Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Morda pa je ta pajek ponazarjal tebe samo, da v resnici nekomu nastavljaš nekakšno zanko. Samo v tem primeru ti ne bo uspelo, ker je bil pajek mrtev. Zato previdnost ne bo odveč! x:)x

:palec: Hvala za razlago.

Če bi povedala kaj se dogaja zadnje čase mi nihče ne bi verjel,.... zato imam občutek, da bom morala prav kmalu v parih mesecih ali še prej začeti iskati nov dom.

Ko se samo spomnim kaj vse sem slišala in odkrila zadnje čase in potem sanje nakažejo, da jaz delam spletko,.... ne vem več a je črna bela, a je bela črna,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

Hello!

Včeraj sem sanjala, da sem "zatožila" policajem moje prijatelje, ker so privezali 4 ljudi na vrvi in jih spustili skozi okno. Potem mi je bilo kar malo hudo, ker sm jih zatožila pa tudi tisti ki so viseli so se mi smilili. Vse je bilo kot v risanki! :o|o:

Danes sem pa sajala, da so me odpustili zaradi tega ker semen papir vrgla na tla in ne v koš, kar se mi je zdelo skrajno ne fer in sem po telefonu poklicala "šefa", ki to sploh ni in mu spuščala slušalko dol ( tko kot otroci ki sse zafrkavajo po telefonu) potem so pa odpustili sodelavko zaradi tega ( v RL so njo odpustili že kar nekaj časa nazaj). Ko je prišla k meni jokat, da so jo odpustili po krivem, ji nisem povedala, da sem bila dejanko jaz tista ki je klicala tega tipa.... :O: :V:

Zihr je spet kaj slabega, a ne!?

Nisi ravno prepričana sama vase in v svoja dejanja. Odgovore iščeš vsepovsod, samo pri sebi ne. Vprašaj se, ali si taka ker drugi to pričakujejo od tebe ali ker si to sama želiš? x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Joj kakšne sanje!? Zadnje čase sanjam same bedastoče. Kakšnih 10 dni nazaj sem sanjala, da ne najdem svojega stanovanja. Blodila sem po mestu oz. je bilo bolj pusto mesto, nekako ne domače. Sklop blokov kjer živim, sem od daleč prepoznala, čeprav se mi je zdelo, da mogoče nisem na pravem kraju. Stopim skozi vrata, prepričana, da bom pač prišla domov. A glej, ko sem stopila skozi vrata stanovanja, to ni bilo moje stanovanje, ni bilo mojega partnerja niti hčerke. Lega stanovanja pravilna, le da je bilo vse drugače. Tam je prebival nek moški, prijazen. Sem ga povprašala, da če ve kje naj bi bil potem moj dom, pa je rekel, da v sosednjem bloku. Grem tja, se vzpnem po stopnicah, pridem v porodnišnico, nč jasno.... :eek: Mislim, sploh nisem več vedela kaj delam narobe oz. zakaj ne znam domov. Grem ven iz stavbe, pešačim okoli te ga sklopa blokov v razmišljanju zakaj tam ni mojega doma, oz. zakaj mi ga je tako težko najti. Srečam mlajšo gospo, ki mi je ponudila pomoč, da bova skupaj poiskali dom. Ji razložim kje naj bi se nahajal, greva tja, skozi vrata in spet prideva do stanovanja, kjer je prebival tisti simpatični moški, ji razloži, da smo verjetno zašle in da naj greva v sosednji blok, da to bo ziher tam, verjetno da sem izgubila orientacijo, da zato ne najdem pravega stanovanja. Ženska me vodi do drugega vhoda, mi je znano....pred vrati smo že...potem se zbudim...in ne vem, če sem prišla domov, hmmm :sori: Moje počutje v teh sanjah sicer ni bilo prestrašeno, pač pa zmeda, ker pa ja valda znam it domov, zakaj sem se izgubila nimam pojma in to me je begalo.

Če si skušam to razložit...zadnje čase sem bila pod velikim stresom, zvečer zaradi strahu nisem mogla zaspat (strah pred temo, zvoki, povezano z razbijanjem srca..). Verjetno od tu v sanjah simbol doma, ki ga ne najdem oz. občutek da nisem doma? Pomoč moškega, ženske - stik s prijateljico, ki izvaja refleksno masažo...že ob njenih besedah sem se pomirila in nekako uvidela da lahko ta strah nekako premagam, če ne študiram o negativnih stvareh.

Če se kdo še bolj na sanje spozna, dobrodošel še kak komentar x:)x

No, še ene sanje, tokrat iz te noči... Moj partner je preganjal mojega očeta, da bi ga ubil :o|o: :eek: :O: . Zakaj mi ni jasno, sploh pa ni bil jezen nanj, vsaj videti ni bilo tako. Grem v reševalno akcijo in rešim očeta, sprašujem partnerja kaj mu je, nakar se spravi še name :eek: :V: . Bežim pred njim, kot prej moj oče, pa sploh ne vem kaj mu je, da me preganja, začne me davit...potem pa se zbudim....čudno je to, da me strah ni bilo, samo razumela nisem kaj se dogaja oz. zakaj se to dogaja...

No teh sanj si pa niti slučajo ne znam razložit, so preveč čudne. xrolleyesx

LP, z upanjem na kakšne lepše sanje danes.

Alfonza.

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

Sem se odločila, da iz sklopa sanjskih romanov v zadnjem obdobju podam par 'zgodb', ker nekako ne najdem povezave...

Bila sem na nekakšnem izletu še z dvema znancema, ki pa jih v resnici ne poznam. Ob neki reki, ki pa je izgledala kot jezero, smo se spoznali z zanimivo žensko… bila je visoka, močna, prijetnega videza in rdečih lic… prava upodobitev zdravega kmečkega dekleta. Povabila nas je v svojo hišo, ki naj bi jo preuredili v nekakšen penzion… če se ne motim, je bil del te hiše tudi vodni mlin, stala pa je na desnem bregu reke/jezera. Ne spomnim se, kako smo prišli tja, ker na oni strani ni bilo cest in hiša je bila nekako stisnjena med breg in pobočje, ki se je vzpenjalo nad njo… v spominu pa mi je vtis, da mora biti voda prijetna, saj so v njej plavali ljudje in se igrali otroci. Ko smo bili v hiši, je gospodinja odšla mesit testo, sama pa sem želela poiskati stranišče, vendar je bil temu namenjen prostor prazen, sveže ometan, v tleh pa je bila loputa iz ploščic. Na vprašanje, zakaj tako, je gospodinja odgovorila, da morata z mamo v mesto, ki je oddaljeno nekaj ur plovbe po reki, in da se hiša prenavlja.

Zatem sva s prijateljico odšli proti mostu oziroma kraju, kjer naj bi bil most. Tretji sopotnik naj bi prišel za nami z gliserjem in nas odpeljal navzdol po reki. Most je bil sprva trden, betonski, kar na lepem pa se je nadaljeval v leseno brv, na koncu katere je bila oznaka, na kateri je pisalo, da je cesta naprej zaprta, ker prenavljajo most. Od oznake naprej so se deske pogrezale v vodo in ko sva se približali koncu poti, do se tudi deske pod nama začele pogrezati, tako da sva nazadnje do gležnjev brodili po vodi. Hitro sva se vrnili do betonskega dela, ki je bil tudi nekakšen pristan za čolne in sklenili počakati kolega, ki naj bi nas pobral. Zaradi mokrih nog sem se počutila nekoliko nelagodno… tu pa se sanje končajo.

Naslednje sanje so bile tudi obsežna zgodba, od katere se spomnim edino nekaj podrobnosti. Šlo naj bi za nekakšno romanje, vendar ne v religioznem smislu, na katerem naj bi se izpolnile tri prerokbe… ne spomnim se, za kaj je šlo, a zdele so se mi neizpolnljive. Spomnim se zelene pokrajine in pa neke zgradbe, ki je izgledala kot nekakšna kasarna in v kateri so bile sobe, kjer naj bi prebivali. Nad nami so se spreletavala tri manjša športna letala, eno od njih je izgledalo kot dvokrilec iz 1. svetovne vojne. Nekako sem vedela, da bo ta strmoglavil in to se je tudi resnično zgodilo. Pri tem je zanimivo, da kraja padca nisem videla, ker ga je zakrivalo zelenje, vendar so po zraku leteli ogromni kovinski deli (le od kod so se vzeli, če je šlo za lahko, pretežno platneno letalo)… pred njimi smo se umaknili v 'kasarno' in vse skupaj je bilo povezano z izpolnitvijo ene od (ali morda večih) prerokb.

V nocojšnjih sanjah pa so mi ukradli avto… vse se je dogajalo na nekakšnem kongresu in z mano je bil partner. Postavali smo v salonu hotela, ko sem se spomnila, da moram naslednje jutro biti nekje drugje. Odšla sem na parkirišče, kjer nisem našla avta. Nisem se preveč sekirala, čeprav sem slutila, da je nekaj narobe… izginotje sem povezala z organiziranim kriminalom. Naslednjič je bila že tema in s sabo sem vzela partnerja, avta pa še vedno ni bilo. Ni me toliko vznemirjalo dejstvo, da si mi ga ukradli, kot to, da naslednji dan ne bom mogla priti na dogovorjeno mesto in kako naj sporočim, da me ne bo...

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Nazadnje sem iemla ful ogabne sanje... Seks v troje z mojim in še z eno žensko. In z mano se je bolj ukvarjala ona ženska kot pa fant, ki je na koncu akr odšel in em pustil samo z njo. Najhuj v sanjah je bilo to, da sem ugotovila, da je ženska v bistvu tranzvestit, vse je bilo žensko razen organ... Najbolj čudno je bilo to, mešanica občutkov, da se mi v bistvu seks z njo po eni strani gabi, po eni strani pa v tem uživam... Pa še ful beden občutek, ker me je pustil samo z njo in sem se počutila, kot bi bila v to prisiljena, pa da se hkrati ne morem upret in zbežat. :xx!:

Sem si poskušala razložiti sanje... morda sekam mimo, a naj ostane tu zapisano x:Ix

prve: voda, mirna in široka... moj čustveni svet je zaenkrat umirjen... vendar se obeta sprememba - renoviranje hiše. Zavedam se, da je sprememba nujna - prazno stranišče. Vendar je potrebna previdnost... pot, ki se prva ponuja, ne vodi nikamor, lahko prinese izgubo (mokre noge)... bolje je počakati na pravi izhod (prihaja prijatelj s čolnom) :inocent:

v bistvu druge sanje govorijo podobno... romanje - iskanje novih poti, napredek... prerokbe izpolnjene... končni uspeh? padec letala... previdnost, ovire na poti... izogibati se najbolj ukoreninjene variante (zruši se najstarejše letalo)

tretje pa mi ne grejo v kontekst... morda se mi posveti pozneje, ali pa mi kdo pomaga (Conti?)

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

...bili so na obisku pri sorodnikih in jaz sem odšla sama domov z avtom....nakar se mi je pred enim križiščem ( ki obsaja tudi v resničnosti) ustavil avto, zmanjkalo bencija....potem sem pa ob cesti na drugi strani križišča zagledala babico. z sivim BMW.jem sta se zraven mene ustavila dva starejša gospoda in takrat se je pridružila tudi babica, ...jaz sem poklicala očeta, naj mi pripelje bencin in ko je prišel so se neakako moje sanje končale, anisem videla bencina, v sanjah tudi ni prišlo tako daleč, da bi prižgali avto....

prosim za komentar xDDx xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Sem si poskušala razložiti sanje... morda sekam mimo, a naj ostane tu zapisano x:Ix

prve: voda, mirna in široka... moj čustveni svet je zaenkrat umirjen... vendar se obeta sprememba - renoviranje hiše. Zavedam se, da je sprememba nujna - prazno stranišče. Vendar je potrebna previdnost... pot, ki se prva ponuja, ne vodi nikamor, lahko prinese izgubo (mokre noge)... bolje je počakati na pravi izhod  (prihaja prijatelj s čolnom) :inocent:

v bistvu druge sanje govorijo podobno... romanje - iskanje novih poti, napredek... prerokbe izpolnjene... končni uspeh? padec letala... previdnost, ovire na poti... izogibati se najbolj ukoreninjene variante (zruši se najstarejše letalo)

tretje pa mi ne grejo v kontekst... morda se mi posveti pozneje, ali pa mi kdo pomaga (Conti?)

Prve in druge sanje si zelo dobro razložila,mogoče bi v prvih dodala,kar se tiče brodenja po vodi, da te je strah nadaljevati začeto, če nisi stoprocentna v pozitiven zaključek. In da bi morala nadaljevati ne glede ne to, če se ti pojavijo kakšne ovire.

Kar se tiče tretjih sanj, pa se nekdo želi polastiti nečesa, kar pripada tebi, ne glede na to, da to ve,vztraja. Zdaj pa je vse odvisno od tvoje reakcije. Ker v sanjah nisi ravno burno reagirala,pomeni, da se ne misliš ravno zagrizeno boriti, če pride do tega in ta oseba to dobro ve. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>...bili so na obisku  pri sorodnikih in jaz sem odšla sama domov z avtom....nakar se mi je pred enim križiščem ( ki obsaja tudi v resničnosti) ustavil avto, zmanjkalo bencija....potem sem pa ob cesti na  drugi strani križišča zagledala babico. z sivim BMW.jem sta se zraven mene ustavila dva starejša gospoda in takrat se je  pridružila tudi babica, ...jaz sem poklicala očeta, naj mi pripelje bencin in ko je prišel so se neakako moje sanje končale, anisem videla bencina, v sanjah tudi ni prišlo tako daleč, da  bi  prižgali avto....

prosim za komentar  xDDx  xDDx

Sanje te lahko opozarjajo, da ni vse v redu s tvojim vozilom. Preveri, če je vse o.k.,sploh če se odpravljaš na kakšno daljšo pot. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Nazadnje sem iemla ful ogabne sanje... Seks v troje z mojim in še z eno žensko. In z mano se je bolj ukvarjala ona ženska kot pa fant, ki je na koncu akr odšel in em pustil samo z njo. Najhuj v sanjah je bilo to, da sem ugotovila, da je ženska v bistvu tranzvestit, vse je bilo žensko razen organ... Najbolj čudno je bilo to, mešanica občutkov, da se mi v bistvu seks z njo po eni strani gabi, po eni strani pa v tem uživam... Pa še ful beden občutek, ker me je pustil samo z njo in sem se počutila, kot bi bila v to prisiljena, pa da se hkrati ne morem upret in zbežat.  :xx!:

Zelo pomembno je, če to osebo poznaš v resničnem življenju, kot žensko ali kot moškega. Kaj v resničnem življenju čutiš do te osebe? Mogoče te privlačijo tudi ženske, pa si to nekako ne želiš priznati. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Prve in druge sanje si zelo dobro razložila,mogoče bi v prvih dodala,kar se tiče brodenja po vodi, da te je strah nadaljevati začeto, če nisi stoprocentna v pozitiven zaključek. In da bi morala nadaljevati ne glede ne to, če se ti pojavijo kakšne ovire.

Kar se tiče tretjih sanj, pa se nekdo želi polastiti nečesa, kar pripada tebi, ne glede na to, da to ve,vztraja. Zdaj pa je vse odvisno od tvoje reakcije. Ker v sanjah nisi ravno burno reagirala,pomeni, da se ne misliš ravno zagrizeno boriti, če pride do tega in ta oseba to dobro ve. x:)x

Hvala, Contesa xsrcx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Cel kup sanj... :P najprej so me policaji ustavili, skozi vipavo po drevoredu je en brihtnež postavil znak delo na cesti omejitev 40 js lepo mirno 70 pa pomaha tamle en policist, zraven še en z radarjem ... jaiks, pol sem neke probleme delal na parkirišču... xnckrivx ki pa ga tam sploh ni v vipavi....

druge sanje, neki čudni hrupi so se dogajali čisti kažin karnaenkrat zagledam izven mojega okna kako se trije jezdeci na zelo zelo čudnih kamelah, podijo čez polje mimo naše hiše kakih 100m, potem pa sem zaslišal en grozen hrup neka golazen, se je poskušala spopast z mojim mlajšim bretcem ta jo je renče gledal in ona nazaj js sem imel edin kitaro pri roki in sem jo prijel kot orožje pol sem se pa zbudil, čist prestrašen....

tretje sanje, kot nekakšen napad temnih sil nekaj se je dogajalo, prikazoval se mi je dAnny schmidt, al kak je že tisti šlogarček, :P pismu prav filing sem meu da me napada, miselno..

to se mi je še dvakrat ponovilo...ampak vsakič sem se vmes zbudil...

če se kdo spozna na črno magijo pa belo magijo, prosim pomoč, tole mi zlo ni všeč, da me kdo ponoči napada...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, saj ni tako hudo! x;)x x:Dx

Sanje pa lahko izvirajo tudi iz lastnega prepričanja, da si nekomu naredil krivico,potem pa te grize vest v obliki sanj! To pa samo ti veš, ali si jo naredil ali ne! x:)x

HONORE DE BALZAC

Meni se je pa zadnjič sanjalo, da se sprehajam po hiši s svetilko v roki, ker je bila noč, nato pa je bil dan in videla sem dva metulja,... nato pa je bila spet noč,... v sanjah seveda.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

ojla!

Prosim za razlago sanj, ki jih ej sanjala moja cimra!

Sanjalo se ji je, da sem jaz spala, ena druga cimra pa ej nepremično stala ob moji pojstli in me gledala. Sanje so se končale tako, da je cimra, ki me ej gledala, vv trenutku izginila. Tista cimra, ki ej vse skup sanjala, pa je bla ful prestrašena: ---zapleteno xrolleyesx

se mi zdi, da imajo et sanje bolj negativen pomen kot pozitiven, kaj misliš ti contesa?

hvala

hehe.

Danes se mi je sanjalo, da sem hotla pripopat tega :o|o: smeska.

'Napisat' - pa da bi bil kar viden.

In se sploh ni pojavil, grem v paleto, tam pa eni cudni ukazi oz. znakci, ki sploh ne obstajajo.... kar neki cudni hieroglifi (*sem prej iskala po tipkovnici, ce bi bilo kaj kolkortolk podobnega x:Dx pa jasno ni)...

Kaj bi to pomenilo, Contesa? x:o)x :inocent: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa to pomeni, da si zelo tolerantna oseba in redko kdaj te kdo vrže iz tira. Če pa te že, boš prilepila kakšnega bolj jeznega smeška in ne tega. To je razlog, da nisi našla ustreznih znakov. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>ojla!

Prosim za razlago sanj, ki jih ej sanjala moja cimra!

Sanjalo se ji je, da sem jaz spala, ena druga cimra pa ej nepremično stala ob moji pojstli in me gledala. Sanje so se končale tako, da je cimra, ki me ej gledala, vv trenutku izginila. Tista cimra, ki ej vse skup sanjala, pa je bla ful prestrašena: ---zapleteno  xrolleyesx

se mi zdi, da imajo et sanje bolj negativen pomen kot pozitiven, kaj misliš ti contesa?

hvala

Leica, tebi bom odgovorila na os. Sanje pa so opozorilne! x:)x

HONORE DE BALZAC

Speachless, Contesa!!! :eek: x^x

naravnost schtraufenpacht! x8Dx

Thanx! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa zadnjič sanjalo, da se sprehajam po hiši s svetilko v roki, ker je bila noč, nato pa je bil dan in videla sem dva metulja,... nato pa je bila spet noč,... v sanjah seveda.

Stvari ne vidiš vedno tako kot bi jih lahko ali bi jih morala. Določene stvari moraš pogledati še iz drugega zornega kota, ne samo iz svojega. Metulji so lepo in dobro znamenje(razkrila se ti bo prava pot in ravnanje), slabo pa je, da se je potem ponovno stemnilo, to pomeni, da potrebuješ kar nekaj časa, da boš stvari pravilno razumela. x:)x

HONORE DE BALZAC

Hvala Contesa :palec:

Moje življenje, moje sanje,.... :xx!: pa vse storim kar je v moji moči, da bi bilo bolje, vsak dan se trudim in trudim... in na pragu so že vidni uspehi xcheersx po neprespanih nočeh,...

Če se prav spominim, mislim celo, da potem ni bilo več teme (vendar nisem prepričana), pa tudi sanje so bile mnogo bolj obsežne in komplicirane,...

Mahatma Gandhi

Igral sem nogomet, dal sem gol, :P nogomet se je igralo z dvema žogama :P z eno sem zadel drugo in ta se je na presenečenje nasprotne ekipe odbila v gol....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...