Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Moje sanje...Sem bila na potovanju po Italiji. In končno smo se ustavili tudi v Benetkah. Vozili smo se po kanalih. Potem sem se sprehajala med stojnicami z beneškimi maskami, okraski, nakitom,... Občudovala sem stvari a sem bila brez denarja, tako da sem nakupe takoj odmislila.  :inocent:

Tudi v budnem stanju pogrešam Benetke. Sem jih včasih kar pogosto obiskovala. x;)x

Naš odnos do denarja je pogosto presenetljivo podoben našemu odnosu do ljubezni. Prazna denarnica-iztrošena čustva. Seveda lahko iz takih sanj potegneš tudi ustrezne zemeljske vzporednice, toda verjetno je, da so bile tvoje sanje o pomanjkanju denarja za nakupe, ki si jih želela, podrobna analiza tvojega čustvenega ali seksualnega življenja! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Danes so se spet ponovile sanje od zadnjič.

Sanjam, kako se z enim kolegom (niti se ne zaštekava preveč v tapravem življenju) poljubljava. In pol sama ne veva kaj bi...k s kolegi se pa ja ne moreš zapletat. Ne veva kje sva. Noben ne upa nobenga vprašat, da bi se zjasnla a bova skup al ne...in je prov tako neprijetno vzdušje.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Hello!

Sanjala sem že dva dni zapored eno izmed mojih prijateljic.

V prvih sanjah, sva bili skupaj na maturantskem izletu in ona je bila na neki polici zelo daleč stran. Oklica je bila zelo "Hawaiian like". Na polici je bila z enim mojim sošolcem, ki se je kasneje spremenil v fanta, ki mi je bil v gimnaziji všeč in kasneje v majhno blond punčko. Toda njeno starost smo šele videli ko sta prišli iz police. Cela skupina se je prijateljici smejala češ kaj dela z mladoletnicami. Punčka je bila ljubka. V rdeči karirasiti oblekici.

V drugih sanjah, je živela nasproti mene. Obe sva bili na balkonu , vsaka na svojem- jaz sem nekaj pisala na laptop ona pa je crkljala njenega morskega prašička. Obe se opaziva s kotičkom očesa a nočeva vzpostaviti stika. Končno ji rečem živjo in ona mi z vso vnemo začne razlagati, kako je nominirana za neko nagrado za knjigo ki jo napisala, in kako ji njen mentor govori, da jo bo sigurno dobila, vendar pa je njena konkurenca ful močna. V sanjah mi je povedala avtorje in naslove knjig in bila sem res začudena, ker so bili sami znani.

A mi lahko prosim objasniš kaj te sanje pomenijo. xrolleyesx :o|o:

Hvala x:)x

Huh,tukej že dolgo nisem nč napisala...

Dans se pa spomnem kaj sem zjutrej v bistvu sanjala....hm,sanjala sem,da sem se odjavila od LNF-ja....pa mi je blo pol prec žal,in pol sem se prijavila nazaj noter z istim nickom,pa ful sem bla slabe volje,in sem pol začela Marsi težit,pol ssva se pa počle... :xx!: :xx!: :xx!: ...ni blo fajn!

In sm cimri v spanju baje rekla:Kwa težiš zdej tle...!

Shit....reva ni vedla zakaj se gre.... :o|o:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Eh js sem sanjal, da plavam v tem ogromnem bazenu, ful vredu, velik podvodo nadvovdo, v krogih, počez levo desno gor dol, v vse smeri, sem preplaval tist bazen, ful fino sem se meu... ampak nimam pojma kaj to pomeni, sam ful bi mi zdele zapašalo mal it plavat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sanjam, kako se z enim kolegom (niti se ne zaštekava preveč v tapravem življenju) poljubljava. In pol sama ne veva kaj bi...k s kolegi se pa ja ne moreš zapletat. Ne veva kje sva. Noben ne upa nobenga vprašat, da bi se zjasnla a bova skup al ne...in je prov tako neprijetno vzdušje.

Poljub v sanjah je močnejši simbol naklonjenosti in ljubezni od spolnega odnosa. Med to osebo in tabo je lahko eno izredno nežno razmerje. Lahko pa je bil to poljub miru ali izdajalski poljub. Tudi izdajalski poljub je veliko močnejši simbol od drugih podobnih. Premisli kaj pomeni ta tesen stik v zvezi z resnično osebo. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Poljub v sanjah je močnejši simbol naklonjenosti in ljubezni od spolnega odnosa. Med to osebo in tabo je lahko eno izredno nežno razmerje. Lahko pa je bil to poljub miru ali izdajalski poljub. Tudi izdajalski poljub je veliko močnejši simbol od drugih podobnih. Premisli kaj pomeni ta tesen stik v zvezi z resnično osebo. x:)x

Hvala Contesa! x:Xx x:Xx

Bom zdej med predavanji o tem tuhtala.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Hello!

Sanjala sem že dva dni zapored eno izmed mojih prijateljic.

V prvih sanjah, sva bili skupaj na maturantskem izletu in ona je bila na neki polici zelo daleč stran. Oklica je bila zelo "Hawaiian like". Na polici je bila z enim mojim sošolcem, ki se je kasneje spremenil v fanta, ki mi je bil v gimnaziji všeč in kasneje v majhno blond punčko. Toda njeno starost smo šele videli ko sta prišli iz police. Cela skupina se je prijateljici smejala češ kaj dela z mladoletnicami. Punčka je bila ljubka. V rdeči karirasiti oblekici.

V drugih sanjah, je živela nasproti mene. Obe sva bili na balkonu , vsaka na svojem- jaz sem nekaj pisala na laptop ona pa je crkljala njenega morskega prašička. Obe se opaziva s kotičkom očesa a nočeva vzpostaviti stika. Končno ji rečem živjo in ona mi z vso vnemo začne razlagati, kako je nominirana za neko nagrado za knjigo ki jo napisala, in kako ji njen mentor govori, da jo bo sigurno dobila, vendar pa je njena konkurenca ful močna. V sanjah mi je povedala avtorje in naslove knjig in bila sem res začudena, ker so bili sami znani.

A mi lahko prosim objasniš kaj te sanje pomenijo.  xrolleyesx  :o|o:

Hvala  x:)x

Morda si sanjala o prijateljici na način, kot o njej razmišljaš v budnem življenju;to je lahko prijetna in sprostitvena izkušnja. Prijateljica lahko predstavlja tudi del tvoje osebnosti, morda neko značilnost, ki te je privlačila. Tisto kar je naredila ali rekla v sanjah je pomembno in morda povdarja tvoje lastne reakcije, na določena stanja v budnem življenju, lahko pa gre v sanjah za nekaj, kar si v svojem življenju močno želiš. x:)x

HONORE DE BALZAC

Huh,tukej že dolgo nisem nč napisala...

Dans se pa spomnem kaj sem zjutrej v bistvu sanjala....hm,sanjala sem,da sem se odjavila od LNF-ja....pa mi je blo pol prec žal,in pol sem se prijavila nazaj noter z istim nickom,pa  ful sem bla slabe volje,in sem pol začela Marsi težit,pol ssva se pa počle... :xx!:  :xx!:  :xx!: ...ni blo fajn!

In sm cimri v spanju baje rekla:Kwa težiš zdej tle...!

Shit....reva ni vedla zakaj se gre....  :o|o:

Če si v sanjah jezna, te sanje morda spodbujajo k večji samozavesti. Če je bila tudi druga oseba jezna nate, lahko ta oseba predstavlja del tvojega značaja, ki ga ne maraš. Razmisli o občutkih do osebe v tvojem življenju. Ali ona predstavlja žensko(moško) stran tvoje osebnosti! x:)x

HONORE DE BALZAC

Eh js sem sanjal, da plavam v tem ogromnem bazenu, ful vredu, velik podvodo nadvovdo, v krogih, počez levo desno gor dol, v vse smeri, sem preplaval tist bazen, ful fino sem se meu... ampak nimam pojma kaj to pomeni, sam ful bi mi zdele zapašalo mal it plavat...

Tu gre za očitno povezavo z letenjem(svoboda, lahkotnost), povezava z vodo pa seveda nakazuje, da so navzoča tudi čustva. Mogoče obvladuješ čustvene probleme in uživaš v vsem kar ti nudi življenje. Ker pa je povezava med tabo in vodo tesnejša, bolj "objemujoča", kot pa med letalcem in zrakom, sanje mogoče opozarjajo, da se zelo približuješ čustvenim problemom, ki bi te utegnili mučiti. Če si se začel potapljati ali pa si se trudil obdržati na površju, je pomen sanj očiten- poskusi najti lastno pot, da ostaneš na površju! x:)x

HONORE DE BALZAC

Contesa, HVALA!!!!!

Uh...resnica vedno pride na dan...psss...pa nubenmu povedat.. x;)x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

neki sm pa res sanjau,pa nevem,če je blo to sanjsko, ker tut realno ni blo x:Dx

iskau sm ključe za avto, pa sm pol šel s kolesom jih iskat nazaj nekam, pa pol,ko pridem do avta vidm,da so ključi v mojem hlačen žepu nekam čist globoko spodaj, potegnem ven in potem oddidem ,istočasno vozim avto in kolo nazaj  x:Dx

Ključ je eden najmočnejših faličnih simbolov.Ključ je lahko tudi simbol za problem, ki ga moraš rešiti, oziroma si ga že skoraj uspela razvozlati. Če si izgubila ključ, pomeni, da se čutiš prikrajšano ali pa, da ne napreduješ.

Kolo je simbol večnosti in tvoje sanje mogoče razodevajo stališče do same sebe, kot dela splošnega sveta. Sanje v katerih si varno za volanom avtomobila, so lahko zelo spodbudne v času krize, pomenijo nadzor in samozavest! x:)x

HONORE DE BALZAC

Meni se je sanjalo, da smo šli – ne vem točno kdo – vem pa, da je bil sin z mano, na morje nekam na Irsko. Znašli smo se pred kristalno čistim morjem, plavali smo iz otočka na otoček, bilo je toplo, naenkrat je vsa voda zginila tako, da se je videlo dno, nekdo mi je rekel, da so notri na dnu živalce, ki grizejo. Za tem je voda pritekla nazaj, kmalu za tem je voda zmrznila (morje, pa zmrznilo?), ampak ne do ledišča – nekako je izgledalo kot leden sneg. Ko je sin p prihajal k meni iz nasprotnega otočka, se mu je udiralo do kolen, mene ni bilo pa nič strah. Ja, vseskozi je sijalo sonce x:)x , bilo mi je prijetno, slika pa kristalno čista – prijetne barve (modro morje, zelena trava, rumeno-zelenkast sneg-led). Ja, sanje so bile prijetne x:)x xDDx , le kaj pomenijo? xrolleyesx

Meni se je sanjalo, da smo šli – ne vem točno kdo – vem pa, da je bil sin z mano, na morje nekam na Irsko.  Znašli smo se pred kristalno čistim morjem, plavali smo iz otočka na otoček, bilo je toplo, naenkrat je vsa voda zginila tako, da se je videlo dno, nekdo mi je rekel, da so notri na dnu živalce, ki grizejo. Za tem je voda pritekla nazaj, kmalu za tem je voda zmrznila (morje, pa zmrznilo?), ampak ne do ledišča – nekako je izgledalo kot leden sneg. Ko je sin  p prihajal k meni iz nasprotnega otočka, se mu je udiralo do kolen, mene ni bilo pa nič strah. Ja, vseskozi je sijalo sonce x:)x , bilo  mi je prijetno, slika pa kristalno čista – prijetne barve (modro morje, zelena trava, rumeno-zelenkast sneg-led).  Ja, sanje so bile prijetne x:)x  xDDx , le kaj pomenijo? xrolleyesx

Brez sonca nas ne bi bilo, zato so take sanje merile na nekaj, kar je zate blagor življenskega pomena.Sploh pa je sonce, eden najstarejših in najpomembnejših simbolov, kar jih pozna človeštvo in je sam po sebi pomembna mandala, ki v sanjah simbolizira intenzivnost, ki nagrajuje.

Modra barva predstavlja notranjo duhovitost, pravico, resnico, intelekt, mir, krepost, plemenitost, pobožnost. Je tudi znak zvestobe, vere in večnosti. Sanje v katerih modra barva prevladuje, nas vzpodbuja k umirjanju, sproščanju, večjemu razmišljanju.

Rumena, predstavlja sončno svetlobo-intuicijo, vero in popolno dobroto. Rumena se navadno nanaša na splošno počutje.

Kar se tiče plavanja, sem malo višje gor odgovarjala El Ninu, pa si preberi! x:)x

HONORE DE BALZAC

hvala, contesa x;)x xDDx

Prosim za razlago sanj, ki so bile tako doživete...

1. z mamo sma šle od naše proti babičini hiši in obe sva ble zelo začudeni, saj je vse povsod rasla solata neneormalne velikosti ( kot zelje na vrtu) in to po hribu na travi pred hišo in tudi prostor je bil ne običajen saj solato običajno na vrtu..,

2. telefon mi je padel na tla in jaz sem se grozno ustrašila.... prižgala sem ga še lahko, a so bile na kranu vidne tanke črtice..

3. prišla sem v mojo sobo. tam sta bla sestrična in njen foter...odpirala sta mi omare kjer imam obleke, kar mi ni blo najbolj jasno zakaj to počneta ( obleke so bile lepo zložene)...ko sta zagledala mene jima ni blo nič nerodno potem pa se je njen foter spravil na mojo posteljo češ da bo malo zadremal..jaz se pa odšla ven....

4. bli smo na neki zabavi, kamor je prišel moj nekdanji fant... neka znanka mi je razlagala kakšen je on... govorila je kako je prisrčen in simpatičen, potem pa kako je samosvoj, egoističen in aroganten,.. potem pa sem ga videla , da se je odpeljal z enakim avomobilom kot ga je imel ko sva bila še midva par...

Lepo prosim za razlago.. xDDx x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Meni se je sanjalo, da smo šli – ne vem točno kdo – vem pa, da je bil sin z mano, na morje nekam na Irsko.  Znašli smo se pred kristalno čistim morjem, plavali smo iz otočka na otoček, bilo je toplo, naenkrat je vsa voda zginila tako, da se je videlo dno, nekdo mi je rekel, da so notri na dnu živalce, ki grizejo. Za tem je voda pritekla nazaj, kmalu za tem je voda zmrznila (morje, pa zmrznilo?), ampak ne do ledišča – nekako je izgledalo kot leden sneg. Ko je sin  p prihajal k meni iz nasprotnega otočka, se mu je udiralo do kolen, mene ni bilo pa nič strah. Ja, vseskozi je sijalo sonce x:)x , bilo  mi je prijetno, slika pa kristalno čista – prijetne barve (modro morje, zelena trava, rumeno-zelenkast sneg-led).  Ja, sanje so bile prijetne x:)x  xDDx , le kaj pomenijo? xrolleyesx

Brez sonca nas ne bi bilo, zato so take sanje merile na nekaj, kar je zate blagor življenskega pomena.Sploh pa je sonce, eden najstarejših in najpomembnejših simbolov, kar jih pozna človeštvo in je sam po sebi pomembna mandala, ki v sanjah simbolizira intenzivnost, ki nagrajuje.

Modra barva predstavlja notranjo duhovitost, pravico, resnico, intelekt, mir, krepost, plemenitost, pobožnost. Je tudi znak zvestobe, vere in večnosti. Sanje v katerih modra barva prevladuje, nas vzpodbuja k umirjanju, sproščanju, večjemu razmišljanju.

Rumena, predstavlja sončno svetlobo-intuicijo, vero in popolno dobroto. Rumena se navadno nanaša na splošno počutje.

Kar se tiče plavanja, sem malo višje gor odgovarjala El Ninu, pa si preberi! x:)x

Contesa HVALA.

O, x:Dx xDDx :palec: nlp-ji... x:)x

jaz pa sem se zdajle spomnila, da sem sanjala, da je snezilo, take drobne lepe bele snezinke so padale, ful lepo je bilo...

No, a to ni nic posebnega, sploh veckrat sanjam kaj takega, 'cisto normalnega'... :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa sem se zdajle spomnila, da sem sanjala, da je snezilo, take drobne lepe bele snezinke so padale, ful lepo je bilo...

No, a to ni nic posebnega, sploh veckrat sanjam kaj takega, 'cisto normalnega'...  :vio:

arsa živjo,

ni tko normalno tole kar si sanjala.Snežinke prekrijejo zemljo...v sanjah prekrivajo nekaj drugega(simbolično) ...razmisli malo o tem.Predvsem če se spomniš kam so padale in če so že naredile snežno odejo ali si videla samo snežinke...

Sanje o snežinkah prinašajo ,močno, sporočilo.

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Danes sem bila na svoje sanje zaradi ,posebnih energij,posebej pozorna:

Sanjala sem,da sem najprej izgubila oz.mi je nekdo ukradel dve potovalki.Modro in rdečo.

Prestrašila sem se in ju pričela,s pomočjo policaja,iskati.Naenkrat me je napadel nek tip z nožem in v moji roki se je,nenadoma,pojavil nož.Tepla sva se in razmišljala sem kaj naj storim ko se,nenadoma,ozrem skozi okno in vidim kao neko vojsko,v glavnem polni kamioni in tanki i samih vojakov.Takoj ko sem to zagledala sem vedela,da sem rešena. Moj napadalec je nekam izginil ...hkrati sta se pojavili obe potovalki.

Zanimive in precej sporočilne sanje.Vesela sem,da sem jih izsanjala ravno na to noč.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

da sem imela tri majhna materina znamenja v obliki NLP-jev na vratu in rami. :huh:

Morda v resnici potrebuješ samo nekoliko več prostora, dejanskega ali psihičnega-morda prostor v nekem tvojem odnosu. Če si bila sama in prestrašena, si morda tudi v resnici trenutno osamljena, ali pa si nemara izgubila občutek za smer v življenju? x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...