Pujsita 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Otožna, izgleda da imaš v tem obdobju ogromno skrbi. Poskušaš zvečer preleteti dan in se spomniti vsega lepega in s kakšno prijetno mislijo zaspati? Želim ti prijetne sanje nocoj. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Pa kwa je to..skos sanjam MOJ ZOB DVOJKO NA levi strani.. Kaj the hell je to..če ga nism že ene petkrat sanjala..da je mehek pa da pade..vn.., čeprov nimam mehkih zob:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Današnjih se sicer ne spomnim, ampak, včerajšnje pa so bile extra: v mestu prihodnosti, vsaj 500 let naprej sem bil plačan morilec. Sodeloval sem s še tremi drugimi, ena je bila ženska. No, bili smo v nekem stanovanju, ko smo pobili že ne vem koliko ljudi (nekaj smo jih zmetali skozi okno(bila je zelo visoka stolpnica), nekaj pa postrelili), se je od nekod vzel eden, ki ga nismo in nismo mogli ubit. Neprestano smo se pretepali z njim, pa nas je mlatil "kot mačke", pa jaz sem imel pištolo z dušilcem v rokah, pa ne vem prav, zakaj ga enostavno nisem ustrelil. Eh, brezveze, sedaj že sanjam neke glupe hollywoodske akcije. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Raček ti imaš pa vedno take agresivne sanje, verjetno si pri odprtih polknih zelo nežno in prijazno bitje, pa ponoči uravnovešaš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Raček ti imaš pa vedno take agresivne sanje, verjetno si pri odprtih polknih zelo nežno in prijazno bitje, pa ponoči uravnovešaš Ne, ponavadi so drugi agresivni do mene. To je prvič, da sem jaz nekomu nekaj naredil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 hehemeni se je veseli december ochitno umeshal tudi v sanje namrech:hodim po lepo zasnezheni slovenski, otroci se sankajo. nekaj ZAJCEV skache naokoli, nakar se prikazhejo modeli v mornarskih uniformah (s kratkimi rokavi ) in zachnejo prepeveti...najprej GAUDEAMUS IGITUR, nato pa she nekaj latinskih pijanskih in razbijashkih....bil pa je seveda tudi ogromen sejem na chopovi...pa palchki, pa jelenchki pa tko.... 666 predpraznichnih -ou....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 He he. Jaz se iz današnjih sanj samo spomnim, da je možu nekje izvedel, da sta za njegovo zdravljenje pomembni števili 5 in 2, pa da ni 100% nujno da zafunkcionira. Potem je pa moj tast poklical našega direktorja in se mu zahvalil, da razume. 2 in 5, le kaj to pomeni, vem da kaj dobrega, samo ne vem točno kaj... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 imela sem sanje katere si ne vem razlagat... v mnozici ljudi sem srecala zelo dobrega prijatelja...bil je malo opit...in je rekel...ne bom te objemal ker sem pijan ti si tega ne zasluzis...pol pa grem dalje...in ga cez cas ponovno srecam...in pride k meni in mi rece...sedaj imam cisto glavo...a te lahko objamem...seveda recem...on me objame...me stisne k sebi...prav zacutila sem ta objem ta stisk...kot da bi bil resnicen...in mi prisepne...ne skrbi..nikoli vec te ne zapustim...in v tem se zbudim...kaj bi to prineslo... ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 http://www.piara.net/sanje_a.htmlHvala Poki 2 - klepetanje in obrekovanje te bo jezilo5 - prepir in raprtije Heh, mogoče je bilo pa 25 ali pa 52 ? Še dobro, da lahko kmalu spet kaj novega sanjam in izničim sanjalni urok . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 JanjaK, potem se pa ne pusti, da te kaj ne ujezi FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Jaz pa sem svoje današnje pozabil. Vem pa, da se je šlo o enih puncah. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 JanjaK, potem se pa ne pusti, da te kaj ne ujezi To se pa meni zelo zelo redko zgodi - cca. 2 x letno, tako da dvomim, da bo kaj kruha iz te moke . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Še jaz. Zadnje čase zelo intenzivno sanjam. V resnici se s sedanjim tipom veliko prepiram in sva tik na tem, da se razideva. Takoj, ko se začneva o tem pogovarjat, pa se jaz toliko potrudim, da ostaneva skupaj. Me pa vse skupaj zelo mori in to tako zelo, da se je to začelo odražati v mojih sanjah. Sanjam pa svoje bivše fante. En velik problem v meni je, da ne znam končati veze, tudi če vem, da to ni to. Na koncu zmeraj pridem do zaključka, da sem tako ali tako preveč pikolovska...Danes sem sanjala svojega prvega fanta, s katerim sem bila kar nekaj let. V sanjah je bil tudi moj bivši, sva se pa zmenila, da greva skupaj nakupovat božična darila. (Kar sem v bistvu zmenjena s sedanjim fantom.) Zmenjena sva bila, da greva z njegovim avtom, pa se je pokvaril in sva šla z mojim. Zmenjena sva bila, da bo prišel ob točno določeni uri, pa je vse zamudil. Ko je prišel, se je polomila neka miza ali stol za na morje (zložljiva). Okoli je bilo kar nekaj znanih ljudi in vse se je dogajalo zelo na hitro. Ko sva že šla, je šlo vse narobe in na koncu sem nad njim obupala in ga nekam poslala. On pa je bil, kot vedno, hladen in flegma, jaz pa vedno bolj jezna nad njim. Sva pa na koncu vseeno šla, vendar ne vem, kaj vse sva nakupila. Zadnje, kar se spomnim je bila moja jeza nad njim in posredno nad vsem moškim svetom, saj sem mu rekla, da so vsi isti in, da se nikoli ne bo spremenil...Tole bi morala zapisat takoj, ko sem se zbudila. Obljubim, da naslednje sanje pridejo direktno sem gor. Bodo šle bolj v detajle Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Pozdravljena Cathy med nami Kaj ti pa imaš pri vsaki objavi novo ikonco Saj ni slabo, ampak to te bo že pri treh zvezdicah povsem izčrpalo, hehe Dobrodošla med nami in lep dan in vesel december FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 I. del sanj Hm.. ena stara gospa z velikim belim avtom-limuzino na Dunajski je ustavla men pa prjatlu in naja povabla v avto. Njemu je rekla , da ga je ze veckrat sanjala in da bo zjnim sklenila pogodbo. Pol smo izstopil iz avta sli v un podhod pr Astri se pelal po tekocih stopnicah..pol je pa ta neznana stara gospa rekla da gremo na bus stevila 7. II. del.. sanj.. spet sm sanjala.. zob stevilka 2. na levi strani, da edin ta zob ni mel zeleznega kvadratka gor(sanjala sm kao da sm mela zobni aparat na zvezdice) ampak zob stevilka 2. ga ni mel. III. del sanj..en neznan moski je uprasu, ce je kdo ze sanju Bosanca..sm pa rekla da Jst..in pol je ena puncka rekla da je bil ob 7.zjutri pr nam in da je prnesu 2. tortici pa pustil sporocil moj fotr..ta puncka se je jokala IV. del sanj.. pelala sm se skolesom z tako velko belanco po Dunajski in poslusala muzko bend No Doubt..pol sm prsla do Metalke in mi je en tip iz ušes potegnu slušalke na silo..neki mi je težiu pol je pa policajka pršla mim , pa ga nism zatožla.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Jaz sem tudi enkrat sanjal svojo bivšo, da sva bila na njeno željo pod nekimi hudimi pogoji spet skupaj, podobnim tistim "na koncu" in to še predno sem izvedel za nekatere detajle iz tistega časa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 gaaaaaah, kaj pa ce se ama nikoli ne spomnis svojih sanj??? Spet jaz... Šla sem mal brskat po knjigah... Našla pa tole; "Kaj pa, če nekdo poreče, da nima sanj? "Odpuščeno" mu je. Ni vedno tako, da bi sanje potlačili po nekem nevrotskem principu. Vemo namreč, da si sanjo zapomniš, če se neposredno po njej zbudiš. Če analizand ne prinaša napisanih sanj, je še možno, da prinaša risbe. Pomembno je, kaj nariše, kje so posamezne vsebine, katere barve uporablja, kako doživlja svoje delo, torej tudi tu so možne asociacije in amplifikacije." Pomaga kaj? (Barvice v roke pa akcija, bilboa )urm... nisem glih azurna... hvala Soncna Vila za tvoj trud kot prvo; ne ne poham furam zdravo zdravo zivljenje... z izjemo tega, da ne spim :xx!: mogoce se mi zato ne sanja :xx!: (cist resno, tolko dela mam za fax, da ponavadi hodim spat ob 4ih, vstanem ob 8ih, potem pa cele vikende kreditiram) amapk tudi drugace se cisto zares ne spomnim svojih sanj... je pa se mi zgodilo, da sem 2x v zivljenju sanjala ene stvari, ko je blo res hudo in ene prelomne stvari, potem so me pa te sanje prav prerosko pomirile... zdaj, ko bi tudi nekaj rabila, pa nic :xx!: zdaj si bom nastavila poleg postelje skicirko, flokije, barvice in akvarele - da mi ja nic ne uide vec tako pa je, ce clovek ni v stiku sam s seboj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Evo, po dolgem času sem spet tu. Ponoči sem se z nekom vozil v full športnem avtu (nekaj podobnega Ferrariju, ne vem točno). V avtu sem klečal nekje med sedežema tako, da sem gledal nazaj. Tip, ki je vozil pa je sopotniku - tretjemu, ki je bil v avtu "demonstriral" pospeške, zavore, lego ... Metalo me je levo-desno in sem se komaj držal na mestu. Malo me je blo strah, vendar sem le nekako zaupal vozniku, ki je bil nekdo "ki obvlada", ampak meni nepoznan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Uh dons so bile pa čudne sanje. najprej se mi je sanjalo, da je bila vojna v naši vasi in da je dragi prišel v stanovanje s krvavo belo bombažno majico. Pa se zaradi strelne rane nismo pretirano obremenjevali (niti on, da ga kaj boli, niti jaz, kaj bomo pa zdej). Sem rekla, da se bomo preselili, saj itak nismo daleč stran od meje, da pobegnemo pred vojno. No potem sva bila pa pri enem zdravilu (Bosanec), ki je rekel,da je že 2 meseca brez službe, in da ko jo bo našel, je ne bo spustil iz rok. Sem mu rekla, da ni tako kritično, da se lahko takole s terapijami malo preživlja. No pa mi je ta terapevt rekel,d a em moj mož sploh nima rad . No sem takoj zjutraj preverila in se stisnila v objem in tale zdravilec Pojma nima !!!! Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 na novoletno noč sem v sanjah spet bluzila - na čelu se mi je naredila neka bula, odstranila sem tujek, majcken, nato pa je ta stvarca v rokah zrasla in nastal je velik za dlan, lep prozoren kristal pa v eni trgovini sem vstopila v našem kraju izstopila na drugih vratih v sosednje mesto Danes je pa nekdo skozi cele sanje mi govoril: Vsaka stvar, ki jo narediš, ti je dana na pladnju. Kako jo sprejmeš in narediš je odvisno od tega, če opaziš opozorilne znake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 že spet se nič ne spomnim you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Amis, saj to, da se sanj ne spomniš, ni nujno slabo P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 ah umetnica , saj maš prav. tudi ne jemljem za slabo. jih pa že kar malo pogrešam. včasih prinesejo kakšen zanimiv preblisk sam očitno mam prebliskov čez dan dovolj thx you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 amis, mislim, da ti ponoči med spanjem ni dolgčas , ker se ti sigurno kej zanimivega sanja .mogoče pa tisto dogajanje ne prinaša posebnih sporočil in ti tako ni dano, da bi se sanj spomnila P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts