? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Tokrat se mi je sanjalo o posteljah, v bistvu pogradu. Postelji sta bili na prostem, bili sta čisti z belimi rjuhami. Jaz sem splezala na zgornjo in v tistem se mi je zdelo, da je postelja visoko na jasnem nebu, pa vendar, ko sem stopila dol z nje je bila dovolj nizko nad tlemi oziroma nad spodnjo posteljo, da sem lahko odšla z nje. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Js sem pa sanjal, o konkretnem računalniškem problemu, ki ga imam s svojim računalnikom, sanjal sem da sem staknil tak virus, ki mi uniči zgolj matično ploščo tako da potem mrežne kartice gor ne delujejo... ne vem če je to možno ampak sanjal sem da je... neki posebni novi virus, ki gre mimo nortona, (js mm itak nekaj drugega) ampak o tem je blo govora, in d je virus cel hudič,.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Tokrat se mi je sanjalo o posteljah, v bistvu pogradu. Postelji sta bili na prostem, bili sta čisti z belimi rjuhami. Jaz sem splezala na zgornjo in v tistem se mi je zdelo, da je postelja visoko na jasnem nebu, pa vendar, ko sem stopila dol z nje je bila dovolj nizko nad tlemi oziroma nad spodnjo posteljo, da sem lahko odšla z nje.Včasih že sama postelja in posteljnina povzroči te sanje(sveže,dišeče rjuhe)Lahko sanje pomenijo tudi kaj drugega:boš v kratkem obelodanila svoj projekt? Če si sanjala, da si v udobni postelji, lahko verjetno mirno spiš zaradi problema, ki te tare. Postelja lahko predstavlja tudi pobeg od nečesa ali nekoga. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Js sem pa sanjal, o konkretnem računalniškem problemu, ki ga imam s svojim računalnikom, sanjal sem da sem staknil tak virus, ki mi uniči zgolj matično ploščo tako da potem mrežne kartice gor ne delujejo... ne vem če je to možno ampak sanjal sem da je... neki posebni novi virus, ki gre mimo nortona, (js mm itak nekaj drugega) ampak o tem je blo govora, in d je virus cel hudič,....Nino, tako se obremenjuješ zaradi računalnika in težav z internetom, da še ponoči nimaš miru. Ne bo nič takega, vsaj upam, da sanje niso preroške. Čeprav je Norton slab program za obrambo računalnika. Imaš veliko boljše. Mogoče bi moral tole zamenjat! Poskusi s Sophos-om! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hvala Contesa! Bom ji sporočila! Kakšne sanje sem pa jaz danes mela….Da sva z mami (mogoče tudi dragi zraven) ponudili pomoč neki ženski in njeni hčerki, ki sta imeli prometno nesrečo. Pripeljali sta se z modrozelenim Protonom na Fužine in potem čakali na neki avtobusni postaji. Sva se peljala z dragim mimo, gledala, kje ju bova našla. Sva videla, da sta na postaji, ampak prepozno,da bi lahko ustavil. Dragi je pogledal v ogledalo in čisto šokiran rekel, naj ne gledam nazaj, ker ima ta ženska eno grozno odprto rano na glavi. In sva se potuhnila in šla naprej. Smo se odločli, da jima ne bomo pomagali. Ampak potem sem ugotovila, da imam neke njene poročne slike. In na slikah se je pokazalo, kakšna je zaradi nesreče….. ona in hči sta bili popolnoma izmaličene zaradi ognja…. Po obrazu, po rokah…. In se je izkazalo, da je mama tetraplegik…. In vedno bolj ko sem gledala slike, vedno bolj smo bili spet za pomoč njima. Spomnem se, da je rekla hčerka, da je bila njena koža v ognju kot čigumi, ko se je ohladila pa da je ostala taka »prežvečena«. Pa sanjala sem, da so imeli v eni trgovinici razprodajo torbic – kupiš eno, dobiš dve enaki. In sm kupla svetlo modro, še kar veliko. Torbice so ble ful hitro prodane. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 no evo, če že ne razloži sanj, pa še tehnične rešitve ponudi. contesa, a je akj, o čemer nimaš pojma? No meni se je pa za vikend sanjalo, da je bila tam nekje v naših krajih neka prireditev - nekaj v stilu kakšne veselice. Po prireditvi sva šla s Trudijevim starim očetom na sprehod naokoli in našla v travi ogromno izguvbljenih ročnih ur, res veliko, ... Pobirala sva jih, jaz sem gledala katere bi mi bile všeč in potem je prišel nekdo in rekel,da morava ure vrniti... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hvala Contesa! Bom ji sporočila! Kakšne sanje sem pa jaz danes mela….Da sva z mami (mogoče tudi dragi zraven) ponudili pomoč neki ženski in njeni hčerki, ki sta imeli prometno nesrečo. Pripeljali sta se z modrozelenim Protonom na Fužine in potem čakali na neki avtobusni postaji. Sva se peljala z dragim mimo, gledala, kje ju bova našla. Sva videla, da sta na postaji, ampak prepozno,da bi lahko ustavil. Dragi je pogledal v ogledalo in čisto šokiran rekel, naj ne gledam nazaj, ker ima ta ženska eno grozno odprto rano na glavi. In sva se potuhnila in šla naprej. Smo se odločli, da jima ne bomo pomagali. Ampak potem sem ugotovila, da imam neke njene poročne slike. In na slikah se je pokazalo, kakšna je zaradi nesreče….. ona in hči sta bili popolnoma izmaličene zaradi ognja…. Po obrazu, po rokah…. In se je izkazalo, da je mama tetraplegik…. In vedno bolj ko sem gledala slike, vedno bolj smo bili spet za pomoč njima. Spomnem se, da je rekla hčerka, da je bila njena koža v ognju kot čigumi, ko se je ohladila pa da je ostala taka »prežvečena«. Pa sanjala sem, da so imeli v eni trgovinici razprodajo torbic – kupiš eno, dobiš dve enaki. In sm kupla svetlo modro, še kar veliko. Torbice so ble ful hitro prodane.Nesreča v sanjah je lahko v zvezi z neko napako v tvojem življenju! Razmisli o nesreči in jo poskušaj povezati s katerimkoli stanjem, v katerega si vpletena. Ljudje, ki so vključeni v sanje o nesreči, so lahko pomembni. Ali se utegnejo vmešavati v tvoje življenje in ovirati tvoj razvoj. Bodi še posebej previdna, če se bo stanje iz sanj pojavilo v realnem življenju. Kar se tiče torbic! Ali v življenju daješ stvari na stran ali pa morda kopičiš znanje? Morda je v sanje vpletena tvoja "stara" torbica? Čas za spremembo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 no evo, če že ne razloži sanj, pa še tehnične rešitve ponudi. contesa, a je akj, o čemer nimaš pojma? No meni se je pa za vikend sanjalo, da je bila tam nekje v naših krajih neka prireditev - nekaj v stilu kakšne veselice. Po prireditvi sva šla s Trudijevim starim očetom na sprehod naokoli in našla v travi ogromno izguvbljenih ročnih ur, res veliko, ... Pobirala sva jih, jaz sem gledala katere bi mi bile všeč in potem je prišel nekdo in rekel,da morava ure vrniti...Oh, Janja seveda je kar dosti stvari! Sanje o urah te lahko opozarjajo, da se bolj zavedaj tega, kako čas beži mimo tebe? Ali pa te opozarjajo, da bodi točnejša? Morda je napočil čas, da nekaj spremeniš!Ker si se v sanjah pretirano ukvarjala s časom(si videla veliko ur)te take sanje morda opozarjajo na tvojo resnično obsedenost, kar zadeva čas; ali pa nemara na to, da časovnemu usklajevanju v resnici posvečaš premalo pozornosti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 Sanje kjer se ti pojavi določeno število, nas povezujejo z realnim svetom. Petič se bo nekaj zgodilo, petega je tisti dan,nekje si peti,pet ti prinese srečo,itd. V mislih sta ti ostali tudi dve barvi črna ine bela, čisto nasprotje. Ena in druga barva se lahko nanašata na katerokoli transformacijo ali spremembo o kateri premišljuješ ali te tvoja podzavest nanjo šele pripravlja. Črna- barva protesta predstavlja tudi praznino, v številnih kulturah pa tudi smrt in podzemski svet- in tako pogosto tudi kakšno zvijačo. Bela je barva predaje in premirja, toda bela se izenačuje tudi s preprostostjo, duhovno avtoriteto, krepostjo in očiščenjem duše. Sanje v katerih prevladuje bela barva, lahko pomenijo, da sebe vidiš kot nekaj nedotakljivega, oddaljenega od problemov! O, Contesa, hvala ti, sploh nisem videla!! Bom 'porocala'. *******Neverjetno Contesa - ta hip imas ti 10100, jaz pa 17777 objav. ... mi je zdaj kar zal kaksen post napisat se sploh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Lahko sanje pomenijo tudi kaj drugega:boš v kratkem obelodanila svoj projekt? Ja v tej smeri gre. Sicer ne vem, če mi bo uspelo, se bom pa maksimalno potrudila. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Marsa cool tole! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Dobro jutro.... ... kot da bi bila v gostilni z nekom, ki je že odšel, jaz pa sem se usedla na neko miszo ali širši radiator ob oknu in opazovala ljudi...eni so jedli drugi pirli, kelnarca pa jim je stregla....en fanj je jedel zrezek in še nekaj zraven in ko je prišla natakarica k njemu, je rekel, da nima denarja, da lahko plača le zrezek..prioge, solate pijače pa ne more... nekaj ga je čudno gledala......nato pa je tisti fant iz drugega dela denarnice vzel velik šop bankovcev po 10.000 SIT... nato so v prostor prišli moja nekdanja sošolka( ni pozdravila, kot da se ne poznama) in starejša gospa in gospod......tisti gosppod je prišel k meni... najprej je nekaj govoril in se dobrikal nato pa me je tisti starejši gospod hotel na silo poljubiti....jaz sem se seveda na vso moč branila....-----------Šla sem z mamo v neko čakalnico, kjer so imeli masaše na posebnih stolih, neke vrste terapije, a vse je blo v enakem prostoru, tisti ki so čakali na vrsto in terapija,,mama je čakala na vrsto , a ni prišla na vrsto.........................najprej sem stala med vrati in nekaa dva fanta za mano, kos sem se vsedla, sta se tudi njidva vsedla sem se med dva stola, tako da sem sedela tam, kjer sploh stola ni blo........ Prosim za razlago......... Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hm ja, lep dan vsem skupaj! Fotografski aparat v sanjah skoraj vedno predstavlja neko osebo,pogled skozi lečo, pa je bolj brezoseben kot pogled s prostim očesom.Zato sanje o fotografiranju nečesa ali nekoga predstavljajo željo, da bi tisto kar slikamo, videli bolj brezosebno, manj čustveno, kot to lahko delamo v življenju. Predmet ali osebo želimo zadeti s pravo ostrino.Partner-Največkrat gre za to, da sanjamo o našem resničnem partnerju in čimpomembnejši so v naših sanjah,tempomembnejši so v našem resničnem življenju. Take sanje lahko napovedujejo izpolnitev neke želje- v tem primeru se vprašaj, kaj lahko narediš, da bi bila vajina zveza tako uspešna kot tista v sanjah. Contesa hojla, tole je pa ful smiselno...zelim si namrec da me on spozna in vidi kaksna sem v resnici, ker nisva se tako dolgo skupaj in vem da ima ene predstave o meni (ki malo odstopajo od realnosti - on misli da sem totalno "pridna punčka", kar pa ne drži čisto, ker pač ne govorim o vseh preteklih neumnostih )... Kaj pa