Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>sem bila ne nekem koncertu in ful krvavela ( menstruacija kao, ampak too much!!!)

me ni bolelo, ampak sem zelela domov, pa me ni nihce resno jemal.

po celi noci sem nekako prisla domov, iskala hlace, jih nasla v hladilniku, poleg ful enih narezkov, sunke, slanine, svega i svasta...sem se nabasala tega mesa in potem sem se pocutila v redu.

:eek:  :eek:  :eek:

Mogoče tudi sicer ni vse vredu s tvojo krvno sliko! Se počutiš dobro, ali imaš občutek utrujenosti in izčrpanosti. Če je tako, si daj pregledati kri! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem bla na nekem roj. dnevu, ne vem kdo je praznoval, ni nas blo ful velik, nekaj srednjega, ljudi nisem poznala, vedla sem samo, da so poznali mojega bratranca, ki se je pred tremi tedni ustrelil. Tudi njegova sestra je bla tam. In sem se pogovarjala z njegovo najboljšo prijateljco, pa mi je hotla pokazat en sms od njega, pa se je skoraj zrušla, sem jo ujela, sva obe jokali, smo potem vsi jokali... :V: Ma očitno res močno pogrešam svoje, ki so umrli.... :V:

Glede na to, da je rana še sveža in boleča,se ti je vse preneslo v sanje. Veliko premišljuješ o njem,posledica so sanje. Čez nekaj časa ga boš začela sanjati živega,lahko se bosta tudi pogovarjala! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ta teden en dan sem sanjala, da so me z banke klicali... :o|o: ampak to je odraz realnega stanja.. :xx!:

Zanima pa me, kaj pomeni, če sanjaš, da je nekdo umrl(bivši partner), pa v resnici ni?

Dum spiro, spero.

Sanje o smrti, so še eno znemenje spremembe. Samo dejstvo, da sanjaš nekoga drugega, pomeni, da si mu tako blizu, da bi mu lahko bila v veliko pomoč pri odločilnih trenutkih. Ubogaj svojo intuicijo. Oseba ti lahko pomeni veliko ali kot prijatelj ali kot sovražnik. Gre za velike spremembe, ki se lahko dotaknejo tudi tebe same! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Mogoče tudi sicer ni vse vredu s tvojo krvno sliko! Se počutiš dobro, ali imaš občutek utrujenosti in izčrpanosti. Če je tako, si daj pregledati kri! x:)x

morda res.

sem imela ta vikend nenormalno potrebo po prsutu in sem ga pojedla enormne kolicine.

zdaj je bolje...vsaj danes nimam potrebe po mesu x:)x

sem se pa celo noc z mojim bivsim za roke drzala ... xrolleyesx xrolleyesx

cudno, da sanjas take ljudi po parih letih...

bi rajsi kaj novejsega sanjala :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>To pomeni, da ne smeš nehati,ti tudi sanje to govorijo! x:)x

jutr spet začnem, pa mal bolj resno in z rigidnimi pravili..

Danes sem pa sanjal, hm najprej js dva frenda pa golf, smo se peljali po avtocesti eno čudno postajališče je blo hkrati cestninska postaja in veliko parkirišče, pot v LJ najbrž, pol sem se zbudil in vprašal Marso o teh sanjah, nekaj je rekla, pol sem ji rekel neki druzga in je popravila pomen, in rekla naj ne skrbim da ni problema mrbit bo mal težav na začetku pol pa k si odtegnil ročno pa to :D bo kul.... pol pa sem sanjal naprej, najbrž ločene sanje, da sem vodil skupino tam nekje mrbit 15 ljudi, situacija je bla nekje na življenje in smrt znašli smo se v srednjeveških ruševinah, kr precej pasti je bilo tam, pa tko, ampak mislim da sem varno prepeljal ta folk skozi, vmes je bilo kar nekaj znanih obrazov....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, umiri se, globoko dihaj in uredi misli. Zdaj so sanje brez repa in glave, kot tvoje misli. Saj bo bolje! x;)x

HONORE DE BALZAC

:D hehe :P i guess meni ni čist jasno kaj zmedenost pomeni... ampak najbrž to kar se men dogaja :D hm... dons bo treba eno urco mediterat..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mene pa zanima ka pomeni č sanjaš da pri metki znaš vse za pet pol pa ti koza da tri? :eek: :sori:

http://www.smeski.com/razni/ljubezen/happy_blumen2.gif

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Da je prfoksa iz stare šole-za pet znajo knjige,za štiri ona, za tri,dve in ena, pa učenci! x:Dx

HONORE DE BALZAC

HODILA SEM PO NOTRANJOSTI NEKEGA GRADU.VSI PROSTORI SO BILI PRAZNI,RAZEN ENEGA KJER JE NA TLEH BILA ZVITA KACA.BALA SEM SE JE.ZATO SEM HODILA CIM DLJE OD NJE IN KO SEM HODILA ,KO SEM BILA NA VISJEM NADSTROPJU,JE NAENKRAT PLANILA IZ SE VISJEGA TA KACA NAME.ZACELA ME JE DAVITI,VENDAR ME NI UGRIZNILA.GLAVO JE IMELA OBRNJENO STRAN.HITRO SEM JO PRIJELA IN JO ISTRGALA S SEBE TER JO VRGLA DOL ,V SPODNJA NADSTROPJA.KASNEJE SEM SLA POGLEDAT KAJ SE JE ZGODILO S KACO.VIDELA SEM JO NA KOSIH,VENDAR JE BILA SE ZIVA.ZAL MI JE JE BILO,NISEM JI HOTELA

HUDEGA,LE DA ME NEHA DAVITI IN UBIJATI.

PROSIM CONTI ZA RAZLAGO,HVALA

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Da je prfoksa iz stare šole-za pet znajo knjige,za štiri ona, za tri,dve in ena, pa učenci! x:Dx

hehe :D js poznam še eno tako, za pet zna bog, za štiri knjiga, za tri profesor, za ena pa dve pa učenci.. hja tole mi je fotr pravil ... :D ko sem kdaj kero dvojko dobil, pa ker se nisem s knjige učil ;) ....

Današnje sanje....

1. Na obisk je prišla "The queen of great britain..." si predstavljate moj šok.... ampak nič tale gospa je prišla k nam fino se je mela, lepo smo jo pogostili mal se je z mojim računalnikom igrala, hja pol je šla, mislim da ji je blo blazno všeč... js sem bil kao vodja tega obiska...

2. S tole frendico sva se dajala dol, v banji, tri dni zaporedoma, in sosedje so naju vsakič gledali, in se nisva spomnila zagrnit zaves vsaj tja nekje par urc... hehe pa vso vodo sva ven iz banje zmetala....

:D sanje bejbi jeah... kupil sem si motor, Hondo 750cc ornk mašinca čelado oblekco rdečo usnjeno :D in pol sem se podil po avtocesti neke čudne zadeve z enim kamjonom ki je les prevažal, drgač pa po razdrtem dol, vum ko raketa :D jipijej

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem sanjala, da sem rodila dvojčka. Dvojajčna in da je bil en velik in zivahe en pa manjši in je spal.

Kaj bi ti pomenilo? x;)x

Si sredi velikih sprememb,ki pa se še nekaj časa ne bodo zaključile. Določene stvari so že odprte,nekaj pa jih še čaka na pravi trenutek. Ko bo prišel, boš vedela. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>HODILA SEM PO NOTRANJOSTI NEKEGA GRADU.VSI PROSTORI SO BILI PRAZNI,RAZEN ENEGA KJER JE NA TLEH BILA ZVITA KACA.BALA SEM SE JE.ZATO SEM HODILA CIM DLJE OD NJE IN KO SEM HODILA ,KO SEM BILA NA VISJEM NADSTROPJU,JE NAENKRAT PLANILA IZ SE VISJEGA TA KACA NAME.ZACELA ME JE DAVITI,VENDAR ME NI UGRIZNILA.GLAVO JE IMELA OBRNJENO STRAN.HITRO SEM JO PRIJELA IN JO ISTRGALA S SEBE TER JO VRGLA DOL ,V SPODNJA NADSTROPJA.KASNEJE SEM SLA POGLEDAT KAJ SE JE ZGODILO S KACO.VIDELA SEM JO NA KOSIH,VENDAR JE BILA SE ZIVA.ZAL MI JE JE BILO,NISEM JI HOTELA

HUDEGA,LE DA ME NEHA DAVITI IN UBIJATI.

PROSIM CONTI ZA RAZLAGO,HVALA

Nekdo v tvoji bližini preži na vsak tvoj korak. Hoče biti na tekočem, da bi potegnil iz tega čim več koristi. Pa jih lahko? Vse je odvisno od tebe same. Glede na potek sanj, pa znaš poskrbeti zase in za svoj obstoj. Torej se ti ni bati,da bi ti kača(oseba v realnem življenju) povzročila kakšno škodo. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>V sanjah me je ves čas gledalo oko od zgoraj, ni bil obraz, ampak samo oko, me je kar malo srh spreletel!

kak komentar, prosim?

Božje oko. Če se ne motim, sva ga zadnjič odkrili v kartah. Stvari bodo šle po tisti poti,ki si jo boš začrtala. Ne bo več presenečenj. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>:D sanje bejbi jeah... kupil sem si motor, Hondo 750cc ornk mašinca čelado oblekco rdečo usnjeno :D in pol sem se podil po avtocesti neke čudne zadeve z enim kamjonom ki je les prevažal, drgač pa po razdrtem dol, vum ko raketa :D jipijej

Nino, tale tempo je postal še celo zate prehiter. Zaščiten si, samo ali si tudi dovolj previden. Glej, da ne boš sekal ovinkov! x:)x

HONORE DE BALZAC

spomnim se današnjih sanj. z nekom sem se sprehajala po mestu. zelo zanimivi kamniti zidovi so bili. klamni so bili mestoma izpuščeni, da se je videlo skoz na drugo stran. se mi je zdela ful dobra ideja. vrh zidu je bil latnik, ki še ni bil obraščen s plezalkami. nebo čisto modro in jasno. drugi del trga je bil nižje in sem morala stopit na en visok kamen-v bistvu previsok za navadno stopnico. ko sem stopila dol, je bila na trgu lesena miza. na njej po diagonali razprostrte verižice, ki jih je astrolog tja postavil zame, da si eno izberem. izbrala sem si akvamarin na vrvici in pomislila na to, da me zanima, kakšna bi bila astrologova razlaga. potem sem se pa zbudila. ah ja, na sprehodu nisva nikogar srečala, čeprav je bilo mesto živo in ne zapuščeno.

contesa, hvala za razlago x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Srečna si,ko je ta oseba v tvoji bližini. Takrat ne obstaja nihče drug in občutek imaš, da si odrezana od ostalega sveta, kar pa ti je pravzaprav zelo prijetno in ljubo. Kamen ki si ga izbrala ti odpira različne poglede na tvoje življenje in presojo. Saj si sama izbiraš ljudi s katerimi želiš in hočeš biti in se požvižgaš na mnenje ostalih! x:)x

HONORE DE BALZAC

Rahlo nedostopna si za težave drugih! Rada se potožiš, težko, pa poslušaš, ko tožijo drugi! x:)x

HONORE DE BALZAC

contesa, hvala! zanima me še nekaj. prejle sem se spomnila, da je bil na verižici tak kamenček, kot sem ga kakšno leto nazaj podarila prijatelju za rojstni dan. kakšno zvezo ima pa astrolog tukaj zraven?

sicer pa lep dan tudi tebi x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...