Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

I ja, tata:)

Delo se mi je začelo nabirat,

celo dala sem ga dol (forum) s favourites, pa sem ga nazaj naložila, ker nisem dosegla namena, da ne bom šla gor, pač pa ugotovila, da grem vseeno gor, le dalj časa traja.

zdaj npr. me ful lulat, ampak si rečem, še to pogledam, pa še to...

ampak se ne obremenjujem. Tako mi paše:)

Deli na socialnih omrežjih

Moje današnje sanje so me pa čist zmedle....

U mojih sanjah sem dobila priložnost sest u avto(jeep - tak velik pa črn, z svetlorjavim usnjem). Bil je od enega starejšega, manjšega in plešastega človeka, ki ga ne poznam.... Ko sem se usedla v njega sem dobila priložnost , da se za nekaj časa spremenim v osebo, ki je vizuelno to kar si želim... in sem priložnost tudi sprejela.... čeprav ne vem kako sem zgledala, ampak so me vsi na ulici gledali z občudovanjem... Na sebi sem imela tako lepo belo obleko z modrimi pikicami.... ko nekaj časa hodim po ulici pridem do izložbe, kejr vidim odsev sebe!! :eek: Nisem se spremenila - nikoli - a ljudje me še vedno gledajo! In naenkrat sem spet v jeepu...

Sm meu ene prov bad sanje. Pomagu eni ženski pr porodu-zlo težkem,pa je rodila hudiča, ne otroka. Mogoč ma kej veze kr sem Exorcist včer gledu,hehehe! :o|o:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Marsha in ostali. Na spletni strani nenavadno je gospa Regina, na katero se lahko obrnete glede vaših sanj.

Hvala, Večnost, ampak na LNF strani imamo pa gospo Conteso x;)x pa smo z njeno razlago zelo zadovoljni xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Contesa, hvala za razlago prejšnjih  :palec:

Dons mam že nove sanje...se mi zadnje dni tko intenzivno sanja  :inocent: . Danes sem bila v sanjah s kolegom iz službe. Povsod sva šla skupaj in potem sva sedela v naši dnevno sobi in je položil na mizo nekakšno redovalnico. Notri je bilo polno ocen...veliko devetk, desetk...pa tudi nekaj sedmic. Sem debelo gledala, kaj ima to...Pa mi je razložil, da sta se s punco odločila, da bosta naredila z njuno vezo malo pavze in da on zdaj mene testira....da glede na mojo povprečno oceno, bi se mogoče še malo za mene odločil...Pol se je pa hotel neki lupčkat....sem pa rekla, da naj neha (čeprov je tip ful fejst...mogoče se v resnici ne bi tko branila  x;)x ).

V realnosti si pred preizkušnjo, kjer imaš občutek, da te tvoja okolica testira in ocenjuje.Želiš si najvišjo oceno, vendar jo želiš na pošten način, ne s protekcijo. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

hej hoj

Jaz sem imela v preteklem tednu dvojne res čudne sanje xrolleyesx …vsaj za mene. Zdaj se spomnim najbolj čudnih odlomkov. Prve so take, da  smo bili nekje, kaj vem kje... V glavnem pol se z eno kolegico pogovarjava in ona naenkrat dvigne majco in mi pokaže svoje prsi, v smislu »glej moje so take, daj pokaži mi še ti svoje, da vidim kako zgledajo večje prsi«, meni je blo nerodno in nisem naredila tega kar je hotla…ne vem vec kaj je blo dalje v sanjah.

No naslednje so ble se bolj »čudne«.  :eek: Dogajalo se je v enem stanovanju, v blokovskem naselju (drgač pa živim v hiši), in se muvamo naokrog, pol pa pridem enkrat v stanovanje mojega fanta (ta v sanjah ni bil niti malo podoben njemu, ampak blo je dejastvo da je to pac moj fant), pozvonim in se ne oglasi, pa stopim noter in njega nikjer. Grem v kopalnico in tam vidim oralni homoseksualni odnos med mojim fantom in se enim moskih, groza!!  :xx!: Zbezim ven, on za mano, kaj mi je govoril ne vem. Hotel me je poljubit pa ga nisem mogla ker mi je slabo prihajalo…no in to je to.

Mal cuden teden seksualno obarvanih sanj. Kaj naj bi to pomenilo? xrolleyesx

by by in lepe sanje x;)x

Analiziraj svojo ljubezensko zvezo in privatno življenje. Je to tisto kar si želela, ali je daleč od tega? x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Spet en miks dogajanj - jez in v sanjah ponavljajoča oseba sva šla kao v kletne prostore, samo to je bil tko ogromen prostor, pa še moja dečva in njegov fant, no in tam so bile 2 m ledene prepreke, kot grmade ledu... nekak se ločimo in grem jaz v drugo smer, tam je bil breg navzdol in totalno ledena površina, še prej so se mimo pripeljali trije kao turisti  - družina na motornih saneh, takšnih čudnih... no pogledam jaz po tistem bregu navzdol, itak da ni bilo varijante, da preidem dol, pa pravi ena dečva, da nisem primerno obuta, gledam svoje zimske čevlje in njene - res so izgeldale kot smučke, kratke... se odločim da grem naokrog... led izgine pojavi se gozd, zelena barva, široke brazde gum, mislim da od tovornjaka in kar naenkrat ugotovim da z druščino prijateljev bežim pred vojaki, helikopterji, te sledi gum nas vodijo do nekakšnih ruševin, vem da smo varni.... sanje se nadaljujejo v neki šoli, vsi stojimo v krogu, mislim, da sem se vrnila v OŠ ker so bile tam sošolke... kao en koncert, no potem pa ura zazvoni.... ne vem, že kar nekaj časa intenzivno sanjam ....

Selene,ledena pokrajina,belina,mraz ti ponazarjajo tvoja čustva in tvoje odločitve, ki si jih v sebi že sprejela. Sprememba pokrajine v gozd,pa deluje pomirjajoče, ne glede na beg pred vojsko, saj si v sebi čutila, da ti ne morejo do živega. Ruševine,tvoja preteklost! x:)x

HONORE DE BALZAC

jao ninči... mislim da ti je dal stane ful dober nasvet! x:o)x

sploh ko zjutraj nimaš kaj delat... ti ti ti, no danes sem manj spal ampak sanjal sem vseen...

tokrat dve kolegici, ena je vozila moj avto... pismu ej men ni jasno kako ji lahk pustim vozit moj avto... očitno zato k ji je ime Nina... no šli smo k neki jami, da se bomo pač meli en ala jamarski izlet, no anyway tile dve kolegici kar prijateljske odnose mamo, pa sem jim pustil furat me naokrog.... pismu to mi ne diši, nkol ne posojam kitare al pa avta... sakramenske ženske... pol si kar vzamejo, ahja, no pol je nekam čudno to furala, sem jo vrgu zadi sedet... in prevzel volanček... :D tak daje jasno kaj se naredi... hm no sej pol je blo kul, ampak nkol nismo pršli tja... xnckrivx

Nino, cilj imaš pred seboj, nisi pa še ugotovil, kako ga boš dosegel! x:)x

HONORE DE BALZAC

Moje današnje sanje so me pa čist zmedle....

U mojih sanjah sem dobila priložnost sest u avto(jeep - tak velik pa črn, z svetlorjavim usnjem). Bil je od enega starejšega, manjšega in plešastega človeka, ki ga ne poznam.... Ko sem se usedla v njega sem dobila priložnost , da se za nekaj časa spremenim v osebo, ki je vizuelno to kar si želim... in sem priložnost tudi sprejela.... čeprav ne vem kako sem zgledala, ampak so me vsi na ulici gledali z občudovanjem... Na sebi sem imela tako lepo belo obleko z modrimi pikicami.... ko nekaj časa hodim po ulici pridem do izložbe, kejr vidim odsev sebe!! :eek:  Nisem se spremenila - nikoli -  a ljudje me še vedno gledajo! In naenkrat sem spet v jeepu...

Si se spremenila v osebo, ki realno obstaja? Ali si želiš, da te opazijo kot osebnost ali le tvojo vizualno podobo? Sprejmi se takšno kot si in sprejeli te bodo tudi drugi! x:)x

HONORE DE BALZAC

Sm meu ene prov bad sanje. Pomagu eni ženski pr porodu-zlo težkem,pa je rodila hudiča, ne otroka. Mogoč ma kej veze kr sem Exorcist včer gledu,hehehe!  :o|o:

Ja, to se velikokrat zgodi, če gledamo pred spanjem nekaj, kar nas vznemiri.Verjetno tudi zaradi preobremenjenosti!

HONORE DE BALZAC

Evo, jaz pa sanjala našega šefa :eek: . Je bil nekje zunaj pred podjetjem, sva se srečala in mislim, da me je povabil na kavo, pa sva malo poklepetala. Je rekel, da zdaj ne živi več z ženo. Da je sicer zgodba med njima že lep čas mrtva, samo da ga je pa vseeno presenetilo, da si je našla drugega. Da si je določen čas nosil obleko vso v čistilnico. Da zdaj sta se pa našla z Marijo (ena nova ženska). Pa da je presenečen, da sem začutila, da se v njem tele zadeve dogajajo. No v tistem je prišla mimo računovodkinja, pa je šef spremenil pogovor tako, kort da bi o enem plačilu davkov govorila. Pa je rekel, da mora zdaj mislit na to, kaj in kako reče x;)x .

Potem smo pa sedeli kot v šoli z vsemi sodelavci. naj bi bila neka službena zabava, na katero šef želi, da vsi pridemo, ampak meni ni za it na te zadeve, sem mu povedala, da mi pač ni, pa nekak ne vsiljuje več. No na tem sestanku je pa rekel, saj ti tudi prideš, a ne Janja x;)x, pa sem ga na en poseben način pogledala in mu hotela sporočit s tem pogledom, da če bi bil samo on ja, v hinavsko družbo se mi pa ne gre...

Marsha in ostali. Na spletni strani nenavadno je gospa Regina, na katero se lahko obrnete glede vaših sanj.

Hvala, Večnost, ampak na LNF strani imamo pa gospo Conteso x;)x pa smo z njeno razlago zelo zadovoljni xsrcx :palec:

O,Janja, hvala za tvoje zaupanje in seveda za zaupanje vseh ostalih! x:Xx

Zanima me, če ste opazili, kako se poveča intenzivnost sanj,pred mrki(pri sončnem mrku je število tudi izredno narastlo) in pred luninimi menami(najmočnejše je pri polni luni) x:Dx

HONORE DE BALZAC

Evo, jaz pa sanjala našega šefa  :eek: . Je bil nekje zunaj pred podjetjem, sva se srečala in mislim, da me je povabil na kavo, pa sva malo poklepetala. Je rekel, da zdaj ne živi več z ženo. Da je sicer zgodba med njima že lep čas mrtva, samo da ga je pa vseeno presenetilo, da si je našla drugega. Da si je določen čas nosil obleko vso v čistilnico. Da zdaj sta se pa našla z Marijo (ena nova ženska). Pa da je presenečen, da sem začutila, da se v njem tele zadeve dogajajo. No v tistem je prišla mimo računovodkinja, pa je šef spremenil pogovor tako, kort da bi o enem plačilu davkov govorila. Pa je rekel, da mora zdaj mislit na to, kaj in kako reče  x;)x .

Potem smo pa sedeli kot v šoli z vsemi sodelavci. naj bi bila neka službena zabava, na katero šef želi, da vsi pridemo, ampak meni ni za it na te zadeve, sem mu povedala, da mi pač ni, pa nekak ne vsiljuje več. No na tem sestanku je pa rekel, saj ti tudi prideš, a ne Janja  x;)x, pa sem ga na en poseben način pogledala in mu hotela sporočit s tem pogledom, da če bi bil samo on ja, v hinavsko družbo se mi pa ne gre...

Janja, to pomeni, da nosiš delo s seboj domov! Določene stvari te obremenjujejo in potem jih shraniš v podzavesti,ponoči pa ti ne dajo miru! x:)x

HONORE DE BALZAC

Full sanj je opisanih, ja, ti dajemo več dela x;)x .

Ma, saj ni nič narobe, da se še kako drugo gospo omeni, ampak ti resnično ničesar ne narediš samo zato da narediš, al pa na pol, vedno ažurno in točno odgovarjaš, kaj mi pa ostane druzga kot pohvalt te x;)x x:Xx xsrcx :palec:

Janja, to pomeni, da nosiš delo s seboj domov! Določene stvari te obremenjujejo in potem jih shraniš v podzavesti,ponoči pa ti ne dajo miru! x:)x

Hi hi hi, sem res neka naročila v glavi kompletirala tudi doma, sicer pa večinoma kar izklopim x;)x .

No si vidla, kaj sem ti rekla, takoj odgovoriš x;)x :palec:

Pozdravček Contesa. xDDx :palec:

Jaz pa sem sanjala, da sem spoznala prijatelja v živo in mu za spomin podarila moj talisman za srečo, ki ga je z izredno velikim zadovoljstvom tudi vzel.

A mi razložiš to, a moram zamenjati talisman??

Zamenjaj talisman, vendar ne prej, dokler tega ne podariš! x;)x

HONORE DE BALZAC

Podari ga osebi iz sanj! :palec:

HONORE DE BALZAC

Včeraj sem gledal na discovery, Virtual History, 21. Julij, 1944? hm nekaj tazga bo, poskus uboja hitlerja, in državnega puča, vodil sem manjšo skupinico, začeli smo s državnim udarom, a ker je tistim nad nami spodletelo ubiti hitlerja, smo bili v brezupnem položaju, bilo je na tem da nas vse postrelijo, ampak nisem dočakal tega sem se prej zbudil :switz:

Druge sanje, hm neke avtomobile so kradli s parkirišča, xnckrivx nevem zakaj bi to sanjal, v glavnem čist neke x avte so kradli, js sem bil nekak sam daleč daleč opazovalec...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...