pomeni ce te v sanjah piči kača. Meni se zdi ta to ni ful dobro. V resnici imam do kač pravo fobijo, v teh sanjah pa sem plezala po enih stopnicah, kamenju, kao bližnjica, do enega placa...in začutim eno bolečino v roki, nakar vidim da me je pičla kača in nisem postala histerična al pa kaj podobnega. Frendica, ki je bila z mano je pogledala mojo roko in je blo noter nekaj, kot takrat ko te piči čebela, pa en kos ostane v koži. Zraven sva vzele še preostanek kače, ker je padla odločitev da moram v bolnico in pokazat vse skupaj. Odšetala sem se pa čisto počasi do zdravnika, brez kake panike. Vmes sem se še z mamo skregala, ker me je terala da naj bom na nekem visokem stolpu, kjer je blo že ful velik ljudi (nekaj je šlo na splošno narobe), ampak jaz (tako kot v resnične življenju) sem naredila po svoje in šla dol, ker se je tisti stopl ful majal. Konca teh nepovezanih sanj se pa ne spomnim. lep dan Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Evo...dans sm mela pa tako :xx!: sanje... ...Določena sem bila, da v osnovni šoli vodim navijaško skupino, prijavilo se jih je veliko, nekaj starejših 7-8 razred, mnogo pa mlajših 1-2 razred. No in s temi mlajšimi sem se tisti dan začela ukvarjati, ko zagledam v skupini tudi moškega, nič večjega od drugošolcev. Prvo mi je padlo na pamet, da ima hormonske probleme. Ko smo vadili, pa sem videla da je zelo blizu z otroci...zato sem se odločila, da stopim iz telovadnice in jih opazujem...ko bodo sami....bolj in bolj mi je bilo jasno, da nekaj ni uredu....ko sem mu rekla, da se bo mogel odstraniti so otroci rekli" neeee, on je tako prijazn, nežn, nas skoz boža "...vse mi je bilo jasno.. :xx!: ...spet sem stopila iz telovadnice in poklicala policijo...med tem ko sem bila na hodniku....se je razgalil eni od deklic....moškega so obtožili pedofilstva....škoda pa je bila že narejena....tolažila sem jo, a zaupanja ni bilo več....kako se je lahko to zgodilo ravno pod mojim vodstvom.... Fuj... Razlaga??? Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 opozarjajo na tvojo resnično obsedenost, kar zadeva časPo mojem bi tole znalo bit sporočilo... Da se moram malo bolj prepustit, pa ne tok v urnikih viset... sem se spet mal z vajeti spustila na to temo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Moje sanje...Sem bila na potovanju po Italiji. In končno smo se ustavili tudi v Benetkah. Vozili smo se po kanalih. Potem sem se sprehajala med stojnicami z beneškimi maskami, okraski, nakitom,... Občudovala sem stvari a sem bila brez denarja, tako da sem nakupe takoj odmislila. Tudi v budnem stanju pogrešam Benetke. Sem jih včasih kar pogosto obiskovala. Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Dobro jutro.... ... kot da bi bila v gostilni z nekom, ki je že odšel, jaz pa sem se usedla na neko miszo ali širši radiator ob oknu in opazovala ljudi...eni so jedli drugi pirli, kelnarca pa jim je stregla....en fanj je jedel zrezek in še nekaj zraven in ko je prišla natakarica k njemu, je rekel, da nima denarja, da lahko plača le zrezek..prioge, solate pijače pa ne more... nekaj ga je čudno gledala......nato pa je tisti fant iz drugega dela denarnice vzel velik šop bankovcev po 10.000 SIT... nato so v prostor prišli moja nekdanja sošolka( ni pozdravila, kot da se ne poznama) in starejša gospa in gospod......tisti gosppod je prišel k meni... najprej je nekaj govoril in se dobrikal nato pa me je tisti starejši gospod hotel na silo poljubiti....jaz sem se seveda na vso moč branila....