Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Po nekaj nočeh nespanja, sem danes končno malo več spala ampak sanjala intenzivno, nekaj stvari se spomnim:

vozila sem malo s premajhnim kolesom, bežala domov skozi druga stanovanja, preko kuhinjskih omaric, spomnim se nareda na njih, vozila se z dvigalom, ki se nikakor ni ustavil, nosila majčkenega otročička, mimo množice ljudi po hribu navzgor, vem da mi je bilo ful hudo, ker je bil oblečen v jopici s kratkimi rokavi, ful sem ga stiskala k sebi, nato pa mu rokice dala v jopico ter se mučila z zadrgo, klicala fanta, ki se je oglasil med tem, ko se je ljubezensko razdajal z drugo, kar je po telefonu z glasnim vzdihom potrdil, no tale njun odnos s to dečvo mi v realnosti tud ni čisto čist (verjento esm samo nesigruna vase in nezaupljiva)....torej ful dogajanja, ampak najbolj grozne so bile te zadnje, sicer se je zgodba tko prepletala, ampak ko sem slišala njegov glas, me je zagrabila panika, do konca odsanjala  pogovor in se v solzah prebudila... na zdej sem pa ful utrujena, bo verjetno treba it  mal lenarit :o|o:

Selene, te sanje samo prikazujejo tvoj notranji boj in željo, da tehtnica končno prevaga v določeno stran. Stvari se razpletajo na pozitiven način, to ti sporočajo tudi sanje, čeprav so kar zmedene, imajo v sebi vendar pozitiven naboj.Tako, da le pogumno! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

.z teto sva bile v moji sobi, ko sva naenkrat zagledali skozi okno iskrice... zajela naju je panika, saj sva bile v hiši, ki bi naj gorela... najprej sem pomislila, da bo zgorel denar, vzela sem škatljo, a  denarja nisem našla...potem sem odhitela ven.... ko sem zgoraj gledala skozi okno je bila zunaj še tema, sedaj pa je blo že svetlo.. ko se m na hiši zagledala veliko luknjo in ogenj sem rekla na gleas: gasilce pokliči... ptem pa je ogenj kar naenkrat sam ugasnil tako da nismo klicali gasilcev......na srehi pa je ostala velika luknja...

....hmmm..le kak pomen bi lahko to imelo??....... :eek:  xrolleyesx

..Prosim za razlago oz. tolmačenje...

Luknja v strehi pomeni,da je sedaj tvoje življenje prazno in pusto. Začni se zanimati za kaj novega, naveži stike z novimi ljudmi,da boš imela bogatejše in polnejše življenje.

Po drugi strani pa so sanje v katerih se nepoškodovani rešimo iz ognja, kakor ptič feniks, zelo pomembne, tvoja podzavest te bo verjetno prepričevala, da si sposobna premagati težave in zapreke ali pa da si pripravljena na nov začetek, novo rojstvo. Spodbujajo te k pogumu in samozavesti,entuziazmu, optimizmu, pozitivnemu ravnanju. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ohja in podaril sem ji 18 vrtnic, 9 rdečih 9 belih...

:) ful so ble lepe....

Te sanje se nanašajo na tvoj pogled na lastno osebnost in potek samozavedanja. Sanje o vrtnicah lahko upodabljajo ljubezenski ali spolni odnos.Rdeča barva je pozitivna in pomeni dejavnost, veselje,praznovanje, strast in spolno vzburjenje.Bela pa predstavlja preprostost, duhovno avtoriteto,krepost in očiščenje duše. Ker sta števili enaki, je vse v nekem pravem ravnovesju! x:)x

HONORE DE BALZAC

a tako... no prele sem sanjal sms, zdele sem ga dobil :) točno prave oblike, tnx kristalka za dream come true...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nina, pobrskaj malo nazaj. Sanje o pokojnih domačih sem že razlagala! x:)x

HONORE DE BALZAC

Pogrešaš njuno bližino, nisi se še sprijaznila z njuno smrtjo, čeprav je preteklo že kar nekaj časa. Obišči njun grob ali prižgi svečko kar doma z mislijo nanju. x:)x

HONORE DE BALZAC

Potem si razlago podala že sama! x:)x

HONORE DE BALZAC

Contesa, hvala, ja tale notranji boj pa še traja in traja... čeprav se mi zdi, da si premalo zaupam, da premalo verjamem svojim čustvom....niakkor nisem prepričana vase ter v to, da je to res to, brez ali če pa ampak... verjetno se v meni skriva moč, kateri sploh ne dovolim na površje... no danes sem pa srček lovila tko da sem bolj malo spala in sanjala... pismo ko sem se obrnila, kot nož v ta predel...pa niso bile sanje

torej še enkrat hvala xsrcx

Danes sanjala.... :sleeping:

Sem šla v cerkev(v živo ne grem nikoli..oz. samo kakšne jaslice pogledat)..vzpenjala sem se po stopnicah, sem se prov grebla, da bom med prvimi, da si bom zbrala najboljši prostor. Od daleč sem videla taščo, kako me opazuje :eek: ...verjetno ni mogla verjet, da vidi mene v cerkvi...Ko se je pa nabralo že več ljudi, sem kar na lepem odšla...Torbico sem pa pustila tam. In potem sem se spomnila, da imam v torbici mobitel in me je malo zaskrbelo, kaj bo, če bo začelo zvoniti...pa sem šla vseeno naprej...na avtobusno postajo. Bilo je pozno zvečer in sem se odločila, da grem z avtobusom v Ljubljano v kino. Sem že sedela na avtobusu, ko me je začelo zebsti...zunaj sem videla, da je nek fant odložil na tla belo jakno z zeleno podlogo(ravno tako, kot sem nekoč imela). Sem stopila z avtobusa, pobrala jakno..jo oblekla..nekim drugim fantom povedala, da jo bom kasneje vrnila...in se usedla nazaj na avtobus. Na glavi sem imela nekakšno baretko...začela sem se igrati s kodri, ki so mi segali skoraj do pasu in pomislila, kako je fino, da so mi lasje tako zrasli...Potem sem zaslišala, da zvoni telefon...se mi je čudno zdelo, ker sem ga pustila v cerkvi....Je še malo zvonil....in sem se zbudila :eek:

Prosim za razlago x:)x

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

sanje, ampak kake sanje v črnobelem, vse skupaj kot en westrn, trije junaki, vsi so v bistvu najbrž jst.. en kao šef, pravi kavbojc, tak tipičn holywoodski, sam ne kao klint eastwood, še bol stara šola, pol en newyorški novinar, in še en črnc, kovač, ki je žareče železo pograbljal brez resnih posledic kar z golo roko :O: torej poštna kočija zelo pomembne informacije, preganjajo jih ker vejo nekaj kar nebi smeli vedet, in bi jih radi vse fentali, edini časten način iz tega je da se spustijo po reki, in gredo po tej deroči reki, spomnim se da je nekaj prizorov posnetih na soči tam kjer sem bil ene počitnce, v glavnem divja reka, kočija se kar lomi na vodi, enga po enga pobijejo, en se utopi, črnc nevem kako konča ampak nič dobrega ni blo na tem, bogi, ampak tale kavboj, pa je bil še živ ko sem se zbudil, in ni bil v neposredni nevarnosti mislim da mu je uspelo... pridet skoz in zatožit guvernerja ki je zelo slabo in zlobno opravljal svoj položaj...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

spet jaz  x:Dx

upam, da ne gnjavim preveč  x:Ix

no potem nekaj dni po smrti mame sem sanjal, da sem v svoji sobi, vrata so zaprta. Slišim da je prišla mama domov in pač običajni glasi med mamo in fotrom... jaz se razveselim "o mama je doma" pridem na hodnik, se pozdravima mi nekaj razlaga in me hoče objet, v tistem trenutku se jaz začnem pomikat nazaj v sobo, mama proti meni pač v pozi za objem, mene pa postane strah, ker pač se spomnim, da je umrla pred prar dnevi... pol se valda zbudim...

no pol še pa še nekaj tednov al dni kasneje spet sanje... v dnevni sobi na sedežni... sedim, poleg mene leži mama, ker je pač ogromo časa preležala tam, nakar se naenkrat prestavi v sedeč položaj in hlasta za zrakom, jaz jo vprašam če jo peljem v bolnico, ona pa da ja (čudno se mi zdi da je rekla ja, ker vedno je govorila sej bo, se bo bolš in vedno zadnji trenutek smo jo spravli v bolnico)...

huh :ermm:  čist not pado v to razlago sanj...

Med vama je ostalo še veliko besed, veliko neizrečenih čustev in veliko dogodkov, ki bi jih želela skupaj premleti in podoživeti. Ko izgubimo nekoga tako bližnjega, odnese s seboj tudi del nas, del naše duše in zato si ga zaklenemo v našo podzavest, ker ga ne želimo še enkrat izgubiti(naš spomin nanj)v sanjah pa pustimo naši podzavesti da deluje po svoje, neodvisno od nas samih. Ko se spet srečaš z njo v sanjah, se ne boj in poskusi izkoristiti vsak trenutek z njo.Ugotovil boš, da lahko vplivaš na tok dogodkov v sanjah, vsakič ti bo šlo bolje. Jaz velikokrat sanjam dedka, s katerim sva bila zelo velika prijatelja! x:)x

Nič mi nisi povedal o tem, by the way, Untitled je moj brat. Ma, jaz jo tud sanjam vsake toliko. Sicer, je fino, ko jo sanjaš, pa sanje bile takšne ali drugačne, sam, ko se zbudiš in je ni, je sranje toliko večje. :sori:

It's better be dead and cool than alive and uncool

Nič mi nisi povedal o tem, by the way, Untitled je moj brat. Ma, jaz jo tud sanjam vsake toliko. Sicer, je fino, ko jo sanjaš, pa sanje bile takšne ali drugačne, sam, ko se zbudiš in je ni, je sranje toliko večje. :sori:

Malo pobrskaj po spominu al pa drugič bolš poslušaj x:Dx da ti malo pomagam blo je pri baki ko sem razlagal x;)x

Danes sanjala.... :sleeping:

Sem šla v cerkev(v živo ne grem nikoli..oz. samo kakšne jaslice pogledat)..vzpenjala sem se po stopnicah, sem se prov grebla, da bom med prvimi, da si bom zbrala najboljši prostor. Od daleč sem videla taščo, kako me opazuje :eek: ...verjetno ni mogla verjet, da vidi mene v cerkvi...Ko se je pa nabralo že več ljudi, sem kar na lepem odšla...Torbico sem pa pustila tam. In potem sem se spomnila, da imam v torbici mobitel in me je malo zaskrbelo, kaj bo, če bo začelo zvoniti...pa sem šla vseeno naprej...na avtobusno postajo. Bilo je pozno zvečer in sem se odločila, da grem z avtobusom v Ljubljano v kino. Sem že sedela na avtobusu, ko me je začelo zebsti...zunaj sem videla, da je nek fant odložil na tla belo jakno z zeleno podlogo(ravno tako, kot sem nekoč imela). Sem stopila z avtobusa, pobrala jakno..jo oblekla..nekim drugim fantom povedala, da jo bom kasneje vrnila...in se usedla nazaj na avtobus. Na glavi sem imela nekakšno baretko...začela sem se igrati s kodri, ki so mi segali skoraj do pasu in pomislila, kako je fino, da so mi lasje tako zrasli...Potem sem zaslišala, da zvoni telefon...se mi je čudno zdelo, ker sem ga pustila v cerkvi....Je še malo zvonil....in sem se zbudila  :eek:

Prosim za razlago  x:)x

Želiš izstopati po svojih delih in vedenju. Ko pa pride do situacije v kateri bi morala prevzeti iniciativo, se zgodi, da te napade nerazložljiv strah, ki mu ne veš izvora in ga ne znaš nadzorovati. Takrat imaš željo po hipni izolaciji od ostalega sveta, ne glede na to, kaj si mislijo drugi. Poskusi delovati bolj hladno in neosebno, saj boš s tem okrepila svojo samozavest in zaupanje v okolico. x:)x

HONORE DE BALZAC

sanje, ampak kake sanje v črnobelem, vse skupaj kot en westrn, trije junaki, vsi so v bistvu najbrž jst.. en kao šef, pravi kavbojc, tak tipičn holywoodski, sam ne kao klint eastwood, še bol stara šola, pol en newyorški novinar, in še en črnc, kovač, ki je žareče železo pograbljal brez resnih posledic kar z golo roko  :O:  torej poštna kočija zelo pomembne informacije, preganjajo jih ker vejo nekaj kar nebi smeli vedet, in bi jih radi vse fentali, edini časten način iz tega je da se spustijo po reki, in gredo po tej deroči reki, spomnim se da je nekaj prizorov posnetih na soči tam kjer sem bil ene počitnce, v glavnem divja reka, kočija se kar lomi na vodi, enga po enga pobijejo, en se utopi, črnc nevem kako konča ampak nič dobrega ni blo na tem, bogi, ampak tale kavboj, pa je bil še živ ko sem se  zbudil, in ni bil v neposredni nevarnosti mislim da mu je uspelo... pridet skoz in zatožit guvernerja ki je zelo slabo in zlobno opravljal svoj položaj...

Nino, res si pred hudo odločitvijo in precepom iz katerega ne vidiš izhoda. Ne misli že v naprej na slab konec, ker se potem tudi rado zgodi. Bolj zaupaj v svoj prav in videl boš, da se bo obrestovalo! x:)x

HONORE DE BALZAC

hej hoj

Jaz sem imela v preteklem tednu dvojne res čudne sanje xrolleyesx …vsaj za mene. Zdaj se spomnim najbolj čudnih odlomkov. Prve so take, da smo bili nekje, kaj vem kje... V glavnem pol se z eno kolegico pogovarjava in ona naenkrat dvigne majco in mi pokaže svoje prsi, v smislu »glej moje so take, daj pokaži mi še ti svoje, da vidim kako zgledajo večje prsi«, meni je blo nerodno in nisem naredila tega kar je hotla…ne vem vec kaj je blo dalje v sanjah.

No naslednje so ble se bolj »čudne«. :eek: Dogajalo se je v enem stanovanju, v blokovskem naselju (drgač pa živim v hiši), in se muvamo naokrog, pol pa pridem enkrat v stanovanje mojega fanta (ta v sanjah ni bil niti malo podoben njemu, ampak blo je dejastvo da je to pac moj fant), pozvonim in se ne oglasi, pa stopim noter in njega nikjer. Grem v kopalnico in tam vidim oralni homoseksualni odnos med mojim fantom in se enim moskih, groza!! :xx!: Zbezim ven, on za mano, kaj mi je govoril ne vem. Hotel me je poljubit pa ga nisem mogla ker mi je slabo prihajalo…no in to je to.

Mal cuden teden seksualno obarvanih sanj. Kaj naj bi to pomenilo? xrolleyesx

by by in lepe sanje x;)x

Kaj pa, če bi malo manj spal x:Dx

hehe bi koristilo ja :D sicer pa opažam da nonstop sanjam, še enih sanj sem se pozabil spomnit jih zdele napišem,

z mojim stricom sva preživljala prosti čas, (stric po mamini strani, eden izmed dveh ki jih imam) mal sva fotkala z digitalcem, mi je reku naj posnamem njegovo sliko k sem lih tam, .... ampak je blo kar zabavno pri babici v vipavi....

hm sicer pa :) glede kavbojca, neglede na badass zadevo, mislim da je prišel skozi, preživel zadevo, neglede na vse hudo, se mi zdi, no zgodba je odprta, ampak tale preživeli junak moje skupine, sem očitno jaz, tisti del mene ki bo vztrajal, neglede na vse, hja se že veselim novih sanj :D

Contesa, hvala za razlago prejšnjih :palec:

Dons mam že nove sanje...se mi zadnje dni tko intenzivno sanja :inocent: . Danes sem bila v sanjah s kolegom iz službe. Povsod sva šla skupaj in potem sva sedela v naši dnevno sobi in je položil na mizo nekakšno redovalnico. Notri je bilo polno ocen...veliko devetk, desetk...pa tudi nekaj sedmic. Sem debelo gledala, kaj ima to...Pa mi je razložil, da sta se s punco odločila, da bosta naredila z njuno vezo malo pavze in da on zdaj mene testira....da glede na mojo povprečno oceno, bi se mogoče še malo za mene odločil...Pol se je pa hotel neki lupčkat....sem pa rekla, da naj neha (čeprov je tip ful fejst...mogoče se v resnici ne bi tko branila x;)x ).

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Spet en miks dogajanj - jez in v sanjah ponavljajoča oseba sva šla kao v kletne prostore, samo to je bil tko ogromen prostor, pa še moja dečva in njegov fant, no in tam so bile 2 m ledene prepreke, kot grmade ledu... nekak se ločimo in grem jaz v drugo smer, tam je bil breg navzdol in totalno ledena površina, še prej so se mimo pripeljali trije kao turisti - družina na motornih saneh, takšnih čudnih... no pogledam jaz po tistem bregu navzdol, itak da ni bilo varijante, da preidem dol, pa pravi ena dečva, da nisem primerno obuta, gledam svoje zimske čevlje in njene - res so izgeldale kot smučke, kratke... se odločim da grem naokrog... led izgine pojavi se gozd, zelena barva, široke brazde gum, mislim da od tovornjaka in kar naenkrat ugotovim da z druščino prijateljev bežim pred vojaki, helikopterji, te sledi gum nas vodijo do nekakšnih ruševin, vem da smo varni.... sanje se nadaljujejo v neki šoli, vsi stojimo v krogu, mislim, da sem se vrnila v OŠ ker so bile tam sošolke... kao en koncert, no potem pa ura zazvoni.... ne vem, že kar nekaj časa intenzivno sanjam ....

jao ninči... mislim da ti je dal stane ful dober nasvet! x:o)x

sploh ko zjutraj nimaš kaj delat... ti ti ti, no danes sem manj spal ampak sanjal sem vseen...

tokrat dve kolegici, ena je vozila moj avto... pismu ej men ni jasno kako ji lahk pustim vozit moj avto... očitno zato k ji je ime Nina... no šli smo k neki jami, da se bomo pač meli en ala jamarski izlet, no anyway tile dve kolegici kar prijateljske odnose mamo, pa sem jim pustil furat me naokrog.... pismu to mi ne diši, nkol ne posojam kitare al pa avta... sakramenske ženske... pol si kar vzamejo, ahja, no pol je nekam čudno to furala, sem jo vrgu zadi sedet... in prevzel volanček... :D tak daje jasno kaj se naredi... hm no sej pol je blo kul, ampak nkol nismo pršli tja... xnckrivx

Sanjala sem, kako je pome z avtom prišla Irena Klun. V avtu je imela nekega Japonca. V prtljažnik smo nametali robo in čudilo me je, kako nefunkcionalno zlagata noter. No potem naenkrat sem bila na rolerjih in hotela bit tako hitra kot Irena na kolesu, pa ni šlo, skos sem se nekaj spotikala, peljala pa sem se po PST, ampak zlomek, pot je bila čist drugačna, kar neke cerkve so bile ob poti in mostovi čist drugačni. Irena mi je začela it na živce, ker je nisem dohitela.

Razlaga: Irena Klun je prijateljica iz mladosti, ki je nisem videla že 5 let, nanjo sem se spomnila na forumu v temi asociacije (kljun). Cerkvice- na forumu sem si ogledala čudovito skandinavsko cerkev od ene forumovke in nato še ostale cerkvice.

Rolerji? Včeraj sem jih vse prašne zagledala v kleti, na kolo pa moram peljat na servis, ker prestave ne delajo. PST? povezava z Levstikovo potjo (od litije do čateža), o čemer sem včeeraj brala v Občanu.

Sklep:

1. še tako nepomembne informacije se shranijo v moji podzavesti, ki jih potem po njej znanih poteh poveže v njej znano logiko

2. preveč sem padla v forum:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...