Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>---------v sanjah se mi je prikazala pokojna sestra, v roki pa je imela veliko rdeče srce, z njim mi ej ves čas mahalaa in se mi smejala, ni mi dala miru, še takrat, ko sem se zbudila, sem jo vedno videla s tistim ogromnim rdečim srcem, kako mi maha

nekakoo nenavadne sanje, mogoče ve kdo kaj to pomeni

hvala

Mogoče te je sestra želela v sanjah opozoriti na tvoje srčne zadeve. Je vse tako kot si želiš ali ne? Poglej v svoje srce in se prepričaj o situaciji! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Če vidiš drugo osebo umreti,pomeni, da moraš pri sebi obrniti nov list,začeti nekaj novega. Bela je barva čistosti in nedolžnosti, če so konji galopirali, imaš visokoleteče ideje,če so se pasli,si spokojna, ker veš, da se ti ne more nič zgoditi.

Oče naj pazi na svoje zdravje,ti pa preveri kakšni ljudje te obdajajo! x:)x

Contesa, hvala za razlago :palec:

Že nekaj časa vem, da se mora obrniti nov list v življenju in slej ko prej se tudi bo, le tega še ne vem, čeprav slutim kako hudo bo oziroma ne bo.

Glede očeta so zdravniki dvignili roke, že davno... znajti se moramo sami.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Vedno se odločaš sama in brez pomoči. Mogoče včasih nekoliko prehitro. Če želiš nekaj realizirati,te okolica ne zanima.Ko je stvar za teboj,takrat opaziš ostalo, prej ne! x:)x

mislim,da si zadela.thanks.res se odlocam sama,ker zaupam samo sebi oziroma najprej sebi.ce prehitro...hm...ne vem glih...

ponavadi ko je stvar za menoj sele opazim,kaj mi je pretilo.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

v torek sem oddala diplomo in sedaj čakam le še na zagovor

iz torka na sredo pa sem imela sanje o tem, kot da bi izvod diplome prinesla mi soseda. Diploma je bila v MODREM TRDEM OVITKU...ovitek je bil modre barve, a ne takšne kot so nove diplome, ampak ovitek je bil že precej ZBLEDENE MODRE BARVE, ni dajalo občutka, da je ta diploma nova, ampak stara že več let, tudi vezava je bila že malce slabša...nisem brala vsebine niti kaj piše na platnicah. Na nek način sem bila jezna, da ta diploma ni takšne barve kot druge.

kaj bi lahko to pomenilo??

LP

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

moz je sanjal,da je neki bluzil po gozdu,pa nek otrok je jokal,pa zobje so mu odpadli.....hm...po moje nic dobrga.kaj pravis,contesa? xscratchx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Kaj pa to, da sem ze dvakrat sanjala istga tipa, sam obakrat je bil na isti nacin drugacen. Pa zgodba je bila zmeraj ista-nekako sva skupi prisla potem sem se pa zbudila.

Pa obakrat so me svarili pred tem, da bi se vpletla v zvezo z njim.

celo noč sem sanjala, a najbolj so mi v mislih ostale sanje:

bili smo pri sorodnikih na obisku. Poznala sem vse ljudi, a ko sem prišla k mizi je moja mama držaa dojenčka (nimam pojma od koga)... dojenčka sem vzela v naročje in se z njim sprehajala. bil je zelo priden a najbolj čudno je bilo, da mi je na čase odgovarjal v določenih besedah, čeprav mu je bilo videt le par mesecev. Nevem pa natanko lai je bil fantek ali punčka, a mislim da fantek.

Lepo prosim za razlago.

LP xDDx xDDx :palec: x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>v torek sem oddala diplomo in sedaj čakam le še na zagovor

iz torka na sredo pa sem imela sanje o tem, kot da bi izvod diplome  prinesla mi  soseda. Diploma je bila v MODREM TRDEM OVITKU...ovitek je bil modre barve, a ne takšne kot so nove diplome, ampak ovitek je bil že precej ZBLEDENE MODRE BARVE, ni dajalo občutka, da je ta diploma nova, ampak stara že več let, tudi vezava je bila že malce slabša...nisem brala vsebine niti kaj piše na platnicah. Na nek način sem bila jezna, da ta diploma ni takšne barve kot druge.

kaj bi lahko to pomenilo??