-----------Šla sem z mamo v neko čakalnico, kjer so imeli masaše na posebnih stolih, neke vrste terapije, a vse je blo v enakem prostoru, tisti ki so čakali na vrsto in terapija,,mama je čakala na vrsto , a ni prišla na vrsto.........................najprej sem stala med vrati in nekaa dva fanta za mano, kos sem se vsedla, sta se tudi njidva vsedla sem se med dva stola, tako da sem sedela tam, kjer sploh stola ni blo........ Prosim za razlago......... Sanje o denarju-pred teboj je nek problem(finančni) ne veš kako bi se ga lotila. Zato tudi tako zmešan tok dogodkov. Nekdo želi od tebe hiter odgovor glede določene zadeve, ti pa mu pri najboljši volji ne moreš ustreči! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kaj pa pomeni ce te v sanjah piči kača. Meni se zdi ta to ni ful dobro. V resnici imam do kač pravo fobijo, v teh sanjah pa sem plezala po enih stopnicah, kamenju, kao bližnjica, do enega placa...in začutim eno bolečino v roki, nakar vidim da me je pičla kača in nisem postala histerična al pa kaj podobnega. Frendica, ki je bila z mano je pogledala mojo roko in je blo noter nekaj, kot takrat ko te piči čebela, pa en kos ostane v koži. Zraven sva vzele še preostanek kače, ker je padla odločitev da moram v bolnico in pokazat vse skupaj. Odšetala sem se pa čisto počasi do zdravnika, brez kake panike. Vmes sem se še z mamo skregala, ker me je terala da naj bom na nekem visokem stolpu, kjer je blo že ful velik ljudi (nekaj je šlo na splošno narobe), ampak jaz (tako kot v resnične življenju) sem naredila po svoje in šla dol, ker se je tisti stopl ful majal. Konca teh nepovezanih sanj se pa ne spomnim. lep dan Kača simbolizira poleg seksualne tudi psihično in duhovno moč. Mogoče bi morala razmisliti o svojem odnosu do spolnosti, saj te take sanje odločno opozarjajo na to.Lahko pa odražajo tudi nek tvoj globoko zakoreninjen psihični problem. Pri takih sanjah pa moraš upoštevati tudi to, da je kača tudi mnogokrat simbol modrosti in znanja. Stolp v sanjah ti je morda simbolično čestital, ker za nekoga predstavljaš "stolp moči".Je pa tudi močan in potenten falični simbol. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Evo...dans sm mela pa tako :xx!: sanje... ...Določena sem bila, da v osnovni šoli vodim navijaško skupino, prijavilo se jih je veliko, nekaj starejših 7-8 razred, mnogo pa mlajših 1-2 razred. No in s temi mlajšimi sem se tisti dan začela ukvarjati, ko zagledam v skupini tudi moškega, nič večjega od drugošolcev. Prvo mi je padlo na pamet, da ima hormonske probleme. Ko smo vadili, pa sem videla da je zelo blizu z otroci...zato sem se odločila, da stopim iz telovadnice in jih opazujem...ko bodo sami....bolj in bolj mi je bilo jasno, da nekaj ni uredu....ko sem mu rekla, da se bo mogel odstraniti so otroci rekli" neeee, on je tako prijazn, nežn, nas skoz boža "...vse mi je bilo jasno.. :xx!: ...spet sem stopila iz telovadnice in poklicala policijo...med tem ko sem bila na hodniku....se je razgalil eni od deklic....moškega so obtožili pedofilstva....škoda pa je bila že narejena....tolažila sem jo, a zaupanja ni bilo več....kako se je lahko to zgodilo ravno pod mojim vodstvom.... Fuj... Razlaga???Težave imaš s samozaupanjem in samozavestjo. Navzven zgledaš trdna-močna, ko pa si pred določeno težavo, se ti zašibijo kolena. Pa bognedaj, da bi to opazil kdo drug. To skrbno skrivaš in zato se ti stvar upodobi v obliki morastih sanj. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts