contesa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Pomeni, da sta zelo medsebojno povezana, včasih skoraj telepatsko! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 moje prve popoldanske sanje... good damn perfect... Bil sem v tej ogromni hiši taka družinska hiša, naša... brez pomote, mal sva se preganjala z mojo črnolasko točno vem kako zdej zgleda sanjsko dekle moja "nina" plesala sva po dnevni sobi noro... plesala in plesala, freaking amazing, vse skupaj je bilo nekam popolno in tko, in kr vleklo se je,... hja pol mam pa še ene saje ki sem jih pa pozabil, no neko vele mesto, mal me je spominjalo na film Romeo & Juliet Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 hvala, contesa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 sanjala sem ,da sem stala pod osamelo,prelepo vrbo ob vodi.zelo sem bila srecna.prijela sem eno od dolgih vrbinih vej in z njo sem krozila po vodi.v sanjah sem se pocutila zelo srecno.conti?hvala vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 vceraj sem sanjala o dveh ogromnih rdecih vrtincah, ki sta se prepletali. nocoj o svezih rdecih jabolkih disecih.zraven se je pojavil prasicek-piglet iz medvedka pu-ja. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravljično 1 razdvojenost 2 sveža rdeča jabolka dišeča kot v Sneguljčici. lepota lahko skriva strup. 3 prašiček? mogoče se takšno vidiš. prašička ali pa zaradi teme pujs meseca kdo ve .....Contesa seveda! 1. rasli sta skupaj, ena proti drugi, prepletali sta se. nista rinili proc. 2. ne kot v sneguljcici, bolj kot na trznici oz. ko naberes sveza jabolka na drevesu 3. prasicka sem po kitajskem. to je vse. in vsec so mi.ampak tale je bil Piget, direktno iz pravljice, knjige. ne kar en prasic. dajmo pocakat conteso, ja.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Sanjala sem da grmi oz strele so bile zelo izrazite. Bila sem v hiš.Potem se je čez dan zaletel moj bratranec v hiso in se smrtno ponesrecil. Nakoncu teh sanj pa sem sanjala da se poljubljam z bivsim fantom (bilo mi je zelo vsec). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Sanjala sem ,da je moj najboljši prijatelj napisal pismo.Prebrala sem ga v celoti.Bilo je zelo lepo pismo.Okrašeno z rožicami in poljubčki.V njem pa ljubezenska izpoved ,na koncu pa napis v zlatih črkah.I LOVE JOU... Kaj bi to pomenilo....Kaj takega ,tako lepega nisem še nikoli prebrala ali doživela.Je pa res ,da je to prijatelj ,ki je res nekaj posebnega. ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
music46 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ne spomnimse kaj sem danes sanjal. Tudi sicer se malokrat spomnim. Sem pa odkril eno zakonitost mojih sanj. Vedno ko sanjam o kaksnem izpitu; ce sanjam slabo, bo ocena odlicna in ce sanjam dobro bo ocena slaba. In to je prov vedno! Me zanima ce je tudi pri ostalih stvareh tako. Recimo imam slabe sanje in potem dober dan. Ce je tako, potem imam, zaradi mene, lahko vsako noc nocne more. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanjala sem ,da sem stala pod osamelo,prelepo vrbo ob vodi.zelo sem bila srecna.prijela sem eno od dolgih vrbinih vej in z njo sem krozila po vodi.v sanjah sem se pocutila zelo srecno.conti?hvala So tvoje želje uresničljive ali so samo tvoje sanjarije.Točno veš, kaj si želiš, pa znaš to tudi uresničiti? Bodi malo bolj odprta, pa ti bo veliko lažje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vceraj sem sanjala o dveh ogromnih rdecih vrtincah, ki sta se prepletali. nocoj o svezih rdecih jabolkih disecih.zraven se je pojavil prasicek-piglet iz medvedka pu-ja. Prepletenost dveh vrtnic pomeni ljubljeno osebo,ki te razume brez odvečnih besed. Vajine misli in dejanja so eno. Rdeča,kot barva ljubezni, sreče, hrepenenja in strasti. Če zraven občutimo še vonj,smo po vsej verjetnosti šli spat s praznim želodcem ali pa je v prostoru nekaj dišečega, kar nam vzbudi take sanje. Risani junak v sanjah ponazarja našo željo, prebuditi otroka v nas. Ne pusti, da se skrije, včasih mu je dobro pustiti prosto pot! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem da grmi oz strele so bile zelo izrazite. Bila sem v hiš.Potem se je čez dan zaletel moj bratranec v hiso in se smrtno ponesrecil. Nakoncu teh sanj pa sem sanjala da se poljubljam z bivsim fantom (bilo mi je zelo vsec). Trenutno imaš zelo razburkano življenje. V njem se prepletajo tvoje želje in interesi. Najprej uredi osnovne stvari in se potem posveti ostalemu! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem ,da je moj najboljši prijatelj napisal pismo.Prebrala sem ga v celoti.Bilo je zelo lepo pismo.Okrašeno z rožicami in poljubčki.V njem pa ljubezenska izpoved ,na koncu pa napis v zlatih črkah.I LOVE JOU... Kaj bi to pomenilo....Kaj takega ,tako lepega nisem še nikoli prebrala ali doživela.Je pa res ,da je to prijatelj ,ki je res nekaj posebnega. Prijatelj trenutno potrebuje tvojo pomoč in podporo. Že pogovor bo prinesel veliko. Potem pa boš že sama vedela kako naprej! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne spomnimse kaj sem danes sanjal. Tudi sicer se malokrat spomnim. Sem pa odkril eno zakonitost mojih sanj. Vedno ko sanjam o kaksnem izpitu; ce sanjam slabo, bo ocena odlicna in ce sanjam dobro bo ocena slaba. In to je prov vedno! Me zanima ce je tudi pri ostalih stvareh tako. Recimo imam slabe sanje in potem dober dan. Ce je tako, potem imam, zaradi mene, lahko vsako noc nocne more. Razmišljaš v pravi smeri, čeprav ni to vedno pravilo. Lepe sanje ne pomenijo vedno slabega in slabe dobrega! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 se sicer bojim, da temu ni tako... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Zanima me ali si sanje lahko tudi sam po intuiciji razlagas? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 contesa...popolnoma res je kar si napisala.Danes se mi je potožil ,in res je potreboval mojo pomoč. Hvala za tako točno razlago:) ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale tema je namenjena nizanju nasih sanj.Predvsem gre za to, da si jih nekam zapisemo, pa tudi, da se jih naucimo ubesediti...Morda jih bomo (scasoma) ravno sami znali najbolje interpretirati - saj gre za nase sanje. Morda pa nam bo kdo s svojo asociacijo, komentarjem ali morebitno razlago tudi razsvetlil kaj nejasnega ali celo podal bistvo sporocila. ... Prijetne sanje. ... Ni nakljucje, da sem temo odprla ravno zdaj... pripravite se! ;>)) Marsa Sanje nas spremljajo vsako noč, a vendar o njih vemo zelo malo. Davno preden je Zahod odkril povezavo med sanjami in psihološkimi spoznanji, so mnoge kulture vedele, kako velik potencial se skriva v teh nočnih vizijah. Od tod tudi sanjske knjige, ki jih imajo mnogi kulturni narodi. Skoraj vsaka kultura, pa naj bo hebrejska, indijska, kitajska, indijanska ali kaka druga, je s sanjami napovedovala prihodnost. V stari zavezi Jožef razlaga faraonove sanje o sedmih suhih in sedmih debelih kravah, kar naj bi napovedovalo, kakšne bodo žetve žita v naslednjih letih. Iz Eskulapovega pisanja o različnih načinih zdravljenja izvemo, da so v stari Grčiji v posebnih templjih zdravili tako, da so jih uspavali z opojnimi sredstvi, celo strupi, med spanjem pa so bolniki nato sanjali zdravilne sanje. Čeprav so sanje predmet mejnih področij znanosti, nikakor niso zanemarljive in nepomembne. Nasprotno, za mnoge so še kako pomembne. Umetniki, na primer slikarji in pisatelji, pa tudi mnogi znanstveniki dobijo navdih ravno v sanjah. Iz literature vemo, da je slavni kemik Friedrich Kekule, odkritelj kemične formule benzena, namig za sintezo tega ogljikovodika dobil v sanjah. Prikazal se mu je krog, ki so ga sestavljale kače, tako da je vsaka naslednja v gobcu držala rep tiste, ki je bila pred njo. Sanje si je Kekule razlagal kot obroč molekul, ki gradijo benzen. V mnogih kulturah so se s sanjami resno ukvarjali in jih uporabljali v vsakodnevnem