Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Danes sem pa prvič sanjal o svojmu umrlemu frendu.  x:)x Skup sva dečve jurla, k v starih cajtih..... x:px  x:)x

dobra beseda jurla :D js bom od zdej naprej Jurle

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Jest sm pa dans ponoč sanjala Marso....ne vem za kaj se je šlo...mislim da sva šle na kavo....full faca....tko...stara duša....tko kt da se že dolg poznava....prou fajn..... x:)x
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Včeraj sem gledal na discovery, Virtual History, 21. Julij, 1944? hm nekaj tazga bo, poskus uboja hitlerja, in državnega puča, vodil sem manjšo skupinico, začeli smo s državnim udarom, a ker je tistim nad nami spodletelo ubiti hitlerja, smo bili v brezupnem položaju, bilo je na tem da nas vse postrelijo, ampak nisem dočakal tega sem se prej zbudil  :switz:

Druge sanje, hm neke avtomobile so kradli s parkirišča, xnckrivx nevem zakaj bi to sanjal, v glavnem čist neke x avte so kradli, js sem bil nekak sam daleč daleč opazovalec...

Nino, bodi previden, nekdo ti lahko ukrade srce! x;)x x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Danes sem pa prvič sanjal o svojmu umrlemu frendu.  x:)x Skup sva dečve jurla, k v starih cajtih..... x:px  x:)x

To pomeni,da si se počasi sprijaznil, da je odšel, vendar v tvojih mislih in srcu še vedno živi. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jest sm pa dans ponoč sanjala Marso....ne vem za kaj se je šlo...mislim da sva šle na kavo....full faca....tko...stara duša....tko kt da se že dolg poznava....prou fajn..... x:)x

Apolonija, mogoče pa je to namig, da bi resnično morala it,ali pa da prideš na naslednje tortožerke! x:)x

HONORE DE BALZAC

Tortožerke....to bo to x;)x :palec:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Nino, bodi previden, nekdo ti lahko ukrade srce! x;)x  x:)

Jeah rigth x;)x se izogneš glavnim sanjam in opišeš bežne :D hehe ampak saj maš prav, horoskop za ta teden mi piše da se morem pazit bejbik v rdečih puloverjih, ji bom svetoval kaj naj obleče... :) pismu zdaj mi bodo še srce ukradli, kak bom pa pol šlogal :P heja grem js narest kar se da s tega dneva, mam že nov načrt :D za jutr, tak da brez krvave bitke se pa ne mislim kar tako udat... ej a danes šlogava?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Upam,da!? :inocent: x:Dx

HONORE DE BALZAC

horoskop za ta teden mi piše da se morem pazit bejbik v rdečih puloverjih

em...jest mam dans rdeč pulover...hehehehe :vragec: :vragec: x;)x

To pomeni,da si se počasi sprijaznil, da je odšel, vendar v tvojih mislih in srcu še vedno živi.  x:)x

Zelo pozorna Contesa. x:Xx x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona

To noč, oziroma proti jutru ob šestih nekje, sem imela grozne sanje. Bila sem zunaj ob hiši, kjer smo živeli s starši in bratom do mojega 7. leta. Zunaj je bil en mlad fant in dve dekleti. Hotel nas je vse ustreliti. Bala sem se in sem stekla navzdol po koruznem polju. Po koruznem polju je bila pot, po kateri sem pritekla v gozd in tam sta se mi pridružili sestrični, nakar smo prišle do ene hiši kot študentke na študentski party, a so nas nagnali, češ da ni za bruce.

Najbolj me bega tista pištola in koruzno polje in kako sem tekla po polju.

Ojla sanjčki!:)

Mene pa zanima zakaj jaz nikoli nič ne sanjam.....Mi lahko kdo razloži kaj naj bi to pomenilo.

Enkrat mi je eden reku, da to pomeni, da imam kao "mrtvo" življenje in, da se mi nič ne dogaja.

Ampak se ne strinjam najbolj z njim!:)))

SONČKA

LP

To noč, oziroma proti jutru ob šestih nekje, sem imela grozne sanje. Bila sem zunaj ob hiši, kjer smo živeli s starši in bratom do mojega 7. leta. Zunaj je bil en mlad fant in dve dekleti. Hotel nas je vse ustreliti. Bala sem se in sem stekla navzdol po koruznem polju. Po koruznem polju je bila pot, po kateri sem pritekla v gozd in tam sta se mi pridružili sestrični, nakar smo prišle do ene hiši kot študentke na študentski party, a so nas nagnali, češ da ni za bruce.

Najbolj me bega tista pištola in koruzno polje in kako sem tekla po polju.

Pištola je najslovitejši ali pa najzloglasnejši falični simbol.Vprašanje, ki se takoj zastavi je,ali se pištola ni hotela sprožiti? Kdo je streljal nate? Je bila nabita s slepimi naboji ali pa si čutila, da so pravi, pa te vendar ne morejo zadeti?

Koruzno polje je na splošno simbol bogastva, rasti, zrelosti, plodnosti. Predstavlja tvoj sedanji telesni in čustven razvoj. Če je bila koruza zelena:Si naivna ali prenedolžna? Če je bila zlatorumena in godna za obiranje:sanje ti zagotavljajo zrelo perspektivo. x:)x

HONORE DE BALZAC

Ojla sanjčki!:)

Mene pa zanima zakaj jaz nikoli nič ne sanjam.....Mi lahko kdo razloži kaj naj bi to pomenilo.

Enkrat mi je eden reku, da to pomeni, da imam kao "mrtvo" življenje in, da se mi nič ne dogaja.

Ampak se ne strinjam najbolj z njim!:)))

SONČKA

LP

Sploh ne pomeni to. Eni ljudje imajo več sanj, predvsem pa si jih zapomnijo, ker jim močneje dela podzavest. Tudi ti sanjaš, samo sanje verjetno sproti pozabiš in zato občutek,da ni sanj. x:)x

HONORE DE BALZAC

conti danes bo pa velik dela zate...

1.Spal sem v drugi sobi, pravzaprav odpravil sem se spat v drugo sobo v Vipavi, ne tu kjer sem ponavadi, ulegel sem se v meditacijo, kar naenkrat sem lebdel kak meter nad tlemi, s kovtrom čudežno ovitim okrog mene, sem se začel rotirat v desno z neverjetno hitrostjo pač os je bla skoz glavo in noge bil sem vodoraven hm no najbrž razumeš kako če ne bom dodal, medtem sem razmišljal o ljubezni o svetu, o tem kako ljudje nimajo priložnosti jaz pa dobim vse, vsega ogromno, podobn razmislek kot včeraj zvečer na forumu in tud sicer mi to ni dalo spati, ugotovil sem med tem vrtenjem ko sem se spustil nazaj dol na posteljo sem se umiril, iz lebdenja pač legel dol nazaj čist mehko, in razmišljal naprej, ugotovil sem kako bi lahko pomagal temu svetu, da je to v bistvu moja dolžnost, da se ne smem ustavit najlažja pot bo da kandidiram za predsednika slovenije, razmišljal sem o tem (v sanjah) kako lahk postavim stojnico na prešercu, tako ogromno zbiram podpise za sočutno slovenijo, k predsednik bojda rabi nekaj podpisov da lahk kandidira, no bil sem tam v beli obleki z rdečo kravato, kravata je bila obdana z bodečo žico, ala srce ampak vse to je blo s am narisano na kravato, ljudje so bili dokaj zainteresirani, kar prinašali so jih podpise, hm vsaj v mojih mislih, tačas ko sem to razmišljal sem zaslišal iz sosednje sobe kako je nekdo vzel nož iz predala, v tistem trenutku sem se zavedel, da je v hiši teta moje mame, slišal sem jo zelo razločno, čeprav je šla zelo potiho kako gre proti moji sobi, skočil sem pokonci pograbil kovtr kot mojo obrambo, ščit da tko rečem, prišla je notr niti ni bila presenečena da me dobi budnega, čeprav točno vem da me ni slišala, vrgla je nož, me zadela v srednjo tretino levega stegna na notranjo stran, ni bla pretirano velika rana, vrgla je še tadrugi nož, in me zadela na približno isto mesto na zunanji strani, ahja malo prej sem vrgel kovtr proti njej, v tej točki nevem zakaj nisem ukrepal drugače, je že stara ženica komot bi jo ustavil a je nisem stekel sem mimo nje ona pa mimo mene pobrat padle nože, jaz pa sem bežal naprej po vipavi, mimo parka, ugotovil sem da mam mobi pri sebi, pokličem kopse, naj jo pridejo umirit, da mi streže po življenju.... nekaj v tem stilu, tista me je dvakrat vprašala po imenu, čeprav sem se čist lepo predstavil prec kdo sem in kje sem, potem sem pretekel še dobrih 600m po glavni ulici, neverjetno me je ulovila, ne vem kak vrgla spet tista dva noža zelo na daleč po zraku noben ni zadel, tokrat pa sem pobral ta ogromn nož, pol metrski, recimo mrbit sam 40cm, in se ji postavil po robu, ampak spet nisem dost opravil nekak se spravil mimo, do tedaj sem nekje dobil pomočnika mislim ampak samo mislim si sedaj ko to pišem da je bil kak frend iz otroštva, mal znan se mi je zdel, ampak nimam blage veze kako zgleda sploh v sanjah, ona je takisto imela pomočnico, počas so pršli kopsi in jo umirili, in to je blo to od teh sanj... te sem meu tam ob 2h ponoči,

2.Aiwi sem šlogal zanimal jo je današnji dan in zelo v nulo sem videl točno kaj se ji bo zgodilo, in ker je lepo in ni nevarno, ji bom pol osebno povedal za kaj gre... :) karte k so padle, so ble dve zračni, knigth of cups, pol še štir druge karte, ampak tista je bla odločilna, za mojo napoved, tatretja,...

3.Še mal sem lebdel tu zjutraj tokrat sede, v moji sobi,

4. pismu na zdaj sem pa pozabil četrte sanje, nvem mrbit je blo spet kaj z avti, al kaj, hm nvem, mam pa filing da je blo pomembno,...

Ahja z mickom sva odprla LNF Stranko, in debatirala o tem kako sestavit stranko kakšen naj bo statut kaj vse rabi stvar da je stranka, mal sem se bal da bo preveč pisano, ampak ni me ustavilo da nebi odpru teme LNF Stranka, in grem zdaj uresničit tele sanje, k vem da jih lahk čist prec....

Nino, sem videla, da si ravnal po intuiciji in kar odprl temo! :palec: Metanje nožev, lahko primerjaš z metanjem polen pod noge v realnosti v kakršnem koli načrtu. Glede na to, da si bil dvakrat ranjen, pa si imel še vedno dovolj energije za tek in beg, pomeni, da ti nič ne pride do živega. Tudi če doživiš manjši poraz, se vedno znova postaviš na noge in greš s še večjim zagonom naprej proti cilju. Kar se tiče lebdenja, lahko sanje naznanjajo, da so preroške, del se je že uresničil, boš videl kako bo naprej! Na vsak način ti želim veliko sreče, volje pa imaš že dovolj! x:)x

HONORE DE BALZAC

Oj, saj res, halo, ... ;), kaj se mi je pa sanjalo danes! :eek: :2src: :detelca:

V sanjah sem tik pred ocmi takole v liniji (kot zadnjic v avtu, samo da tu ne vem kje sem bila in kaj je sploh bilo, sam tega se spomnim) - zlatega pajka! :2src: x!x x^x x8Dx

Pa na nekem kao sinjem ozadju al kako al ko se je malo obrnil, pa je bil sinjkast, skratka, prav tak je bil cist micen, kot kak majcen zlat obesek, a je bil prav na nitkici, se je tkole dol spustil. xDDx

xupx xupx xupx

V enem drugem insertu teh sanj pa sem preseneceno gledala cist spedenano in cisto in vse kopalnico (smo v fazi predpriprave projekta kopalnica, pa mroda zato), vse se je svetilo... ampak tam pri strani sta bila pa kar dva taka hecna drekca... :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

torek, 26.10.2004

1. sanje: malo pred polnočjo

vozim se po dunajski in na bus postaji nasproti gospodarca s ustavim, da kupim pečeni kostanj za domov.. medtem ko čakam da ga prodajalec zavije se le-ta začne dreti, da se mi avto pelje naprej, pozabila na ročno zavoro.... stojim in butasto gledam, avto se pa počasi pelje proti podvozu (delova stavba), pride na vrh hribčka do semaforja, tam se ustavi in gre počasi rikverc nazaj, pa spet do hribčka.... tako ene 2x, na drugi strani ceste vidmim policista, zmedeno gleda kaj se dogaja z avtom, ga vprašam kaj naj naredim, skomigne z rameni in reče: se bo že ustavil....

zbudila sem se v lahkem smehu....

2. sanje: okoli pol druge ure zjutraj (isto noč, ok to je že začetek srede)

odvijajo se v našem bivšem stanovanju (kjer smo stanovali cca 15 let nazaj), vstopim s kolegom indijskega porekla (mimogrede: nobenega indijca ne poznam v realnem življenju) prvih nekaj minut je bilo vse ok, potem pa je začel težiti naj spiva skupaj, jaz da ne in ne..... pa on začne ornk težiti,..... nato me udari po obrazu, začne se hud prepir podkrepljen z udarci iz njegove strani....bolj se mu umikam, bolj je agresiven in napadalen, vsak njegov udarec zadane,... "loviva" se po stanovanju.... končno mi je uspelo toliko se mu izmaknit, da je bila med nama miza ali fotelj.... zagrabim telefon in kličem na policijo vendar se zmotim v naslovu in povem sedanjega ... ko odložim dojamem da sem povedala napačen naslov... v tistem se tip z grozečim obrazom zažene proti meni..... zbudim se..... ležim čisto pri miru v postelji..... čutim, da nekaj ni v redu.... kot bi me nekdo opazoval.....oči mi grozno vleče skupaj... zaspana sem.... ko zaprem oči se vrnem v trenutek "njegovega" napada name... takoj jih spet odpre... da se mora konča..... ampak ne... tisti beden negativen občutek, da je nekdo v stanovanju in me opazuje ostane.... mežikam v temo, da bi bolje videla.... hočem ostati v budnem stanju.... nikakor ni prijetno: če zaprem oči se vrnem v moro, če jih odprem se začne druga mora..... gledam proti luči cca 30cm stran od mene.... ko že stegnem roko me "napade" občutek, da je nikakor NE smem prižgati.... v smislu: saj dejansko nočem videti tega kar je v stanovanju!!!!!! ..... pričnem se tresti.... od strahu...... spet stegnem roko proti luči, vendar ne.... ne bo v redu če jo prižgem.... pograbim mobitel iz police in ga skrijem pod odejo..... napišem dooooolg sms prijatelju.... ne odgovori..... roke se mi tresejo ko pišem sms... vseskozi sem imela občutek, da "nekdo ali nekaj" tolerira, da pišem sms vendar tudi pod razno ne smem prižgati luči..... moje telo je bilo paralizirano... do jutra... do jutranje svetlobe..... ŠE NIKOLI V ŽIVLJENJU ME NI BILO TAKO STRAH!

PS: naslednjo noč sem mirno spala kot vsi normalni ljudje. S popolnoma vsemi prižganimi lučmi v stanovanju. Vsemi!

hej....hej x:Xx

hm...jaz sem spet zaljubljena...hja..kdaj pa nism...hihi..no, samo..zaenkrat še ni blo pravega contacta...pa to....sem pa sanjala....

pač....hihi...pri avtomatu z čokoladicami in pijačo....sem čakala v vrsti....samo ni blo na naši šoli.... in je prišel do mene, pa mi nekaj rekel.....samo se ne spomnim točno kaj...nisma se dolgo pogovarjala...pa mogoče mi je še čokoladico odnesel.....hm....samo mislim da ne...slabo se spomnim...

hm...to pomeni....mogoče...da se boma po počitnicah....heh...celo kaj pogovarjala??...

xsrcx xsrcx kriss

Oj, saj res, halo, ... ;), kaj se mi je pa sanjalo danes!  :eek:  :2src:  :detelca:

V sanjah sem tik pred ocmi takole v liniji (kot zadnjic v avtu, samo da tu ne vem kje sem bila in kaj je sploh bilo, sam tega se spomnim) - zlatega pajka!  :2src:  x!x  x^x  x8Dx

Pa na nekem kao sinjem ozadju al kako al ko se je malo obrnil, pa je bil sinjkast, skratka, prav tak je bil cist micen, kot kak majcen zlat obesek, a je bil prav na nitkici, se je tkole dol spustil.  xDDx

xupx  xupx  xupx

V enem drugem insertu teh sanj pa sem preseneceno gledala cist spedenano in cisto in vse kopalnico (smo v fazi predpriprave projekta kopalnica, pa mroda zato), vse se je svetilo... ampak tam pri strani sta bila pa kar dva taka hecna drekca... :D :P

Zlat pajek lahko ponazarja tebe ali nekoga od domačih-ne glede na to, da si ga sama opazovala. Nastavljaš neko mrežo, ki se ji ne bo moč upreti,saj bodo vsi kar hiteli vanjo. Niti ne bo potrebno preveč truda!

Druge sanje, pa verjetno res pomenijo prav to, kar si rekla! x:)x

HONORE DE BALZAC

torek, 26.10.2004

1. sanje:  malo pred polnočjo

vozim se po dunajski in na bus postaji nasproti gospodarca s ustavim, da kupim pečeni kostanj za domov.. medtem ko čakam da ga prodajalec zavije se le-ta začne dreti, da se mi avto pelje naprej, pozabila na ročno zavoro.... stojim in butasto gledam, avto se pa počasi pelje proti podvozu (delova stavba), pride na vrh hribčka do semaforja, tam se ustavi in gre počasi rikverc nazaj, pa spet do hribčka.... tako ene 2x, na drugi strani ceste vidmim policista, zmedeno gleda kaj se dogaja z avtom, ga vprašam kaj naj naredim, skomigne z rameni in reče: se bo že ustavil....

zbudila sem se v lahkem smehu....

2. sanje: okoli pol druge ure zjutraj (isto noč, ok to je že začetek srede)

odvijajo se v našem bivšem stanovanju (kjer smo stanovali cca 15 let nazaj), vstopim s kolegom indijskega porekla (mimogrede: nobenega indijca ne poznam v realnem življenju) prvih nekaj minut je bilo vse ok, potem pa je začel težiti naj spiva skupaj, jaz da ne in ne..... pa on začne ornk težiti,..... nato me udari po obrazu, začne se hud prepir podkrepljen z udarci iz njegove strani....bolj se mu umikam, bolj je agresiven in napadalen, vsak njegov udarec zadane,... "loviva" se po stanovanju.... končno mi je uspelo toliko se mu izmaknit, da je bila med nama miza ali fotelj.... zagrabim telefon in kličem na policijo vendar se zmotim v naslovu in povem sedanjega ... ko odložim dojamem da sem povedala napačen naslov... v tistem se tip z grozečim obrazom zažene proti meni..... zbudim se..... ležim čisto pri miru v postelji..... čutim, da nekaj ni v redu.... kot bi me nekdo opazoval.....oči mi grozno vleče skupaj... zaspana sem.... ko zaprem oči se vrnem v trenutek "njegovega" napada name... takoj jih spet odpre... da se mora konča..... ampak ne... tisti beden negativen občutek, da je nekdo v stanovanju in me opazuje ostane.... mežikam v temo, da bi bolje videla.... hočem ostati v budnem stanju.... nikakor ni prijetno: če zaprem oči se vrnem v moro, če jih odprem se začne druga mora..... gledam proti luči cca 30cm stran od mene.... ko že stegnem roko me "napade" občutek, da je nikakor NE smem prižgati.... v smislu: saj dejansko nočem videti tega kar je v stanovanju!!!!!! ..... pričnem se tresti.... od strahu...... spet stegnem roko proti luči, vendar ne.... ne bo v redu če jo prižgem.... pograbim mobitel iz police in ga skrijem pod odejo..... napišem dooooolg sms prijatelju.... ne odgovori..... roke se mi tresejo ko pišem sms... vseskozi sem imela občutek, da "nekdo ali nekaj" tolerira, da pišem sms vendar tudi pod razno ne smem prižgati luči..... moje telo je bilo paralizirano... do jutra... do jutranje svetlobe.....  ŠE NIKOLI V ŽIVLJENJU ME NI BILO TAKO STRAH!

PS: naslednjo noč sem mirno spala kot vsi normalni ljudje. S popolnoma vsemi prižganimi lučmi v stanovanju. Vsemi!

-Nujno daj pregledati avto(zavore ali kaj drugega)

-Druge sanje bi lahko pomenile, da te je nečesa ali nekoga zelo strah v realnosti. Dobro bi bilo, da si poskusiš odgovoriti na določena vprašanja, nič pa ni narobe, če spiš pri prižgani luči, če se počutiš bolje. Vendar ima tvoj strah sigurno nek izvor! x:)x

HONORE DE BALZAC

hm...to pomeni....mogoče...da se boma po počitnicah....heh...celo kaj pogovarjala??...

xsrcx  xsrcx kriss

Mislim, da je to namig, da ti začneš pogovor! x:)x

HONORE DE BALZAC

... Nastavljaš neko mrežo, ki se ji ne bo moč upreti,saj bodo vsi kar hiteli vanjo. Niti ne bo potrebno preveč truda!.

x^x :palec:

haha, tocka '('slug' (karkoli ze to pac pomeni) v skorpijonu (na fortuni al tam nekje okol?) x8Dx :2src: xcivx :palec:

:hepko:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...