Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
Sanjala sem, da sem gledala v nočno nebo, ki je bilo oblačno, a videla sem Lunino svetlobo in zraven nek obraz. Nebo se je poplonoma pooblačilo in nekdo me je zmotil, kot da noče, da gledam v nebo. Že trikrat sem imela take sanje, samo da nebo ni bilo tako oblačno kot nocoj.
Deli na socialnih omrežjih

jaz pa sem se zdajle spomnila, da sem sanjala, da je snezilo, take drobne lepe bele snezinke so padale, ful lepo je bilo...

No, a to ni nic posebnega, sploh veckrat sanjam kaj takega, 'cisto normalnega'...  :vio:

arsa živjo,

ni tko normalno tole kar si sanjala.Snežinke prekrijejo zemljo...v sanjah prekrivajo nekaj drugega(simbolično) ...razmisli malo o tem.Predvsem če se spomniš kam so padale in če so že naredile snežno odejo ali si videla samo snežinke...

Sanje o snežinkah prinašajo ,močno, sporočilo.

Lep pozdrav :palec:

O Cveka, sem nasla, nisem bila ziher da sem v sanjah to zagledala.

Thanx da si se ukvarjala.

Samo snezilo je, ni bilo kakih belih odej, v bistvu ni bila zemlja v igri, samo zrak - preprosto so bile drobcene snezinke, kot bi lebdele, v zraku.... Ni bila bela svetloba, vse zasnezeno, pac pa srebrne pikice (ce se ze moram odlocat barvno in kaksen filing je bil).

kaksno sporocilo? :irs:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sanjal sem da je mene in mojo drago preganjal tornado, velik tornado. Vendar sem se zbudil vesel in zadovoljen, ker kamorkoli sva šla ali se obrnila, karkoli se je zgodilo, sva bila zmeraj skupaj in skupaj reševala problem. Ko naju je tornado dosegel sva se skupaj prijela stene neke stavbe, ni naju nikamor odneslo.
Ja sam ka mali pao s lipe

Sanjalo se mi je, da sem bila pri sodelavki na obisku. In potem sva se zvečer odpravljali spat, pa sem se kar naenkrat spomnila, da bi šla jaz še na eno veselico, samo da se prej še stuširam. Sodelavka je šla spat, jaz pa pod tuš. Kopalnica pa je bila kar na sredi stanovanja, brez sten, samo malo zagrnjena z nekakšnimi zavesami, skozi katere pa se je skoraj vse videlo. In ravno, ko sem se pripravljala k tuširanju, je domov prišel njen mož in zagledal mene v kopalnici. Je zgledalo, kot da mu je malo nerodno. Jaz sem se delala, kot da ga ne vidim, on pa me je skrivaj opazoval. Potem sem šla na veselico....pravzaprav sem sredi noči hodila ob cesti in ta tip, ki me je prej opazoval v kopalnici je pritekel za mano. Je rekel, naj ne odhajam, ker ne more živeti brez mene. Da se bo z ženo že nekako pomenil in da hoče biti z mano. Mi je blio malo neprijetno, ker je žena moja sodelavka. Po drugi strani se mi je pa kar fino zdelo in sem se prav prijetno počutila ob človeku, ki mi v resnici niti ni ne vem kako všeč. :o|o: x?x

Prosim za razlago :palec:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

joj take smešne sanje sem imela, da sva šla čez mejo in da sem skrivala dve rački pod bundo in da sem pokazala vozniško namesto potnega lista, potem naju je pa zafrkaval, da sva po carini po kolenih hodila, a sva prišla skozi in se potem smejala, da naju je celo brez potnih listov spustil in da rac ni našel... x:Dx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Hm hudo kake sanje, no pridejo toti moji starši gor na rakek k meni in sabo majo eno malo punčko, ime ji je Pija (al Pia), stara eno leto rojstni dan ma 14.3 si predstavljam da 2003, :D mal mi namigujejo to ugotovim da je posvojena, pač mama si je od zmer želela pol po dveh tipčkih še eno punčko, pol po treh sta obupala zdaj pa sta kar posvojila eno punčko :) hehe keri hec, no torej, čudovit otrok zelo zabavna zelo sem ji bil všeč sem opazil, mala srčkana reč, cele sanje sem se podil z njo po hiši, lepo je met spet mularijo "in the house"...

pa še ene druge sanje sem meu, vem da je tale najnovejša notr bla, ampak nevem kaj točno je že blo, dokaj nice...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz pa sem imela take sanje, da sem se zbudila prav utrujena in zadihana.

Sanjala sem, da sem bila na nekem tekmovanju in bi morala začeti s tekmovanjem v ne vem katerem športu čisto na drugem igrišču, do tja pa so vodile stopnice, stare kamnite , malo navzgor, malo navzdol, nekatere so bile tudi polomljene, po njih pa sem tekla , potem sem tekla po ozki potki polni malih otrok, ki so me vsi pozdravljali in na koncu po zeleni travi, še malo mokri in uspela prit na igrišče za tekmovanje, pa nisem imela oblečene prave majice za tekmovanje in sem potem bila samo gledalec.... med samimi otroci...

Prosim za obrazložitev, saj je glede teh stopnic več razlag.

Mogoče, da ne bi te dneve sanjala čez dan, če se vzpenjaš se prekine neki spor doma, če se pa spuščaš, pazi na kakšen zdrs, pri tebi je bilo oboje.

Glede množice otrok.....ker si omenila tekanje bi rekel, da boš sklenila dobro in koristno poznanstvo, ampak bodi vseeno previdna, če je bilo to na tekališču ni povsen jasno, upam, da otroci niso jokali.

Glede trave, pomagaj prijatelju, ker ti lahko zboli!

Bo zanimivo, pa vseeno popazi malo nase x:)x

Hja včerajšne al predvčerajšne sanje... neki mi je bobnar pisal na mail, kolk ma zanič ljubico, pol sem pokal ugasnit televitzijo pridem nazaj v mojo sobo, pa vidim dam aakhuta nekaj brska, in mel je blazno zloben hudičev obraz kot se za našega  :vragec: spodobi, hm ja, ahja pa internet mi je spet delal v sanjah...

Kar se pa današnjih sanj tiče... :P upam da se ne bom zbudil  x;)x

Nino,Nino, kaj se dogaja s teboj? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

lp

no še moje čudne sanje pred mescem dni pa še mogoče več. smo pri baki in se pripravljamo na koline. blo je kr nekaj folka, najbolj pa se spomnim strica, ker bi naj on pujčeku kri spustil  x:Dx . no nakar iz štale privlečejo človeka na štriku (ni hodil normalno ampak po vseh štirih) ok jaz se čudim wtf?!? kaj je zdaj to... ok si mislim neka zajebancija valda... nakar vzame stric nož in mu hladnokrvno pač odreže glavo.... jaz pa  :eek:  :eek:  :eek:  :O: , pa začnem pizdit, da se to ne dela... pa kaj je z vami ste normalni... pa mi stric reče, da je bla to njegova želja... valda pol se zbudim

:eek:  :xx!:

To so nasilne sanje,ki pomenijo, da moraš nekaj v sebi zatreti.Ali je imel ubiti v sanjah kakšno tvojo lastnost ali lastnost koga drugega, ki se ga želiš znebiti? Ne misli na smrt kot o nečem dokončnem, ampak kot o začetku novega. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Sanjala sem, da sem gledala v nočno nebo, ki je bilo oblačno, a videla sem Lunino svetlobo in zraven nek obraz. Nebo se je poplonoma pooblačilo in nekdo me je zmotil, kot da noče, da gledam v nebo. Že trikrat sem imela take sanje, samo da nebo ni bilo tako oblačno kot nocoj.

Luna je starodavni simbol ženske intuitivnosti "yin" človeške psihe. Morda so te sanje spodbujale, da bi dovolila temu delu svoje osebnosti večjo svobodo izražanja.Morda pa si trenutno želiš nekaj nemogočega. Če je tako, kaj so ti sanje povedale? Za luno se lahko dozdeva, da se na nek način nanaša na našo preteklost, na tisto kar smo podedovali, lahko pa tudi ponazarja naša spremenljiva razpoloženja(luna in duša sta tesno povezani)

Če so bili oblaki težki in grozeči, je to verjetno svarilo. Mogoče si trenutno pesimistična ali po nepotrebnem malodušna. Sanje morda kažejo, da nekega problema ali stanja ne vidiš tako jasno, kot bi ga lahko! x:)x

HONORE DE BALZAC

Sanjal sem da je mene in mojo drago preganjal tornado, velik tornado. Vendar sem se zbudil vesel in zadovoljen, ker kamorkoli sva šla ali se obrnila, karkoli se je zgodilo, sva bila zmeraj skupaj in skupaj reševala problem. Ko naju je tornado dosegel sva se skupaj prijela stene neke stavbe, ni naju nikamor odneslo.

Za vama je manjša partnerska kriza, kot bi primerjal vihar v kozarcu vode! Sanje so posledice prestanega,tvoja podzavest! x:)x

HONORE DE BALZAC

Sanjalo se mi je, da sem bila pri sodelavki na obisku. In potem sva se zvečer odpravljali spat, pa sem se kar naenkrat spomnila, da bi šla jaz še na eno veselico, samo da se prej še stuširam. Sodelavka je šla spat, jaz pa pod tuš. Kopalnica pa je bila kar na sredi stanovanja, brez sten, samo malo zagrnjena z nekakšnimi zavesami, skozi katere pa se je skoraj vse videlo. In ravno, ko sem se pripravljala k tuširanju, je domov prišel njen mož in zagledal mene v kopalnici. Je zgledalo, kot da mu je malo nerodno. Jaz sem se delala, kot da ga ne vidim, on pa me je skrivaj opazoval. Potem sem šla na veselico....pravzaprav sem sredi noči hodila ob cesti in ta tip, ki me je prej opazoval v kopalnici je pritekel za mano. Je rekel, naj ne odhajam, ker ne more živeti brez mene. Da se bo z ženo že nekako pomenil in da hoče biti z mano. Mi je blio malo neprijetno, ker je žena moja sodelavka. Po drugi strani se mi je pa kar fino zdelo in sem se prav prijetno počutila ob človeku, ki mi v resnici niti ni ne vem kako všeč.  :o|o:  x?x

Prosim za razlago  :palec:

Pogovori se s sodelavko, ker ti bo zaupala nekaj kar jo teži. Zgleda sta dokaj povezani in to je nekako zaporedje vsega kar ti je povedala in ti še bo! Velikokrat prestavimo dnevne vibracije v podzavest in ko se telo sprosti(zaspimo) se te informacije sprožijo v obliki sanj! x:)x

HONORE DE BALZAC

joj take smešne sanje sem imela, da sva šla čez mejo in da sem skrivala dve rački pod bundo in da sem pokazala vozniško namesto potnega lista, potem naju je pa zafrkaval, da sva po carini po kolenih hodila, a sva prišla skozi in se potem smejala, da naju je celo brez potnih listov spustil in da rac ni našel...  x:Dx

Preveč skrivaš čustva. Najdi osebo, ki te bo pripravljena poslušati in se ji odpri! x:)x

HONORE DE BALZAC

Hm hudo kake sanje, no pridejo toti moji starši gor na rakek k meni in sabo majo eno malo punčko, ime ji je Pija (al Pia), stara eno leto rojstni dan ma 14.3 si predstavljam da 2003, :D mal mi namigujejo to ugotovim da je posvojena, pač mama si je od zmer želela pol po dveh tipčkih še eno punčko, pol po treh sta obupala zdaj pa sta kar posvojila eno punčko :) hehe keri hec, no torej, čudovit otrok zelo zabavna zelo sem ji bil všeč sem opazil, mala srčkana reč, cele sanje sem se podil z njo po hiši, lepo je met spet mularijo "in the house"...

pa še ene druge sanje sem meu, vem da je tale najnovejša notr bla, ampak nevem kaj točno je že blo, dokaj nice...

Nino, gojiš nove zamisli, želje in upe in vse kaže, da se bojo uresničile, ker so v sanjah same pozitivne smernice! x:)x

HONORE DE BALZAC

Lepo! :palec: x:)x

HONORE DE BALZAC

Lepo! :palec:  x:)x

:) ahja :) sicer so to stare novice ampak kdor se z ognjem igra rabi zrak :P :) zelo očitno, hehja, vse te vodne pa zemeljske bejbe sej je nice in fajn in prijazno ampak zrak mi dela tisto....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

contesa ja smrt je bla res naslednji dan, samo da bi se pa hotel koga znebit to pa res upam, da ne...

se bom pa držal tega "Ne misli na smrt kot o nečem dokončnem, ampak kot o začetku novega."

pa najlepša hvala za razlago x;)x

spet jaz x:Dx

upam, da ne gnjavim preveč x:Ix

no potem nekaj dni po smrti mame sem sanjal, da sem v svoji sobi, vrata so zaprta. Slišim da je prišla mama domov in pač običajni glasi med mamo in fotrom... jaz se razveselim "o mama je doma" pridem na hodnik, se pozdravima mi nekaj razlaga in me hoče objet, v tistem trenutku se jaz začnem pomikat nazaj v sobo, mama proti meni pač v pozi za objem, mene pa postane strah, ker pač se spomnim, da je umrla pred prar dnevi... pol se valda zbudim...

no pol še pa še nekaj tednov al dni kasneje spet sanje... v dnevni sobi na sedežni... sedim, poleg mene leži mama, ker je pač ogromo časa preležala tam, nakar se naenkrat prestavi v sedeč položaj in hlasta za zrakom, jaz jo vprašam če jo peljem v bolnico, ona pa da ja (čudno se mi zdi da je rekla ja, ker vedno je govorila sej bo, se bo bolš in vedno zadnji trenutek smo jo spravli v bolnico)...

huh :ermm: čist not pado v to razlago sanj...

da ne pozabim - pestre sanje, polne dogajanja... barvne sanje, ja

torej najprej sem bila kao zaklenjena v neko kopalnico, rešitev je bila v tem, da natočim polno banjo vode, da v eno cevčico piham, da nekaj dol pade, zmeda totalna, ampak vem, da je bilo potem ko sem tole nekak uspela oz. predno sem uspela, polno smeti in umazanije v banji, pa tud jaz sem jo malo zajela v cevko in grlo, ampak najprej je bila čista voda.... ampak uspela

potem sem na glavo skakala v bazen, čist, brez folka v njem - prazen, tega sicer v realnosti ne počnem, se pa spomnim da sem v sanjah tole večkrat že izvajala, nato sem enim lačnim tam poleg bazena dala 2 velika kosa piščanca, če nista bila kr cela, ker so bili lačni, mi pa nismo jedli mesa... nato sem opazovala folk pri vodeni telovadbi in si želela da bi šla enkrat nekam da bi si poleg lenarjenja privoščila tudi masažo in te zadeve. Še kaj?Ja en fant me je tolažil nekaj v sanjah, to je oseba, ki je tudi v realnosti mi blizu....tko verjetno sem kaj spustila pozabila...

O hvala contesa, a misliš račke so čustva... hmmmm x:)x

ampak včasih veš, ni mogoče govorit o čustvih...samo v sanjah, samo v pesmih, samo s perfect stranger, samo sama s sabo se včasih pomenim...

Včasih je pač tako, da moram račke pod bundo skrit x;)x

ker samo v lastni koži jih moram prenašat ali uživat, noben drug tega ne more enako čutit, razumet... in Ribe imamo teh vseh občutij za en velik ocean

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Mogoče, da ne bi te dneve sanjala čez dan, če se vzpenjaš se prekine neki spor doma, če se pa spuščaš, pazi na kakšen zdrs, pri tebi je bilo oboje.

Glede množice otrok.....ker si omenila tekanje bi rekel, da boš sklenila dobro in koristno poznanstvo, ampak bodi vseeno previdna, če je bilo to na tekališču ni povsen jasno, upam, da otroci niso jokali.

Glede trave, pomagaj prijatelju, ker ti lahko zboli!

Bo zanimivo, pa vseeno popazi malo nase x:)x

Boris hvala :palec: :palec: .

Pri meni pa je skoraj vedno zanimivo. x^x x;)x

spet jaz  x:Dx

upam, da ne gnjavim preveč  x:Ix

no potem nekaj dni po smrti mame sem sanjal, da sem v svoji sobi, vrata so zaprta. Slišim da je prišla mama domov in pač običajni glasi med mamo in fotrom... jaz se razveselim "o mama je doma" pridem na hodnik, se pozdravima mi nekaj razlaga in me hoče objet, v tistem trenutku se jaz začnem pomikat nazaj v sobo, mama proti meni pač v pozi za objem, mene pa postane strah, ker pač se spomnim, da je umrla pred prar dnevi... pol se valda zbudim...

no pol še pa še nekaj tednov al dni kasneje spet sanje... v dnevni sobi na sedežni... sedim, poleg mene leži mama, ker je pač ogromo časa preležala tam, nakar se naenkrat prestavi v sedeč položaj in hlasta za zrakom, jaz jo vprašam če jo peljem v bolnico, ona pa da ja (čudno se mi zdi da je rekla ja, ker vedno je govorila sej bo, se bo bolš in vedno zadnji trenutek smo jo spravli v bolnico)...

huh :ermm:  čist not pado v to razlago sanj...

Med vama je ostalo še veliko besed, veliko neizrečenih čustev in veliko dogodkov, ki bi jih želela skupaj premleti in podoživeti. Ko izgubimo nekoga tako bližnjega, odnese s seboj tudi del nas, del naše duše in zato si ga zaklenemo v našo podzavest, ker ga ne želimo še enkrat izgubiti(naš spomin nanj)v sanjah pa pustimo naši podzavesti da deluje po svoje, neodvisno od nas samih. Ko se spet srečaš z njo v sanjah, se ne boj in poskusi izkoristiti vsak trenutek z njo.Ugotovil boš, da lahko vplivaš na tok dogodkov v sanjah, vsakič ti bo šlo bolje. Jaz velikokrat sanjam dedka, s katerim sva bila zelo velika prijatelja! x:)x

HONORE DE BALZAC

da ne pozabim - pestre sanje, polne dogajanja... barvne sanje, ja

torej najprej sem bila kao zaklenjena v neko kopalnico, rešitev je bila v tem, da natočim polno banjo vode, da v eno cevčico piham, da nekaj dol pade, zmeda totalna, ampak vem, da je bilo potem ko sem tole nekak uspela oz. predno sem uspela, polno smeti in umazanije v banji, pa tud jaz sem jo malo zajela v cevko in grlo, ampak najprej je bila čista voda.... ampak uspela

potem sem na glavo skakala v bazen, čist, brez folka v njem - prazen, tega sicer v realnosti ne počnem, se pa spomnim da sem v sanjah tole večkrat že izvajala, nato sem enim lačnim tam poleg bazena dala 2 velika kosa piščanca, če nista bila kr cela, ker so bili lačni, mi pa nismo jedli mesa... nato sem opazovala folk pri vodeni telovadbi in si želela da bi šla enkrat nekam da bi si poleg lenarjenja privoščila tudi masažo in te zadeve. Še kaj?Ja en fant me je tolažil nekaj v sanjah, to je oseba, ki je tudi v realnosti mi blizu....tko verjetno sem kaj spustila pozabila...

Selene, si na pravi poti. Počasi si začela udejanjati tisto o čemer si pred kratkim časom samo premišljevala. Iz kadi je nastal bazen, ti si skakala vanj, torej se ne bojiš pognati v srž problema, ne glede na posledice. Hranila si lačne-nahrani svoje srce, s tistim česar si želi in potrebuje, ne s tistim kar misliš, da je prav. Uspelo ti bo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...