ribica Katja 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Uf, današnje sanje pa niso bile preveč prijetne... Sem bila na faxu (letos še nisem bila na predavanju), pa sem srečala enega iz gimnazije, leto mlajši, za katerega vem, da se je vpisal na isti fax. In sem mu dala roko, pa sem opazila, da ga je zelo bolelo, ko sem mu jo stisnila. Sem pogledala malo bolje, je bila v povojih, konic nekaj prstov pa ni bilo več, vse krvavo... in zraven njega neka njegova prijateljica, ki je imela enako poškodovano levo roko. In naj bi se oba poškodovala v prometni nesreči v nekem BMWju. Meni je ratalo slabo, pogled na kri in rane... :xx!: Najprej sem mislila, da imata oba poškodovani levi roki, potem je on imel poškodovano tudi desno, potem je imel neke železne implantate, naenkrat ni imel več svojih rok ampak samo protezi leve in desne roke. In me je vedno bolj izpostavljal tem ranam, da bi se sčasoma privadila. Na koncu sem mu bila hvaležna, ker mi ni bilo več grozno. Se pa je poznalo, da ga je nesreča nekako spremenila, ni se več tolko smejal, bil je bolj nesrečen. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ceniš tisto kar je tvoje in si ne pustiš delovati drugače. Tuja lastnina-ne, zakaj? Nikoli ne bi vzela nekaj ali nekoga, ki ti ne pripada.Poštenje ali neumnost? Velikokrat si že pomislila na to. Pa boš zbrala pogum in tudi udejanila?Nekdo drug ne bi pomislil dvakrat,ampak storil že prvič.Boš tudi ti, ko se ti bo spet ponudila priložnost ali boš ohranila čisto vest in se ponosno obrnila stran! Hvala za razlago. Sicer tudi, če mi tip pripada, ga pustim rajši drugim, če me že odrivajo. Takrat si mislim, da bo za njim prišel še boljši in res je tako Sicer pa imam res rajši čisto vest Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Uf, današnje sanje pa niso bile preveč prijetne... Sem bila na faxu (letos še nisem bila na predavanju), pa sem srečala enega iz gimnazije, leto mlajši, za katerega vem, da se je vpisal na isti fax. In sem mu dala roko, pa sem opazila, da ga je zelo bolelo, ko sem mu jo stisnila. Sem pogledala malo bolje, je bila v povojih, konic nekaj prstov pa ni bilo več, vse krvavo... in zraven njega neka njegova prijateljica, ki je imela enako poškodovano levo roko. In naj bi se oba poškodovala v prometni nesreči v nekem BMWju. Meni je ratalo slabo, pogled na kri in rane... :xx!: Najprej sem mislila, da imata oba poškodovani levi roki, potem je on imel poškodovano tudi desno, potem je imel neke železne implantate, naenkrat ni imel več svojih rok ampak samo protezi leve in desne roke. In me je vedno bolj izpostavljal tem ranam, da bi se sčasoma privadila. Na koncu sem mu bila hvaležna, ker mi ni bilo več grozno. Se pa je poznalo, da ga je nesreča nekako spremenila, ni se več tolko smejal, bil je bolj nesrečen. Sama poškodba(rok) lahko simbolizira duševno ali čustveno rano, ki jo lahko vzbujaš sama pri sebi ali pa ti jo vzbujajo drugi. Včasih tudi nerodno spimo in ustvarjamo neprijeten pritisk na določen del telesa. Če ti zaspi, recimo roka, lahko to sanjaš kot amputiran del telesa(pa sploh ni nujno, da pri sebi) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 U, najlepša hvala Conti! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Pozabu povedat da sem sanjal medveda, s familijo smo šli po gozdu, pol pa pride tale medvedka z mladiči, no mladiči izginejo medvedka sname "masko" in spodaj je oskrbink parka, , majhen detajlček je še da je bratec (najmlajši) medveda zajebaval, na grozo vseh, ki smo bežali ... (in pri tem ni bežal z nami) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 A lahko neham krvaveti v sanjah!!! - ali iz glave, ali imam prezgodnjo menstruacijo, ali iz noge.... KR NEKI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bo v tvojih čustvih vsak hip eksplodirala bomba?Ali preveč skrbno in previdno zadržuješ čustva? Eksplodiraj, če že moraš-z jezo ali pa ljubeznijo.Če predolgo zatiraš neko čustvo, to neizogibno vodi k eksploziji.In če je tako, naj bo izbruh vsaj kontroliran. Se mogoče izmikaš čustvenim, družinskim problemom. Morda pa sanje simbolizirajo potrebo po preživetju ali pa praznino, po "bombi". Ali pa je drugače;mogoče bi moral začeti z eksplozivno akcijo.Nesreča(katastrofa) v sanjah je lahko v zvezi z neko napako v tvojem življenju, razmisli o tem in skušaj povezati s katerimkoli stanjem, v katerega si vpleten.Ljudje, ki so vključeni v te sanje, so lahko pomembni.Utegnejo se vmešavati v tvoje življenje in ovirati tvoj razvoj! Mhmm mislim da vem za kaj se gre. Lepa hvala za razlago in enga prijateljskega na tvoje lice. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Pismu avto so mi stolkli, ena baraba v sprednjo levo gumo, medtem ko sem ga mel parkiranega, mirno trešči in pobegne, pol k to opazim so bli zraven že policaji, ki so mi svetovali naj zamenjam gumo, in grem domov, popravit, hm sanje preskočijo, pokliče ta ovnica, da rabi prevoz dol na primorsko, js itak zmeraj ustrežem, pol sem jo spravil na štop, pol pa se znajdem v ajdovščini s podobnim problemom le da sem imel tovornjak ki sem ga začuda obračal z golimi rokami, ker se mi je nekaj prevračal, prav hecno, pa tolk je blo klanca da se je hotel kar prevrnit, pol sem pa še temu zamenjal gumo .... kt da nimam kaj pametnejšega počet v sanjah ... lahk bi kako bejbiko ops... zdaj sem se pa spomnil, s tole bejbiko, sva se podila po študentu, zelo so ble zblojene sobe, čist v nulo nikjer placa, če je bil je bil pa preveč odprt, za najune aktivnosti, anyway, i got her.... iii kok dobro, kar še enih sanj sem se spomnil, dobr je sam so ble pa ubitačna,.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 A mi zna kdo razložit kak pomen ima smreka-drevo v sanjah ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozabu povedat da sem sanjal medveda, s familijo smo šli po gozdu, pol pa pride tale medvedka z mladiči, no mladiči izginejo medvedka sname "masko" in spodaj je oskrbink parka, , majhen detajlček je še da je bratec (najmlajši) medveda zajebaval, na grozo vseh, ki smo bežali ... (in pri tem ni bežal z nami) Nino, če bi malo bral moje razlage, se mi ne bi bilo treba toliko ponavljati! Sanje o medvedu, se nanašajo na breme, ki ga trenutno nosiš. Kako se počutiš pod njim? Ali si želiš razgaliti svoje srce? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A lahko neham krvaveti v sanjah!!! - ali iz glave, ali imam prezgodnjo menstruacijo, ali iz noge.... KR NEKI! Krvavenje-morda se v življenju počutiš izsušeno in morala bi paziti na ohranjanje energije. Če te je kri prestrašila-ali se v življenju bojiš pogledati v oči dejstvom? Ali pa se bojiš nekaterih zaključkov v življenju, posebno o tvojem lastnem? Sanje se lahko nanašajo na neko zelo temeljno načelo, na katerega moraš odgovoriti. Ali usmerjaš svojo energijo dovolj pozitivno? Bi jo lahko bolje? Ali obvladuješ tisto, kar se dogaja v tvojem življenju? Kri včasih simbolizira notranjo resnico. Upoštevaj to, sploh če ne moreš ustaviti krvavenja. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pismu avto so mi stolkli, ena baraba v sprednjo levo gumo, medtem ko sem ga mel parkiranega, mirno trešči in pobegne, pol k to opazim so bli zraven že policaji, ki so mi svetovali naj zamenjam gumo, in grem domov, popravit, hm sanje preskočijo, pokliče ta ovnica, da rabi prevoz dol na primorsko, js itak zmeraj ustrežem, pol sem jo spravil na štop, pol pa se znajdem v ajdovščini s podobnim problemom le da sem imel tovornjak ki sem ga začuda obračal z golimi rokami, ker se mi je nekaj prevračal, prav hecno, pa tolk je blo klanca da se je hotel kar prevrnit, pol sem pa še temu zamenjal gumo .... kt da nimam kaj pametnejšega počet v sanjah ... lahk bi kako bejbiko ops... zdaj sem se pa spomnil, s tole bejbiko, sva se podila po študentu, zelo so ble zblojene sobe, čist v nulo nikjer placa, če je bil je bil pa preveč odprt, za najune aktivnosti, anyway, i got her.... iii kok dobro, kar še enih sanj sem se spomnil, dobr je sam so ble pa ubitačna,.... Nino, pazi na cesti in pazi na srce, da te ne bo preveč bolelo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A mi zna kdo razložit kak pomen ima smreka-drevo v sanjah ? Drevo s svojo lepoto in veličastnostjo lahko predstavlja tvojo podzavest, globino tvojega psihološkega obstoja, zrelost in duhovno rast. Če si drevo podiral ima to lahko določeno spolno povezavo-odpor pred pretirano izraženo spolnostjo,morda? Če si ženska, gre mogoče za povezavo z določenim moškim, ki ga želiš "posekati" do prave velikosti, lahko spolno ali pa tudi drugače. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 :xx!: Joj, mene pa zadnje čase v spanju preganja kača.....sicer me ne piči ampak me je blazno strah da me ne bo. :xx!: BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Joj, mene pa zadnje čase v spanju preganja kača.....sicer me ne piči ampak me je blazno strah da me ne bo. :xx!: Kača poleg seksualne, simbolizira tudi psihično in duhovno moč. Če te je kača v sanjah prestrašila, bi mogoče morala razmisliti o svojem odnosu do spolnosti, saj te take sanje odločno in pomembno opozarjajo na to! Lahko pa odražajo tud nek globoko zakoreninjen psihični problem: s kačo se moraš soočiti in spoprijeti z njo. Če tega strahu ne moreš zmanjšati vsaj na znosno raven, morda potrebuješ strokoven nasvet, sploh če se take sanje večkrat ponavljajo. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Uf, Contesa hvala ....se bo treba s tole kačo kar spopasti .....strokoven nasvet? Vedno je dobrodošel BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Pozdravček, jaz pa sem sanjala kako pečem peciva, torte , piškote, vse je dišalo po sladkem.... in ko sem pecivo spekla in ga razrezala , zložila na pladenj in hotela odnesti na mizo, sem ga raztresla, pol sem naredila torto in tik preden sem jo dala na mizo mi je padla s pladnja... ne spomnim se , če mi je bilo hudo v sanjah..... mi je pa ob misli, da bi se mi to res zgodilo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Rezina peciva lahko predstavlja poseben del tvoje osebnosti, kako se izražaš drugim, kako deliš življenje in energijo. Sanje morda nakazujejo sebičnost, razen, če nisi pekla za druge. Možna je tudi povezava s tvojo ustvarjalnostjo, potrebo po večji izraznosti. Lahko pa pomenijo tudi, da s peko pripravljaš pot do moškega srca ali pa kako skrbiš za svojega dragega! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Contesa, hvala . Pekla sem za druge vsaj mislim .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A mi zna kdo razložit kak pomen ima smreka-drevo v sanjah ?Odvisno kakšno vlogo ima v sanjah. Gledaš to iz astrološkega zornega kota ali znanstvenega (Freud, Jung)? Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 po dolgem času sem si zapomnila delček sanj...tiste, ki so se vrtele tik preden je ura zvonila .... vozila sem avto, filing tak umirjen, vse je blo ok...naenkrat pa izza oblakov posije sonce. bleščeče, da me je za trenutek zaslepilo...sem postala ful vesela in peljala dalje....sicer se pa zadnje čase v sanjah pojavlja ful folka in nekih dogodkov. več se pa ne spomnim...contesa....kakšen komentar? .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Brez sonca nas ne bi bilo, zato so take sanje morebiti merile na nekaj, kar je za tvoj blagor življenskega pomena. Sploh pa je simbol sonca, eden najstarejših in najpomembnejših simbolov in je sam po sebi pomembna mandala, ki v sanjah simbolizira intenzivnost, ki nagrajuje. Če si pa ti vozila imaš pa itak vse pod kontrolo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 no tole razlago za tele sanje še sam vem torej s tole miško sva se pogovarjala prek mesengerja, :D prvič mesenger v sanjah, ampak kakorkoli mislim da razlaga je ista kot za telefonski klic, kaj praviš contesa? P.S.: nice ikonca:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 contesa hvala ...naj ti bo super ta in ostali dnevi, pa ene specialne sanje za rd darilo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Pozdravljeni, danes se mi je sanjalo o petdesetih miskah, pravih, tistih malih sivih, ki so bile na podstresju. Sla sem po lesenih stopnicah na podstresje in vse polno je bilo misk, nisem upala naprej, zato sem se obrnila in sla nazaj. Nekoga sem vprasala, kaj delajo miske tu, pa je rekel, da jih je 50 in da jih naj sama razporedim kje bodo. Prosim za razlago, ce mi lahko kdo pomaga. Misk se v resnici ne bojim, zdijo se mi lustne male zivalce In kaj pomeni stevilka 50? Se zahvaljujem... http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts