Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

x:Dx meni med spanjem nikol ni dolgčas x:Dx tako ali drugače x^x

res spim ko top. umetnica, verjetno maš prav, že ne potrebujem posebnih spominjanj. vidiš, to so samo moja pričakovanja. pol se pa ne izpolnijo, jaz pa v jok, pa na drevo, pa vse igrače s sabo x:Dx . zdaj med prazniki je fajn, da se kaj takega spomniš, ker maš čas malo razmislit o sanjah x:Ix . sicer je itak frka, služba &co x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

pol se pa ne izpolnijo, jaz pa v jok, pa na drevo, pa vse igrače s sabo  x:Dx .

pa nikol več dol..... x:Dx

še mal, pa boš šla spet v službico, tam bodo pa drugačne vrste sanj :eek: xrolleyesx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

hmmmmmmmmm, ja.......sam upam, da ne bo mora :V:

ampak, mi se ne damo :palec: x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sanje so kompenzacija zavestnih naravnanosti.

Jung

Haj Boris, potem pa mi prosim povej razlago mojih danasnjih sanj.

Bila sem na vrhu zasnezenega hriba.. in verjetno sem zelela priti v dolino.

In sem se na vrhu odlocala, kaj si naj vzamem za spust ali sanke ali smucke..? Odlocitev ni padla, ker sem se zbudila... :)

Tebi, ki to beres, srecno 2004!

modronebo

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Guest SaTurNina

Nej mi en pove kaj pomen ce sanjaš podgano... tako luškano belo..pol jo pa kr na lepem raznese :eek: ..in kri od nje špricne vame.. :eek: x:Dx

No enkrat za spremembo sm sanjala zobe.. v stilu da sm jih mela vse..še clo sama sm se napotila s kolesom k zobarju..in nism zaznala nobenga strahu xDDx xDDx

Sanje so kompenzacija zavestnih naravnanosti.

Jung

Haj Boris, potem pa mi prosim povej razlago mojih danasnjih sanj.

Bila sem na vrhu zasnezenega hriba.. in verjetno sem zelela priti v dolino.

In sem se na vrhu odlocala, kaj si naj vzamem za spust ali sanke ali smucke..? Odlocitev ni padla, ker sem se zbudila... :)

Tebi, ki to beres, srecno 2004!

modronebo

Pozdravljena Modro Nebo :palec:

Kar premalokrat se ti kaj sanja opažam x!x

Sanje o snegu, ti moram povedati, da ne pomenijo nič kaj koristnega, razen v primeru, če si sneg čistila...no ali pa, da je snežilo!

Torej sneg si videla.....možne so skrbi in težave;

Mnogo snega......tvoja ljubezen ni iskrena in resnična,

Če sneži......sprejela boš lepo novico,

Če si padla v snegu....v ljubezni ne bo sreče in boš lahko malo razočarana,

Hodila si po snegu.........torej živiš v nekie negotovosti,

Če si ga gazila, kar je možno,ker si bila na hribu ........pripravi se na neke težave,

Če si ga "kidala".....kar verjetno nisi, je žal bolezen,

Zdaj, če si se uspela, kaj valjati po snegu......nekaj ovir na poti do uspeha,

Jesti sneg......tole bodi pazljiva v poslu, ker je možna neka izguba, Čistiti sneg....bil bi vesel, če je bilo tako, ker potem je nek denar na vidiku in veselje pri tebi doma.

Nekaj sem ti odgovoril, drugič bodi malo bolj določena.....upam, da ni tako hudo, slabo odmisli, dobro si pa mogoče zapomni.....želim ti lep večer :palec:

Boris hvala x;)x

Sanja se mi tudi podnevi..vcasih.. xDDx

Jaooo.. kaj vse se da iz sanj razbrati, sam vidim, da sem bila povrsna.. nisem si zapomnila podrobnosti, tako da niti ne vem, ce je snezilo..hmmm.. vem samo da sem se odlocala.. mogoce pa ves kaj pomenijo sanke ali smucke?

Lep vecer vsem... pri nas lepo nezno snezi... :)

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Dobro jutro Modronebo x;)x

Smučanje pomeni, da lahko hitro in lahko prideš do uspeha....to, ti pa vsekakor želim....lep dan :palec:

In jaz sem se odlocala, kaj naj izberem, ... seveda smucke..hvala za lepe zelje.. ki se bodo uresnicile!!!

Lep vecer vsem..

modronebo

Karkoli sanjam se nisem nikoli ubadala z njihovim pomenom in ne vplivajo na moje splošno počutje. Imam drugače sanje o nekem cilju k kateremu tudi težim in če Bog da jih bom tudi uresničila, čeprav je ta cilj dolgoročen. Imam čas dokler živim zdaj in v večnosti. x:IxI

Še ena mojih nočnih "mor" od sinoči... Mislim, če bi mi jih kdorkoli pravil, bi si mislila, da se človek zmišljuje.....

Torej... sanjala sem, da smo šli z družino na izlet iz prelepega zelenega igrišča za golf (kaj smo tam počeli nimam pojma) smo se znašli pred grobom Valentina Vodnika (ni bil resnično njegov grob v oz. na Navjah, na njem ni pisalo Valentin Vodnik.... enostavno sem vedela da je to njegov grob) Ko smo šli mimo njega, se je iz njega slišalo neko govorenje (prav iz globin - grozljivo). Upravnico, oz. oskrbnico groba in kapelice, ki je bila poleg njega sem vprašala, če je to mogoče, da sem slišala iz njega govorenje, pa je dejala, da je in da se celo pokaže.... Potem se je prikazal, ne duh, niti ne Valentin Vodnik, temveč nekakšna lutka, ki je na pol štrlela iz groba, se afnala, se hotela igrati z otroci, se pačila, včasih prav grozno zarjovela itd....

Potem smo se odločili da najamemo apartma v bližini (pojma nimam zakaj), vendar so bili skoraj vsi zasedeni, tako, da naj bi bili otroci v apartmajskem naselju, midva s Klemenom pa naj bi prespala v omenjeni kapelici (temačni, grozljivi) poleg tega groba. Potem se je izkazalo, da nama ni treba tam presapati, ker je bil apartma dovolj velik za vseh nas pet....

V glavnem iz glave mi ni šel spak, ki naj bi bil duh Valentina Vodnika, ki mi je hotel brati iz dlani... Ponudila sem mu dlan, pa se je tako nekaj pačil in zvijal, da sem mu jo izmaknila ter odšla..... Potem pa pride ena ženska za mano in mi pove, da je rekel, da je škoda, ker sem odšla, ker bi mi rad povedal, da ne bom več dolgo....

KWA?!?!!? Ne bom več dolgo..... V glavnem sem hotela nazaj,pa nisem našla ne poti nazaj, niti otrok, niti Klemena med množico ljudi.... Aja, še ene ženske se spomnim, ki je bila od pasu navzdol gola (močna zavaljena ženska).....

Da te kap?

Sanje sem zapisala in po netu preiskala in ponovno preštudirala na hitrico Valentina Vodnika, ker mi je prav on pustil največji pečat iz sanj. Rodil se je 3 februarja, umrl pa 8 januarja.... je možno ta dva datuma povezati s sanjami......

BORISM........ kaj misliš? In seveda ostali!

Ko sem se zbudila me je bilo prav pošteno strah in sploh nisem mogla nazaj zaspat!

LP

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

BorisM.....hvala še enkrat za lepe želje..... in tolmačenje......

ja.... itak...... spet me skrbi, spet paničarim, spet mam polno glavo, hehe.....

to sem jaz že tud razmišljala.....

ko bi se lahko prijela za lase in se v enem "žvak" (kot pravi moja stara mama) potegnila iz tega, bi se zdaj takoj, verjemi mi......

Tako moram pa počas hodit do tega, da nisem jaz kriva, če je nekdo okol mene slabe volje, al pa da ga z rokavicami v žepu zebe v roke, al pa da se mu ne ljubi v poln hladilnik po futr, pa zravn jamra, kako je lačen, pa, pa, pa.......

JA sej vem...... sej bom...... sigurn, enkrat......počas pa zihr.... bo tud Nataška prišla do tega.... hehe

Pozdravček od mene k tebi!

Upam da ti je toplo x:Dx x:Dx x;)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Kaj boš ti kriva za druge x!x ,kaj imaš ti ene razvajence tam okoli sebe, kar pusti jim prazen hladilnik, no tisto osnovno, saj potem se pa sploh ne čudim tvoji zagati, en majhen nasvet, na sebe pa le glej, daj imej se rada....zebe me ne, hvala za skrb, no vidiš, še ena skrb odveč ( tebe pa trese! )....lep večer in še lepši jutrišnji dan :palec: x;)x

Jaz danes ponoci.. skoz neke fore s prevoznimi sredstvi.. bolj more, kot ne.. saj na sreco ze precej pozabila..

Aja, peljala se v avtu in gledala zraven enga norca, ki je po avtocesti na motorju zadaj peljal tri leta starga otrocka brez celade, tam ene 120 km/h.. se zdej me strese, ce se spomnim..

pol sem se zbudila in zaspala nazaj, pa je spet bilo nekaj cudnega.. ampak to pa res pozabila.. x:o)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

imam eno vprasanje...dostikrat se mi zgodi, da se prebidim, in potem 'vidim' nekaj v sobi.

kot bi bila neka pojava, oseba, bitje...vecinoma v barvah, najveckrat v rdecem. vcasih zgleda kot eno najbolj fantazijsko vesoljsko bitje...s sto tipalkami....vcasih je oseba, navadno zenska, ki ( imam obcutek) sedi in me gleda...ko se zbudim, in dobro spregledam, to izgine cez nekaj trenutkov.

obcutek je nenavaden, ne slab, ampak...dejansko, kot bi nekoga iz neke druge dimenzije gledala....a se vam to kdaj dogaja?!

mogoce je to naroben forum, ampak sem iskala pod sanje, pa spanje, pa dobila cudo stvari...ocitno ne znam iskat.... x:Ix

me zelo zanima, ce kdo to ima, naj mi prosim pove!!!

ali pa, ce moram kje drugje to vprasat.....

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Jaz imam pa spet neke bojevite zadeve v igri.

Te dni sem sanjala, da sem se znašla v eni stolpnici v višjih nadstropjih in da smo bili tam napadeni. Mojega dragega ni bilo zraven. Pa je bil en tujec, ki je rekel, da je novinar in naj se zmislim, da sem njegova partnerka, da me ne bodo napadali. Po stopnicah ali kjerkoli nisem mogla nikakor uiti.

No potem sem nekako z njim zapustila to stavbo in se znašla z možem v trgovini z igračami. Tam sta na okenski polici sedela Marsa in Mitja. Jaz sem ju takoj prepoznala, pa sva šla proti njima, se predstavim, pa se je Marsa začudila - A taka si Janja? Jaz sem si te čisto drugače predstavljala.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...