LP

Ponazarja le tvojo skrb, da si mogoče kaj pomembnega spregledala, mogoče nisi čisto zadovoljna s svojim izdelkom. Si preveč kritična ali premalo natančna? x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>moz je sanjal,da je neki bluzil po gozdu,pa nek otrok je jokal,pa zobje so mu odpadli.....hm...po moje nic dobrga.kaj pravis,contesa? xscratchx

Verjetno bo priča neki nesreči, lahko tudi s smrtnim izidom. Če ni čutil bolečin z osebo ne bo v sorodu!

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa to, da sem ze dvakrat sanjala istga tipa, sam obakrat je bil na isti nacin drugacen. Pa zgodba je bila zmeraj ista-nekako sva skupi prisla potem sem se pa zbudila.

Pa obakrat so me svarili pred tem, da bi se vpletla v zvezo z njim.

Če je oseba resnična,mogoče celo tvoj prijatelj, se morata pogovoriti o neki pomembni stvari. Če ga ne poznaš, bodi pozorna,ker se lahko tudi v realnosti vajine usode prepletejo. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>celo noč sem sanjala, a najbolj so mi v mislih ostale sanje:

bili smo pri sorodnikih na obisku. Poznala sem vse ljudi, a ko sem prišla k mizi je moja mama držaa dojenčka (nimam pojma od koga)...  dojenčka sem vzela  v naročje in se z njim sprehajala. bil je zelo priden a najbolj čudno je bilo, da mi je na čase odgovarjal v določenih besedah, čeprav mu je bilo videt le par mesecev. Nevem pa natanko lai je bil fantek ali punčka, a mislim da fantek.

Lepo prosim za razlago.

LP  xDDx  xDDx  :palec:  x;)x

Sanje se nanašajo na tvoje prejšnje in so povezane z diplomo. Vse bo šlo dobro! x:)x

HONORE DE BALZAC

sem sanjala o fantu, ki je imel zivordece (naravno), oranzne lase, in bil oblecen ves v svetlo modro,

stal je ob cesti in me gledal. barve so bile blazno mocne.

ko sem sla mimo, se mi je pridruzil, in potem smo nek wc iskali in ga nasli, ampak so bile same neke kopalnice, ki se jih ni dalo zaklenit in kup otrok okrog mene :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Contesa, hvala xDDx x;)x

Mislim, da sem kar oboje, preveč kritična IN premalo natančna.

Sanje o dojenčku vezane na diplomo??? Na to pa nisem niti pomislila xrolleyesx :8):

Večkrat sem slišala, da sanje o otroku prinašajo nesrečo.... poiskala sem literaturo o razlagi sanj...in ugotovila, da je zelo pomembno kaj sanjaš o otroku, in da nekatere sanje o otroku res niso najbolj pozitivne..... otroka, če ga nosiš : tvoja ljubeznjivost po poplačana.

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Pozdravček. xDDx

To noč sem imela prav grozne sanje. :O:

Bežala sem pred moškim in njegovim psom po močvirju polnem trsja, ampak nisem se zmočila, niti se ne spomnim , da bi bežala po vodi. Zbežala sem jima na kopno, na zelen travo in pol tam počivala.

Prosim, če mi lahko obrazložite te sanje.

<{POST_SNAPBACK}>sem sanjala o fantu, ki je imel zivordece (naravno), oranzne lase, in bil oblecen ves v svetlo modro,

stal je ob cesti in me gledal. barve so bile blazno mocne.

ko sem sla mimo, se mi je pridruzil, in potem smo nek wc iskali in ga nasli, ampak so bile same neke kopalnice, ki se jih ni dalo zaklenit in kup otrok okrog mene  :eek:

Tinka, veliko idej in premalo časa za uresničitev vseh. Vse se ne da naenkrat,pa čeprav si še tako želiš! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravček.  xDDx

To noč sem imela prav grozne sanje.  :O:

Bežala sem pred moškim in njegovim psom po močvirju polnem trsja, ampak nisem se zmočila, niti se ne spomnim , da bi bežala po vodi. Zbežala sem jima na kopno, na zelen travo in pol tam počivala.

Prosim, če mi lahko obrazložite te sanje.

Trenutno si v neprijetnem položaju in ne veš, kako priti do rešitve. Rešitev obstaja tam,kjer jo sploh nisi mislila iskati. Stvari se bodo počasi umirile in normalizirale. x:)x

HONORE DE BALZAC

js že par dni tko sanjam vedno isto, no isto temo vsaj, da se z eno miško pogovarjam, pa vsemogoče neumnosti, karkol ampak v glavnem debatirava na veliko.... sicer vsak dan druge reči ampak ista oseba isti plac... debata ... ;) če se prav spomnim to pomeni da misli name al kako že?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hojla

js sm pa ze veckrat sanjala, da sm rabla it na wc..no, ko sm ga najdla (in to je ponavad nek javni wc, v soli al pa nekje, kjer je velik ljudi..) , se vrata nikakor niso hotla zapret, vsaj tko, da me ne bi noben vidu..pol sm sla se v druge wc-je zravn, a so bla povsod vrata neki pokvarjena..povsod veceji, sam nikjer vrat, ki bi se dala zapret...in me je ze mehur zacel bolet, tko da sem mogla it v enga od teh wc-jev. potem pa so kr zacel not hodit ljudje in gledat po vecejih..sli so tud mimo mojga in se ustavli in me gledal..potem so se kr neki zacel pogovarjat, nic v vezi z mano...cez neki casa se nisem vec pocutila nelagodno, ker so me gledal.

pred kratkim sm sanjala tud v zvezi s tem..sm bla nekje v gozdu in sm iskala kam nej grem na malo potrebo..in sem iskala tak prostor kamor bi se lahko skrila..in sem prsla do nekih vej in grmovja, ampak se nikakaor nisem mogla tko nastimat, da me ne bi kdo videl..

zlo me zanima, kaj to pomen..upam da imas kak odgovor na to

..le krila misli me neso..

hm..ful veliko sanjam...kr..nekaj pač.. ok, bla sem s bivšim od kolegice, pa ena moja frendica se je zaljubla v mene..jaz pa kao nism opazla..in pol mi je ful zamerla..., pa..s eno drugo sma pisali članek za Borca(šolski časopis)...o temi, oz. o tem, kar morama res napisat....itd. itd. .... x:)x :vio:

....sanje o triglavem volku.....preganja po hiši, ki razpada ....kamorkoli stopiš se tla posipajo in bežiš pred njim....

...sanje osemletnega otroka x?x

... :eek: kako bi se ga ubranil? sem mu predlagala, da z ognjem, kaj mislite....

x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>js že par dni tko sanjam vedno isto, no isto temo vsaj, da se z eno miško pogovarjam, pa vsemogoče neumnosti, karkol ampak v glavnem debatirava na veliko.... sicer vsak dan druge reči ampak ista oseba isti plac... debata ... ;) če se prav spomnim to pomeni da misli name al kako že?

Ali pa ti intenzivno misliš nanjo, da se ti potem prikrade tudi v sanje! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>hojla

js sm pa ze veckrat sanjala, da sm rabla it na wc..no, ko sm ga najdla (in to je ponavad nek javni wc, v soli al pa nekje, kjer je velik ljudi..) , se vrata nikakor niso hotla zapret, vsaj tko, da me ne bi noben vidu..pol sm sla se v druge wc-je zravn, a so bla povsod vrata neki pokvarjena..povsod veceji, sam nikjer vrat, ki bi se dala zapret...in me je ze mehur zacel bolet, tko da sem mogla it v enga od teh wc-jev. potem pa so kr zacel not hodit ljudje in gledat po vecejih..sli so tud mimo mojga in se ustavli in me gledal..potem so se kr neki zacel pogovarjat, nic v vezi z mano...cez neki casa se nisem vec pocutila nelagodno, ker so me gledal.

pred kratkim sm sanjala tud v zvezi s tem..sm bla nekje v gozdu in sm iskala kam nej grem na malo potrebo..in sem iskala tak prostor kamor bi se lahko skrila..in sem prsla do nekih vej in grmovja, ampak se nikakaor nisem mogla tko nastimat, da me ne bi kdo videl..

zlo me zanima, kaj to pomen..upam da imas kak odgovor na to

Pomeni, da imaš v realnosti kar nekaj težav s samozavestjo in javnim nastopom. Če je množica prevelika, te preganja občutek, da se moraš nekam skriti,pa čeprav veš,da se boš morala slej kot prej soočiti s svojim strahom! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>hm..ful veliko sanjam...kr..nekaj pač.. ok, bla sem s bivšim od kolegice, pa ena moja frendica se je zaljubla v mene..jaz pa kao nism opazla..in pol mi je ful zamerla..., pa..s eno drugo sma pisali članek za Borca(šolski časopis)...o temi, oz. o tem, kar morama res napisat....itd. itd. .... x:)x  :vio:

O,Kristalka, lepo te je brat po dolgem času! x;)x

Sanje so pravzaprav odgovor na dnevno dogajanje in v tem primeru ne pomenijo nič konkretnega! x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...