življenju. Kultura Senojev, malezijskega ljudstva, še danes temelji na kreativni uporabi sanj. Psihologinja Patricia Garfield, ki je življenje tega ljudstva raziskovala, v svoji knjigi ( Creative Dreaming ) med drugim piše: Čeprav v materialističnem smislu za nami precej zaostajajo, pa nas na drugih področjih mnogo prekašajo. Dosegli so marsikaj, o čemer mi lahko le sanjamo. Senoji so mirno ljudstvo, ki le redko uporabja kakršno koli silo. Najpresenetljivejše je, da so psihološko zelo prilagodljivi. Nervoze in psihoze, ki jih poznamo mi, so pri tem ljudstvu prava redkost. Senoji so tudi presenetljivo emocionalno zreli. Zaradi svoje visoke psihološke razvitosti pa imajo slabo razvit lastninski čut. Življenski slog Senojev se od tega, ki ga poznamo na Zahodu, kjer je stres del vsakdanjika, močno razlikuje. Senoji le malo svojega časa posvetijo pridobivanju materialnih dobrin, raje se posvečajo sebi in temu, kako bi uresničili sanje. Raziskovalci človeškega obnašanja so mnenja, da je skrivnost njihove mirne in urejene eksistence v tem, da svoje notranje težave in strahove razrešijo v sanjah ter se tako razvijejo v harmonične osebnosti. Senoji se sanje - tudi tiste, ki so moreče, in z njim povezane strahove - učijo tudi obdelovati. Podobne tehnike obdelave sanj uporabljajo tudi nekatere nove terapijske oblike. Sigmund Freud, ki je sanjam dal pravo veljavo in jih postavil na pravo mesto v znanosti, je v svoji knjigi ( Traumdeutung ), ki je prvič izšla leta 1900, odgrnil pot v podzavest. V simboliki sanj je videl možnost prepoznave podzavesti in s tem ponovne osvetlitve potisnjenih in zakopanih želja. Bil je prepričan, da so sanje brez izjeme izraz otroških želja po izpolnitvi. V nasprotju s Freudom, ki je v sanjah videl sla preteklosti, je bil C. G. Jung, ki je sanjam pripisoval mnogo globlji pomen, prepričan, da njihov ogromni potencial presega nivo, po katerem naj bi bile sanje odraz nerešenih konfliktnih situacij. Po njegovi razlagi sanje ne odražajo samo osebne podzavesti, ampak tudi to, čemur rečemo kolektivno nezavedno ( neke vrste kolektivna podzavest ). Medtem ko osebna podzavest prinaša na površino skrite in v globino potisnjene probleme, simbolika v sanjah obdeluje teme kolektivne podzavesti z univerzalno vsebino. Obe šoli, tako Freudova kot Jungova, sta priznani tudi v sodobni psihoanalizi. Toda v široko javnost so sanje našle pot šele s pojavom eklektične psihologije, ki je združila več smeri. Za to sta posebej zaslužni Patricia Garfield, avtorica knjige ( The healing Power of Dream ), in Ann Faraday Da raziskovanje in tolmačenje ni zapravljanje časa, nas Ann Faraday prepričuje tudi v knjigi ( The Dream Game ), 1976, v kateri lahko med drugim beremo: Dokler bodo sanje prinašale na površino v globino potisnjene vtise, psihična trepetanja in čustva, ki jih ne bomo sposobni ne spoznati ne rešiti, je raziskovanje sanj še kako pomembno. Kako je z analizo in razlagami sanj pri nas, žal ne vemo. Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Meni se je pa zmeraj zdelo, da morajo moje sanje nekaj pomenit, predvsem zato ker imam obdobja ko zelo intenzivno sanjam - no torej se zjutraj spominjam svojih sanj.Lahko povem da sem pred kratkim izgubila svojo psičko katera me je spremljala 14 let in predno smo izvedeli za njeno bolezen sem sanjala da sva bili proti svoji volji zaprti v neki instituciji v kateri so živim bitjem prali možgane. Uspeli sva zbežati ampak so naju na poti ujeli in čudno je bilo to da so na vsak način hoteli prej pograbiti njo kot mene in grizla jih je vse po vrsti medtem ko sem jst stala ob strani in čutila zelo velik strah da naju bodo ločili. V zelo kratkem času po tem (približno tednih) smo izvedeli za njeno bolezen in nam povedali so nam da bo samo še kake tri mesece živela.Po tistem sem se začela bolj resno jemati svoje sanje in kadar imam občutek da sem kaj sanjala z razlogom zmeraj pomislim če se mi v življenju slučajno ta trenutek ne dogaja kaj takega na kar bi me mogoče sanje hotele opozoriti ali pripraviti. Nasplošno veliko dam na svoje občutke in se mi zdi da imam dokaj močno razvito intuicijo v primerjavi z nekaterimi drugimi ljudmi tako da, je možno da se to odraža v moji podzavesti / sanjah? Drugače pa...sanje so ZAKON 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 kera jeba... sanjal sem da sem iskal Bobnarja... (tega našga na forumu) pošiljal sem specialce vohune vsega boga da ga poiščejo, pol mi je kapnilo da ga lahk kar tle vprašam kje je ... pol sem se pa zbudu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 to noč se najbolj spomnim iz sanj... nekdo je najprej letel po zraku ( tako kot superman- a oblečen v navadna oblačila)... nato pa je po nebu hodil v slogu, kot da gre po stopnicah, ki jih seveda jz nisem videla, a slkepati je bilo to iz njegovegovih kretenj, na hodi po namišljenih stopnicah po zraku..... .......le aj lahko to pomeni????.............da imam o neki stvari previsoka pričakovanja in plavam v oblakih, nisem na realnih tleh..aali???? pričakujem nekaj , kar ni mogoče da se izpolni..... .prosim za razlago Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Skoraj tako Lilija. Vzpenjaš se k nečemu,kar je zaenkrat samo iluzija in tvoja želja. Urediti moraš kar nekaj stvari, preden boš lahko naredila to, kar si se namenila! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Oh danes pa sem zelo slabo spala in se mogoče zato spomnim vseh sanj.Prve so se dogajale z veliko preskoki prostorov. Sanjala sem da sem bil z enim ful luškanim tipom, da je bil moj fant in ga je spoznala tudi mama. Čudno pri tem je bilo da jaz imam fanta (v budnem stanju) in o tem fantu sem sanjala da sem ga kao zamenjala s ta luškanim tipom, ob katerem se sicer nisem počutila tako varno in sem še v sanjah razmišljala kateri bi bil pravi. Ker se je pojavil še en tretji, ki me je osvajal. Potem sem se vozila na avtobusu polnem mojih sorodnikov, ki so me sprasevali če imam novega fanta al kaj, men je pa blo tko mal čudno. Potem so ble naslednje sanje, da sem spala pri frendu (kar v resnici sem) , in da sva se zjutraj zbudila v isti postelji okrog pa so skakali otroci, ki niso bili njegovi (moji pa tud ne), amapk je bil najprej en majhen deček, ki ga je moral moj frend oblečt, pol je prišel en malo starejši in na koncu še punca v najstniških letih. Midva pa sva kar ležala v postelji, ne glede na gužvo okrog naju.Naslednje so ble še bolj …z bratom sva se znašla v eni ustanovi, kjer sva bila dejansko zaprta in smo tri po tri hodili od enega prostora do drugega, stražar pa nas je pazil. Po stopnicah nismo hodili normalno ampak nekako preskakovali s spodvitimi nogami, kot po kolenih. In potem je en iz naše trojice želel pobegnit in je ostal brez nog, ampak mu je vseeno uspelo. Prišli som do enih wcjev in tam je želel pobegniti tudi moj brat. Sicer so ga ujeli ampak se jim spretno izmikal, nakar kar naenkrat vidim da mu je padla na noge ful težka kovinska miza, ki mu je noge močno poškodovala. Ena punca mu je že pomagala in priskočila sem še jaz na pomoč. Od njegovega ječanja sem se zbudila. Potem se dalje snajala, da sem jaz nekje dobila stražarsko uniformo in sva odkorakala ven iz stavbe. Blo je še nekaj krajših epizod, da me je mama klicala naj ji pridem v službo nekaj pomagat pa so bli pred pisarnio eni anijači, ki so gledali tekmo po tvju. In tko naprej, ful strange have no idea - posledica nespečnosti in pretirane aktivnosti možganov ponoči? lep dan Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Jaz tud zelo slabo spal...prav muke ! :xx!: Glede nato, da prve sanje sem imel kr zanimive...druge pa ne bom sploh omenjal... Sanjal sem, da sem se napotil v svet in v spremstvu sem imel enega kužika, imenoval se je Marfi ( ma je bil kokolo ). Te sanje so imele neke veze z mojim potovanjem in športom, ki na žalost sem moral odpovedat, zaradi finančnih težav... V glavnem med tem potovanjem sem srečal enega dedka, ki se je ukvarjal z mizarstvom ( vsaj tako, kot se spominjam...v glavnem se je ukvarjal z obdelavo lesa ) in ob tem v tem naselju se je nahajal klub, kjer bi jaz moral trenirat...Nato sem vprašal tega dedka, z namenom, da me on zaposli, če je kaj dela v tem naselju...in nato mi je prijazno odgovoril, da lahko delam pri njem in ob tem mi je dal tud delček stanovanja za živet oz. prespat, (saj je bila zima ) in kuža je lahko bil le v delavnici...p.s.kužka sem moral na skrivaj puščat v mojo sobo...! Tako sem začel delat, sem najdel stanovanje in klub, kjer sem treniral vsak dan... Pol pa se je zgodilo še to, sem iskal Marfija ( psa ), in več krat ga klical, saj ni imel navade odidet kaj preveč daleč brez mene...in čez kako urco sem ga najdel, ko je prihajal iz ne vem kje...neke kotline...in ga zagledal mal krvavega...pol pa vidim še ene tri pse v njegovem spremstvu...kar sem imel občutek, da je bil ogrožen in napaden, saj so bili še gospodarji teh psov zraven...sem se razjezil in vzel en predmet nato ga vrgel proti enemu prepadu z upanjem, da bo pes padel not....saj je skočil za predmetom in na srečo, ker pol mi je bilo v hipu žal, saj je predmet padel tik pred prepadom...in pes je ostal živ, pa ta pes je bil tako grd...bljak :xx!: Po tem sem se napotil proti domu in Marfija ( psa ), obrisal od krvi, ki jo je imel na vrati, ni imel velikih poškodb...tako, da sva se spet srečno igrala ! Zanimive sanje ! Conti ? Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh danes pa sem zelo slabo spala in se mogoče zato spomnim vseh sanj.Prve so se dogajale z veliko preskoki prostorov. Sanjala sem da sem bil z enim ful luškanim tipom, da je bil moj fant in ga je spoznala tudi mama. Čudno pri tem je bilo da jaz imam fanta (v budnem stanju) in o tem fantu sem sanjala da sem ga kao zamenjala s ta luškanim tipom, ob katerem se sicer nisem počutila tako varno in sem še v sanjah razmišljala kateri bi bil pravi. Ker se je pojavil še en tretji, ki me je osvajal. Potem sem se vozila na avtobusu polnem mojih sorodnikov, ki so me sprasevali če imam novega fanta al kaj, men je pa blo tko mal čudno. Potem so ble naslednje sanje, da sem spala pri frendu (kar v resnici sem) , in da sva se zjutraj zbudila v isti postelji okrog pa so skakali otroci, ki niso bili njegovi (moji pa tud ne), amapk je bil najprej en majhen deček, ki ga je moral moj frend oblečt, pol je prišel en malo starejši in na koncu še punca v najstniških letih. Midva pa sva kar ležala v postelji, ne glede na gužvo okrog naju.Naslednje so ble še bolj …z bratom sva se znašla v eni ustanovi, kjer sva bila dejansko zaprta in smo tri po tri hodili od enega prostora do drugega, stražar pa nas je pazil. Po stopnicah nismo hodili normalno ampak nekako preskakovali s spodvitimi nogami, kot po kolenih. In potem je en iz naše trojice želel pobegnit in je ostal brez nog, ampak mu je vseeno uspelo. Prišli som do enih wcjev in tam je želel pobegniti tudi moj brat. Sicer so ga ujeli ampak se jim spretno izmikal, nakar kar naenkrat vidim da mu je padla na noge ful težka kovinska miza, ki mu je noge močno poškodovala. Ena punca mu je že pomagala in priskočila sem še jaz na pomoč. Od njegovega ječanja sem se zbudila. Potem se dalje snajala, da sem jaz nekje dobila stražarsko uniformo in sva odkorakala ven iz stavbe. Blo je še nekaj krajših epizod, da me je mama klicala naj ji pridem v službo nekaj pomagat pa so bli pred pisarnio eni anijači, ki so gledali tekmo po tvju. In tko naprej, ful strange have no idea - posledica nespečnosti in pretirane aktivnosti možganov ponoči? lep dan V sanjah se ti je pojavila številka tri, v kombinaciji s sanjami pomeni,da imaš pred seboj določeno preizkušnjo,katere ne veš kako bi se lotila! Prvič in drugič ti bo spodletelo, v tretje bo šlo. Zadnje čase si zelo obremenjena, pazi predvsem na ožilje. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts