contesa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 O, nlp-ji... jaz pa sem se zdajle spomnila, da sem sanjala, da je snezilo, take drobne lepe bele snezinke so padale, ful lepo je bilo...No, a to ni nic posebnega, sploh veckrat sanjam kaj takega, 'cisto normalnega'... Če je bil sneg v sanjah brezmadežno bel, če nanj še ni stopila človeška noga, je nemara predstavljal simbol čistosti. Če je bila v sanjah vsa pokrajina prekrita s snegom, je to lahko pomenilo namig, da te tvoje lastno prizadevanje po čistosti slepi in ovira.Mogoče se obotavljaš zaplesti v čustvene ali spolne odnose z nekom v svojem stvarnem življenju. Sanje v katerih ima glavno vlogo vreme, se pogosto nanaša na problem ali življensko področje, katerega center so naša čustva-ne glede na to ali so topla,hladna, viharna, strastna, vroča ali žgoča. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Skrivaš svoj pravi obraz pred zunanjim svetom in mu kažeš le tisto, kar želi videti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Meni sta se pa to noč dve lunatiki prikradli v sanje Z eno naj bi se dobili, da greva obiskat drugo, in sicer sredi nekega blokovskega naselja z zelenico v sredini. Nobena ni vedela, kje točno je pravi blok. Odkrijem ime ulice, ki je bila prava, in jo usekam čez zelenico, češ, tam čez je teba priti. Najti bi morali številko 7 ali 8 (ne spomnim se natančno), na oni strani zelenice pa naletim na št.11. Ozrem se okoli sebe in hitro zagledam pravi vhod. Ko hočeva vstopiti, pa se od nekod znajde cela gruča ljudi, ki se drenjajo po hodniku, tako da obtičiva med njimi.. no, in tam nekje sem se zbudila ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Meni sta se pa to noč dve lunatiki prikradli v sanje Z eno naj bi se dobili, da greva obiskat drugo, in sicer sredi nekega blokovskega naselja z zelenico v sredini. Nobena ni vedela, kje točno je pravi blok. Odkrijem ime ulice, ki je bila prava, in jo usekam čez zelenico, češ, tam čez je teba priti. Najti bi morali številko 7 ali 8 (ne spomnim se natančno), na oni strani zelenice pa naletim na št.11. Ozrem se okoli sebe in hitro zagledam pravi vhod. Ko hočeva vstopiti, pa se od nekod znajde cela gruča ljudi, ki se drenjajo po hodniku, tako da obtičiva med njimi.. no, in tam nekje sem se zbudila Sanje, da si del (gruče)množice, se lahko nanašajo tudi na potrebo po prilagajanju in če se zadovoljiš s tem,da te tok nosi skupaj z drugimi, je verjetno prilagajanje tvoje najbolj naravno sredstvo za samopomiritev-četudi drugi simboli v sanjah to potrdijo ali pa zanikajo, ne osredotočaj se samo na svoja čustva v sanjah, temveč tudi na odnos drugih ljudi okrog tebe in na to, kaj množica pravzaprav počne. Množica v kateri si nemočen, lahko opozarja na dejstvo, da se življenski problemi zgrinjajo nate, pa se ne moreš ali ne znaš boriti. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Contesa, hvala Si mi nakazala en možen problem ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 da sem imela tri majhna materina znamenja v obliki NLP-jev na vratu in rami. Morda v resnici potrebuješ samo nekoliko več prostora, dejanskega ali psihičnega-morda prostor v nekem tvojem odnosu. Če si bila sama in prestrašena, si morda tudi v resnici trenutno osamljena, ali pa si nemara izgubila občutek za smer v življenju? Jp- sama v garsonjeri , sama v postelji smer v življenju? tudi se malček lovim. prostor tudi rabim! ne preveč. Conti ti si fantastična da nisi kakšna coprnica po duši ali koreninah imaš rada ogenj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 kot pa med letalcem in zrakom, sanje mogoče opozarjajo, da se zelo približuješ čustvenim problemom, ki bi te utegnili mučiti. Če si se začel potapljati ali pa si se trudil obdržati na površju, je pomen sanj očiten- poskusi najti lastno pot, da ostaneš na površju! hmjahmja, hm hm še zmer ne znam dobr opisovat stvari no anyway, tiste sanje so ble zlo kulske, nič se nisem potapljal, oziroma samo v imenu lastnega uživaštva, bil sem kjer sem hotu, šel sem kamor sem hotel, no na žalost so bile to le sanje, v real life, je v mojem čustvenem življenju kaos, ki ga na srečo obvladujem, in imam nekakšen mir na temu viharnem morju, torej, da mal pohvalim conteso, ki je seveda dobr našlogala da je tale rdečelasa miška ovnica, hja, hehe zgodovina se ponavlja, vsaj moja, no anyway, tista prava je tud še v igri, hem dokler lahk plavam kamor hočem ni problema, pol k me bo kam začelo vlečt, (sploh če navzdol kt tam berem) bo pa problem... hm sanje pa ni problema, včeraj al predvčerajšnem... sem sanjal, pa da so me nekaj hecali naj jim našlogam nekaj, neki folki, češ o enmu starmu tipu, da ma ful hude zdravstvene težave, pol pa sem jim čist zlobno (prišla mi je karta pijanec, kdor pozna tarot, ve da je ni ampak ) reku, stari ga pije, in pol še neka smrt pa to, bljak, v glavnem ful zlobno brezsrčno sem jim vrgu v fris, vi se kar hecajte stari bo pa vseen umru... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 imaš rada ogenj? Če je dovolj stran od mene! Kot vir toplote ja! Drugače pa raje vodo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ej, mi lahk kdo rzloži sanje o cerkvi. Že kake 3 tedne se mi skoraj vsako noč prikradejo v glavo. Včasih full pometan po njej. Včasih prisostvujem obredu. Večkrat so prisotni tud redovniki, redovnice. Enkrat bi morala celo postat redovnica (seveda v sanjah in brez neke zunanje prisile), pa nisem hotela oblečt nunske obleke, ker se mi je zdelo, da sem bol individualist, kot pa za življenje v skupnosti.Drugač je v budnem stanju moj odnos do teh stvari ok. Vsem želim eno lepo noč! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ej, mi lahk kdo rzloži sanje o cerkvi. Že kake 3 tedne se mi skoraj vsako noč prikradejo v glavo. Včasih full pometan po njej. Včasih prisostvujem obredu. Večkrat so prisotni tud redovniki, redovnice. Enkrat bi morala celo postat redovnica (seveda v sanjah in brez neke zunanje prisile), pa nisem hotela oblečt nunske obleke, ker se mi je zdelo, da sem bol individualist, kot pa za življenje v skupnosti.Drugač je v budnem stanju moj odnos do teh stvari ok. Vsem želim eno lepo noč! Sanje govorijo morda o nečem v zvezi s tvojim prepričanjem in vero..Te je posebej navdihovala lepota,veličastnost in dostojanstvo cerkve? Gre morda za povezavo z duševnimi počutji, ki jih občuduješ.Morda gre za tvojo osebnost kot celoto in njene zmogljivosti.. Mogoče si sposobna nadaljnih dosežkov, če boš bolj verjela vase? Ali čutiš potrebo po večji podpori? Ali bi se rada spovedala grehov? Ali si želiš, da bi ti bilo odpuščeno? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kislinca 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pozdravljeni!Jaz se prvic pridruzujem temule forumu, razlog za to pa je predvsem to, da velikokrat sanjam zelo zive sanje, katere nimajo (na prvi pogled) nikakrsne veze z mojim trenutnim zivljenjem oz. dogajanjem v le-tem. Kot kaksni filmi, epizode itd. To mi verjetno ne bi bilo nic posebnega, ce ne bi sanje mocno vplivale na moja custva in ce se mi ne bi se cel naslednji dan ali vec dni vrtele v glavi non stop, kot kak loopan filmcek na racunalniku.Danes sem na primer sanjala, da sem hodila po neki obali ob morju. Morje je bilo razburkano in je mocno udarjalo ob skale na kopnem. No, na tem kopnem pa so se nahajala enormna pokopalisca in ogromne stare cerkve, ki so mi zbujale strah celo bolj kot grobovi. Ozracje je bilo sivo, mracno ter vetrovno. Kar naenkrat se mi je pridruzila neka starejsa zenska, za katero sem takoj vedela, da je spletkarska in hudobna. Na vsak nacin je od mene hotela, da se ji pridruzim pri neki cudni sekti. Seveda nisem hotela z njo, ampak se ji tega sprva nisem upala priznati, ker sem se bala, da mi bo kaj zlega storila. Potem sem imela vsega dovolj, sploh, ko sem videla, da je morje, nekje dalec stran od obale zelo lepo, pa se polno delfinov. V histericnem joku sem zenski priznala, da ne morem z njo, da tega nikakor nisem sposobna in se napotila v morje, da bi prisla do delfinov. Valovi, ki so butali ob nazobcane skale mi kar nekaj casa niso pustili, da bi se locila od kopnega, potem pa sem le nasla nekaj gladkih skal, ki so bile dovolj dvignjene nad razburkano vodo, da sem se po njih sprehodila v morje in sla do delfinov ... potem sem se zbudila...uf, upam, da nisem bila predolga ... lp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Sanje govorijo morda o nečem v zvezi s tvojim prepričanjem in vero..Te je posebej navdihovala lepota,veličastnost in dostojanstvo cerkve? Gre morda za povezavo z duševnimi počutji, ki jih občuduješ.Morda gre za tvojo osebnost kot celoto in njene zmogljivosti.. Mogoče si sposobna nadaljnih dosežkov, če boš bolj verjela vase? Ali čutiš potrebo po večji podpori? Ali bi se rada spovedala grehov? Ali si želiš, da bi ti bilo odpuščeno? No, posebne želje, da bi mi bilo odpuščeno ne čutim, ne nosim nič tako zelo obremenjujočega v sebi. Kakšne vsakdanje male neumnosti že, kot pač vsak...Ko se mi sanja o cerkvi, se zraven vedno pojavlja tudi voda - morje ali pa bazen, v katerem plavam. Voda je običajno čista. Pa okna so vedno odprta. Ni neke posebne meje med znotraj in zunaj.Okolje mi je čist domače, se ne počutim neprijetno. Vendar sem vedno bolj v ozadju (opazujem dogajanje), če pa sem v akciji, sem vedno sama. In mi je fajn, ker je tolko zanimivega in izpolnjujočega.Ja, pa mal nenavadnosti v zvezi s tem. Npr. duhovnik, ki je med obredom oblečen kar v civilno obleko. Tak (v srajci in kravati) mašuje, deli hostije. In nenavadno (fascinantno) izrezljane omare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sanjala sem da ležim na postelji in ko sem pogledala v stopala, se mi je odprla rana na palcu in iz nje je pritekla kri.... Ni me bolelo... What does that mean? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Danes sem na primer sanjala, da sem hodila po neki obali ob morju. Morje je bilo razburkano in je mocno udarjalo ob skale na kopnem. No, na tem kopnem pa so se nahajala enormna pokopalisca in ogromne stare cerkve, ki so mi zbujale strah celo bolj kot grobovi. Ozracje je bilo sivo, mracno ter vetrovno. Kar naenkrat se mi je pridruzila neka starejsa zenska, za katero sem takoj vedela, da je spletkarska in hudobna. Na vsak nacin je od mene hotela, da se ji pridruzim pri neki cudni sekti. Seveda nisem hotela z njo, ampak se ji tega sprva nisem upala priznati, ker sem se bala, da mi bo kaj zlega storila. Potem sem imela vsega dovolj, sploh, ko sem videla, da je morje, nekje dalec stran od obale zelo lepo, pa se polno delfinov. V histericnem joku sem zenski priznala, da ne morem z njo, da tega nikakor nisem sposobna in se napotila v morje, da bi prisla do delfinov. Valovi, ki so butali ob nazobcane skale mi kar nekaj casa niso pustili, da bi se locila od kopnega, potem pa sem le nasla nekaj gladkih skal, ki so bile dovolj dvignjene nad razburkano vodo, da sem se po njih sprehodila v morje in sla do delfinov ... potem sem se zbudila...uf, upam, da nisem bila predolga ... lpDobrodošla v temi in na forumu Kislinca(zanimivo ime) Tvoje sanje niso kaj preveč dobre in obetajoče. Trenutno si obdana z ljudmi, ki te izkoriščajo, ne pustijo ti ustvarjati in nadgrajevati tvojih idej, pravzaprav si zaprta v nek začaran krog iz katerega se moraš čimpreje rešiti. Delfini v daljavi so dobro znamenje, ravno tako lepo in mirno morje, saj ponazarjajo tvoje cilje, ki jih boš dosegla samo v primeru, da se ločiš od ljudi, ki te trenutno obdajajo in zapirajo tvoj ustvarjalni proces. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sanjala sem da ležim na postelji in ko sem pogledala v stopala, se mi je odprla rana na palcu in iz nje je pritekla kri.... Ni me bolelo... What does that mean?V sebi nosiš skrivnost, za katero ne želiš,da bi jo izvedela tebi zelo bližnja oseba(partner ali nekdo od staršev) Krvavenje ponazarja željo izpovedovanja, pa vendar se to ne bo zgodilo, dokler te rana ne bo bolela. Ko pa boš krvavela na boleč način, bo skrivnost kmalu razkrita! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ...ble so sicer takšne običjajne sanje, ko sem bila pri sorodniki in oni pri nas... a v teh sanjah se pojavlja sestrična, ki je že umrla... v snjah so vsi enakovredni , nihče med njimi ne izstopap ne po obleki, ne po načinu govora, spomnim pa se zelo malo pogovora oz. govorjenja.... kot da bi se v sanjah preselila v obdobje, ko je še ona živela....sedaj se mi je drugič sanjalo o njej( prvič se mi je sajalo, da je umrla, čeprav je v realnosti bla že mrtva) .....contesa prosim za razlago.. Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Sanjala sem da ležim na postelji in ko sem pogledala v stopala, se mi je odprla rana na palcu in iz nje je pritekla kri.... Ni me bolelo... What does that mean?V sebi nosiš skrivnost, za katero ne želiš,da bi jo izvedela tebi zelo bližnja oseba(partner ali nekdo od staršev) Krvavenje ponazarja željo izpovedovanja, pa vendar se to ne bo zgodilo, dokler te rana ne bo bolela. Ko pa boš krvavela na boleč način, bo skrivnost kmalu razkrita! Hmmmm.... možno, možno... :o|o: Tale razlaga sanj je kar mal spookey! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ...ble so sicer takšne običjajne sanje, ko sem bila pri sorodniki in oni pri nas... a v teh sanjah se pojavlja sestrična, ki je že umrla... v snjah so vsi enakovredni , nihče med njimi ne izstopap ne po obleki, ne po načinu govora, spomnim pa se zelo malo pogovora oz. govorjenja.... kot da bi se v sanjah preselila v obdobje, ko je še ona živela....sedaj se mi je drugič sanjalo o njej( prvič se mi je sajalo, da je umrla, čeprav je v realnosti bla že mrtva) .....contesa prosim za razlago.. Umrla oseba lahko predstavlja nek vidik tvoje osebnosti. Sanje pa se lahko nanašajo tudi na nekaj, kar je umrlo v tebi-želja ali cilj ali pa konec nekega materialnega projekta.V vsakem primeru pa gre za uvod v neko spremembo. Gre lahko za zelo pozitiven simbol, kajti pripravljena si na nove naloge, nove izkušnje. Mogoče "zakopavaš sekiro" in spreminjaš odnos do nekoga. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ok...še jaz eno razlago, contesa, prosim par dni nazaj sanjala, da sva s partnerjem bila na letališču...iz čakalnice šla v restavracijo, kjer so bile v steklenem pultu same čokoladne slaščice...naročam, partner med tem odide (neki opravki še)...naročim dva čaja v španščini, pa me ženska za pultom čudo pogleda, nakar skapiram, da moram naročilo ponovit v italijanščini...pol mi pa pove, da čaja z mlekom pa ne morem dobit, ker ga strežejo v drugem prostoru (čakalnica) in to s tako intonacijo, kao njim ne dovolijo čaja prodajat (konflikt med prostori)...se mi je zdelo čudno jesti v enem, piti pa v drugem prostoru......pol je blo pa konc... pa menda so to ene redkih sanj, ki se jih spomnim zadnje čase, čeprav, vem, da sanjam ponoči...se menda sunkovito zbudim in potem pozabim... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Čaj je osvežujoč napitek, ki ga navadno pijemo v družbi, to se lahko nanaša na tvoje trenutno družabno življenje?Ko si morala čakati, si bila potrpežljiva, si se dolgočasila ali jezila? Poišči vzporednico v stvarnosti. Potrpljenje je vrlina. Če si ostala mirna, ostali v tvoji okolici pa ne, je to lahko vzpodbudno. Sanje o čokoladi, so lahko sanje o izpolnitvi želja(če si trenutno na dieti). Lahko pa govorijo tudi na splošno o tvojem pristopu do razkošja in dobrega življenja. Barva je tudi pomembna; morda predstavlja temnopoltega moškega ali žensko. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 .....contesa, hvala za razlago...... ...nevem zakaj, a občutek sem imela, da sporočilo teh sanj ni pozitivno.... Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 o contesa, hvala...bila sem mirna...trgovka je bila nekam nezadovoljna, da jim ne pustijo prodajat tud pijače.hvala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 LEpo prosim za razlago...... ...malo prej sem govorila z momo in mi je povedala........da je sanjala o fantu, ki se meni na nek način dopade.....da se je pripeljal v avtu on in njegova punca ( v realnem svetu nevem če še je z njo ali ne)..stopila sta iz avta...on je bil nadpovprečno velik, ona pa majna, tako da je imel roko zravnano in jo je držal za rame.....dokler ni videl mame, očeta (jaz sem malce vstran stala z nekom) se je do nje obnašal "sladko" ko pa je zagledal mamo in očeta, pa jo je spustil, izraz na obrazu se mu je spremenil, rekel ji je naj se usede na postajo ( ona se je vsedla in bila zelo žalostna) on pa je odšel naprej............. Lepo prosim in hvala že v naprej..... Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hja včerajšne al predvčerajšne sanje... neki mi je bobnar pisal na mail, kolk ma zanič ljubico, pol sem pokal ugasnit televitzijo pridem nazaj v mojo sobo, pa vidim dam aakhuta nekaj brska, in mel je blazno zloben hudičev obraz kot se za našega spodobi, hm ja, ahja pa internet mi je spet delal v sanjah... Kar se pa današnjih sanj tiče... upam da se ne bom zbudil Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 lp no še moje čudne sanje pred mescem dni pa še mogoče več. smo pri baki in se pripravljamo na koline. blo je kr nekaj folka, najbolj pa se spomnim strica, ker bi naj on pujčeku kri spustil . no nakar iz štale privlečejo človeka na štriku (ni hodil normalno ampak po vseh štirih) ok jaz se čudim wtf?!? kaj je zdaj to... ok si mislim neka zajebancija valda... nakar vzame stric nož in mu hladnokrvno pač odreže glavo.... jaz pa , pa začnem pizdit, da se to ne dela... pa kaj je z vami ste normalni... pa mi stric reče, da je bla to njegova želja... valda pol se zbudim :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts